- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.041
Kızlar,özellikle ilk defa anne olacaklar bebeğini neden hissedemiyorum diye telaş yapmayın lütfen. Başkası erken hisseder siz geç hissedebilirsiniz,belli donemleri var her olayin. O dönem geçmedikçe telaş boşuna. Mesela çocuk doğduktan sonra da benim ki neden zayıf diye düşünmeyin,sağlıklı olması önemli. Ya da benimki dönmüyor mu,benimki geç mi konuştu,geç mi yürüdü. Hepsinin uzun dönemleri var o dönemlerde hepsi normal kabul ediliyor. Ben de henüz hissedemedim,hem de ikinci bebeğim,hem de erkek. Ama biliyorum ki 20-22ye kadar zamanı var. Ha o zaman geçtiğinde hala hissetmezsem o zaman telaslanirim. Daha vakit var yani
ne istiyorsan onu de tatlım, şimdi bende yaşına baktım tablodan ... teyze bile de yani
Aynen benimde iki doz yapılmış :)7 şubat benimde hadi hayırlısı..ilk gebelikte iki doz yapılmış
Auscum şaka maka çizgi var mı bhcg yukselmismilerden hareket hissetmelere geldik
Dr pek onermiyo cok sicak suyu ama ilik suya bende girdim 10 dk yuzdum ciktimKızlar, hamileler kaplicaya girebilir mi?
Allah seniestağfirullah belli senin ruhun genç insan hissediyor
Aynen benimde iki doz yapılmış :)
Auscum şaka maka çizgi var mı bhcg yukselmismilerden hareket hissetmelere geldikNe tatlı telaslar
Ay yok valla surdan şuraya göndermeyiz :) hicbirimizi.. hepimiz çok alıştık birbirimize bı çoğumuz mayisda doğuracak ama olsun biz haziran annesiyiz bı kereAaaaa bak ruhuma laf eden çarpılırbi kafa kağıdım 40 a gelmiş , gerisi iyi hamdolsun
aynen yageçen eşim diyor ki sen hep 1 hafta erken doğum olacağını hissediyorsun ya (mayıs sonu hissediyorum hep) eeee diyor haziran annelerindeymişsin , mayısa mı geçeceksin ? yooook dedim aralarına kaynarım ne var
Ay yok valla surdan şuraya göndermeyiz :) hicbirimizi.. hepimiz çok alıştık birbirimize bı çoğumuz mayisda doğuracak ama olsun biz haziran annesiyiz bı kere
Muhtemelen benimde mayıs ama olsundu gönül verdik bir kere:)aynen ya ... Mayıs annesi aus ...cıks bak olmuyor bile
Ay enişte allah iyiliğini versin yaAaaaa bak ruhuma laf eden çarpılırbi kafa kağıdım 40 a gelmiş , gerisi iyi hamdolsun
aynen yageçen eşim diyor ki sen hep 1 hafta erken doğum olacağını hissediyorsun ya (mayıs sonu hissediyorum hep) eeee diyor haziran annelerindeymişsin , mayısa mı geçeceksin ? yooook dedim aralarına kaynarım ne var
Zaten yüzmek faydalı hamileler için tabi ılık suda :))Dr pek onermiyo cok sicak suyu ama ilik suya bende girdim 10 dk yuzdum ciktim
Aaaaa bak ruhuma laf eden çarpılırbi kafa kağıdım 40 a gelmiş , gerisi iyi hamdolsun
Muhtemelen benimde mayıs ama olsundu gönül verdik bir kere:)
Ay enişte allah iyiliğini versin ya
Bana da hep mayıs gibi geliyor. Ama burayı cok seviyorum :) oraya hiç girmedim bile
Kızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?Aynen benimde iki doz yapılmış :)
Auscum şaka maka çizgi var mı bhcg yukselmismilerden hareket hissetmelere geldikNe tatlı telaslar
Muhtemelen benimde mayıs ama olsundu gönül verdik bir kere:)
valla doktoruma sormadım canım salı randevum var sorarım. 2015deydi benim ilki,sağlık ocağından aradılar. Doktora sorduktan sonra yazarım durumu yineKızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?
Sevgili yöneticim benim ikiz amaaa unutuyorsun:)yok yahu senin Haziran sonu takvimin ... bizim hemen başında
çoooooook ince düşünür kendileri
bende bakmadım tatlım hiiiiç
İkiz olduğu için:)Oo senin takvimin sonlara doğru neden mayıs diyosun ki :)
Benim 5 yıl oldu yapılacakKızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?