- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.901
kızlar herkesin karnı atar. eşinizin karnınada bakın o da atar cunku karından atardamar geçer.
geçen bi kızda dedi 4.5 aylık hamileydi tekmeliyor kalp atısınıda hissediyorum dedi ama ne yalan diyim inanmadım :) tekmeliyor dedigi baya baya tepik atıyor dedi yani :)Tabi ki ben de acaba kendi kalp atışının dışında başka bişey daha mi hissediyorlar diye düşündüm. Zaten onun ki bizimkinin iki katı hızlı atıyor
İnsan gerçekten üzülüyor canım,hele mecburiyetten kesince ama iyi emmis maşallah. Ben de 16 aylıkken antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım için mecburen kesmiştim. Kizimdan zor bana oldu. Nasıl ağlıyordum sanki aç birakmisim gibi :) ama dediğin gibi ek gidasini alıyor artık ,inek sütü de içebilir. O yüzden sen üzülme hiç canım,karnindakini düşün o da üzülmesinS.a kızlar nasılsınz ben çok mutsuzum ya oğlumu sütten kestim artık bu cuma 4. Ayım bitiıo oğlum 16 aylığa yakın doktor artık sütünün yararı yok dedi bizimkiside bi obur ilerde hiç bırakamam anlamadan birakim dedim 1 hafta oldu boşluğa düştüm ek gıda fazlasıyla alıo die kendimi avutuyorum
Çocuk küçük olunca telaşı da çok oluyor,o koşturmacada karnimizdakini unutuyoruz bazen :) benimki de 2 buçuk yaşında sürekli ilgi,oyun istiyor. Evde çocuk yokken işimiz gücümüz karnimizdaki oluyordu tabi. Haklısın o konuda. Yine de doktora daha az giderim sanıyordum ama bunda daha çok gittim neredeyse. Sanırım 4-5 kilo aldım ama aşırı durmuyor şimdilik. Alsak da veririz diye çok takmıyorum ben,yani umarım :)Saolsın şimdi ilk olduğu için yeri başka üzülmeden yapamıo aranıo tabi bide agır mşlh 14 kilo oğlum emzirirken nereye koyucagımı şaşırıyodum inanırmısın ben bu hamilelğimden hiç bişi anlamıorum daha hareket hissetmedm tabi nabzını hissediyorum arada ikinci die sanırım bişey olsa aklım çıkıoda ilk gebeliğim çok farklıydı hergun eşime karnımı gosterir sewmedi die aglar kavga çıkarırdım bunda eşim şok oluo heralde aynı şeyler die yoksa cinsiyeti olsun ultrasonda görim heycandan ölcem yani aralarına yakın tabi ondanda olur bu arada doktor vitamine başladı 2 tane kilo yaparmış bnde ona çok dkkat eder oldum ilkinde 26 kilo alınca şimdi korkuorum kilodan da nefret ediyorum 70 kiloyum zaten kilolu durmuyorum allahtan boy biraz kurtarıo şimdiye kadar 1.5 kilo almışım bu bile çok gelio ama mşlhh sen aldın mı bnm iki gebeliğimdede 3 4 kez kusma oldu hiç aıkıntım olmadı çok şkür
Birşey sorucam şimdi 15 içindeyim yani 3 ay bitti dimi kaç aylık diye soranlara 3 aylıkmi diycez hafta hesabı kafam karışıyor
