2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bel problemi bende de var hatta bu yüzden çok kötü psikolojim bozuldu. Her gün ama hergün belim kilitleniyo. 9 aylık gibi ne oturabiliyorum ne yardım olmadan yerimden kalkabiliyorum ne ev işi yapabiliyorum. 3 yaşında oğlum var oda ziyan durumda malesef bu yüzden. Eşim işe gidince oğlumla yanlız kalıyoruz. Akşama doğru sinirden ağlamaya başlıyorum artık. Hamilelikten öncede arada belim böyle olurdu ama ağır işyaptıgımda falan. Şimdi bişey yaptıgım yok hergün aynı.dr a gidersem mr yada röntgen cekerler yada ilaç verirler die korkuyorum. Gitsem mi gitmesemmi kararsızım. Bide hangi bölüme gitmem gerekiyor. Ortopedi? Fizik tedavi? Beyin cerrahisi? Herkes bişey söylüyor...

Benim eşimde kız kız diye ölücekti sonra oğlumuz olacağını öğrendik inanmak istemedi taaaki pipiyi görene kadar şimdi diyoki iyiki oğlum olmuş kızım olsaydı yine bu kadar severdim ikiside evlat diyo.maçlara götürüyo kız olsaydı gidemezdim onunla diyo :) ama şimdi 2. kız olarak bekliyor :) daha öğrenemedik cinsiyetini haftaya inşallah. ölücek merakından ama... endişelenme kucağına alınca bitiyo istekleri... ilk mi sizin bilmiyorum ama kardeşi kız olur belki canını sıkma bence eşinde pişman olur kıza koşullandığına... rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip tsin hepimize :)

15. Haftadan sonra değişeceğini hiç sanmam canım. Dr da söylemiş zaten. Ama eşinin tepkisi fazla gibi sanki. Bizde kız istiyorduk oğlumuz olduğu için dr erkek değince bizde de ortam biraz sessizleşti soğudu ama dr dan çıkınca eşim hiç bişey belli etmedi bana zaten erkek olması çok iyi oldu falan dedi. İnşallah eşin bu duruma çabuk alışır...

benimkide aramayanlardan :) ama kendileri bilir eğer zamanında kontrol yapamazlarsa maaşlarından kesinti oluyormuş bu yüzden çok sıkı takipteler aslında.
ilk kayıtta gittim o zaman bana 6.ayımda dr sor iğne için hani düşüklerim olduğundan iğneyi olayım mı olmayayım diye sor ona göre vururuz dedi o kadar bir daha da gitmedim

bızde bugun gıtcez bakalım neler yapmış mınık

bel çok kötü bende de var ne yazıkki.sabahları zor kalkıyorum yataktan. fizik tedaviye gidiliyo diye biliyorum hiç gitmedim ama :) babamın annemin hep beli problemli fizik tedavi doktoru eğer ciddiyse beyin cerrahisine yönlendiriyor.

bakalım bizim 2. ne olucak ismini bile Elif koydular.... oğlum 3 yaşında o istiyor Elif i babasıda kız olsun Elif olsun diyo :) aynı cins olması bencede iyi en iyi arkadaşı kardeşi olucak. kız ve erkek nereye kadar dertleşirler sorunlarını paylaşırlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah....

Canim olusabilecek hamilelik lekeleri diye biliyorum oyle okumustum uygulamamda

Kızlar Temmuz annelerindeyim ama sanırım sezeryan olacağım ve haziran annesi olucam:) o yüzden sizi de takip ediyorum. Dün doktor mimik bir pipi gösterdi bize. İçimden kız geçiyordu aslında ama kordon değilse erkek diyorum. Sonraki randevuda netleşir dedi. Hayırlı sağlıklı olsunlar inş tek dileğimiz bu.

Selam kızlar ne yapacağımı şaşırdım
şiddetli bel ağrısıyla acile gittik ultrasona girdim meğerse iki tane böbrek taşım varmış aklima hiç gelmezdi bı turlu ağrım geçmedi üroloji Dr belden aşağı uyusturup spinal diyorlar bir tane taşı aldı diğer taş böbrekte kaldı
bobrek taşı ağrısı erken doğuma bile sebep olabilirmiş
ağrım olmasın diye stent taktı ama stent de beni rahatsız ediyor ikide bir wc ye gidiyorum ağrım da oluyor idrardan hafif kan da geliyor
Dr a sordum bu şikayetler stent ten kaynaklanıyor istersen geri çıkaralım diyor
kararsız kaldım ne yapsam
etrafınızda benim durumumda olan biri duydunuz mu hic ne yapılmalı bı çare arıyorum

Ben de 38. Haftada normal doğum yaptım kızlar, sabaha karşı 5 te suyum geldi. Sancım falan yoktu , Akşam 6 da hastaneye gittim yürüyerek :) acilmam da olmuştu yürüdüğüm için, maşallah diyim 1 saat içinde doğurdum , ağrı sancı tabiki çok oldu ama gerçekten bebek çıktığı an kalkıp geziyorsunuz, halay bile cekebilirdim yani o derece, bebeğim de 4 kilo doğdu, o yüzden normal isteyenler sonuna kadar direnin, doktorların abartmalarina kanmayın, Yok bebek iriymis, yok çatı darmis nedense TR de hep aynı bahanelerle sezeryan yapılıyor

beni de zorluyor çok ve henüz erken ....
Allah yardımcımız olsun canım

Ben uzun süre fırık için dr kapısı aşındırdım zamanında , beyin cerrahisi canım ... onların koyacağı teşhisle gerekirse fizik tedaviye yönlendiriyorlar zaten .

Bana vakti zamanında bu belle ameliat olmazsan doğrurken masada kalırssın demişti doktorun biri ... hamile kaldım , doğum yaptım ...bir daha fıtık vs ağrım sızım düne kadar olmadı şükür .

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir ağrıydı? Belin kilitleniyormuydu? Benimde belim ağrıyo da ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Igneyi batirirken sagaolsun eli hafifti hemşirenin :) Ama ilac dagilirken aciyo biraz simdilik iyiyim.Kolonyagni dolaba koy soguyunca pansuman yap rahatlarsin dedi Bakalm insallah acimazz daha fazla Ikinci aşim da 8 şubatta

Ay korktum ya ben de 11 ocakta yaptırmaya gittim

Oy cimcimen hayırlı olsun annesi ekledim canım .

Ausencia canım bizi de günceller misin cinsiyeti erkek

Güncelledim canım ...hayırlı olsun paşanı sağlıkla al kucağına

Varmış birisi daha söyledi 15 haftalıkken bakma erkek demiş özelde şimdi 17 haftalık olunca kız olmuş . Bende 14+5 te erkek dediler özelde şimdi 17 haftalık olunca bende gidicem kız çıkmasını isterim tabi en başta sağlıklı olmasını isterim . Ama o cicicler oyy minnos minnos

Ayy Allah şifa wersin çok üzüldüm insaAllah birşey olmaz Rabbim şifa wersin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…