- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.401
Sat göre 16 haftalik tam bugün kontrolde 16+3 dedi doktorKaçıncı haftandasin canım benim de öyle oldu
Sağolasın canımmhayırlısı olsun canum
Dr normal ultrasonla baktı biraz ikinciye kız dedi ama artık değişir mi bilmem :) on gün sonra devlette randevum var o da kız derse artık %100 emin oluruz :) gerçi ben şimdiden bi iki parça bişey aldım elbise ayakkabı tokaBenim bebişin de aynı böyle sırt fotosu var hem sırtını dönmüş hem eller yuzde duvara dayanmış gibi. Alın size cinsiyet diyorlar...
bacaklarını açmadıysa nasıl erkek dedi ki dur bakalım bi sonrakinde kesinleşir inşallahKötü bir durum gercekten salı günü devlette ayaklarını acti gosterdi hatta doktor buda tutusu dedikiz mis şaşırdım çünkü erkek hissediyordum bide demiştim abim var benim; her zaman beni koruyup kollamisti ondan ilk çocuğumun erkek olmasi ni istemiştim . Abi olsun diye .
Tabi kız deyince de ayrı bir sevindikbabamiz ohh kızci o çooook sevindi.
Hastaneden cikista herkese haber verdik aradik.
Kv , gorumceler kız kiyafetleriyle geldiler. Kızım diye sevmeye basladik , hayaller kurduk .
Bugün özele gideyim kesin olsun hem devlette makina güzel fotoğraf vermiyor kızımızın fotografini alayim . Çıkışta lcwakiki gidip ciciler alalim kizimiza dedik . Ozeldeki doktora acmadi bacaklarını ama doktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedibiz şok tabi hazırlık yapmayin bir ay sonra gelince kesinleştirelim dedi . Eee ne olacak simdi tabi kiyafetleride almadan geldik
Canım inşallah bu bebeğin sağ selamet doğsun belki diğeri kendiliğinden gelirVar canım bizimde insan üzülüyor imha edilmesine yabencede üç çocuk yeterli
Saklambaç oynuyor gibi yumulmus minnak :)Göstermedi yüzünü cadı, su halde sırtını filan sevdim yüzü dönük olsa bayılırım heral
Asil park yataktan dusmuyormus cnim herkes oyle dio.bende simdi park yatak markasi arastiriyorum hangisi diye
Nasil bir heyecanla gitmistim mors oldum resmenSaklambaç oynuyor gibi yumulmus minnak :)
Ayda birr tatlmmm:)kızlar hastane kontrollerinize ne sıklıkla gidiyorsunuz?
beni 2 haftada bi çagırıyor doktor :)Ayda birr tatlmmm:)
Canim ole sık sıkta ultrasona girmek iyi drğilmiş.Radyasyon bebege biliyosn ki zararli Zatn doktorda tavsiye etmez Dikkat et derim Genelde ayda birde seninki niye iki haftadad bir:/beni 2 haftada bi çagırıyor doktor :)
Canım ultrason radyasyon içermez,anneye de bebeğe de zararı olmaz yani :) ama genelde doktorlar bı sorun yoksa çok sık çağırmaz.Canim ole sık sıkta ultrasona girmek iyi drğilmiş.Radyasyon bebege biliyosn ki zararli Zatn doktorda tavsiye etmez Dikkat et derim Genelde ayda birde seninki niye iki haftadad bir:/
Rahim büyüdükçe gerilmeye başlıyoruz, fazla kasimadan nemlendirici biseyler sur karnına. Çatlak kremi varsa daha iyi tabi. Ben ilk hamileligimde biooil kullanmıştım,çatlağım olmadı maşallah :) bunda da bugün aldım bio oil artık gün aşırı surerim. Biraz dikkat etmek lazım,gerçi genetik de olabiliyor catlayacagi varsa ne sursen de fayda etmiyorKızlar karnım çok geriliyor. Ağrıyor ve acaip kaşınıyor bu günden güne artıyor..
anladık cnm :)Canım ultrason radyasyon içermez,anneye de bebeğe de zararı olmaz yani :) ama genelde doktorlar bı sorun yoksa çok sık çağırmaz.Runkli canım en başta beni de iki hafta bir çağırıyordu,en son gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi.
bio oili ne kadara aldın?Rahim büyüdükçe gerilmeye başlıyoruz, fazla kasimadan nemlendirici biseyler sur karnına. Çatlak kremi varsa daha iyi tabi. Ben ilk hamileligimde biooil kullanmıştım,çatlağım olmadı maşallah :) bunda da bugün aldım bio oil artık gün aşırı surerim. Biraz dikkat etmek lazım,gerçi genetik de olabiliyor catlayacagi varsa ne sursen de fayda etmiyor
benım doktor tüm gebeleri oyle cagırıyor sanırım :)Canim ole sık sıkta ultrasona girmek iyi drğilmiş.Radyasyon bebege biliyosn ki zararli Zatn doktorda tavsiye etmez Dikkat et derim Genelde ayda birde seninki niye iki haftadad bir:/
Valla kızıma aferin şurup ,dudak nemlendirici ve bio oil 125 ml olana 87 ödedim. Ama tek fiyatını sormadım :) bana o iyi geldiği için ne kadar derse alacaktımanladık cnm :)
bio oili ne kadara aldın?
Rahim büyüdükçe gerilmeye başlıyoruz, fazla kasimadan nemlendirici biseyler sur karnına. Çatlak kremi varsa daha iyi tabi. Ben ilk hamileligimde biooil kullanmıştım,çatlağım olmadı maşallah :) bunda da bugün aldım bio oil artık gün aşırı surerim. Biraz dikkat etmek lazım,gerçi genetik de olabiliyor catlayacagi varsa ne sursen de fayda etmiyor
benım doktor tüm gebeleri oyle cagırıyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?