2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@tb_fb Bilge Duru çok hoş bir isim ... Bilge ismi benim de listemde idi .
Bence çok hoş ikisi beraber de uyumlu

geçen bi kızda dedi 4.5 aylık hamileydi tekmeliyor kalp atısınıda hissediyorum dedi ama ne yalan diyim inanmadım :) tekmeliyor dedigi baya baya tepik atıyor dedi yani :)

Niye kizz ben de hissediyorum tekmelerini inanmiyo musun bana da kalp atisi tabiki duyamayiz el doppleriyle duymaya calistigimda bile tespiti zor oluyor.bide artk hareketleri hissetmeye basladigimdan beri istemedim doppleri getirmesini esimden.ama ben iki haftadır cook bariz pit pitlar tekmeler hissediyorum.zaten doktorum 16da hissedersin demisti benim 18bitcek iki gune.karnin yapisina gore degisiyor sanirim kisiden kisiye gore bu isler bak ausunki salsaya baslamis benimki kareteye

Canım gün olarak hesaplarsan asla kafan karışmaz şimdi 18+1 sin. Şöyle hesapla bir hafta da 7 gün var.
18×7=126 bir de +1. 127
Bir ayda da 30 gün var 127 yi de 30 a böl
127÷30 4 ay 1 haftaliksin yani 5. Ayın içindesin
Ama ya 4 ay bitti 4 ayligiz diyeceksin. Ya da 5 'in içindeyiz diyeceksin

Son düzenleme:
Emziren anneler devam ediyor musunuz emzirmeye ?bıraktıysanız nasıl başardınız ?benimki hiç bırakacak gibi değil

Ben bıraktım iyice alışmadan başladı meme demeye korktum bende 1 hafta oldu sıkıntı çekilio tabi sabah gece gelio gögsüme açmaya çalışıo sinirlenio ama hafif hafif unutmaya başladı oğlum bu arada 16 aylığa yakın bende pınarın 1 yaş üstü sütü var onu aldım ısıtıp biraz biberonla veriyorun doktorum kutu sütü onermio bnde dedim kim bilir biz ne içtik.

Başladı valla .... 2 gün önce sorsan uyuyor bu hep galiba derdim 2 günde ne oldu da bu güce kavuştu

16-17 de de çok tecrübeli anneler hissedebilir diyor zaten ... 20 de netleşiyor ... eee benimde 19 un içinde ...

Çok keyfili yaaaaaaaaaa

Oğlumda elini çok net görmüştüm 5 parmakla o günü hiç unutamam

Aynen benimki de bi anda basladi once damardir bu pit pitlar fln dedim ilk gun.ertesi gun yine basladi bide uzun suruyor daginik sekilde hep ayni nokta degil.sonra zaten alistim kuzuma benim ilk olunca anlayamadm basta:))
Evet kimseyi endiselendirmeyim smdi doktorum kendi yapima gore soyledi sanirim.oteki direkt 20de hissedersin dedi mesela ama hep gittigim doktorum 16demisti.elbet hissedicez kizlar saglikli olsunlar da minnaklar daha erken normalde

Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Parol alabilirmiyim diye sorup günde 3 taneye kadar alabilirsin cevabını aldığı halde 1 tane içip vicdan azabından ölenler 2 gündür çıldırıyorum ağrıdan dün sabah parol aldım. Gece uyuyabilmek için nane yağıyla masaj yaptık. Sabah işe gelince yine coştu. Bir tane daha aldım hala daha alttan alttan vuruyor

ben de aynı tepkiden korkuyorum :) diyecekki madem bu kadar çok biliyorsun ne diye geliyorsun... ikili test yaptırmayınca bu tarz bşi demişti

Canım ben de bazen çok net hissediyorum ama devamlılığı olmuyor bir süre hiç hissetmiyorum genelde akşam uzanınca o sessizlikte hissedebiliyorum gün içinde koşuşturmaktan hissetmek çok zor çünkü çok güçlü değil hareketler 1-2 haftaya daha net hissederiz :) bu arada isim çok güzel bence ben de erkek ismi arıyorum o kadar isimden hiç şu olabilir dediğim bir isim yok yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr

Valla sen beğendiysen boşver. Kimse hiçbir ismi beğenmiyor herşeye bi kulp takıyorlar zaten.

Kızlar tetenoz asinizi ne zaman yaptirdnz Bn 17 haftalik hamileyim ???Yardimci olurmusnz?

Sağol Canım istersen ilk sayfaya cinsiyet ekleyebilirsin :)
Okur okumaz eklemiştim canım

Kızlar tetenoz asinizi ne zaman yaptirdnz Bn 17 haftalik hamileyim ???Yardimci olurmusnz?

geçen hafta yaptırdım canm ASM ye gitmiştim zaten tahlil için . 18. haftada yani ..

genelde 20 haftada çağrılır , sağlık ocağında bilgin varsa çağıracaktır onlarda

Ben Doruk veya Aras istiyorum ama eşim çok sıcak bakmadı araştıralım daha dedi. Başka bişi bulamazsak bunlardan birinde ısrar edicem

inanıyorum ama o kızın anlatısı baya abartıydı yani :)

Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Ben de migrenim tutunca vicks sürüyorum başıma doktora sordum sürebilirsin dedi hatta lavanta yağı da sürebilirsin daha iyi gelir migrene dedi ama ben daha alıp denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…