- 16 Ekim 2017
- 205
- 483
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.141
Alkolün kokusunun çok fazla zararı olmaz gibi.. Maske kullan ama.. Benimde laboratuar derslerim var öğrencilerle, sürekli kimyasallarla haşır neşirim :) Doktordan tekrar teyit alacağım bakalım..kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. ben parfüm üreten bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim. şimdi arada bi aşağıya iniyorum yardım ediyorum falan dolum oluyo aşağıda heryer kokuyor. şimdi sipariş var yardım etmem gerekecek o alkol kokusunu soluyacağım sizce o kokunun bebeğe zararı olurmu? içmiş gibi kafa yapıo sürekli dolum yapanlar var akşamüstüne doğru hafif kafaları gidiyo :) haftaya doktora gidicem o zaman sorucam ama sizin de fikrinizi alabilirmiyim.
Normal doğum zor değil mi yaaSat a göre 40.haftamın tam dolduğu gün doğum yaptım canım .
Hatta o vakte kadar dr um , artık beklememem gerektiğini vs söylemişti ama normal doğum istiyordum ve şükür oldu .
37.haftanın dolumundan sonra vaktinde doğum olarak kabul ediliyor .
tinea nigra diye geçer sağda solda melekler kına yakmış diye seyler duyarsın aslında bir mantar çeşidi.Kızlar, birşey soracağım.. Dün uyandım elimde küçük küçük kahverengi lekeler vardı.. Baya şaşırdım nasıl oldu diye.. Sonra yıkadım ama geçmedi.. İşe geldiğim için aklımdan çıkmış.. İşten sonra eve gidince duş aldım, sabah kalktım tekrar işe geldim.. O lekeler yayılmış parmaklarıma doğru ve kına yakılmış gibi olmuş.. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, araştırdım ama net bir bilgi de yok.. Aranızda yaşayan oldu mu?
CANIM neden sezeryan oldun ? Genel anestezi ile mi yoksa epidural mi oldun ?38+1'de sezaryen oldum,normali bekleseydim 1 hafta 10 gün daha geçerdi bence çünkü hiç sancım çıkmıyordu ve gayet iyiydim.
Kızlar benim hiç hamilelik belirtim yok hiç de olmadı, ilk gebeliğimde de yoktu ama yine de tedirgin oluyorum,siz nasılsınız nasıl geçti şimdiye kadar hamilelikleriniz?
canım benim de öyledi bol bol uzan geçiyor zamanla rahim genişledigi için kas agrısı bol su içmeyi de ihmal etmekızlar dunde yazmıstım bbenım dunden berı sol tarafım yuruyunce oturunca ayaktayken her turlu agrıyor agrıyı kelımeye dokemıyorumkı sankı orda bırsey var ve o agrıyor o herneyse yukarı asagı merdıbven ınıp cıkarken hafıf batma oluyor kasık batması gıbı degıl bu durum anlatamadıgım bır durum mıdemın ustunede batma oluyor amelıyet olmusumda ıcerde bırsey var acıyor bu durumu yasayan oldumu
sagol canım sankı ordan etımı cekıyolar asagıya yada bebegın es benım asagıdaymıs bıraz o sankı gıbı gelıyorcanım benim de öyledi bol bol uzan geçiyor zamanla rahim genişledigi için kas agrısı bol su içmeyi de ihmal etme
Aslında bunu da duydum, onun fotoğraflarına baktım ama pek benzemiyor da..tinea nigra diye geçer sağda solda melekler kına yakmış diye seyler duyarsın aslında bir mantar çeşidi.
