2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yok kesilmiyor doktor kontrolüm olunca tam gün izin veriyor hatta patronum :) sadece o alkol kokusu nasıl olur die aklıma takıldı bana sormuyolar hiç bölümünden memnunmusun diye :)

yok kesilmiyor doktor kontrolüm olunca tam gün izin veriyor hatta patronum :) sadece o alkol kokusu nasıl olur die aklıma takıldı bana sormuyolar hiç bölümünden memnunmusun diye :)

canım benim bazı psikolojik sorunlarımdan dolayı sadece hamilelerin kullandığı pasiflora verdi ve içinde alkol var.. zannetmiyorum zararlı olacağını ben günde strese girdiğimde içiyorum..

Oğlumu 39+2 kızımı 38+2de doğurdum canım ikisi de normal oldu evde sancilanip gittim hiç 40i gormedim yani. Bakalım bu kızım ne zaman gelecek

kızlar kaç aydan sonra dogumun nasıl olacagı kararlaştırılıyor. doguma yakın mı?
Bebeğin başı aşağıya donmusse ve yerlesmisse ki bu 32den sonra falan oluyor normal bekleniyor doğum 38den sonra da bebeğin iriliği annenin çatı genişliğine ve açılma muayenesinde göre doğum için tahminde bulunuyor doktorlar. Ama kesin birşey yok olamaz tabi son ana kadar acil bir durum söz konusu olursa hemen sezaryen yapabiliyor doktor

slmlar dogum hikayeleri paylasilmis bende 12 yil once ilkini pek hatirlamiyorum ikincisi 4 yil onceydi.
40.haftamda bir gun once nisanim geldi bir onceki kontrolde 1cm aciklik vardi.gecesinde suyum geldi benim dogumlarimda once su geliyor kesenin patlama sesini bile duyuyorum
sancim birkac saat sonra geliyor.tabii suyum grldigi icin en grc bir saat icinde hastaneye gidiyorum zaten yatis islemi kontroller derken sancida yavastan basliyor.bu asamada suni sanci takmaya gerek gormuyorlar.sancilar siklasmaya basladiginda acilmada hizlaniyor.5.5 cm de epidural taktirdim ve anidrn sancilar durdu.acilmada hizlanmaya devam etti.yarim saat icinde 9.5 cm e ulasildi.bu asamada doguma aliyorlar .doktorla sohbet ortami bile doguyor.epidural agriyi dindirdigi icin nefes alisverisiniz duzene giriyor ve dinlenmis oluyorsunuz.
10 cm ulasinca doktor ikinma icin sizi yonlendiriyor cunku sanci olmadigi icin ikinma hisside olmuyor.bu asama zor gelmisti bana his olmayinca ne kadar ikinsanizda etkili olmuyor.o yuzden hemsirenin karnima bastirma hamlesini geri cevirmedim hatta cabuk ciksin diye ben bile destekledim. bir anda doguyor zaten aninda butun acilarimiz geciyor.
normal dogumun guzelligi bu bence sonrasinda sanki hicbirsey yasamamussiniz gibi. epizyomi dikisletide arti estetik yapildigi icin hic anlamiyorsunuz.
yine ayni sureci takip etmek istiyorum kismet bakalim.

hayirli olsun canim oglunuz da kacinci haftada ogrendiniz erkek oldugunu basta kizami benzetmistiler

Insallah bu sefer de bayrami geciririz hayirlisiyla :)

Bence dokunabilir sonuçta kimyasal şeyler

Ben epiduralli doğumu cok merak ediyorum. İlkinde hastaneye gittiğimde 6cm açılmam olduğu için dr bu aşamadan sonra epidural takmıyoruz dedi. Ne derece doğru bu bilmiyorum. Bide sancıyı hissetmeden nasıl ıkınılıyor bu da ilginç geliyor bana. Benimde ıkınmam yetersiz bulunduğu için karnıma bastırılarak gerçeklesti doğum. Tabi ebelerin kolları komple benim tırnak izlerimle doldu

beniim Central de detaylının fiyatına zam gelmiş 450 dediler aradım da. Çok pahalı olmuş ya, bir arkadaşım 300-350 civarı 2 hastane bulmuş biri medical park gebze,diğeri kaynarca da. Onlardan birine yaptırıcak eğer memnun kalırsa belki bende onlardan birine gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…