2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende 26 ocak ta yaptıracağım detaylıyı. Omurga ile ilgili ne tahlili yaptılar ki benden almadılar hiç öyle bir şey için kan.
Şeker yüklemesi için de konuşmadık hiç, aşı da sadece tetanozu yaptır dedi o kadar.

Doruk eski iş yerimin adı :) Ben de Uras beğeniyorum da eşiç sıcak bakmıyor daha klasik isim seviyoruz
Benim ilk oğlumun adı Ahmet Uras klasik modern birarada. Benim eşimde ilk başta istemiyodu. Sonra alıştı başına Ahmet koymak şartıyla kabul etti. Aslında ben aras istiyordum ama anlamları arasında at kılı, sahip çıkılan mal gibi şeyler olunca vazgeçtim...

valla ben de tam anlamadım ilk defa duydum ilk hamilelikte yapmamıştınız dedim olur mu kesin yapmışızdır dedi 3lü ya da 4lü taramada dedi ama ben 3lü - 4lü tarama da yaptırmamıştım ama uzatmadım artık verdim kanı
saat kaçta senin detaylı benim 16.30 da karşılaşırız belki :)

Merhaba kızlar, nasılsınız? Umarım sizler de bebisler de iyilerdir. Ben bildiğiniz gibi gezmelerdeyim çok fazla giremiyorum net olmayınca. Maşallah bebeğin hareketleri ni hissetmeye başlamışsınız, ben 2. Olmasına rağmen hissetmiyorum daha ama hep hareket halindeyim kendimden haberim yok :) Bu ara baş ağrısı hat safhada. 1 hafta sonra döneceğiz Eve Insallah , bebeğim ı görmeye, cinsiyeti öğrenmeye de az kaldı

Neden orrda gitmiyorsun gitsen söylerler aslında

Ekstra ücret aldılar mı o test için, acaba para içinmi diye düşünmeden edemiyor insan özel hastane olunca.
Yaa senin de mi 26 ocak, ama benim 13:30 da . Hatta o gün gebe eğitim var 12:30 da başlıyor, ben ondan önce alayım eğitime de girerim diyordum ama malesef olmadı. Acaba eğitime girsek o saatler de çıkıp işimiz bitince tekrar gelsek kabul ederler mi.

Eğitim için önceliği son haftada olanlara veriyorlar bu yüzden senin adını da son haftalara doğru yazabilirler. ücret 270 tl ödedim muayene dahil dediğin gibi de olabilir bilemedimki

Ya arkadaşlar ikinci bebeğine hamileyim ilkinde erkekti şimdide erkek ama sanki bunu hissedemiyorum önceki gebeligime gore daha kiloluyum ya 18.hafta bitecek korkuyorum biseymi oldu diye

Ya arkadaşlar ikinci bebeğine hamileyim ilkinde erkekti şimdide erkek ama sanki bunu hissedemiyorum önceki gebeligime gore daha kiloluyum ya 18.hafta bitecek korkuyorum biseymi oldu diye

henüz erken haftalar ... telaş yapmana gerek yok hiç . aramızda 1 hafta var , bende net olarak şu iki gündür hissediyorum iyice ...
ilk gebeliğimde 22.de hissettim .
Sıkıntı yapma kendine , çok takılıyorsa kafana git bir usg için .. sonuçta şu zamanlarda bizim için en önemli olan kafamızın rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…