2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Allah seni estağfirullah belli senin ruhun genç insan hissediyor

Aaaaa bak ruhuma laf eden çarpılır bi kafa kağıdım 40 a gelmiş , gerisi iyi hamdolsun

Aynen benimde iki doz yapılmış :)

Auscum şaka maka çizgi var mı bhcg yukselmismilerden hareket hissetmelere geldik Ne tatlı telaslar

aynen ya geçen eşim diyor ki sen hep 1 hafta erken doğum olacağını hissediyorsun ya (mayıs sonu hissediyorum hep) eeee diyor haziran annelerindeymişsin , mayısa mı geçeceksin ? yooook dedim aralarına kaynarım ne var

Ay yok valla surdan şuraya göndermeyiz :) hicbirimizi.. hepimiz çok alıştık birbirimize bı çoğumuz mayisda doğuracak ama olsun biz haziran annesiyiz bı kere

Ay enişte allah iyiliğini versin ya

Bana da hep mayıs gibi geliyor. Ama burayı cok seviyorum :) oraya hiç girmedim bile

Aynen benimde iki doz yapılmış :)

Auscum şaka maka çizgi var mı bhcg yukselmismilerden hareket hissetmelere geldik Ne tatlı telaslar
Kızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?

Kızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?
valla doktoruma sormadım canım salı randevum var sorarım. 2015deydi benim ilki,sağlık ocağından aradılar. Doktora sorduktan sonra yazarım durumu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…