- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.361
Aminnn canım amin inşallahBizde yarin 10 da randevumz var 16+3 olucaz insallah cinsiyetide ogrenrz insallah:)))
Aşı kartimi bulamiyorum ister istemez de şüpheye dusuyo insan yaEvet cnm aşı kartinla sağlık ocağına gidiyosun onlar gerek görmüyor zaten ben son dozu vurdurmadigim halde gerek yok dediler
Saol canım şükür birazı iyiyimZermina canım dikkat et kendine.. Daha ağırlaşmadığımız için kafa dalgınlığı ile unutabiliyoruz hamileliği.. Ama panikte yapma, eskiler neler neler yapmışlar.. Çok ve geçmeyen ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yok, inşallah..
Geçmiş olsun mi-nick.. Ara ara bel, kasık ağrıları normal tabi de, senin ikinci gebeliğin olduğu için daha iyi bilirsin ağrıların boyutunu.. İnşallah geçer..
Yarınki randevu sonucunu da bekliyorum
slm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
aman bosver sunnet masrafindan kurtulduk erkek cocugu haşarat olur gibi soylemlerle avutmaya calistimne yapayim.
saglugi iyi cok sukur birazyas riskimiz var oyuzden 2.duzey ultrason talep etti.
bursadaki hamis anneler siz ne yapacaksiniz ben hem zubeydeye hem cekirge doruk a gidiyorum zubeydede yokmus.dorukta 225 tl fiyat verdi.randevumu aldim herihtimale karsi.
182 universiteye randevu vermedi egitim arastirmadada herhangi bir kadin dogumcu ya gidip onun talep etmesi gerekiyormus .gerci hastanede 2.duzey usg varmi onuda bilmiyor.
siz ne yapmayi dusunuyorsunuz.
Var canım bizimde insan üzülüyor imha edilmesine yaYok öyle bir bilgi verilmedi bize kağıtta da yazmiyordu Allah nasip ederse bu son olacak canım 3 Çocuğu hakkı ile büyütmeyi nasip etsin allahim,biz bilmeden dondurduk senesi gelmişti imha mı edelim dediler bizde yok dedik o zaman bu sene haziran ayında sözleşme bitiyor yasal sınır da bittiğinden otomatik imha edilecek embriyolar sizin var mı dondurulmuş
Valla son iki-üç seferdir evden çıkarken çikolata yemeye başlıyorum, hastaneye yaklaşıncada yiyorum.. Ama hep yatıyor, hep yatıyor.. Yanlış zamanda yiyorum galiba.. Dediğin gibi tam doktorun yanına girmeden yiyeyim birde.. Benimki doktorun yanına girene kadar uyanıp tekrar uyuyor herhalde.. Doktorda 20 dk da bir uyanırlar demişti.. Ay inşallah doğduktan sonra da uyurBenim uyurken gittiğinde doktor dürttü dürttü uyanmadı kalk bi su iç dolaş tuvalete gir dedi. Sende tam doktorun yanına girmeden önce su iç tuvalete gir bi de minik çikolata ye bu sefer.
Gözünüzden canım.. Sen yap alışveriş.. Birde sene sonu ki, çılgınlar gibi alabiliriz Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)
hamileyim dedim hiç kimse inanmadı :)eşim annem teyzem kimse :)Testi gösterdim.Sonrasi Agucuk Gugucukk Aglama
gözünüz aydın olsun canım olsun sağlıklı olsun da üç tane kız mükemmel bi duygu bence erkekleri anlamak zorslm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
aman bosver sunnet masrafindan kurtulduk erkek cocugu haşarat olur gibi soylemlerle avutmaya calistimne yapayim.
saglugi iyi cok sukur birazyas riskimiz var oyuzden 2.duzey ultrason talep etti.
bursadaki hamis anneler siz ne yapacaksiniz ben hem zubeydeye hem cekirge doruk a gidiyorum zubeydede yokmus.dorukta 225 tl fiyat verdi.randevumu aldim herihtimale karsi.
