- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.921
Zeynep Şura'ydı Hazal şura oldu.Peki şimdi adi ne oldu değişince canm
Çok tşk ederim tarif için..ilk hamileliğimde de 7 kg almıştım.bunlar ikiz inş bunlarda da fazla almam..evet zaman hızla ilerliyor hayırlısı inşallah sağlıklaEvet benimde soyuldu bi yerden de yara patlak verdi . Yok kuru nane koyarsan daha güzel olur Ama az at 1 tatlı kaşığı 1 limonu da yuvarlak dilimlerle 4e böl 1.5 su bardağı ile 10dk kaynat oh miss . Ya ben kiloyu gösteren tiplerden değilim o yüzden sıkıntı olmadi boyum kısa olmadigi için ama 6 kilo fazlam wardi 3ü gitti ins almam da ya zaten sinirdaym dogumda da tamamı gider insaAllah sağlıklı doğanlarda ne kaldı surda 5 ay war
geçen bi kızda dedi 4.5 aylık hamileydi tekmeliyor kalp atısınıda hissediyorum dedi ama ne yalan diyim inanmadım :) tekmeliyor dedigi baya baya tepik atıyor dedi yani :)
Kızlar dün gece ateş basınca yanagimin biri kızarmış baktım ama ateşim olceyim dedim 36 çıktı bu değer normalmi
Devletteki o kadar net gosterdiki ; bacak arasi açtı bak annesi bu iki dolu arasında boşluk bu kızımızın tutusu dediCanım inan devlettekine çok guven olmuyor çünkü cihazları özeldeki gibi iyi değil sen öezeldekine güven ve zaten 17 ye girmissin cıkıntı ya vardır ya yoktur görduyse erkekdir ama doktorun bu tavrı benimde hoşuma gitmedi ısınamadıysan değiştir bence insan ilk çocuğu olunca heyecanlı oluyor anlayışlı olmalıydı laf sokmuş resmen
Canim derdim erkek yada kiz degil ki Rabbim öncelikle saglikla sihatli hayirli evlatlar versin. Devletteki cinsiyetini gösterip kız dedi ona göre hayaller kurduk isimler düşündük herkese haber verdik . Ama erkek olsada sevinecem . Ozeldeki Doktorun tavrı hiç hoş degildi erken gelme vakti nde bir ay sonra gel diyor. Canım Söke de oturan sendin dimi. Korcan Hanimdan gerçekten memnun musun.T
Tekderdimiz bu olsun insaAllah
Biraz daha bekle canm bakalim kesinlessin bende 14+5te gittim özel erkek dedi ama bakalim bende kız istiyordum o cicileri giydirmek için can atıyordum bakalm herşeyin hayırlısını versin inşaAllah Rabbim az sabır her halimize vin şükür sağlıklı olsunlarda
16.hafta kadae ne özel nede deevlet tahminde bulunmadi. 16. Haftalarimda gittim devlete çok net gosterdi kızın olacak dedi. Ozelede ayni haftada randevumuz vardi ilaclarimi o doktorumuz veriyordu gitmem lazimdi ondan gittim. Bebegim uyuyordu gostermedi %80 erkek dedi . O zaman birsey demedim zaten . Eee haftasonu annemlerin yanina gittim ilk torun olacak inşallah hevesliler herseyi almak istiyor ben durdurdum anne bekle kesin olsun diye. Tiroid icin tekrar gitmişken kesin belli olsun dedim .Amaaan canım doktoru hiç takma boşver. Ben de doktorum erkek demişti 2 hafta sonra başka doktora gittim dayanamayıp ondan da fikir almak icin o da erkek dedi. İstediğim kadar doktora giderim ona neymiş. Kız dedikten sonra erkeğe dönebiliyor ama erkek dediyse genelde doğru çıkıyormuş canım. Sanırım erkek seninki de ama diğer randevuya kadar bekle sen yine de. Soranlara da aynen anlatirsin n'olacak :) hayırlısı ve sağlıklısi olsun inşallah
Canım ya bsy sorucam ben şuan kaç aylık oluyorum bu ayın 23 de gittim 16+4 çıktı kafam sürekli karışıyor birde 18 haftalıktan sonra 5 aylık oluyor diye biliyorumBen de 4 bucugumm ki benim ki çok hareketli bunun farkındayım ama güçlü tekmeler yok. Onun canı ne ki ya kuzumun. Anca kıpırtı yaratıyor :)
ben de 12 haftada iki özel doktora gittim biri kız gibi dedi diğeri erkek gibi demişti. 2 gun sonra kesinleşecek kim bildiyse ona devam edicem
evde olsaydın başına yazma bağla derdim cok işe yarıyor.Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi
Aynen dediğiniz gibi tam oyun yaşında çocuklarımız sürekli elimden tutup kaldırıyor,acaba bebeğe haksızlık yapar mıyız diye de düşünüyorum bazen, inşallah hiç haksızlık yapmadan büyütürüz.
Ben 15. Haftadayım daha belli olmadı,oğluşun da adıyla büyüsün inşallah.
Merhaba arkadaşlar 17. Haftadayım cinsiyet erkekmiş. Hiç kıpırtı hissedemedim daha. İlk gebeliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?