- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.961
Hımmm anladım canimm tm 18+1 miyim kizzzCanım gün olarak hesaplarsan asla kafan karışmaz şimdi 18+1 sin. Şöyle hesapla bir hafta da 7 gün var.
18×7=126 bir de +1. 127
Bir ayda da 30 gün var 127 yi de 30 a böl
127÷30 4 ay 1 haftaliksin yani 5. Ayın içindesin
Ama ya 4 ay bitti 4 ayligiz diyeceksin. Ya da 5 'in içindeyiz diyeceksin
Beni haftaya çağırdı sağlık ocağı. 19. haftamda olacağım galiba. Siz gittiniz mi hiç sağlık ocağına onlar bilgi verip çağırıyorlar..
Okur okumaz eklemiştim canım
geçen hafta yaptırdım canm ASM ye gitmiştim zaten tahlil için . 18. haftada yani ..
genelde 20 haftada çağrılır , sağlık ocağında bilgin varsa çağıracaktır onlarda
ben de aynı tepkiden korkuyorum :) diyecekki madem bu kadar çok biliyorsun ne diye geliyorsun... ikili test yaptırmayınca bu tarz bşi demişti
Kızlar ben iki gebeliğimdede özele gittm doktora her zaman yaptırmayacagmı savundum sadece sunu soledm bunu yapıcaksınz 2 liyi 3 lüyü vs bi sıkıntı çıkıcak karnımdayken düzeltme imkanınız varmı yok dediler konuyu kapattım bnm kendi istegmle olur ne hakla bana laf sokar yada tersler ki basıma böle bişi gelmedi tek yaptıgm renkli ultrason başka yaptrmadım
ben varım canım öksürük burun akıntısı baş ağrısı halsizlik. Öksürürken midem bulanmaya başlıyor. Bir aydır geçmedi cuma günü doktora randevum var ilaçsız atlatamıycam artık pes ettimhasta olan var mı ya oksuruk halsızlık kusma gıbı
Selam kızlar sezeryan fiyatlarını arastirdinizmi birde benim 3 sezeryan olucak çok korkuyorum riskli olduğunu duydum bilginiz varmıEvet cnm 3 aylik dicen ..bende boyle biliom cunki
Aynen benim oğlumda aynı 16 ayının içinde ama çok düşkün birden de bıraktırmak istemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum yaBen bıraktım iyice alışmadan başladı meme demeye korktum bende 1 hafta oldu sıkıntı çekilio tabi sabah gece gelio gögsüme açmaya çalışıo sinirlenio ama hafif hafif unutmaya başladı oğlum bu arada 16 aylığa yakın bende pınarın 1 yaş üstü sütü var onu aldım ısıtıp biraz biberonla veriyorun doktorum kutu sütü onermio bnde dedim kim bilir biz ne içtik.
Geçmiş olsun cnm benimde iki gündür kulağım çınlıyor ağrı gibide gelip gidiyor sanki dün kötüydüm yarin dr gitcez sorucam havalardan sanirim geçmiş olsunben varım canım öksürük burun akıntısı baş ağrısı halsizlik. Öksürürken midem bulanmaya başlıyor. Bir aydır geçmedi cuma günü doktora randevum var ilaçsız atlatamıycam artık pes ettim
ben varım canım öksürük burun akıntısı baş ağrısı halsizlik. Öksürürken midem bulanmaya başlıyor. Bir aydır geçmedi cuma günü doktora randevum var ilaçsız atlatamıycam artık pes ettim
Aralık 23 gittim canim öyle yaziyodu usg de bende onun yalancısıyımDediğine göre öyle
sağol canım sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun cnm benimde iki gündür kulağım çınlıyor ağrı gibide gelip gidiyor sanki dün kötüydüm yarin dr gitcez sorucam havalardan sanirim geçmiş olsun
ben inatla parol falan almadım ama artık elim kolum kalkmıyor. Geçmiş olsun bu arada.ben dun serum yedım sabaha kadar ıstıfradan
gebelik kaynaklı dedıler aksam eve geldım oksuruk soğuk algınlığı ateş başladı.
parol bı ıse yaramıyor ya napcaz böyle
Bol portakal suyu kızlar hem folik asit hem iyileştirir bende oğlumda çok çektim hastalık tek portakal suyu ıyi gelmişti parol çok ateş olursa olmazsa içmeyin ateşte bebeğe iyi gelmiyorsağol canım sana da geçmiş olsun
ben inatla parol falan almadım ama artık elim kolum kalkmıyor. Geçmiş olsun bu arada.
Ateşim yok çok şükür bu aralar yediğim ve canımın istediği tek şey portakal, bol bol tüketiyorum ama yok etkilemiyor.Bol portakal suyu kızlar hem folik asit hem iyileştirir bende oğlumda çok çektim hastalık tek portakal suyu ıyi gelmişti parol çok ateş olursa olmazsa içmeyin ateşte bebeğe iyi gelmiyor
KIZLAR SOL KASIGIMDA SANKI BIRSEY KOPMUSCASINA AGRIM OLUYOR HIC BUKADAR NET SOL KASIK AGRISI HISSETMEDIM YURUDUGUM ZAMAN SANKI ORDA NE VARSA YUKARI ASAGI CIKIP AGRI YAPIYOR BOYLE OTURUKEN AGRIM YOK AYAKYATKENDE ORDA TOP VARDA TOP ASAGI YUKURA YAPIP INIYOR NEDEN OLURYOR EŞ ASAGIDA DEDI DOKTOR AMA YUKARI CIKABILIR ZAMAN ICINDE DEDI AMA SANKI YURUDUKCE SOL TARAFIMDAKI ET YADA HER NEYSE YUKARI ASAGI SURTUNUP DURUYOR ANLAYAMADIM SIZDE YASAYAN OLDUMU BU DEDIGIMI
Sağol canım benim bendeki oradaki herneyse sabit durmuyor yürüdükçe ağrım oluyor oynuyor yerinden aşağı yukaritıpatıp bu anlattığın şekilde olmasa da çok şiddetli , bıçak saplanır gibi kasık ağrım oldu ... solda oldu hep . ama dinlenince geçiyordu ...
yaşadığımız kasık ağrıları çok normal ... ani sancılar ... kanamalar eşlik etmediği sürece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?