2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim ole sık sıkta ultrasona girmek iyi drğilmiş.Radyasyon bebege biliyosn ki zararli Zatn doktorda tavsiye etmez Dikkat et derim Genelde ayda birde seninki niye iki haftadad bir:/

radyasyonun ultrasonda ne işi var yapmayın Allah'ın aşkına. Ben de her hafta gittim bu aya kadar bi sıkıntı vardı gitmese miydim radyasyon var deyip. Alt tarafı ses dalgası, rontgen çekinsek neyse de...

Günaydın , Hayırlı Cumalar canlar
Erkeğe benzetti bilmiyorum ama bizim Minnaga 10 dk boyunca düttük doktor gobegimi salladi , öksürdüm tık yok sırt üstü yatmis totosu da asagiya vermis yok acmayi birak hareket etmedi . Bu özeldeki doktoru sevmiyoruz pek hissediyor heral ona gidince hep uyuyor . Devletteki doktorumuz daha güler yüzlü cana yakin sempatik ona gidince taklalar atıyor harekrtli özelde hareket etmedi hic doktorda kızdı aaa tembel seni ilk dayagini benden yiyecen diye biliyorum ne olacak ruyalarimda sürekli hastaneye gittim . Hafta ici tirod kontrolüne gidecem tekrar bi baktiram bari

Kızlar karnım çok geriliyor. Ağrıyor ve acaip kaşınıyor bu günden güne artıyor..
Doktorum bu haftalarda karninda icerden yırtılma gibi acilar olabilir korkma rahim genişliyor dedi canım .Sol tarafimda kasilma agrilar oluyor diyince Agriyinca bir iki bardak su iç yat dinlen geçer korkma dedi. Sürekli ve siddetli ağrılar dan korkariz biz dedi

kızlar kıyafet alışverişini nereden yapıyorsunz? dün avm de sadece lcw ve defactoda hamile reyonu vardı ama 2-3 çeşit dalga geçer gibi koymuşlar sinir oldum internetten yapmaya karar verdim artık şansıma güzel çıkarsa giyerim çıkmazsa geri iade ederim

Arkadaşlar bende gün boyu ağrı oluyor ya gece yatarken falan da sağ tarafima yatarsam 5 dk sonra nefesim kesiliyor sırt üstü yatıyorum uyursam iki üç saat sonra sağ kasık ağrısıyla uyanıyorum sola dönüyorum öyle rahat uyuyorum ama solum curudu artık. Saplanan bir sancı yok kunt bir ağrı. İdrar yolu enfeksiyonu boyle olmaz heralde di mi başka belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…