2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nedenirki

başınız sağolsun çok zor Allah yardımcısı olsun

Valla ben çok şeyler aldim acele ettim gibi ama iki aya kadar isten ayrilcam çıkmadan eksiklerimi almak istedim şifonyer aldim kıyafetler napiyim:))

Lcw den alıyorum canım ben tayt alıyorum üzerine de gömlek kazak tunik tarzı daha sonra da giyebileceğim türden seyler alıyorum normalde de salaş bi tarzım var önceki aldıklarım kapatıyor göbeğimi
ben de tayt üzeri dediğin gibi giyinmeyi seviyorum rahat oluyor ama inanır mısın bir tane düzgün tayt bile yoktu çok sinir oldum ( yıl başına güzel bişiler alayım dedi kaldım gene eskilere

ben de tayt üzeri dediğin gibi giyinmeyi seviyorum rahat oluyor ama inanır mısın bir tane düzgün tayt bile yoktu çok sinir oldum ( yıl başına güzel bişiler alayım dedi kaldım gene eskilere
Bende Bi Tane kot birtanede siyah pantlon bikactane gömlek aldim ama artık üstlerde olmuyor

sırt üstü yatmamaya çalış kan akışı değişiyormuş bebeğe gitmiyormuş kan öyle okudum bir yerde

Bende uyanamıyorum agrım oluyor belimde donsem olmuyor sirt üstü yatsam biraz ıyim hepte aynı yatamıyorum zaten wc çok uyanıyorum anlıyacağınız hiç uyku yok geceler harabe
Benim de öyle gece çok kalkıyorum uyku bölünüyor sonra kalk işe git bu sabah uyuyakalmışım

8 oacak ta zübeyde de özelde 1 ay sonra
Zübeyde de ki ultrasonlar pek iyi değil net görüntü alamazsın ama en azından için rahatlar iyi olduğunu duyarsın :) bende şimdiden özelde ki randevuma gün saymaya başladım üç haftada 1 çağırıyor doktor cabucak geciyor zaman :) bu sefer çikolata gofret ne varsa yiyip gircem ultrasona azcık hareketli göreyim hep nazlı nazlı süzülüyor

Bende gezdim oraları hepsi dandik. Hamile arkadaşım H&M den çok güzel şeyler almış oraya bakıcam bende. H&M öneririm kesinlikle.

Defacto da normal reyonda yüksek bel taytlar vardı hala vardır belki oraya da bi bak canım ben çok beğendim iki tane almıştım keşke iki tane daha alsaydım hamileliği bitirirdim onlarla

Valla ben çok şeyler aldim acele ettim gibi ama iki aya kadar isten ayrilcam çıkmadan eksiklerimi almak istedim şifonyer aldim kıyafetler napiyim:))
İyi yapmışsın canım bende her ay artık bişeyler almaya karsr verdim oğlumda bekleyip tek seferde almıştık herşeyini çok sıkışmıştık o yüzden simdi rahat rahat alalım diyoruz son iki ay da ıslak mendil depolamayı düşünüyorum :))

Başınız sağolsun canım çok üzücü bir durum Allah sabırlar versin inşallah

hamile kıyafetlerimin çoğunu h&m den aldım.
sonuç olarak hala giyiyorum malesef
bulursanız hm nin outletine bakın aynı ürünler. ama yarı fiyatına.
lcw danda aldığım gömlek falan oldu. 45tl idi.nasıl içime oturduysa fiyatını unutmamışım.

Bazen tasarım yapm yerler var internette isim yazanlar vs. Onun için sormuştum
haa pardon normal alışveriş sandım

En son gittiğim de benimki de uyuyordu

Kahve yapıyordum çok kısa saniyelik elektirik çarptı çok korktum bebeğime bir şey olmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…