- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.981
Benim hiç bulantım olmamıştı ilk üç ay sadece 1 hafta kötü olmuştum. Bu cumartesi pazar iki gece kustum yorgunluğa bağladım çünkü geçen hafta hergün sabahtan akşama dışarıdaydım şimdi iki gündür öksürüyorum göğsüm hırlıyor. İlk başta kusarken boğazımı tahriş ettiğim için oldu sandım çünkü pazar günü kusarken midemde boştu boğazım kanadı öğürmekten.Şifayı kaptım sanırım şimdi tavuksuyuna çorba yapıyorum akşam bol limonlu içmek için. Sendede mi öksürük var?hasta olan var mı ya oksuruk halsızlık kusma gıbı
Geçmiş oldun ateşin varsa doktora git. Ateş gebeliklerde çok sakıncalı.ben dun serum yedım sabaha kadar ıstıfradan
gebelik kaynaklı dedıler aksam eve geldım oksuruk soğuk algınlığı ateş başladı.
parol bı ıse yaramıyor ya napcaz böyle
Ahhh keşke evde olabilsemevde olsaydın başına yazma bağla derdim cok işe yarıyor.
canım nane yagı aldır masaj yaparak uygula.. migrende falan çok işe yaradığı söyleniyor..
Parol alabilirmiyim diye sorup günde 3 taneye kadar alabilirsin cevabını aldığı halde 1 tane içip vicdan azabından ölenler2 gündür çıldırıyorum ağrıdan dün sabah parol aldım. Gece uyuyabilmek için nane yağıyla masaj yaptık. Sabah işe gelince yine coştu. Bir tane daha aldım hala daha alttan alttan vuruyor
ah kızlar ah şimdiye kadar hiç baş ağrısı bilmezdim ki bende migren falan da Yok ama ani baş ağrısı beni mahvediyor. Biranda bi vuruyo artık ne zaman canı isterse rahat bırakıyor. Doktorun dediğine göre normalmiş böyle ağırlar ama bazen dayanılmayacak gibi oluyorBen de migrenim tutunca vicks sürüyorum başıma doktora sordum sürebilirsin dedi hatta lavanta yağı da sürebilirsin daha iyi gelir migrene dedi ama ben daha alıp denemedim
canım benim çok sevdiğim bir kitap ve filme konu olan ada hapishanesi... alcatraz dan daha kaçabilen olmamış ... ben hariç
kaçıp aramızda olduguniçin ne mutlu bizeee:)) bu konuyu bi arastirayim ismi çok farklı geldi
Canım ben de bazen çok net hissediyorum ama devamlılığı olmuyor bir süre hiç hissetmiyorum genelde akşam uzanınca o sessizlikte hissedebiliyorum gün içinde koşuşturmaktan hissetmek çok zor çünkü çok güçlü değil hareketler 1-2 haftaya daha net hissederiz :) bu arada isim çok güzel bence ben de erkek ismi arıyorum o kadar isimden hiç şu olabilir dediğim bir isim yokyardımlarınızı bekliyorum kızlarrr
Benim genelde sağ kasığımda ağrı oluyor ama çok şiddetli değil gebelik takibinde kasık ağrıları olabilir diyorduKIZLAR SOL KASIGIMDA SANKI BIRSEY KOPMUSCASINA AGRIM OLUYOR HIC BUKADAR NET SOL KASIK AGRISI HISSETMEDIM YURUDUGUM ZAMAN SANKI ORDA NE VARSA YUKARI ASAGI CIKIP AGRI YAPIYOR BOYLE OTURUKEN AGRIM YOK AYAKYATKENDE ORDA TOP VARDA TOP ASAGI YUKURA YAPIP INIYOR NEDEN OLURYOR EŞ ASAGIDA DEDI DOKTOR AMA YUKARI CIKABILIR ZAMAN ICINDE DEDI AMA SANKI YURUDUKCE SOL TARAFIMDAKI ET YADA HER NEYSE YUKARI ASAGI SURTUNUP DURUYOR ANLAYAMADIM SIZDE YASAYAN OLDUMU BU DEDIGIMI
Kızlar ben iki gebeliğimdede özele gittm doktora her zaman yaptırmayacagmı savundum sadece sunu soledm bunu yapıcaksınz 2 liyi 3 lüyü vs bi sıkıntı çıkıcak karnımdayken düzeltme imkanınız varmı yok dediler konuyu kapattım bnm kendi istegmle olur ne hakla bana laf sokar yada tersler ki basıma böle bişi gelmedi tek yaptıgm renkli ultrason başka yaptrmadım
Ben Doruk veya Aras istiyorum ama eşim çok sıcak bakmadı araştıralım daha dedi. Başka bişi bulamazsak bunlardan birinde ısrar edicem
Doruk eski iş yerimin adı :) Ben de Uras beğeniyorum da eşiç sıcak bakmıyor daha klasik isim seviyoruz
Dudaklari catir catir catlayan var mi
Dudaklari catir catir catlayan var mi
Uras da güzelmiş. ben de çok klasik ahmet mehmet istemiyorum çok uçukta olsun istemiyorum. Teoman,yiğit felan bunlarda güzel mesela..
Benim oğlumun adı Selim mesela anlamı, telafuzu çok hoşuma gidiyor bu ismi çok sevdiğimden başka isim düşünemiyorum.. Emre de güzel ama kardeşimin adı Yunus Emre bi arkadaş da yeni Emre koydu onu da eledim.. araştırmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?