- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.081
Insalalh hepimizin ki kolayca geçer
Amin inşallah canım işte daha fazla para ugruna hastayı perişan ediyorlar böyle drlardan nefret ediyorum hem son ana kadar normal de catı muayenesi herseyi yap sonra da sezeryan
Aynen canım 13 saat sancı çektim dr un azizliği sezeryana alıcaktı gece nöbetçi doktoru daha vaktin varmış senin drun yanlış yaptı dedi ama iş işten geçmişti
Ayy ya o zaman hiç eziyet cektirmesinler insanlara ınslalah iyi insanlarla karşılaşırız.. özel de düşünüyorum ben ama artık oraya da güven olmuyor. Buraya büyük şehir hastanesi yapıldı nisanda açılıyor. Oraya gidip bir bakmak istiyorum açılınca belki de hoşuma giderse orda yaparım
Ya böyle talihsizlikler yaşanıyor da en önemli anında olunca insanin içine oturuyor en güzel anı seni baska şeylere zorlayarak mahvediyorlar
38+1'de sezaryen oldum,normali bekleseydim 1 hafta 10 gün daha geçerdi bence çünkü hiç sancım çıkmıyordu ve gayet iyiydim.
Kızlar benim hiç hamilelik belirtim yok hiç de olmadı, ilk gebeliğimde de yoktu ama yine de tedirgin oluyorum,siz nasılsınız nasıl geçti şimdiye kadar hamilelikleriniz?
38+1'de sezaryen oldum,normali bekleseydim 1 hafta 10 gün daha geçerdi bence çünkü hiç sancım çıkmıyordu ve gayet iyiydim.
Kızlar benim hiç hamilelik belirtim yok hiç de olmadı, ilk gebeliğimde de yoktu ama yine de tedirgin oluyorum,siz nasılsınız nasıl geçti şimdiye kadar hamilelikleriniz?
Aynen canım benim canım tatlıdır cidden acıya gelemem ama o an nasıl soğuk kanlı oldum nasıl sezeryanı reddettim ben bile şaşırdım ama iyiki normal olmuş
Allahım bunu da sağ salim doğurmayı nasıp etsin inşaAllah. Ben hiç kusmadm 2 hafta tiskinti yaşadm bulantim oldu . Şimdi elhamdülillah iyiyim ama ilk belirtiler duygusallık kasik ağrısı ve krampları bide baş donmesiydi
İlk kızım da hamile oldugumu dahi bilmezdim o kadar rahattı ama şuan ki kızımda hamileliğin her evresini yaşadım her hamilelik bir değil derlerdi doğruymuş meğer
Ay çok sukur böyle olmasi daha iyi hem kendini daha çabuk topluyormussun hem bebek çıkarken anne vajinasindan bağışıklık güçlendiren bakterileri alıyormuş hem anne ile bebek arasındaki bağ hemen oluşuyormuş ayrıca da süt çabuk geliyormus. Bunları duymuştum:))
Benim de ilk hamileliğim aynı dediğin gibi çok rahattı,bu da öyle çok şükür, aslında böyle olması daha iyi ama yine de insan bir belirti arıyor hamileliğe dair
Aynen canım benim canım tatlıdır cidden acıya gelemem ama o an nasıl soğuk kanlı oldum nasıl sezeryanı reddettim ben bile şaşırdım ama iyiki normal olmuş
Aynen canım benim bu kız tembel cıktı anca dalgalanıyor mesela keyfi gelince pıt pıtlıyor ablası içerde savaşırdı
Normal doğum mucize gibi bir şey, çok zordur muhtemelen ama sonrası da çok güzeldir,inşallah bunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Şimdi tembellik yapsın, gelince göreceğiz o yaramazları bakalım duruyorlar mı yerlerinde
Önceden bak canım benim şuan gittiğim dr hastane iyi hastanenin geneli normal doğuma yönlendiriyorlar ondan bir nebze de rahatım
A aa aa annesi bizim en büyük bayramımız bu yıl olacak inşallahIns sağ salim doğururuz hepimiz . Ben hiçbirşey bilmiyorum o yüzden biraz tedirginim :)
Benim doğum bayramdan 5 gün sonra heralde bayrama denk gelir tam 40+0 olmazsa :) Kaçırcam bayrami seyrani tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?