- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.161
Bel problemi bende de var hatta bu yüzden çok kötü psikolojim bozuldu. Her gün ama hergün belim kilitleniyo. 9 aylık gibi ne oturabiliyorum ne yardım olmadan yerimden kalkabiliyorum ne ev işi yapabiliyorum. 3 yaşında oğlum var oda ziyan durumda malesef bu yüzden. Eşim işe gidince oğlumla yanlız kalıyoruz. Akşama doğru sinirden ağlamaya başlıyorum artık. Hamilelikten öncede arada belim böyle olurdu ama ağır işyaptıgımda falan. Şimdi bişey yaptıgım yok hergün aynı.dr a gidersem mr yada röntgen cekerler yada ilaç verirler die korkuyorum. Gitsem mi gitmesemmi kararsızım. Bide hangi bölüme gitmem gerekiyor. Ortopedi? Fizik tedavi? Beyin cerrahisi? Herkes bişey söylüyor...geçmişteki güncellemeleri sonra okurum arkadaşlar
8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti , sabah kilitlendim kaldım . Bele binen ağrıdan sebep diyorum ama eee bu bel zamanında 100 kilo taşıdı , şimdi neye nazlanıyor da diyorum :)
Kalp çarpıntım da çok 2-3 gündür , nabız ölçüyorum çok değil ama kalbim sanki nefesime yetmiyor . sıkışıyor .
Öyle işte ...
Estek köstek yata kalka geçiyor bugün de , hamdolsun
Benim eşimde kız kız diye ölücekti sonra oğlumuz olacağını öğrendik inanmak istemedi taaaki pipiyi görene kadar şimdi diyoki iyiki oğlum olmuş kızım olsaydı yine bu kadar severdim ikiside evlat diyo.maçlara götürüyo kız olsaydı gidemezdim onunla diyo :) ama şimdi 2. kız olarak bekliyor :) daha öğrenemedik cinsiyetini haftaya inşallah. ölücek merakından ama... endişelenme kucağına alınca bitiyo istekleri... ilk mi sizin bilmiyorum ama kardeşi kız olur belki canını sıkma bence eşinde pişman olur kıza koşullandığına... rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip tsin hepimize :)Kizlar bisey sorucam 15 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyet erkek dedi.degisebilirmi dedik degismez dedi.once erkek olup sonra kiza donen varmi? allah hayirlisini elini ayagini duzgun versinde benim icin cok bir onemi yok acikcasi.ama esim kiz cocuga cok kosullanmis doktor erkek deyince adamin yuzu tuhaf oldu dolayisiyla bende kotu oldum.bi sure cinsiyet uzerine konusmayalim dedi esim.ilk defa ultrasondan sonra mutlu ayrilamadim.sadece bebegim şukür ki saglikli ona sevinebiliyorum.hikayelerinizı bekliyorum
15. Haftadan sonra değişeceğini hiç sanmam canım. Dr da söylemiş zaten. Ama eşinin tepkisi fazla gibi sanki. Bizde kız istiyorduk oğlumuz olduğu için dr erkek değince bizde de ortam biraz sessizleşti soğudu ama dr dan çıkınca eşim hiç bişey belli etmedi bana zaten erkek olması çok iyi oldu falan dedi. İnşallah eşin bu duruma çabuk alışır...Kizlar bisey sorucam 15 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyet erkek dedi.degisebilirmi dedik degismez dedi.once erkek olup sonra kiza donen varmi? allah hayirlisini elini ayagini duzgun versinde benim icin cok bir onemi yok acikcasi.ama esim kiz cocuga cok kosullanmis doktor erkek deyince adamin yuzu tuhaf oldu dolayisiyla bende kotu oldum.bi sure cinsiyet uzerine konusmayalim dedi esim.ilk defa ultrasondan sonra mutlu ayrilamadim.sadece bebegim şukür ki saglikli ona sevinebiliyorum.hikayelerinizı bekliyorum
ilk kayıtta gittim o zaman bana 6.ayımda dr sor iğne için hani düşüklerim olduğundan iğneyi olayım mı olmayayım diye sor ona göre vururuz dedi o kadar bir daha da gitmedimbenimkide aramayanlardan :) ama kendileri bilir eğer zamanında kontrol yapamazlarsa maaşlarından kesinti oluyormuş bu yüzden çok sıkı takipteler aslında.
