2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canım şükür birazı iyiyim

slm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
aman bosver sunnet masrafindan kurtulduk erkek cocugu haşarat olur gibi soylemlerle avutmaya calistim ne yapayim.
saglugi iyi cok sukur birazyas riskimiz var oyuzden 2.duzey ultrason talep etti.
bursadaki hamis anneler siz ne yapacaksiniz ben hem zubeydeye hem cekirge doruk a gidiyorum zubeydede yokmus.dorukta 225 tl fiyat verdi.randevumu aldim herihtimale karsi.
182 universiteye randevu vermedi egitim arastirmadada herhangi bir kadin dogumcu ya gidip onun talep etmesi gerekiyormus .gerci hastanede 2.duzey usg varmi onuda bilmiyor.
siz ne yapmayi dusunuyorsunuz.

Anlamiyorm bu kiz erkek farkini Saglikli olsun demiyorzda hep erkek erkek...

Var canım bizimde insan üzülüyor imha edilmesine ya bencede üç çocuk yeterli

benden yana sorun yok adamlar iste .nekadar aman saglik herseyin basi deselerde hepsinin aklindan gecen gercek bu ne yazikki.ben zil takip oynarkrn o bu duygulari yasiyor.farkli hisler işte kadinla erkek arasinda.ben onlara takilmam zaten yasim gec saglikli sorunsuz olsun benim icin herseyin basi o

Benim uyurken gittiğinde doktor dürttü dürttü uyanmadı kalk bi su iç dolaş tuvalete gir dedi. Sende tam doktorun yanına girmeden önce su iç tuvalete gir bi de minik çikolata ye bu sefer.
Valla son iki-üç seferdir evden çıkarken çikolata yemeye başlıyorum, hastaneye yaklaşıncada yiyorum.. Ama hep yatıyor, hep yatıyor.. Yanlış zamanda yiyorum galiba.. Dediğin gibi tam doktorun yanına girmeden yiyeyim birde.. Benimki doktorun yanına girene kadar uyanıp tekrar uyuyor herhalde.. Doktorda 20 dk da bir uyanırlar demişti.. Ay inşallah doğduktan sonra da uyur
Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)
Gözünüzden canım.. Sen yap alışveriş.. Birde sene sonu ki, çılgınlar gibi alabiliriz 

gözünüz aydın olsun canım olsun sağlıklı olsun da üç tane kız mükemmel bi duygu bence erkekleri anlamak zor

Ben bursadayım hem zübeydeye hem medicalparka gidiyorum. Zübeyde de ikinci düzey ultrason vardı ben oğlum da detaylı ultrasonu orda yaptırmıştım 2013 yılında
sağol canımmm aldım bile bişeyler

saol canim.zubeydeye sirf bu yuzden gidiyordum tahlillerimi ve ultrasonu yaptirayim diye ali algun e gidiyorum .
yastan dolayi ileti duzey ultrason isticem sizdrn dedi ki ikili normal ciktigi halde sirf yastan dolayi.
burda varmi dedim hayir yok dedi.ondan bi arastirma icine .
cinsiyet konusuna gelince.ewet ilk yada ikinci gebeliklerde cinsiyet insanin gozune gercekten gelmiyor ama 3.de insan gercekten bi degisiklik olsa onunda tadina varsak diye dusunduruyor insana.o yuzden esimin tepkini anlayabiliyorum.ama o zaten kizlarina duskun bi baba hele ortancayla resmen ask yasiyorlar.bu nada alisacak el mahkum

Anlamiyorm bu kiz erkek farkini Saglikli olsun demiyorzda hep erkek erkek...
Bizde hep kız istedik halada ikizlerin birinden yüzde yüz emin diiliz o da erkek olursa değişelim :)) sağlıkla zamanında gelsinlerde daha önemlisi Yok .sünnettede haklısın ben Doğumdan sonra yaptırıcam Doğum kadar masrafı var

İlla ki haklısın canım insan ikinci de bile gönlü farklı cinsiyet olsun istiyor ama olmayınca da yapcak bişey yok sağlıklı olsunlar da :) zübeyde hanıma şaşırdım neden yok dedi ki vardı alt katta, bu gidişimde bi sorayım bende

bende dun gıttı. Devlete 2lı test ıcın 12.1dı cınsıyetede yuksek ıhtımal dedı kız 4.kızım gelıyor

Kizlar selam..bebislere neler almaya basladiniz??yoksa daha erkenmi acab???yatak olarak ne alicaksiniz parkbyatak mi besikmi???

Kizlar selam..bebislere neler almaya basladiniz??yoksa daha erkenmi acab???yatak olarak ne alicaksiniz parkbyatak mi besikmi???

Ayy kiz hic bilmiyorm besik mi park yatak mi.Esim park yatak istemiyor uyduruk bi sey gibi duruyor diyo bebek bundan duser falan.Simdide bn karismiyirm napiyosan yap diyo kizdi sanirsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…