2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bana dr um 3 yıl önce 2 doz yaptırdıysan şimdi yaptırmana gerek yok dedi. Siz dr unuza sordunuz mu? Sizin ilk doğumlar kaç yıl önceydi?

benim 2009 da idi canım , zaten dozları da tamamlamamışım :) o yüzden tekrar oldum . 6 seneden sonra yaptırıyorum ben dedi benim dr

38-40 haftalar normal kabul ediliyor canım. Ben ilkini 40. Haftada dogurdum, normal doğum istiyordum nasip değilmiş sezaryen oldum. Hatta bazen 41. Haftaya da sarkabiliyor normal doğum bekleyenler için. 37den öncesi prematüre diye geçiyor. Vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah

Sat a göre 40.haftamın tam dolduğu gün doğum yaptım canım .
Hatta o vakte kadar dr um , artık beklememem gerektiğini vs söylemişti ama normal doğum istiyordum ve şükür oldu .

37.haftanın dolumundan sonra vaktinde doğum olarak kabul ediliyor .

Kızlar son 3. 4 gündür aşırı akıntım oldu. Sanki de tuvaletimi tutamıyorum gibi oluyordu.
Bende neden bu kadar çok oluyor derken daha yeni bir arkadaşın takviminde okudum. Bebek vernix üretirken akıntı olabiliyormuş. Sizlerin de aklında bulunsun

Ins sağ salim doğururuz hepimiz . Ben hiçbirşey bilmiyorum o yüzden biraz tedirginim :)

Benim doğum bayramdan 5 gün sonra heralde bayrama denk gelir tam 40+0 olmazsa :) Kaçırcam bayrami seyrani tüh

Zamanını da gecebilir di o zaman ki de sezeryan diye baskı yaptı 3 cm acıklıkla suni verdirdi col zor oldu tabi tecrübesizlikte vardı canm:)

At bi arkadaşım anlattı çok zor olmuş onun normal dogum aynı senin gibi sumu sancı 3cm aciklikla baya zorlanms ölüyorum sandım diyo

At bi arkadaşım anlattı çok zor olmuş onun normal dogum aynı senin gibi sumu sancı 3cm aciklikla baya zorlanms ölüyorum sandım diyo

Aynen canım 13 saat sancı çektim dr un azizliği sezeryana alıcaktı gece nöbetçi doktoru daha vaktin varmış senin drun yanlış yaptı dedi ama iş işten geçmişti

Aynen canım 13 saat sancı çektim dr un azizliği sezeryana alıcaktı gece nöbetçi doktoru daha vaktin varmış senin drun yanlış yaptı dedi ama iş işten geçmişti

Yani suni sancı vermeselerdi belki de bir kaç güne kendi sancin gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…