2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hımmm anladım canimm tm 18+1 miyim kizzz

Gecen hafta konustm Yarin icin gel dedi.Bnde bi size soruyum siz kacinci haftada yapirdnz diye Bn 17 yarin insallah yaptiricam:) Cok sagol cnm

ben de aynı tepkiden korkuyorum :) diyecekki madem bu kadar çok biliyorsun ne diye geliyorsun... ikili test yaptırmayınca bu tarz bşi demişti

Kızlar ben iki gebeliğimdede özele gittm doktora her zaman yaptırmayacagmı savundum sadece sunu soledm bunu yapıcaksınz 2 liyi 3 lüyü vs bi sıkıntı çıkıcak karnımdayken düzeltme imkanınız varmı yok dediler konuyu kapattım bnm kendi istegmle olur ne hakla bana laf sokar yada tersler ki basıma böle bişi gelmedi tek yaptıgm renkli ultrason başka yaptrmadım

Aynen bende özele gidiyorum iki gebeliğimde de yaptırmadım doktorumda gayet normal karşıladı bir daha da sormadı

Aynen benim oğlumda aynı 16 ayının içinde ama çok düşkün birden de bıraktırmak istemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ya

Geçmiş olsun cnm benimde iki gündür kulağım çınlıyor ağrı gibide gelip gidiyor sanki dün kötüydüm yarin dr gitcez sorucam havalardan sanirim geçmiş olsun

ben dun serum yedım sabaha kadar ıstıfradan
gebelik kaynaklı dedıler aksam eve geldım oksuruk soğuk algınlığı ateş başladı.
parol bı ıse yaramıyor ya napcaz böyle

Geçmiş olsun cnm benimde iki gündür kulağım çınlıyor ağrı gibide gelip gidiyor sanki dün kötüydüm yarin dr gitcez sorucam havalardan sanirim geçmiş olsun
sağol canım sana da geçmiş olsun

ben dun serum yedım sabaha kadar ıstıfradan
gebelik kaynaklı dedıler aksam eve geldım oksuruk soğuk algınlığı ateş başladı.
parol bı ıse yaramıyor ya napcaz böyle
ben inatla parol falan almadım ama artık elim kolum kalkmıyor. Geçmiş olsun bu arada.

sağol canım sana da geçmiş olsun

ben inatla parol falan almadım ama artık elim kolum kalkmıyor. Geçmiş olsun bu arada.
Bol portakal suyu kızlar hem folik asit hem iyileştirir bende oğlumda çok çektim hastalık tek portakal suyu ıyi gelmişti parol çok ateş olursa olmazsa içmeyin ateşte bebeğe iyi gelmiyor

Bol portakal suyu kızlar hem folik asit hem iyileştirir bende oğlumda çok çektim hastalık tek portakal suyu ıyi gelmişti parol çok ateş olursa olmazsa içmeyin ateşte bebeğe iyi gelmiyor
Ateşim yok çok şükür bu aralar yediğim ve canımın istediği tek şey portakal, bol bol tüketiyorum ama yok etkilemiyor.

KIZLAR SOL KASIGIMDA SANKI BIRSEY KOPMUSCASINA AGRIM OLUYOR HIC BUKADAR NET SOL KASIK AGRISI HISSETMEDIM YURUDUGUM ZAMAN SANKI ORDA NE VARSA YUKARI ASAGI CIKIP AGRI YAPIYOR BOYLE OTURUKEN AGRIM YOK AYAKYATKENDE ORDA TOP VARDA TOP ASAGI YUKURA YAPIP INIYOR NEDEN OLURYOR EŞ ASAGIDA DEDI DOKTOR AMA YUKARI CIKABILIR ZAMAN ICINDE DEDI AMA SANKI YURUDUKCE SOL TARAFIMDAKI ET YADA HER NEYSE YUKARI ASAGI SURTUNUP DURUYOR ANLAYAMADIM SIZDE YASAYAN OLDUMU BU DEDIGIMI

tıpatıp bu anlattığın şekilde olmasa da çok şiddetli , bıçak saplanır gibi kasık ağrım oldu ... solda oldu hep . ama dinlenince geçiyordu ...
yaşadığımız kasık ağrıları çok normal ... ani sancılar ... kanamalar eşlik etmediği sürece ..

Sağol canım benim bendeki oradaki herneyse sabit durmuyor yürüdükçe ağrım oluyor oynuyor yerinden aşağı yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…