- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.261
İkisininde güzeli güzel valla.. Aynen sağlıkla doğuralım da bi.. Aman gazı var, ek gıdaya ne zaman geçiyoruz vs muhabbetlerine başlayalım..
Ogrenirim bnde o zaman :)degişiyor o cnm bende 16+2de ogrendim :)
gösterir inşAllah :) doktorum gösterirse söylerim dedi bana :)bazıları göstermiyorOgrenirim bnde o zaman :)
İlk gebeliğim felaketti canım kıyasladığım zaman bunda çok iyi gidiyor diyordum ama bunda da başladı ağrılar, hiç olmayıpta bir anda olunca panikliyorum, yarın saat 15te randevum erkenden uyucam cabucak sabah olsun göreyim miniğimiZermina canım dikkat et kendine.. Daha ağırlaşmadığımız için kafa dalgınlığı ile unutabiliyoruz hamileliği.. Ama panikte yapma, eskiler neler neler yapmışlar.. Çok ve geçmeyen ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yok, inşallah..
Geçmiş olsun mi-nick.. Ara ara bel, kasık ağrıları normal tabi de, senin ikinci gebeliğin olduğu için daha iyi bilirsin ağrıların boyutunu.. İnşallah geçer..
Yarınki randevu sonucunu da bekliyorum
inşallah canım benimSen bilirsin canm duş bana iyi gelmediiInsallah önemli bi sey degildir sıkma canini❤
Bebişe kan olsun can olsun sana da afiyet olsun :)))yeminle akşam yemeğinde bir bulgur yemişim ... bölüşsen üç kişi doyardı
şimdi de elim de maden suyu , göbek sıvazlıyorum ... offfffffffffffffffff ne olacak benim bu yemelerim
benim ikili testte papp-a 3263 mom 3.49Canım seninde şansa biri fazla biri az.seninde her aşaman baya zahmetli oldu.. Bebeğin nazlı, demek ki kız..
Bebişe kan olsun can olsun sana da afiyet olsun :)))
Masallah istahiniza hayranim Ben. Darisi basima. Hic yemek istemiyorum midem bulaniyorbana afiyet olur canım , yerken erol taşın mağarada tavuk yeme sahnesi gibiyim
peki saglik ocagi mi cagiriyo bizi yoksa biz mi gidiyoruz. bi de ultrasona gore ben bi hafta ondeyim. sata gore mi gidicem ultrasona gore mi.20. Hafta canim
Masallah istahiniza hayranim Ben. Darisi basima. Hic yemek istemiyorum midem bulaniyor
tesekkur ederim tatlim :)hayırlı olsun canımm
Canım benim çok geçmiş olsun. Neyseki hastaneye gidip durumu anlamışsınz doktorlar ona göre önlem okurlar,Allah'ın izniyle atlatirsin bu dönemi. Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle ve bebisinle..Kizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
Canım idrar yolları enfeksiyonu için ben de uromisin kullanmıştım ilk haftalarda. Doktoruma güveniyorum o yüzden kullandım ben. Bence doktor vermezdi faydası olmasa.Kızlar tsh sı yüksek çıkanlara sorum var benim 2,93 tü nerdeyse 2 aydır en düşükdoz ilaç kullandım dün baktırdım 0,014 olmuş ilaç bana fazla gelmiş tsh çöm düştüğü için bu sefer t4 yükselmiş alt üst olmuş dengeler yani kestik 2 hafta sonra tkr kontrol umarım bi sıkıntı olmaz bu arada çok düşük old için kusma yapıyormuş benim aşırı var inşallah bi an önce düzene girer, benim gibi ilaçtan. Sonra aşırı düşen var mı birde benim kontrol 1.5 ay sonraydı gittiğim dr Doğum iznine ayrılınca sarktı kontorlm biraz, bu arada bi sorum daha var crp 2,93 çıktı 3,4 tane de lokösit idrar yolu için ürsomin şase verdi ama reçetede hamilelikte kullanılmaması tavsiye ediliyor kullanan varmı birde ben bunu bol su içerek atlatamam mı çok yüksek değil sonuçta
Olsun saglik olsun kilo verilir. Biraz istahim olsa da doya doya yesemyiyip yiyip kilo almasammm bende hayran kalacağım iştahıma11 kilo oldu
Kilo almadan iyi tabi de,napalim aç mı kalalım :) 30 kilo alan da veriyor bazen 10 kilo alan veremiyor. Dikkat etmek gerek biliyoruz da anca bu kadar oluyoryiyip yiyip kilo almasammm bende hayran kalacağım iştahıma11 kilo oldu
ben de 6 kilo almisim. cok almisim diye sitemleniyodum. vazgectimyiyip yiyip kilo almasammm bende hayran kalacağım iştahıma11 kilo oldu
peki saglik ocagi mi cagiriyo bizi yoksa biz mi gidiyoruz. bi de ultrasona gore ben bi hafta ondeyim. sata gore mi gidicem ultrasona gore mi.
Igne batmasi gibi canim saniyelik bi aci
Uzandim filan gecmiyor ya
enf de olabilir kac gundur hastayim agzimin tadi pek yok suyu ihmal ettim ya da gaz mi acaba diyorum icim huzursuzlandi yarin kontrol var cabucak gecse su saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?