2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yok doktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
bir ay nasil bekliyim. Çıkışta lc wakiki gidip kızıma güzel guzel zibinlar alacaktik .
O kadar herkese kız dedik. kv gorumcemler kiz kiyafeti alip gelmisler.
Erkek hissediyordum erkek olacak sandim diye demiştim herkese . Doktor kız deyince şaşırdım ama alıştım di Kızım - oğlum mu diyemem simdi . Bir ay cok uzun Rabbim sağlık sihat versin de

Canım ihtimal verdiyse kızdır canları sağolsun sağlıkla gelsinler inşallah
İlk kontrolde de kıza benziyor demişti ama bu sefer daha net konuştu :) %100 demeyeyim ama çok yüksek ihtimalle kız olacak dedi ayy rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahhh kız erkek hiççç farketmez ama oğlum olunca bi de kızım olsun bana yoldaş olsun diye istiyodum ne yalan söyleyeyim :)

Maşallah, gözün aydın canım. Hayırlı olsun prensesin :)
Sağolasın canımm :)
ahh bu karışıklık çok kötü yaa olsun sağlıklı olsun da kesin ve net bi kac hafta sonra belli olur canım sağlık olsun

Canım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun. Tabi insan bı değişik istiyor ama kızlarda daha vefalı olur. Sağlıkla gelsin inşallah
Benimde kiiiiz %80 kız dedi Dr!!!!!
Prensesler çoğalıyor,gözünüz aydın :)
Muallakta kalmak da gıcık gerçekten ya. Neyse kesin söyleseler de ona göre kızım oğlum diye sevsek.. neyse canım biraz daha bekleyecen artık senin bebiş nazlı çıktı

Kaçıncı haftandasin canım benim de öyle oldu

Bana da kıza benziyor dedi. 14.haftada. Özele gitmiştim orda dedi. Şimdi de devlete gitmek için haftaya randevu aldım. Merak ettiğim bir konu var. Randevu aldığımda riskli gebelik muayenesinde gün vardı. Ona aldim hem doktor da doçentmis iyi bakar belki umuduyla. Ama sorun şu ki riskli olmayan gebeliğe de doktor bakar mi acaba? Yoksa sen niye burdan randevu aldin bakmam mi der. Biliyor musunuz? :/

ilahi degiselim tamam:))

Ayy kiz hic bilmiyorm besik mi park yatak mi.Esim park yatak istemiyor uyduruk bi sey gibi duruyor diyo bebek bundan duser falan.Simdide bn karismiyirm napiyosan yap diyo kizdi sanirsamm
ben ilk 6 yada 7 ay yani bebgin hareketlenmesine kendi kendine yattigi yerden dogrulmasina gore anne yani besigi tercih ettim.benim cocuklar gece sik uyanip emerler yuksek bi besikten indir kaldir daha zor.
7.aydan sonrada park yatak yine yatak odamda 2.5 yasina kadar sonra kendi odasina kendi yatagina postaliyorum.bundada oyle yaparim.

Maşallahhh nasıl güzel gülüyorr benim bebik sırtını dönmüş dans ediyordu nasıl bozuldum anlatamam var ya dönmedi yüzünü
O kadar bekliyorsun ,merak ediyorsun o da yüzünü göstermiyor değil mi :) Benim kızimda öyleydi. Gider çikolata yer biraz yürüdüm doktor bı daha alırdı yüzünü dönse bile elini yüzüne koyardı :) bu güzel poz verdi ama,iyi yakaladık

Oğluşum da böyle değildi sere serpe her yerini açar yüzünü dönerdi eller ayaklar hep firarda olurdu bu pek bi oturaklı ve sakin :))

tam kac haftalıksın canım

hayırlısı olsun canum

Sağolasın canımm :)
ahh bu karışıklık çok kötü yaa olsun sağlıklı olsun da kesin ve net bi kac hafta sonra belli olur canım sağlık olsun

Kötü bir durum gercekten salı günü devlette ayaklarını acti gosterdi hatta doktor buda tutusu dedi kiz mis şaşırdım çünkü erkek hissediyordum bide demiştim abim var benim; her zaman beni koruyup kollamisti ondan ilk çocuğumun erkek olmasi ni istemiştim . Abi olsun diye .
Tabi kız deyince de ayrı bir sevindik babamiz ohh kızci o çooook sevindi.
Hastaneden cikista herkese haber verdik aradik.
Kv , gorumceler kız kiyafetleriyle geldiler. Kızım diye sevmeye basladik , hayaller kurduk .
Bugün özele gideyim kesin olsun hem devlette makina güzel fotoğraf vermiyor kızımızın fotografini alayim . Çıkışta lcwakiki gidip ciciler alalim kizimiza dedik . Ozeldeki doktora acmadi bacaklarını ama doktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi biz şok tabi hazırlık yapmayin bir ay sonra gelince kesinleştirelim dedi . Eee ne olacak simdi tabi kiyafetleride almadan geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…