2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya arkadaşlar ikinci bebeğine hamileyim ilkinde erkekti şimdide erkek ama sanki bunu hissedemiyorum önceki gebeligime gore daha kiloluyum ya 18.hafta bitecek korkuyorum biseymi oldu diye
Her gebelik kendine özelmis aynı kişi de bile değişiklik olur diyorlar. Takılma bence zamana bırak yakında hissedersin

Sağolun arkadaşlar kafaya taktiydim sanki seyirmeler oluyordu gecen hafta ama simdi ugrasiyom ugrasiyom bi tik yok ondan takildim birazda
Tatlı birseyler ye cnm benim 14 haftalık 3 gebeligim hissetmeye başladım kişiden kişiye değişiyor tabi bazen durgun oluyor çikolata yiyorum sanki seyirmeler oluyor ozaman:))

Kızlar,özellikle ilk defa anne olacaklar bebeğini neden hissedemiyorum diye telaş yapmayın lütfen. Başkası erken hisseder siz geç hissedebilirsiniz,belli donemleri var her olayin. O dönem geçmedikçe telaş boşuna. Mesela çocuk doğduktan sonra da benim ki neden zayıf diye düşünmeyin,sağlıklı olması önemli. Ya da benimki dönmüyor mu,benimki geç mi konuştu,geç mi yürüdü. Hepsinin uzun dönemleri var o dönemlerde hepsi normal kabul ediliyor. Ben de henüz hissedemedim,hem de ikinci bebeğim,hem de erkek. Ama biliyorum ki 20-22ye kadar zamanı var. Ha o zaman geçtiğinde hala hissetmezsem o zaman telaslanirim. Daha vakit var yani

Bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. 29 ocakta gel dedi,ben de şehir dışında olacagimdan 6 şubata erteledik.

Benim arkadaşım da hamile kendisi zayıf ve 20 haftalık ve hala hissedemiyorum diyor.3. Çocuğu ama ultrason da bebeği kıpır kıpır oynuyormuş, doktor normal demiş , gün içinde çalıştığı için hareket halindeyken hissetmek biraz zor oluyor

Canım ben 3lü tarama yaptırdım ücret alınmadı ama ikilide alınıyor ben ikiliyi kaçırdım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…