- 3 Temmuz 2012
- 953
- 437
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.121
yok kesilmiyor doktor kontrolüm olunca tam gün izin veriyor hatta patronum :) sadece o alkol kokusu nasıl olur die aklıma takıldı bana sormuyolar hiç bölümünden memnunmusun diye :)Ayrica kendi doktorunuzdan hamilelik bildirimi gibi bir yazi aliyorsunuz. Bu yaziyi is yerinize verdiginizde doktor kontrol leri icin aldiginiz izinler maasinizdan kesilmiyor eger kesiliyorsa diye bunu yazdim ve mesaiye zorlaniyorsanizda gece mesailerine kalma zorunlulugunizda yok. Ben arastirdm ama henuz doktorumdan kagit almadim. Haftaya alicam.
yok kesilmiyor doktor kontrolüm olunca tam gün izin veriyor hatta patronum :) sadece o alkol kokusu nasıl olur die aklıma takıldı bana sormuyolar hiç bölümünden memnunmusun diye :)
Oğlumu 39+2 kızımı 38+2de doğurdum canım ikisi de normal oldu evde sancilanip gittim hiç 40i gormedim yani. Bakalım bu kızım ne zaman gelecekKızlar @Ausencia önceden anne olanlar hamileeliginizin kaçıncı haftasında dogirdunuz illa 40. Haftayı doldurmak mi gerekiyor ortalama kaçıncı haftada doğruluyor siz kaçıncı haftada doğurdunuz merak ediyorum da
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun :)Günaydın Hanımlar
Dün bebişimizin cinsiyetini ögrendik çok şükür
Oğluşuma kız kardeş geliyor
Rabbim her ikisinide bana tattırdı şükürler olsun
@Ausencia canım listeye bir cimcime daha ekleyebilirsin artık
Bebeğin başı aşağıya donmusse ve yerlesmisse ki bu 32den sonra falan oluyor normal bekleniyor doğum 38den sonra da bebeğin iriliği annenin çatı genişliğine ve açılma muayenesinde göre doğum için tahminde bulunuyor doktorlar. Ama kesin birşey yok olamaz tabi son ana kadar acil bir durum söz konusu olursa hemen sezaryen yapabiliyor doktorkızlar kaç aydan sonra dogumun nasıl olacagı kararlaştırılıyor. doguma yakın mı?
Edebiliyor maalesef tabi dileğim olmaması:)ne kadar geç o kadar iyiYine de o kadar fark ediyor mu ya
Tekli gebelikte erken Doğum riski çok çok az hatta normal bekleyenler 41 haftayı buluyor.Hep zamanında doğuyor galiba sıkıntı yoksa
hayirli olsun canim oglunuz da kacinci haftada ogrendiniz erkek oldugunu basta kizami benzetmistilerkızlar günaydınHayırlısıyla bugün 17+0 olduk.. Bazen çok şaşırıyorum nasıl hızlı geçiyor zaman diye.. Yarın randevum var devlette bakalım ne kadar büyüdü benim bıcırık. Cinsiyeti de teyit ederiz ve listeye ekleriz inşallah Oğluşumda aynı gün gittiğimde kız demişlerdi inşallah bu bıcırığım değişmez yoksa taa ayrıntılıya kadar muamma olacak
Doğumlardan bahsedilmiş inşallah hiçbir aksilik olmazsa benimki 37-38 gibi sezeryan ile alırım bebişimi..yani her halukarda mayıs olacakAyy aman nisan olmasında mayıs olsun inşallah.. Kızlar çok stresliyim yaa bana dua edin herşey yolunda gitsin.. Bebeğim kuvoze girmeden gelsin kucağıma sağlıkla alayım.. Hepimiz inşallah
Hadi insaAllah sağ salim doğar hepsi de :))Oğlumu 39+2 kızımı 38+2de doğurdum canım ikisi de normal oldu evde sancilanip gittim hiç 40i gormedim yani. Bakalım bu kızım ne zaman gelecek
Insallah bu sefer de bayrami geciririz hayirlisiyla :)benim oğlum da 2014 yılında kurban bayramına denk geliodu. doğum çantamla gezdim o bayram :) bayramdan sonra oldu hemen. bu minişde ramazan bayramının ilk günü tahmini doğum inşallah bayramın geçmesini bekler... doktordan dolayı korkuyorum denk gelmezse diye...
Bence dokunabilir sonuçta kimyasal şeylerkızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. ben parfüm üreten bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim. şimdi arada bi aşağıya iniyorum yardım ediyorum falan dolum oluyo aşağıda heryer kokuyor. şimdi sipariş var yardım etmem gerekecek o alkol kokusunu soluyacağım sizce o kokunun bebeğe zararı olurmu? içmiş gibi kafa yapıo sürekli dolum yapanlar var akşamüstüne doğru hafif kafaları gidiyo :) haftaya doktora gidicem o zaman sorucam ama sizin de fikrinizi alabilirmiyim.
teşekkür ederim inşallah hepimizin yavrusuSağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun :)
hayirli olsun canim oglunuz da kacinci haftada ogrendiniz erkek oldugunu basta kizami benzetmistiler
Aynen öyle umarım olmazEdebiliyor maalesef tabi dileğim olmaması:)ne kadar geç o kadar iyi
Ben epiduralli doğumu cok merak ediyorum. İlkinde hastaneye gittiğimde 6cm açılmam olduğu için dr bu aşamadan sonra epidural takmıyoruz dedi. Ne derece doğru bu bilmiyorum. Bide sancıyı hissetmeden nasıl ıkınılıyor bu da ilginç geliyor bana. Benimde ıkınmam yetersiz bulunduğu için karnıma bastırılarak gerçeklesti doğum. Tabi ebelerin kolları komple benim tırnak izlerimle dolduslmlar dogum hikayeleri paylasilmis bende 12 yil once ilkini pek hatirlamiyorum ikincisi 4 yil onceydi.
40.haftamda bir gun once nisanim geldi bir onceki kontrolde 1cm aciklik vardi.gecesinde suyum geldi benim dogumlarimda once su geliyor kesenin patlama sesini bile duyuyorum
sancim birkac saat sonra geliyor.tabii suyum grldigi icin en grc bir saat icinde hastaneye gidiyorum zaten yatis islemi kontroller derken sancida yavastan basliyor.bu asamada suni sanci takmaya gerek gormuyorlar.sancilar siklasmaya basladiginda acilmada hizlaniyor.5.5 cm de epidural taktirdim ve anidrn sancilar durdu.acilmada hizlanmaya devam etti.yarim saat icinde 9.5 cm e ulasildi.bu asamada doguma aliyorlar .doktorla sohbet ortami bile doguyor.epidural agriyi dindirdigi icin nefes alisverisiniz duzene giriyor ve dinlenmis oluyorsunuz.
10 cm ulasinca doktor ikinma icin sizi yonlendiriyor cunku sanci olmadigi icin ikinma hisside olmuyor.bu asama zor gelmisti bana his olmayinca ne kadar ikinsanizda etkili olmuyor.o yuzden hemsirenin karnima bastirma hamlesini geri cevirmedim hatta cabuk ciksin diye ben bile destekledim. bir anda doguyor zaten aninda butun acilarimiz geciyor.
normal dogumun guzelligi bu bence sonrasinda sanki hicbirsey yasamamussiniz gibi. epizyomi dikisletide arti estetik yapildigi icin hic anlamiyorsunuz.
yine ayni sureci takip etmek istiyorum kismet bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?