2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aayrıntılı da çok pahalı ya neyseki benim doktor muayene ücreti dışında almıyor (ilkinde öyledydi umarım değişmemiştir. )Muayene de 90 Tl ve iki muayeneden birinde veriyorum 45 e geliyor.

Alkolün kokusunun çok fazla zararı olmaz gibi.. Maske kullan ama.. Benimde laboratuar derslerim var öğrencilerle, sürekli kimyasallarla haşır neşirim :) Doktordan tekrar teyit alacağım bakalım..

Kızlar, birşey soracağım.. Dün uyandım elimde küçük küçük kahverengi lekeler vardı.. Baya şaşırdım nasıl oldu diye.. Sonra yıkadım ama geçmedi.. İşe geldiğim için aklımdan çıkmış.. İşten sonra eve gidince duş aldım, sabah kalktım tekrar işe geldim.. O lekeler yayılmış parmaklarıma doğru ve kına yakılmış gibi olmuş.. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, araştırdım ama net bir bilgi de yok.. Aranızda yaşayan oldu mu?

Normal doğum zor değil mi yaa

tinea nigra diye geçer sağda solda melekler kına yakmış diye seyler duyarsın aslında bir mantar çeşidi.

CANIM neden sezeryan oldun ? Genel anestezi ile mi yoksa epidural mi oldun ?

kızlar dunde yazmıstım bbenım dunden berı sol tarafım yuruyunce oturunca ayaktayken her turlu agrıyor agrıyı kelımeye dokemıyorumkı sankı orda bırsey var ve o agrıyor o herneyse yukarı asagı merdıbven ınıp cıkarken hafıf batma oluyor kasık batması gıbı degıl bu durum anlatamadıgım bır durum mıdemın ustunede batma oluyor amelıyet olmusumda ıcerde bırsey var acıyor bu durumu yasayan oldumu

canım benim de öyledi bol bol uzan geçiyor zamanla rahim genişledigi için kas agrısı bol su içmeyi de ihmal etme

tinea nigra diye geçer sağda solda melekler kına yakmış diye seyler duyarsın aslında bir mantar çeşidi.
Aslında bunu da duydum, onun fotoğraflarına baktım ama pek benzemiyor da..
ay evet meleklerin kınaladığını bile yazmışlar.. Birkaç güne geçer diyorlar, doktora gideceğim bakalım geçmezse gösteririrm doktora.. Sağolasın canım..

geçmişteki güncellemeleri sonra okurum arkadaşlar

8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti , sabah kilitlendim kaldım . Bele binen ağrıdan sebep diyorum ama eee bu bel zamanında 100 kilo taşıdı , şimdi neye nazlanıyor da diyorum :)

Kalp çarpıntım da çok 2-3 gündür , nabız ölçüyorum çok değil ama kalbim sanki nefesime yetmiyor . sıkışıyor .

Öyle işte ...

Estek köstek yata kalka geçiyor bugün de , hamdolsun

hadi ya
hamilelikte cilt lekeleri oluyor diye biliyorum doğumdan sonra geçiyorlar ama merak etme. Doktoruna sorarsın yine inş geçici bişey
benim kuzen ilk doğumu epudral yapmıştı 2.doğum için geç kalmış senin gibi ama ilkine göre çk fazla acı çektiğini söyledi. ben de normal doğum yapamadığım için ağrısız ıkınma nasıl olur onu hiç bilemiyorum ama kuzenin dediği kesinlikle epudral olunmalı

kızlar bi aşıdır gidiyorsunuz benim sağlık ocağı ebeleri çalışmıyor sanırım ne arayan var ne soran
benimkide aramayanlardan :) ama kendileri bilir eğer zamanında kontrol yapamazlarsa maaşlarından kesinti oluyormuş bu yüzden çok sıkı takipteler aslında.

geçmiş olsun cnaım ya bende fıtık yok ama ilk hamilelikte de çok çektim belden şimdi yine başladı kramp giriyor adım atamıyorum kalp de dediğin gibi ağzımda atıyor resmen genelede yemekten sonra oluyor çok da yemiyorum ama anlamadım

Canim bol bol felak Nas surelerini oku

Kizlar bisey sorucam 15 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyet erkek dedi.degisebilirmi dedik degismez dedi.once erkek olup sonra kiza donen varmi? allah hayirlisini elini ayagini duzgun versinde benim icin cok bir onemi yok acikcasi.ama esim kiz cocuga cok kosullanmis doktor erkek deyince adamin yuzu tuhaf oldu dolayisiyla bende kotu oldum.bi sure cinsiyet uzerine konusmayalim dedi esim.ilk defa ultrasondan sonra mutlu ayrilamadim.sadece bebegim şukür ki saglikli ona sevinebiliyorum.hikayelerinizı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…