Amiiin inşallahH
Hadi insaAllah sağ salim doğar hepsi de :))
Igneyi batirirken sagaolsun eli hafifti hemşirenin :) Ama ilac dagilirken aciyo biraz simdilik iyiyim.Kolonyagni dolaba koy soguyunca pansuman yap rahatlarsin dedi Bakalm insallah acimazz daha fazla Ikinci aşim da 8 şubattaÇok aciyo mu
hadi yabeniim Central de detaylının fiyatına zam gelmiş 450 dediler aradım da. Çok pahalı olmuş ya, bir arkadaşım 300-350 civarı 2 hastane bulmuş biri medical park gebze,diğeri kaynarca da. Onlardan birine yaptırıcak eğer memnun kalırsa belki bende onlardan birine gidebilirim.
hamilelikte cilt lekeleri oluyor diye biliyorum doğumdan sonra geçiyorlar ama merak etme. Doktoruna sorarsın yine inş geçici bişeyKızlar, birşey soracağım.. Dün uyandım elimde küçük küçük kahverengi lekeler vardı.. Baya şaşırdım nasıl oldu diye.. Sonra yıkadım ama geçmedi.. İşe geldiğim için aklımdan çıkmış.. İşten sonra eve gidince duş aldım, sabah kalktım tekrar işe geldim.. O lekeler yayılmış parmaklarıma doğru ve kına yakılmış gibi olmuş.. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, araştırdım ama net bir bilgi de yok.. Aranızda yaşayan oldu mu?
benim kuzen ilk doğumu epudral yapmıştı 2.doğum için geç kalmış senin gibi ama ilkine göre çk fazla acı çektiğini söyledi. ben de normal doğum yapamadığım için ağrısız ıkınma nasıl olur onu hiç bilemiyorum ama kuzenin dediği kesinlikle epudral olunmalıBen epiduralli doğumu cok merak ediyorum. İlkinde hastaneye gittiğimde 6cm açılmam olduğu için dr bu aşamadan sonra epidural takmıyoruz dedi. Ne derece doğru bu bilmiyorum. Bide sancıyı hissetmeden nasıl ıkınılıyor bu da ilginç geliyor bana. Benimde ıkınmam yetersiz bulunduğu için karnıma bastırılarak gerçeklesti doğum. Tabi ebelerin kolları komple benim tırnak izlerimle doldu
benimkide aramayanlardan :) ama kendileri bilir eğer zamanında kontrol yapamazlarsa maaşlarından kesinti oluyormuş bu yüzden çok sıkı takipteler aslında.kızlar bi aşıdır gidiyorsunuz benim sağlık ocağı ebeleri çalışmıyor sanırımne arayan var ne soran
geçmişteki güncellemeleri sonra okurum arkadaşlar
8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti , sabah kilitlendim kaldım . Bele binen ağrıdan sebep diyorum ama eee bu bel zamanında 100 kilo taşıdı , şimdi neye nazlanıyor da diyorum :)
Kalp çarpıntım da çok 2-3 gündür , nabız ölçüyorum çok değil ama kalbim sanki nefesime yetmiyor . sıkışıyor .
Öyle işte ...
Estek köstek yata kalka geçiyor bugün de , hamdolsun
Kızlar, birşey soracağım.. Dün uyandım elimde küçük küçük kahverengi lekeler vardı.. Baya şaşırdım nasıl oldu diye.. Sonra yıkadım ama geçmedi.. İşe geldiğim için aklımdan çıkmış.. İşten sonra eve gidince duş aldım, sabah kalktım tekrar işe geldim.. O lekeler yayılmış parmaklarıma doğru ve kına yakılmış gibi olmuş.. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, araştırdım ama net bir bilgi de yok.. Aranızda yaşayan oldu mu?
Kizlar bisey sorucam 15 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyet erkek dedi.degisebilirmi dedik degismez dedi.once erkek olup sonra kiza donen varmi? allah hayirlisini elini ayagini duzgun versinde benim icin cok bir onemi yok acikcasi.ama esim kiz cocuga cok kosullanmis doktor erkek deyince adamin yuzu tuhaf oldu dolayisiyla bende kotu oldum.bi sure cinsiyet uzerine konusmayalim dedi esim.ilk defa ultrasondan sonra mutlu ayrilamadim.sadece bebegim şukür ki saglikli ona sevinebiliyorum.hikayelerinizı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?