2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hayırlısı olsun canum
Sağolasın canımm
Benim bebişin de aynı böyle sırt fotosu var hem sırtını dönmüş hem eller yuzde duvara dayanmış gibi. Alın size cinsiyet diyorlar...
Dr normal ultrasonla baktı biraz ikinciye kız dedi ama artık değişir mi bilmem :) on gün sonra devlette randevum var o da kız derse artık %100 emin oluruz :) gerçi ben şimdiden bi iki parça bişey aldım elbise ayakkabı toka
bacaklarını açmadıysa nasıl erkek dedi ki dur bakalım bi sonrakinde kesinleşir inşallah

kızlar hastane kontrollerinize ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Kızlar karnım çok geriliyor. Ağrıyor ve acaip kaşınıyor bu günden güne artıyor..

Canim ole sık sıkta ultrasona girmek iyi drğilmiş.Radyasyon bebege biliyosn ki zararli Zatn doktorda tavsiye etmez Dikkat et derim Genelde ayda birde seninki niye iki haftadad bir:/
Canım ultrason radyasyon içermez,anneye de bebeğe de zararı olmaz yani :) ama genelde doktorlar bı sorun yoksa çok sık çağırmaz. Runkli canım en başta beni de iki hafta bir çağırıyordu,en son gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi.

Kızlar karnım çok geriliyor. Ağrıyor ve acaip kaşınıyor bu günden güne artıyor..
Rahim büyüdükçe gerilmeye başlıyoruz, fazla kasimadan nemlendirici biseyler sur karnına. Çatlak kremi varsa daha iyi tabi. Ben ilk hamileligimde biooil kullanmıştım,çatlağım olmadı maşallah :) bunda da bugün aldım bio oil artık gün aşırı surerim. Biraz dikkat etmek lazım,gerçi genetik de olabiliyor catlayacagi varsa ne sursen de fayda etmiyor

anladık cnm :)
bio oili ne kadara aldın?

Sürüyorum ya çatlak kremi bakalım umarım çatlamaz. Pek bi gerildim davul gibi sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…