- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.941
geçen bi kızda dedi 4.5 aylık hamileydi tekmeliyor kalp atısınıda hissediyorum dedi ama ne yalan diyim inanmadım :) tekmeliyor dedigi baya baya tepik atıyor dedi yani :)
Canım gün olarak hesaplarsan asla kafan karışmaz şimdi 18+1 sin. Şöyle hesapla bir hafta da 7 gün var.Canım ya bsy sorucam ben şuan kaç aylık oluyorum bu ayın 23 de gittim 16+4 çıktı kafam sürekli karışıyor birde 18 haftalıktan sonra 5 aylık oluyor diye biliyorumbu hafta hesaplaması çok karışık
Emziren anneler devam ediyor musunuz emzirmeye ?bıraktıysanız nasıl başardınız ?benimki hiç bırakacak gibi değil
Niye kizz ben de hissediyorum tekmelerini inanmiyo musun bana dakalp atisi tabiki duyamayiz el doppleriyle duymaya calistigimda bile tespiti zor oluyor.bide artk hareketleri hissetmeye basladigimdan beri istemedim doppleri getirmesini esimden.ama ben iki haftadır cook bariz pit pitlar tekmeler hissediyorum.zaten doktorum 16da hissedersin demisti benim 18bitcek iki gune.karnin yapisina gore degisiyor sanirim kisiden kisiye gore bu isler bak ausunki salsaya baslamis benimki kareteye
Başladı valla .... 2 gün önce sorsan uyuyor bu hep galiba derdim2 günde ne oldu da bu güce kavuştu
16-17 de de çok tecrübeli anneler hissedebilir diyor zaten ... 20 de netleşiyor ... eee benimde 19 un içinde ...
Çok keyfili yaaaaaaaaaa
Oğlumda elini çok net görmüştüm 5 parmaklao günü hiç unutamam
Parol alabilirmiyim diye sorup günde 3 taneye kadar alabilirsin cevabını aldığı halde 1 tane içip vicdan azabından ölenlerGünaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Bende hiçbiri de yok bende yaptırmak istemiyorum. Ama doktor şimdi diyecek bu ne hiç-bir şey yaotirmiyosun :)
Önceden inşalalh bilmediği için böyle şeyleri yaptırmazlarmis. Şimdi ise çok bildiğiniz için yaptırmaya gerek görmüyoruz :))
Canım ben de kızımı 1.5 yaş civarında kestim ama aynı anlattığın gibi kaç gün ağladım çok üzüldüm,ama kızım hala alışamadı sürekli ellemek istiyor,bir türlü bıraktıramıyorum,artık oluruna bıraktım.
Kızlar ben de hiç hissetmiyorum bebeği, güya 2.ler daha çabuk hissediliyormuş, bütün dikkatimi veriyorum ama yine de anlayamıyorum, acaba koşturmacadan mı hissedemiyorum,aranızda hisseden var mı acaba.
Bir de bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız,fikir olması açısından soruyorum,eğer kız olursa bilge duru koymak istiyorum ama daha kimseye beğendiremedim,gerçi kesin belli olursa söyleye söyleye alışırlar, sizce nasıl bilge duru, kulağa nasıl geliyor, eğer erkek olursa fatih eren olacak bu kesin Allah'ın izniyle.
Sağol Canım istersen ilk sayfaya cinsiyet ekleyebilirsin :)hayırlı olsun canım
İlkini 22 .haftada , şimdi 18. hafta da yeni hissettim bende . Doktorlara göre gayet normal ...20.den sonra hissedersiniz diyorlar
Valla sen beğendiysen boşver. Kimse hiçbir ismi beğenmiyor herşeye bi kulp takıyorlar zaten.Canım ben de kızımı 1.5 yaş civarında kestim ama aynı anlattığın gibi kaç gün ağladım çok üzüldüm,ama kızım hala alışamadı sürekli ellemek istiyor,bir türlü bıraktıramıyorum,artık oluruna bıraktım.
Kızlar ben de hiç hissetmiyorum bebeği, güya 2.ler daha çabuk hissediliyormuş, bütün dikkatimi veriyorum ama yine de anlayamıyorum, acaba koşturmacadan mı hissedemiyorum,aranızda hisseden var mı acaba.
Bir de bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız,fikir olması açısından soruyorum,eğer kız olursa bilge duru koymak istiyorum ama daha kimseye beğendiremedim,gerçi kesin belli olursa söyleye söyleye alışırlar, sizce nasıl bilge duru, kulağa nasıl geliyor, eğer erkek olursa fatih eren olacak bu kesin Allah'ın izniyle.
Okur okumaz eklemiştim canımSağol Canım istersen ilk sayfaya cinsiyet ekleyebilirsin :)
Kızlar tetenoz asinizi ne zaman yaptirdnz Bn 17 haftalik hamileyim ???Yardimci olurmusnz?
Bakalım neler olacak :)ben de aynı tepkiden korkuyorum :) diyecekki madem bu kadar çok biliyorsun ne diye geliyorsun... ikili test yaptırmayınca bu tarz bşi demişti
Kızlar tetenoz asinizi ne zaman yaptirdnz Bn 17 haftalik hamileyim ???Yardimci olurmusnz?
Canım ben de bazen çok net hissediyorum ama devamlılığı olmuyor bir süre hiç hissetmiyorum genelde akşam uzanınca o sessizlikte hissedebiliyorum gün içinde koşuşturmaktan hissetmek çok zor çünkü çok güçlü değil hareketler 1-2 haftaya daha net hissederiz :) bu arada isim çok güzel bence ben de erkek ismi arıyorum o kadar isimden hiç şu olabilir dediğim bir isim yokyardımlarınızı bekliyorum kızlarrr
inanıyorum ama o kızın anlatısı baya abartıydı yani :)Niye kizz ben de hissediyorum tekmelerini inanmiyo musun bana dakalp atisi tabiki duyamayiz el doppleriyle duymaya calistigimda bile tespiti zor oluyor.bide artk hareketleri hissetmeye basladigimdan beri istemedim doppleri getirmesini esimden.ama ben iki haftadır cook bariz pit pitlar tekmeler hissediyorum.zaten doktorum 16da hissedersin demisti benim 18bitcek iki gune.karnin yapisina gore degisiyor sanirim kisiden kisiye gore bu isler bak ausunki salsaya baslamis benimki kareteye
Ben de migrenim tutunca vicks sürüyorum başıma doktora sordum sürebilirsin dedi hatta lavanta yağı da sürebilirsin daha iyi gelir migrene dedi ama ben daha alıp denemedimGünaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Çin yağı Kızlar çok iyi geliyor.naneli birşey zaten aktardan alabilirsiniz.geçmiş olsunBen de migrenim tutunca vicks sürüyorum başıma doktora sordum sürebilirsin dedi hatta lavanta yağı da sürebilirsin daha iyi gelir migrene dedi ama ben daha alıp denemedim
Içinde kalmamış güzel olmus :)Zeynep Şura'ydı Hazal şura oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?