2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk gebeliğim felaketti canım kıyasladığım zaman bunda çok iyi gidiyor diyordum ama bunda da başladı ağrılar, hiç olmayıpta bir anda olunca panikliyorum, yarın saat 15te randevum erkenden uyucam cabucak sabah olsun göreyim miniğimi
Sen bilirsin canm duş bana iyi gelmedii Insallah önemli bi sey degildir sıkma canini❤
inşallah canım benim

Canım benim çok geçmiş olsun. Neyseki hastaneye gidip durumu anlamışsınz doktorlar ona göre önlem okurlar,Allah'ın izniyle atlatirsin bu dönemi. Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle ve bebisinle..

Canım idrar yolları enfeksiyonu için ben de uromisin kullanmıştım ilk haftalarda. Doktoruma güveniyorum o yüzden kullandım ben. Bence doktor vermezdi faydası olmasa.

Amaaan ne yorucu bir gündü. 10 saat ders,toplantı,sınav görevi,kızı annemden al derken eve yeni girip anca okuyabildim sizi. Yorulunca kasık batmalari da çok oluyor. Gerçi yorulmasak da rahim büyüdüğünden normalmiş kasık ağrıları,telaslanmayin hiç. Kuzucugumu hissetmeye ben de bekliyorum,az kaldı en fazla 1-2 hafta daha bekleyecem inşallah

Igne batmasi gibi canim saniyelik bi aci

Uzandim filan gecmiyor ya
enf de olabilir kac gundur hastayim agzimin tadi pek yok suyu ihmal ettim ya da gaz mi acaba diyorum icim huzursuzlandi yarin kontrol var cabucak gecse su saatler

Bi idrar tahlili ver istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…