2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hasta olan var mı ya oksuruk halsızlık kusma gıbı
Benim hiç bulantım olmamıştı ilk üç ay sadece 1 hafta kötü olmuştum. Bu cumartesi pazar iki gece kustum yorgunluğa bağladım çünkü geçen hafta hergün sabahtan akşama dışarıdaydım şimdi iki gündür öksürüyorum göğsüm hırlıyor. İlk başta kusarken boğazımı tahriş ettiğim için oldu sandım çünkü pazar günü kusarken midemde boştu boğazım kanadı öğürmekten.Şifayı kaptım sanırım şimdi tavuksuyuna çorba yapıyorum akşam bol limonlu içmek için. Sendede mi öksürük var?

ben dun serum yedım sabaha kadar ıstıfradan
gebelik kaynaklı dedıler aksam eve geldım oksuruk soğuk algınlığı ateş başladı.
parol bı ıse yaramıyor ya napcaz böyle
Geçmiş oldun ateşin varsa doktora git. Ateş gebeliklerde çok sakıncalı.

Kızlar bu ara herkes grip ben yeni atlattm hala dudak yaram war 3 gun sürdü bol bol dinlenin bence çok aşırı ateş ağrı yoksa parol bile içmeyin su ana kadar bi folik asit kullandm başka hic hap kullanmadm aşırı baş ağrım olsa bile insan korkuyor haptan
Bizim tek çözümümüz bol bol dinlenmek yorulmamak bol su içmek meyva tüketmek. Allah hepimize şifa versin insaAllah geçmiş olsun

evde olsaydın başına yazma bağla derdim cok işe yarıyor.
Ahhh keşke evde olabilsem
canım nane yagı aldır masaj yaparak uygula.. migrende falan çok işe yaradığı söyleniyor..

Ben de migrenim tutunca vicks sürüyorum başıma doktora sordum sürebilirsin dedi hatta lavanta yağı da sürebilirsin daha iyi gelir migrene dedi ama ben daha alıp denemedim
ah kızlar ah şimdiye kadar hiç baş ağrısı bilmezdim ki bende migren falan da Yok ama ani baş ağrısı beni mahvediyor. Biranda bi vuruyo artık ne zaman canı isterse rahat bırakıyor. Doktorun dediğine göre normalmiş böyle ağırlar ama bazen dayanılmayacak gibi oluyor

Biz de her sabah portakal suyu iciyoruz. Hamilelikte grip cok zor. Ben bir kere gecirdim. Yatmadan gecmedi ki normalde bunyem kuvvetlidir. Agri kesici falan icmedim henuz ama parol icebilirsin diyor doktorlar. Zor durumda kalsam iceerim herhalde.

Nasipse ben Çınar Ege koymayı düşünüyorum.Allahım nasip etsin inşallah

Benim genelde sağ kasığımda ağrı oluyor ama çok şiddetli değil gebelik takibinde kasık ağrıları olabilir diyordu

haklısın tabiki ama dr olarak onlara güvenip gidiyoruz ya madem geliyorsunuz benim dediğimi yapacaksınız diye düşünüyorlar işte...

Doruk eski iş yerimin adı :) Ben de Uras beğeniyorum da eşiç sıcak bakmıyor daha klasik isim seviyoruz

Uras da güzelmiş. ben de çok klasik ahmet mehmet istemiyorum çok uçukta olsun istemiyorum. Teoman,yiğit felan bunlarda güzel mesela..

Dudaklari catir catir catlayan var mi

Ah ben, hatta dudak kenarlarım yarılmış ağzımı çok açamıyorum su da içiyorum bayağı neden oluyor anlamadım.

kızlarr doktordan geliyoruz her şey yolunda bebek ileride gidiyormuş 18 sonu 19 başı gibi dedi.. cinsiyet erkek kesin dedi. her şey yolunda dedi sadece omurga ile ilgili bir tahlil varmış rutin onun için kan verdim 29 ocakta detaylı usg için gidceğim 20 şubat da şeker yüklemesi için gel dedi.. Sabah yazdıklarımı doktora da söyledim bana bu söyledikelriniz olursa zaten risk daha fazla oluyor ama inanın gebelikte ani şekerle çok sık karşılaşıyoruz bence yapalım ya da ölçüm aleti alacaksınız kendiniz belirli aralıklarla şekerinize bakarsınız dedi. ben de cihaz almayı düşünüyorum...bir de bu sene hamile ve çocuklarda infulanza A yani domuz gribi vakaları çok ağır ve fazla görünüyor aşı yaptırın mutlaka dedi ama ben telaşeden aşıyı unutmuşum yaptırasım gelmişti çünkü geçen sene oğlumla bu hastalığı geçirmiştik gerçekten de çok kötü çok ağır geçiyor. aranızda yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…