anladim canim allah uzun omur versinbende 12.1de gittim yuksek ihtimal kiz dedi bakalim hayirlisicanım 15 te erkek dediler sonra 17 de %99 kız dediler bende ayrıntılıya kadar bekledim 21 de kesinleşmişti
bızde bugun gıtcez bakalım neler yapmış mınık15. Haftadan sonra değişeceğini hiç sanmam canım. Dr da söylemiş zaten. Ama eşinin tepkisi fazla gibi sanki. Bizde kız istiyorduk oğlumuz olduğu için dr erkek değince bizde de ortam biraz sessizleşti soğudu ama dr dan çıkınca eşim hiç bişey belli etmedi bana zaten erkek olması çok iyi oldu falan dedi. İnşallah eşin bu duruma çabuk alışır...
Bel problemi bende de var hatta bu yüzden çok kötü psikolojim bozuldu. Her gün ama hergün belim kilitleniyo. 9 aylık gibi ne oturabiliyorum ne yardım olmadan yerimden kalkabiliyorum ne ev işi yapabiliyorum. 3 yaşında oğlum var oda ziyan durumda malesef bu yüzden. Eşim işe gidince oğlumla yanlız kalıyoruz. Akşama doğru sinirden ağlamaya başlıyorum artık. Hamilelikten öncede arada belim böyle olurdu ama ağır işyaptıgımda falan. Şimdi bişey yaptıgım yok hergün aynı.dr a gidersem mr yada röntgen cekerler yada ilaç verirler die korkuyorum. Gitsem mi gitmesemmi kararsızım. Bide hangi bölüme gitmem gerekiyor. Ortopedi? Fizik tedavi? Beyin cerrahisi? Herkes bişey söylüyor...
15. Haftadan sonra değişeceğini hiç sanmam canım. Dr da söylemiş zaten. Ama eşinin tepkisi fazla gibi sanki. Bizde kız istiyorduk oğlumuz olduğu için dr erkek değince bizde de ortam biraz sessizleşti soğudu ama dr dan çıkınca eşim hiç bişey belli etmedi bana zaten erkek olması çok iyi oldu falan dedi. İnşallah eşin bu duruma çabuk alışır...
haklisiniz dr daha degismez dedi detayli ultrasonda degisirmi bilmiyor.Allah hayirlisiyla kucagimiza aldirsinda saglikla sihhatle baska bisey dusunmuyorum
Canim olusabilecek hamilelik lekeleri diye biliyorum oyle okumustum uygulamamdaKızlar, birşey soracağım.. Dün uyandım elimde küçük küçük kahverengi lekeler vardı.. Baya şaşırdım nasıl oldu diye.. Sonra yıkadım ama geçmedi.. İşe geldiğim için aklımdan çıkmış.. İşten sonra eve gidince duş aldım, sabah kalktım tekrar işe geldim.. O lekeler yayılmış parmaklarıma doğru ve kına yakılmış gibi olmuş.. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, araştırdım ama net bir bilgi de yok.. Aranızda yaşayan oldu mu?