182 universiteye randevu vermedi egitim arastirmadada herhangi bir kadin dogumcu ya gidip onun talep etmesi gerekiyormus .gerci hastanede 2.duzey usg varmi onuda bilmiyor.
sağol canımmm aldım bile bişeylerValla son iki-üç seferdir evden çıkarken çikolata yemeye başlıyorum, hastaneye yaklaşıncada yiyorum.. Ama hep yatıyor, hep yatıyor.. Yanlış zamanda yiyorum galiba.. Dediğin gibi tam doktorun yanına girmeden yiyeyim birde.. Benimki doktorun yanına girene kadar uyanıp tekrar uyuyor herhalde.. Doktorda 20 dk da bir uyanırlar demişti.. Ay inşallah doğduktan sonra da uyur
Gözünüzden canım.. Sen yap alışveriş.. Birde sene sonu ki, çılgınlar gibi alabiliriz 
saol canim.zubeydeye sirf bu yuzden gidiyordum tahlillerimi ve ultrasonu yaptirayim diye ali algun e gidiyorum .gözünüz aydın olsun canım olsun sağlıklı olsun da üç tane kız mükemmel bi duygu bence erkekleri anlamak zor
Ben bursadayım hem zübeydeye hem medicalparka gidiyorum. Zübeyde de ikinci düzey ultrason vardı ben oğlum da detaylı ultrasonu orda yaptırmıştım 2013 yılında
sağol canımmm aldım bile bişeyler
Anlamiyorm bu kiz erkek farkiniSaglikli olsun demiyorzda hep erkek erkek...
benden yana sorun yok adamlar iste .nekadar aman saglik herseyin basi deselerde hepsinin aklindan gecen gercek bu ne yazikki.ben zil takip oynarkrn o bu duygulari yasiyor.farkli hisler işte kadinla erkek arasinda.ben onlara takilmam zaten yasim gec saglikli sorunsuz olsun benim icin herseyin basi o
Bizde hep kız istedik halada ikizlerin birinden yüzde yüz emin diiliz o da erkek olursa değişelim :)) sağlıkla zamanında gelsinlerde daha önemlisi Yok .sünnettede haklısın ben Doğumdan sonra yaptırıcam Doğum kadar masrafı varslm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
İlla ki haklısın canım insan ikinci de bile gönlü farklı cinsiyet olsun istiyor ama olmayınca da yapcak bişey yok sağlıklı olsunlar da :) zübeyde hanıma şaşırdım neden yok dedi ki vardı alt katta, bu gidişimde bi sorayım bendesaol canim.zubeydeye sirf bu yuzden gidiyordum tahlillerimi ve ultrasonu yaptirayim diye ali algun e gidiyorum .
yastan dolayi ileti duzey ultrason isticem sizdrn dedi ki ikili normal ciktigi halde sirf yastan dolayi.
burda varmi dedim hayir yok dedi.ondan bi arastirma icine .
cinsiyet konusuna gelince.ewet ilk yada ikinci gebeliklerde cinsiyet insanin gozune gercekten gelmiyor ama 3.de insan gercekten bi degisiklik olsa onunda tadina varsak diye dusunduruyor insana.o yuzden esimin tepkini anlayabiliyorum.ama o zaten kizlarina duskun bi baba hele ortancayla resmen ask yasiyorlar.bu nada alisacak el mahkum
bende dun gıttı. Devlete 2lı test ıcın 12.1dı cınsıyetede yuksek ıhtımal dedı kız 4.kızım gelıyorsaol canim.zubeydeye sirf bu yuzden gidiyordum tahlillerimi ve ultrasonu yaptirayim diye ali algun e gidiyorum .
yastan dolayi ileti duzey ultrason isticem sizdrn dedi ki ikili normal ciktigi halde sirf yastan dolayi.
burda varmi dedim hayir yok dedi.ondan bi arastirma icine .
cinsiyet konusuna gelince.ewet ilk yada ikinci gebeliklerde cinsiyet insanin gozune gercekten gelmiyor ama 3.de insan gercekten bi degisiklik olsa onunda tadina varsak diye dusunduruyor insana.o yuzden esimin tepkini anlayabiliyorum.ama o zaten kizlarina duskun bi baba hele ortancayla resmen ask yasiyorlar.bu nada alisacak el mahkum
Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)
hamileyim dedim hiç kimse inanmadı :)eşim annem teyzem kimse :)
Kizlar selam..bebislere neler almaya basladiniz??yoksa daha erkenmi acab???yatak olarak ne alicaksiniz parkbyatak mi besikmi???
Maşallah, gözün aydın canım. Hayırlı olsun prensesin :)Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?