- 9 Mart 2009
- 205
- 254
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.101
yok yahu senin Haziran sonu takvimin ... bizim hemen başında
çoooooook ince düşünür kendileri
bende bakmadım tatlım hiiiiç
Bende 2014 de vuruldum. Dr un cevabını yazarsan çok sevinirim canım. İkinci bir dr fikri almış olurum.valla doktoruma sormadım canım salı randevum var sorarım. 2015deydi benim ilki,sağlık ocağından aradılar. Doktora sorduktan sonra yazarım durumu yine
Ben 40+5 te normal doğum yaptım. Normal doğum isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olucak nacizane. Suyunuz gelmediği sürece sancınız başlar başlamaz hemen hastaneye koşmayın. Eğer hemen giderseniZ suni sancı almanız kaçınılmaz olacaktır. Yada dr un sezeryan yapalım baskıları... bana daha önce normal doğum yapan bir arkadaş bu tavsiye de bulundu onu dinlemiştim. Hafif sancıları evde cektim, sancılarda artış olunca hastaneye gittim. Hastaneye gittiğimde açılmam 6 cm di.gece 10bucukta hastaneye gittim, 1bucukta oğlum doğdu. Kendi sancımla 3 saatte doğum yaptımKızlarAusencia önceden anne olanlar hamileeliginizin kaçıncı haftasında dogirdunuz illa 40. Haftayı doldurmak mi gerekiyor ortalama kaçıncı haftada doğruluyor siz kaçıncı haftada doğurdunuz merak ediyorum da
çatı muayenesi yapılıyor 38 de falan sanırım benim doktorum hiç yapmadı herşey uygun demişti.kızlar kaç aydan sonra dogumun nasıl olacagı kararlaştırılıyor. doguma yakın mı?
Günaydın anneleriki gecedir sabaha kadar terliyorum ve sanırım hastalığı terleyerek atlatıyorum bugün iyi gibiyim zonklayan başımı saymazsak.
Doğumdan bahsedilmiş bende 39+2 normal doğum yaptım o zaman doğumum kurban bayramına denk geliyordu oğlum 5gün erken gelince bende bayrama 5 gun kala doğurmuştum :) simdi yine kafam da deli sorular ya doğumum bayrama denk gelirse ya doktor tatile filan çıkarsa diye düşünüp duruyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
O kadar yoğun kokuya maruz kalmak iyi değildir bence sonuçta kimyasal soluyosun.kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. ben parfüm üreten bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim. şimdi arada bi aşağıya iniyorum yardım ediyorum falan dolum oluyo aşağıda heryer kokuyor. şimdi sipariş var yardım etmem gerekecek o alkol kokusunu soluyacağım sizce o kokunun bebeğe zararı olurmu? içmiş gibi kafa yapıo sürekli dolum yapanlar var akşamüstüne doğru hafif kafaları gidiyo :) haftaya doktora gidicem o zaman sorucam ama sizin de fikrinizi alabilirmiyim.
Benimde dogumum hazirani buluyor kismetse son adet tarihim belli degil.o yuzden dr her gittigimde 1 hafta ileri diyor ve bugun ogrendimki insallah saglikli sihhatli hayirlisiyla oglum olacakmis.15 haftayi bitirmek uzereyim.gobegim falada cikmadi daha da 1 kilo aldim.insallah saglikla kucagima almayi nasip eder allahim.darisi tum isteyenlerin basina olur insallahbebeklerimiz
kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. ben parfüm üreten bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim. şimdi arada bi aşağıya iniyorum yardım ediyorum falan dolum oluyo aşağıda heryer kokuyor. şimdi sipariş var yardım etmem gerekecek o alkol kokusunu soluyacağım sizce o kokunun bebeğe zararı olurmu? içmiş gibi kafa yapıo sürekli dolum yapanlar var akşamüstüne doğru hafif kafaları gidiyo :) haftaya doktora gidicem o zaman sorucam ama sizin de fikrinizi alabilirmiyim.
iş yeri hekimimiz var o yardımcı olacaktır bana. teşekkür ederim. çok fazla kalmıyorum ama etkileniyodur büyük ihtimalBen de Ilac uretimi yapan bir firmada calisiyorum. Surekli kimyasal kokularina, isim geregi kimyasallara maruz kaliyorum.olabildigince kendimi zaman zaman make takarak korumaya calisiyorum cok maruz kalirsam. Secme sansiniz varsa hamile oldugunuz icin uretime gidip calismak zorunda degilsiniz. Is yeri hekiminiz ya da sefiniz hamile oldugunuz icin size bu konuda anlayis gostermesi gerekiyor yasalar da boyle. Hamile bayan is yerinde hamilelegini bildirince calismasi sakincali olan bolumlerde kendi izni olmadan calistirilamaz.Yani yardim etmek zorunda degilsiniz aslinda.
Bencede riske atmayin hem kendi isiniz degil sonucta. Is yeri hekimi bize soruyor bolumden memnun musun cok calistiriyorlar mi bolum degisikligi ister misin diyeiş yeri hekimimiz var o yardımcı olacaktır bana. teşekkür ederim. çok fazla kalmıyorum ama etkileniyodur büyük ihtimal
Ayrica kendi doktorunuzdan hamilelik bildirimi gibi bir yazi aliyorsunuz. Bu yaziyi is yerinize verdiginizde doktor kontrol leri icin aldiginiz izinler maasinizdan kesilmiyor eger kesiliyorsa diye bunu yazdim ve mesaiye zorlaniyorsanizda gece mesailerine kalma zorunlulugunizda yok. Ben arastirdm ama henuz doktorumdan kagit almadim. Haftaya alicam.iş yeri hekimimiz var o yardımcı olacaktır bana. teşekkür ederim. çok fazla kalmıyorum ama etkileniyodur büyük ihtimal
Bende ankaradayim Akropol Hastanesi'ne gidicem önümüzdeki günlerde ilk dogumumu orda yapmıştım herşeyden çok memnun kaldım hastane doktor ebeler hemsireler. O zaman doktorum Nurten hanımdı ama ayrılmış şimdi o hastanede başka bir doktora gidicemKızlar Ankarada olan war mı hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?