38. Haftada doğurdum ben oğlumu :) normal doğumlaKızlarAusencia önceden anne olanlar hamileeliginizin kaçıncı haftasında dogirdunuz illa 40. Haftayı doldurmak mi gerekiyor ortalama kaçıncı haftada doğruluyor siz kaçıncı haftada doğurdunuz merak ediyorum da
geçmiş olsun cnaım ya bende fıtık yok ama ilk hamilelikte de çok çektim belden şimdi yine başladı kramp giriyor adım atamıyorumkalp de dediğin gibi ağzımda atıyor resmen genelede yemekten sonra oluyor çok da yemiyorum ama anlamadım
Bel problemi bende de var hatta bu yüzden çok kötü psikolojim bozuldu. Her gün ama hergün belim kilitleniyo. 9 aylık gibi ne oturabiliyorum ne yardım olmadan yerimden kalkabiliyorum ne ev işi yapabiliyorum. 3 yaşında oğlum var oda ziyan durumda malesef bu yüzden. Eşim işe gidince oğlumla yanlız kalıyoruz. Akşama doğru sinirden ağlamaya başlıyorum artık. Hamilelikten öncede arada belim böyle olurdu ama ağır işyaptıgımda falan. Şimdi bişey yaptıgım yok hergün aynı.dr a gidersem mr yada röntgen cekerler yada ilaç verirler die korkuyorum. Gitsem mi gitmesemmi kararsızım. Bide hangi bölüme gitmem gerekiyor. Ortopedi? Fizik tedavi? Beyin cerrahisi? Herkes bişey söylüyor...
Çok geçmiş olsun. Nasıl bir ağrıydı? Belin kilitleniyormuydu? Benimde belim ağrıyo da ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Selam kızlar ne yapacağımı şaşırdım
şiddetli bel ağrısıyla acile gittik ultrasona girdim meğerse iki tane böbrek taşım varmış aklima hiç gelmezdi bı turlu ağrım geçmedi üroloji Dr belden aşağı uyusturup spinal diyorlar bir tane taşı aldı diğer taş böbrekte kaldı
bobrek taşı ağrısı erken doğuma bile sebep olabilirmiş
ağrım olmasın diye stent taktı ama stent de beni rahatsız ediyor ikide bir wc ye gidiyorum ağrım da oluyor idrardan hafif kan da geliyor
Dr a sordum bu şikayetler stent ten kaynaklanıyor istersen geri çıkaralım diyor
kararsız kaldım ne yapsam
etrafınızda benim durumumda olan biri duydunuz mu hic ne yapılmalı bı çare arıyorum
Igneyi batirirken sagaolsun eli hafifti hemşirenin :) Ama ilac dagilirken aciyo biraz simdilik iyiyim.Kolonyagni dolaba koy soguyunca pansuman yap rahatlarsin dedi Bakalm insallah acimazz daha fazla Ikinci aşim da 8 şubatta
Günaydın Hanımlar
Dün bebişimizin cinsiyetini ögrendik çok şükür
Oğluşuma kız kardeş geliyor
Rabbim her ikisinide bana tattırdı şükürler olsun
Ausencia canım listeye bir cimcime daha ekleyebilirsin artık
Ausencia canım bizi de günceller misin cinsiyeti erkek
Kizlar bisey sorucam 15 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyet erkek dedi.degisebilirmi dedik degismez dedi.once erkek olup sonra kiza donen varmi? allah hayirlisini elini ayagini duzgun versinde benim icin cok bir onemi yok acikcasi.ama esim kiz cocuga cok kosullanmis doktor erkek deyince adamin yuzu tuhaf oldu dolayisiyla bende kotu oldum.bi sure cinsiyet uzerine konusmayalim dedi esim.ilk defa ultrasondan sonra mutlu ayrilamadim.sadece bebegim şukür ki saglikli ona sevinebiliyorum.hikayelerinizı bekliyorum
Selam kızlar ne yapacağımı şaşırdım
şiddetli bel ağrısıyla acile gittik ultrasona girdim meğerse iki tane böbrek taşım varmış aklima hiç gelmezdi bı turlu ağrım geçmedi üroloji Dr belden aşağı uyusturup spinal diyorlar bir tane taşı aldı diğer taş böbrekte kaldı
bobrek taşı ağrısı erken doğuma bile sebep olabilirmiş
ağrım olmasın diye stent taktı ama stent de beni rahatsız ediyor ikide bir wc ye gidiyorum ağrım da oluyor idrardan hafif kan da geliyor
Dr a sordum bu şikayetler stent ten kaynaklanıyor istersen geri çıkaralım diyor
kararsız kaldım ne yapsam
etrafınızda benim durumumda olan biri duydunuz mu hic ne yapılmalı bı çare arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?