Saolsın şimdi ilk olduğu için yeri başka üzülmeden yapamıo aranıo tabi bide agır mşlh 14 kilo oğlum emzirirken nereye koyucagımı şaşırıyodum inanırmısın ben bu hamilelğimden hiç bişi anlamıorum daha hareket hissetmedm tabi nabzını hissediyorum arada ikinci die sanırım bişey olsa aklım çıkıoda ilk gebeliğim çok farklıydı hergun eşime karnımı gosterir sewmedi die aglar kavga çıkarırdım bunda eşim şok oluo heralde aynı şeyler die yoksa cinsiyeti olsun ultrasonda görim heycandan ölcem yani aralarına yakın tabi ondanda olur bu arada doktor vitamine başladı 2 tane kilo yaparmış bnde ona çok dkkat eder oldum ilkinde 26 kilo alınca şimdi korkuorum kilodan da nefret ediyorum 70 kiloyum zaten kilolu durmuyorum allahtan boy biraz kurtarıo şimdiye kadar 1.5 kilo almışım bu bile çok gelio ama mşlhh sen aldın mı bnm iki gebeliğimdede 3 4 kez kusma oldu hiç aıkıntım olmadı çok şkür
Ben henüz hissedemiyorum,ikinci olmasına rağmen :) demek bebekten bebege veya iç karın inceliğine göre değişiyor. Doktoruma sordum 20de hissedersin dedi ama bu ikinci dedim olsun dedi :) Bilge Duru isminizi çok sevdim hem bilge hem de duru bı güzelliği olur.. içinden nasıl geliyorsa öyle davran alışırlar ismine mutlaka..Canım ben de kızımı 1.5 yaş civarında kestim ama aynı anlattığın gibi kaç gün ağladım çok üzüldüm,ama kızım hala alışamadı sürekli ellemek istiyor,bir türlü bıraktıramıyorum,artık oluruna bıraktım.
Kızlar ben de hiç hissetmiyorum bebeği, güya 2.ler daha çabuk hissediliyormuş, bütün dikkatimi veriyorum ama yine de anlayamıyorum, acaba koşturmacadan mı hissedemiyorum,aranızda hisseden var mı acaba.
Bir de bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız,fikir olması açısından soruyorum,eğer kız olursa bilge duru koymak istiyorum ama daha kimseye beğendiremedim,gerçi kesin belli olursa söyleye söyleye alışırlar, sizce nasıl bilge duru, kulağa nasıl geliyor, eğer erkek olursa fatih eren olacak bu kesin Allah'ın izniyle.
Canım ben de kızımı 1.5 yaş civarında kestim ama aynı anlattığın gibi kaç gün ağladım çok üzüldüm,ama kızım hala alışamadı sürekli ellemek istiyor,bir türlü bıraktıramıyorum,artık oluruna bıraktım.
Kızlar ben de hiç hissetmiyorum bebeği, güya 2.ler daha çabuk hissediliyormuş, bütün dikkatimi veriyorum ama yine de anlayamıyorum, acaba koşturmacadan mı hissedemiyorum,aranızda hisseden var mı acaba.
Bir de şu bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız,fikir olması açısından soruyorum,eğer kız olursa bilge duru koymak istiyorum ama daha kimseye beğendiremedim,gerçi kesin belli olursa söyleye söyleye alışırlar, sizce nasıl bilge duru, kulağa nasıl geliyor, eğer erkek olursa fatih eren olacak bu kesin Allah'ın izniyle.
Ben henüz hissedemiyorum,ikinci olmasına rağmen :) demek bebekten bebege veya iç karın inceliğine göre değişiyor. Doktoruma sordum 20de hissedersin dedi ama bu ikinci dedim olsun dedi :) Bilge Duru isminizi çok sevdim hem bilge hem de duru bı güzelliği olur.. içinden nasıl geliyorsa öyle davran alışırlar ismine mutlaka..
