2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok tşk ederim tarif için..ilk hamileliğimde de 7 kg almıştım.bunlar ikiz inş bunlarda da fazla almam..evet zaman hızla ilerliyor hayırlısı inşallah sağlıkla

geçen bi kızda dedi 4.5 aylık hamileydi tekmeliyor kalp atısınıda hissediyorum dedi ama ne yalan diyim inanmadım :) tekmeliyor dedigi baya baya tepik atıyor dedi yani :)

Ben de 4 bucugumm ki benim ki çok hareketli bunun farkındayım ama güçlü tekmeler yok. Onun canı ne ki ya kuzumun. Anca kıpırtı yaratıyor :)

Kızlar dün gece ateş basınca yanagimin biri kızarmış baktım ama ateşim olceyim dedim 36 çıktı bu değer normalmi

Olabilir canım hararet yapmıştır belki. Bu durumda komik gelebilir ama salatalık yemek bire bir :) 36 çıkması ateşiniz yükselmemiş demektir. Hararetten kastım da hani iç yanması gibi bişey tam tarif edemedim ama. Salatalık öneririm

Devletteki o kadar net gosterdiki ; bacak arasi açtı bak annesi bu iki dolu arasında boşluk bu kızımızın tutusu dedi o kadar net gosterdi 16. Haftalardydik .
Doktor erkek deyince emin olmak icin devlette kız demişlerdi ama diye dedim . Doktor doktor gez çoğunluk ne derse ona inanirsin diyor. Ben bile 28.haftada öğrendim çocuğumun cinsiyetini diyor. Ne laf sokmalar canım o kadarda güleryüzlü dedimdi ben ilk cocugum hevesĺe heycanla gidiyorum ters biri birsey demeye çekiniyorum. . Ilk źamanlar çok gezdik doktor için baska ilçede devlette tatli bir bayan buldum ona devam ediyorum. Netten araştırıp İldeki özele bile gittim. Ama eşimin çalışma saatleri dışında yetisemeyiz uzak oldugu için kaldı . Bu gittigim Cok Yakında ve özel temiz bir yer diye gidiyorum. Esimde erkek istemediği için başka bir doktorunu Secemedim.
Canim derdim erkek yada kiz degil ki Rabbim öncelikle saglikla sihatli hayirli evlatlar versin. Devletteki cinsiyetini gösterip kız dedi ona göre hayaller kurduk isimler düşündük herkese haber verdik . Ama erkek olsada sevinecem . Ozeldeki Doktorun tavrı hiç hoş degildi erken gelme vakti nde bir ay sonra gel diyor. Canım Söke de oturan sendin dimi. Korcan Hanimdan gerçekten memnun musun.
16.hafta kadae ne özel nede deevlet tahminde bulunmadi. 16. Haftalarimda gittim devlete çok net gosterdi kızın olacak dedi. Ozelede ayni haftada randevumuz vardi ilaclarimi o doktorumuz veriyordu gitmem lazimdi ondan gittim. Bebegim uyuyordu gostermedi %80 erkek dedi . O zaman birsey demedim zaten . Eee haftasonu annemlerin yanina gittim ilk torun olacak inşallah hevesliler herseyi almak istiyor ben durdurdum anne bekle kesin olsun diye. Tiroid icin tekrar gitmişken kesin belli olsun dedim . erkek bu cıkıntı var dedi. Devlet net dedi gostermisti onďan şaşırdım. o şok la dedim Devlet kız demişti ama diye demez olaydim. Başka doktora gittim diye dovsevdi bari uzuñ bir sure gitmem zaten . Cinsiyetimiz de hiç onemli degil ogrenmesemde olur sağlıklı sıhhatli olsunda

Ben de 4 bucugumm ki benim ki çok hareketli bunun farkındayım ama güçlü tekmeler yok. Onun canı ne ki ya kuzumun. Anca kıpırtı yaratıyor :)
Canım ya bsy sorucam ben şuan kaç aylık oluyorum bu ayın 23 de gittim 16+4 çıktı kafam sürekli karışıyor birde 18 haftalıktan sonra 5 aylık oluyor diye biliyorum bu hafta hesaplaması çok karışık

günaydın kızlar... işlerden dolayı bakamıyorum buraya malüm yılsonu işlemleri hepiniz iyimisiniz? ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz. benim belli olmuştur ama önümüzdeki hafta gidicem doktor yurtdışında başka doktora da gitmek istemiyorum. ama içim içimi yiyiyoo :)

Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim baş ağrısından ölüyorum çalışıyorum da sanki beynime bıçak saplanıyor gibi

Tüm hastalara acil şifalar olsun arkadaşlar gripler , baş ağrıları .. ne varsa hepsi geçiversin tez vakit ...

Zermina canım hafta sormuşsun ..ben ilk sayfadaki ilk mesaja ekledim , kaçıncı haftada kaç aylık sayıldığımızın tablosunu

zeytin0919 canım kız erkek farkettiğinden değil tabii ki , insan merak ediyor ... kafanda hayalin bile şekilleniyor ..isim düşünüyorsunuz vs ... Dr u boş ver , hemen her anne bunu merak eder .

Amin allah razı olsun senin içnde hayrlısını dilerim

Merhaba arkadaşlar 17. Haftadayım cinsiyet erkekmiş. Hiç kıpırtı hissedemedim daha. İlk gebeliğim.

hayırlı olsun canım

İlkini 22 .haftada , şimdi 18. hafta da yeni hissettim bende . Doktorlara göre gayet normal ...20.den sonra hissedersiniz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…