- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.461
Var canim ben aldim çok iyi penyeleri ınstagram Da uğurlu bebek birde bebek işleri sayfası tavsiye ederim ayrıca cıvıl netten bak civileKızlar internette bildiğiniz bebek alışveriş sayfası var mı. Instagramda falan..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nedenirkiSelam kızlar nasılsınız, ben iyi değilim 2 gündür kanım çekilmiş gibi toparlayamıyorum. Yakın bir arkadaşımın eşi kanser nedeniyle vefat etti. Farklı sehirdeler telefonla arayamadım acısı cok taze cenazesi bugün. Elim kolum tutmuyor gibi hissediyorum. 32 yaşında kız 3 çocuğuyla kaldı bir başına. Çocukları da kız en küçüğü kreşe gidiyor. Nasıl dayanır bilemiyorum.
Var canim ben aldim çok iyi penyeleri ınstagram Da uğurlu bebek birde bebek resimleri sayfası tavsiye ederim ayrıca cıvıl netten bak civile
Selam kızlar nasılsınız, ben iyi değilim 2 gündür kanım çekilmiş gibi toparlayamıyorum. Yakın bir arkadaşımın eşi kanser nedeniyle vefat etti. Farklı sehirdeler telefonla arayamadım acısı cok taze cenazesi bugün. Elim kolum tutmuyor gibi hissediyorum. 32 yaşında kız 3 çocuğuyla kaldı bir başına. Çocukları da kız en küçüğü kreşe gidiyor. Nasıl dayanır bilemiyorum.
8 oacak ta zübeyde de özelde 1 ay sonraSagolasin canimm gorursun insallah randevun ne zaman
ben de tayt üzeri dediğin gibi giyinmeyi seviyorum rahat oluyor ama inanır mısın bir tane düzgün tayt bile yoktu çok sinir oldumLcw den alıyorum canım ben tayt alıyorum üzerine de gömlek kazak tunik tarzı daha sonra da giyebileceğim türden seyler alıyorum normalde de salaş bi tarzım var önceki aldıklarım kapatıyor göbeğimi
Bende Bi Tane kot birtanede siyah pantlon bikactane gömlek aldim ama artık üstlerde olmuyorben de tayt üzeri dediğin gibi giyinmeyi seviyorum rahat oluyor ama inanır mısın bir tane düzgün tayt bile yoktu çok sinir oldum( yıl başına güzel bişiler alayım dedi kaldım gene eskilere
sırt üstü yatmamaya çalış kan akışı değişiyormuş bebeğe gitmiyormuş kan öyle okudum bir yerdeArkadaşlar bende gün boyu ağrı oluyor ya gece yatarken falan da sağ tarafima yatarsam 5 dk sonra nefesim kesiliyor sırt üstü yatıyorum uyursam iki üç saat sonra sağ kasık ağrısıyla uyanıyorum sola dönüyorum öyle rahat uyuyorum ama solum curudu artık. Saplanan bir sancı yok kunt bir ağrı. İdrar yolu enfeksiyonu boyle olmaz heralde di mi başka belirtim yok
Bende uyanamıyorum agrım oluyor belimde donsem olmuyor sirt üstü yatsam biraz ıyim hepte aynı yatamıyorum zaten wc çok uyanıyorum anlıyacağınız hiç uyku yok geceler harabeSı
sırt üstü yatmamaya çalış kan akışı değişiyormuş bebeğe gitmiyormuş kan öyle okudum bir yerde
Benim de öyle gece çok kalkıyorum uyku bölünüyor sonra kalk işe git bu sabah uyuyakalmışımBende uyanamıyorum agrım oluyor belimde donsem olmuyor sirt üstü yatsam biraz ıyim hepte aynı yatamıyorum zaten wc çok uyanıyorum anlıyacağınız hiç uyku yok geceler harabe
Zübeyde de ki ultrasonlar pek iyi değil net görüntü alamazsın ama en azından için rahatlar iyi olduğunu duyarsın :) bende şimdiden özelde ki randevuma gün saymaya başladım üç haftada 1 çağırıyor doktor cabucak geciyor zaman :) bu sefer çikolata gofret ne varsa yiyip gircem ultrasona azcık hareketli göreyim hep nazlı nazlı süzülüyor8 oacak ta zübeyde de özelde 1 ay sonra
Bende gezdim oraları hepsi dandik. Hamile arkadaşım H&M den çok güzel şeyler almış oraya bakıcam bende. H&M öneririm kesinlikle.kızlar kıyafet alışverişini nereden yapıyorsunz? dün avm de sadece lcw ve defactoda hamile reyonu vardı ama 2-3 çeşit dalga geçer gibi koymuşlar sinir olduminternetten yapmaya karar verdim artık şansıma güzel çıkarsa giyerim çıkmazsa geri iade ederim
Defacto da normal reyonda yüksek bel taytlar vardı hala vardır belki oraya da bi bak canım ben çok beğendim iki tane almıştım keşke iki tane daha alsaydım hamileliği bitirirdim onlarlaben de tayt üzeri dediğin gibi giyinmeyi seviyorum rahat oluyor ama inanır mısın bir tane düzgün tayt bile yoktu çok sinir oldum( yıl başına güzel bişiler alayım dedi kaldım gene eskilere
İyi yapmışsın canım bende her ay artık bişeyler almaya karsr verdim oğlumda bekleyip tek seferde almıştık herşeyini çok sıkışmıştık o yüzden simdi rahat rahat alalım diyoruz son iki ay da ıslak mendil depolamayı düşünüyorum :))Valla ben çok şeyler aldim acele ettim gibi ama iki aya kadar isten ayrilcam çıkmadan eksiklerimi almak istedim şifonyer aldim kıyafetler napiyim:))
Başınız sağolsun canım çok üzücü bir durum Allah sabırlar versin inşallahSelam kızlar nasılsınız, ben iyi değilim 2 gündür kanım çekilmiş gibi toparlayamıyorum. Yakın bir arkadaşımın eşi kanser nedeniyle vefat etti. Farklı sehirdeler telefonla arayamadım acısı cok taze cenazesi bugün. Elim kolum tutmuyor gibi hissediyorum. 32 yaşında kız 3 çocuğuyla kaldı bir başına. Çocukları da kız en küçüğü kreşe gidiyor. Nasıl dayanır bilemiyorum.
haa pardon normal alışveriş sandımBazen tasarım yapm yerler var internette isim yazanlar vs. Onun için sormuştum
En son gittiğim de benimki de uyuyorduZübeyde de ki ultrasonlar pek iyi değil net görüntü alamazsın ama en azından için rahatlar iyi olduğunu duyarsın :) bende şimdiden özelde ki randevuma gün saymaya başladım üç haftada 1 çağırıyor doktor cabucak geciyor zaman :) bu sefer çikolata gofret ne varsa yiyip gircem ultrasona azcık hareketli göreyim hep nazlı nazlı süzülüyor
Canım böyle cinsiyetini nasıl anladiki gözükmüyor :)Göstermedi yüzünü cadı, su halde sırtını filan sevdim yüzü dönük olsa bayılırım heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?