Teşekkürler canım, özledim bile bebisimi :) yorum yazdığımız yerin üstünde gulen surat var ya ona tıklayarak emoji ekleyebilirsin
Koşturmacan kesinlikle ilk gebelik arkadaşinda dediği gibi ewde teksin dinle allah dünle pür dikkat konuş dertleş baya yaşıodum onla şimdi hem senin bakımına muhtaç ewladın var uyut altını degstr yemegni yap oyun oyna agladı derdini bul huysuzlandı sakinleştr sıkıldı dışarı çıkar hastalandı başında gözü yaşlı bekle valla annelerin ayaklarının altında cennet diyolar çok doğru şuan uyurken kaka yapmış ne ara yaptı çözemedm yavaşça uyandrmadan degstrdm sabah görseydm vicdan azabından ben ne olurdum bilemem bilge duru gayet guzel bir isim bence soyledikçe alışıo insan sizin daha belli olmadımı cinsiyeti biz inş rahmetli kayınpedermn ismini koyucaz 2.oğlum olcak inş isim bnm için çok önemli degl ama ikili isim güZel oluyor çocuk ilerde seçme sansına sahip olur
Ahh bu hastalık hamile ve bebeklere uğramadan ne güzel olur,çok geçmiş olsun. Şeker hastalığında kilo alınır diye biliyorum ben ama sen yine de bı tahlil yaptie canım inşallah yoktur.merhaba kızlar nasılsınız.. son birkaçgündür bölük pörçük okudum yazdıklarınızı.. grip yada soluk algınlığı artık bilemiyorum birini oldum.. burnum boğazım fenaAman dikkat edin
Buraya girmeyince kendimi garip hissediyorumPaylaşmak güzel oluyor her türlü sorunlarımızı
Bu arada bebeğimi hafif ara ara hissedebiliyorumayın 5 inde devletteki doktoruma randevu aldım gidiyorum bu sefer cinsiyet kesin olur heralde.. Bu arada ben kız diye bir sürü ciciler aldım değişirse yandım
Ayrıca ben yine kilo vermişim 58 olmuşum hemde artık dikkat edemiyorum iştahım çok açılmıştı. bu sefer de aklıma acaba şeker hastası mı oldum diye getirdimBizim aile kilo verir hasta olunca.. açlık şekerim 90 dı gecen 2 hafta önce 93 çıkmıştı.. acaba yükseliyor mu dersiniz. çok şekerli de tüketiyordum o dönemde oda etkilemiş olabilr. Doktoruma gidince soracağım bu durumu
Karışmalar hiç bitmez ki,emzirmene giydirmene, adına, oturmana kalkmana :) en iyisi bı yandan dinleyip mantıklı olanları kabullenip diğerlerine he deyip geçmek. Sonuçta bizim evladımız en iyisi bizim içgüdülerimiz:)Kızımı da geç hissetmiştim bu da öyle olacak demek ki,çok sağ olun, kızımın adını Hazal koymak istiyordum ve öyle olacaktı kimlik çıkmadan önceki gece ablam Zeynep koyun dedi, bir şekilde aklımıza girdi,biz de yanına bir isimle Zeynep koyduk ama çok pişman oldum, bir türlü kabullenemedim en son dava açtık ve değiştirdik ismini, o yüzden şimdi kimseye sormayacağım,eğer deüiştirmeseydik içimde kalacaktı.
Ahh bu hastalık hamile ve bebeklere uğramadan ne güzel olur,çok geçmiş olsun. Şeker hastalığında kilo alınır diye biliyorum ben ama sen yine de bı tahlil yaptie canım inşallah yoktur.
Merhaba canım. İşte böyle kırk yılda bir yazıp kayboluyorum :))Runecim hoşgeldin sen buraya yazıyor muydun :)
Peki şimdi adi ne oldu değişince canmKızımı da geç hissetmiştim bu da öyle olacak demek ki,çok sağ olun, kızımın adını Hazal koymak istiyordum ve öyle olacaktı kimlik çıkmadan önceki gece ablam Zeynep koyun dedi, bir şekilde aklımıza girdi,biz de yanına bir isimle Zeynep koyduk ama çok pişman oldum, bir türlü kabullenemedim en son dava açtık ve değiştirdik ismini, o yüzden şimdi kimseye sormayacağım,eğer deüiştirmeseydik içimde kalacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?