- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.381
İlk kontrolde de kıza benziyor demişti ama bu sefer daha net konuştu :) %100 demeyeyim ama çok yüksek ihtimalle kız olacak dedi ayy rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahhh kız erkek hiççç farketmez ama oğlum olunca bi de kızım olsun bana yoldaş olsun diye istiyodum ne yalan söyleyeyim :)Canım ihtimal verdiyse kızdır canları sağolsun sağlıkla gelsinler inşallah
Sağolasın canımm :)Maşallah, gözün aydın canım. Hayırlı olsun prensesin :)
ahh bu karışıklık çok kötü yaa olsun sağlıklı olsun da kesin ve net bi kac hafta sonra belli olur canım sağlık olsunBizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yokdoktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
bir ay nasil bekliyim. Çıkışta lc wakiki gidip kızıma güzel guzel zibinlar alacaktik .
O kadar herkese kız dedik. kv gorumcemler kiz kiyafeti alip gelmisler.
Erkek hissediyordum erkek olacak sandim diye demiştim herkese . Doktor kız deyince şaşırdım ama alıştım di Kızım - oğlum mu diyemem simdi . Bir ay cok uzunRabbim sağlık sihat versin de
Canım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun. Tabi insan bı değişik istiyor ama kızlarda daha vefalı olur. Sağlıkla gelsin inşallahslm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
aman bosver sunnet masrafindan kurtulduk erkek cocugu haşarat olur gibi soylemlerle avutmaya calistimne yapayim.
saglugi iyi cok sukur birazyas riskimiz var oyuzden 2.duzey ultrason talep etti.
bursadaki hamis anneler siz ne yapacaksiniz ben hem zubeydeye hem cekirge doruk a gidiyorum zubeydede yokmus.dorukta 225 tl fiyat verdi.randevumu aldim herihtimale karsi.
182 universiteye randevu vermedi egitim arastirmadada herhangi bir kadin dogumcu ya gidip onun talep etmesi gerekiyormus .gerci hastanede 2.duzey usg varmi onuda bilmiyor.
siz ne yapmayi dusunuyorsunuz.
Prensesler çoğalıyor,gözünüz aydın :)Benimde kiiiiz %80 kız dedi Dr!!!!!
Muallakta kalmak da gıcık gerçekten ya. Neyse kesin söyleseler de ona göre kızım oğlum diye sevsek.. neyse canım biraz daha bekleyecen artık senin bebiş nazlı çıktıBizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yokdoktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
bir ay nasil bekliyim. Çıkışta lc wakiki gidip kızıma güzel guzel zibinlar alacaktik .
Erkek hissediyordum erkek olacak sandim diye demiştim herkese . Doktor kız deyince şaşırdım ama alıştım di Kızım - oğlum mu diyemem simdi . Bir ay cok uzunRabbim sağlık sihat versin de
Kaçıncı haftandasin canım benim de öyle olduBizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yokdoktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
Ayy kiz hic bilmiyorm besik mi park yatak mi.Esim park yatak istemiyor uyduruk bi sey gibi duruyor diyo bebek bundan duser falan.Simdide bn karismiyirm napiyosan yap diyo kizdi sanirsamm
Ayy masallah gercekten guluyor:)Eki Görüntüle 2085892
Bugün dayanamadım cinsiyeti netleştirmek için doktora gittim :) %100 erkekmis
Bu da güler yüzlü oğlum
ilahi degiselim tamam:))Bizde hep kız istedik halada ikizlerin birinden yüzde yüz emin diiliz o da erkek olursa değişelim :)) sağlıkla zamanında gelsinlerde daha önemlisi Yok .sünnettede haklısın ben Doğumdan sonra yaptırıcam Doğum kadar masrafı var
Allah hep güldürsün yavrularimizin yüzünüAyy masallah gercekten guluyor:)
ben ilk 6 yada 7 ay yani bebgin hareketlenmesine kendi kendine yattigi yerden dogrulmasina gore anne yani besigi tercih ettim.benim cocuklar gece sik uyanip emerler yuksek bi besikten indir kaldir daha zor.Ayy kiz hic bilmiyorm besik mi park yatak mi.Esim park yatak istemiyor uyduruk bi sey gibi duruyor diyo bebek bundan duser falan.Simdide bn karismiyirm napiyosan yap diyo kizdi sanirsamm
Maşallahhh nasıl güzel gülüyorrEki Görüntüle 2085892
Bugün dayanamadım cinsiyeti netleştirmek için doktora gittim :) %100 erkekmis
Bu da güler yüzlü oğlum
O kadar bekliyorsun ,merak ediyorsun o da yüzünü göstermiyor değil mi :) Benim kızimda öyleydi. Gider çikolata yer biraz yürüdüm doktor bı daha alırdı yüzünü dönse bile elini yüzüne koyardı :) bu güzel poz verdi ama,iyi yakaladıkMaşallahhh nasıl güzel gülüyorrbenim bebik sırtını dönmüş dans ediyordu nasıl bozuldum anlatamam var ya dönmedi yüzünü
Oğluşum da böyle değildi sere serpe her yerini açar yüzünü dönerdi eller ayaklar hep firarda olurdu bu pek bi oturaklı ve sakin :))O kadar bekliyorsun ,merak ediyorsun o da yüzünü göstermiyor değil mi :) Benim kızimda öyleydi. Gider çikolata yer biraz yürüdüm doktor bı daha alırdı yüzünü dönse bile elini yüzüne koyardı :) bu güzel poz verdi ama,iyi yakaladık
tam kac haftalıksın canımBizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yokdoktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
hayırlısı olsun canumİlk kontrolde de kıza benziyor demişti ama bu sefer daha net konuştu :) %100 demeyeyim ama çok yüksek ihtimalle kız olacak dedi ayy rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahhh kız erkek hiççç farketmez ama oğlum olunca bi de kızım olsun bana yoldaş olsun diye istiyodum ne yalan söyleyeyim :)
Benim bebişin de aynı böyle sırt fotosu var hem sırtını dönmüş hem eller yuzde duvara dayanmış gibi. Alın size cinsiyet diyorlar...Göstermedi yüzünü cadı, su halde sırtını filan sevdim yüzü dönük olsa bayılırım heral
Sağolasın canımm :)
ahh bu karışıklık çok kötü yaa olsun sağlıklı olsun da kesin ve net bi kac hafta sonra belli olur canım sağlık olsun
Kötü bir durum gercekten salı günü devlette ayaklarını acti gosterdi hatta doktor buda tutusu dediCanım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun. Tabi insan bı değişik istiyor ama kızlarda daha vefalı olur. Sağlıkla gelsin inşallah
Prensesler çoğalıyor,gözünüz aydın :)
Muallakta kalmak da gıcık gerçekten ya. Neyse kesin söyleseler de ona göre kızım oğlum diye sevsek.. neyse canım biraz daha bekleyecen artık senin bebiş nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?