2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi geceler benim de inşallah bir kızım olacak Dr yüksek ihtimal kız dedi 16. haftamdayim arada kasık ağrım oluyor normal mi benim haftada olanlar hangi ilaclari alıyor ben decavit calsiyum alıyorum

Kabızlık bende de var ama aşırı fazla değil çok şükür.

Jayirlisi sun cnmm bakalm nn senden bi gun once ogrenicem bana kiz veya erkek falan demedi :) bnde merak icindeyim

İyi geceler benim de inşallah bir kızım olacak Dr yüksek ihtimal kız dedi 16. haftamdayim arada kasık ağrım oluyor normal mi benim haftada olanlar hangi ilaclari alıyor ben decavit calsiyum alıyorum
ağrıların olması normaldir vücut değişiyor kolay mı? ben duosvit dha vitamin bir de ferrum fort demir tableti kullanıyorum

Ausencia Evett bende cinsiyeti öğrendim. Erkek mişş
Bana 12.haftada ki dr.um erkek demişti, sonra 15.haftada başka dr.a gittim kıza benizyor dedi. Dün gittiğim dr. artık erkek dedi bende gördüm ekrandan değişmez heralde artık :)
Bu arada benim 2 li testte fbhcg 50 nin altındaydı, 50nin altında olan erkek derler benim tuttu yani..

gözünüz aynın :) dün tam olarak kaç haftalıktı bebeğin?benım 81 di bende tutmadı :)benımde bebegim erkek

Benim uyurken gittiğinde doktor dürttü dürttü uyanmadı kalk bi su iç dolaş tuvalete gir dedi. Sende tam doktorun yanına girmeden önce su iç tuvalete gir bi de minik çikolata ye bu sefer.

Amin teşekkürler . benim doktorimda 4 aydan önce söyleme taraftarı değilmiş zorladim biraz ama istediğimi alamadım bugün dörtlü taramam var ney soylicekmis bakalım bugün sağlıklı olsun ama içim hep kızdan yana:)

Saglikli olsunda. :) bende hep kiz hissediyordum erkek dedi :))) sukur mevlam aratmamis evlat nasip etmis onemli olan bu ama merak da etmiyor degil insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…