2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktora gttik bugün gayet ıyiz el salladi bize minik kuzu fakat kiloya dikat et dedi benim için 17 haftada şekere bakıcam dedi çok acıkıyorum sac boyasını sordum 16 haftayı geç dedi diplerim bembeyaz yapma dese yapmam tabikide hareketli gördük çok şükür erkek cinsiyet sabit

Endokrin uzmanina mi gitmeliyim yani.

Endokrin uzmanina mi gitmeliyim yani.
Benim troid sorunum olduğu için mecbur gidiyorum cnm..ama sen kafana takılıyorsa sağlık ocağından bile bu tahlilleri isteyebilirsin nitekim bende tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp endokroncime götürüyorum ona göre yönlendiriyor beni...b12 düşük çıktı mesela kadın doğumcum gebelikte normal deri ama endokrincim çok önemli olduğunu söyledi ve takviye verdi..

Ay çok doğru parası war die hemen sezaryen oysa normal doğumun ne çok faydası war bende normal istiyorum ilk gebeligim
Insallah herşey gönlüne göre olur canım, Gerçekten büyük rahatlık. Eğer gerçekten normal istiyorsan epidural bile yaptırma, ben istemiştim ama doktor kendi dedi doğumunu geciktirir, Hem 0 sancı hissetmiyorsun gibi olmayacak dedi o yüzden vaz geçtim ben iyi ki de normal yapmışım, doğurdum ardına kalktım her işimi gördüm ne ağrı ne sızı :) Insallah bu dogumum da güzel olur

Cok saol canım icim rahatladı biraz acaba neden yapmadı tahlil diye dusunuyodum.

epudurali 4 .5 cm den once takamiyorlarmis.hastaneye gittigimde 1 cm acikluk vardi 5.5 cm ekadar kendi sancimi cektim ama benim agri esigim cok dusuktur dayanamiyorum nefesim kesiliyor.epiduralden sonra agri durdugu icin rahatliyorsunuz dedigim gibi buda d8nlenmeye olanak sagliyor .sonrasi doktorla muhabbet getir ordan bi kahve icelum modunda.
ikinma hakkaten zor oluyor amiyane bir tabirle affrdersiniz buyuk tuvaletiniz yokken ikinmaya calismak gibi bisey.insan basarili olamiyor.oyuzden ustten bastiriyorlar.ben bildigim icin hemsireye bastir bastir bir an once ciksin modundaydim.

Kizlar preeklampsiyle sikintili bi arkadas wardi adini unuttum bugun bi yazi okudum kuru incir cok fayda ediyormus engelliyormus kan basincinin yukselmesini bu yuzden gebelik zehirlenmesi riski olanlar duzenli bisekilde bol bol yemeliymis sizhatirliyorsaniz bu yaziya etiketleyinde alsin yesinkuru inciri Rabbim sifa etsin insallah

masallah canim sende dikkat et fazla kilo iyi degil, insallah seker filan da cikmaz. Bende kendi durduramiyordum yeme konusunda ama Allahtan atlattim o donemi yeme fikrinden gina gelmisti artik :) sac boyasini bende merak ediyorum eczane de dogal boya gordum elim gitti ama almadim bende beyaz yok simdi sorsam doktor cok mu lazim deyip yine beni azarliycak

Benim ulseratif kolitim nuksetti sanirim kac gundur direndim degildir dedim usutmusumdur dedim ama belirtileri artk cok bariz. Ausencia sende de vardi sanirim bu hastalik gebeliginde nuksetmis miydi.yarin doktora gidicez insaallah bakalim

Ay insaAllah canm benim Allah razı olsun kardeşim :) evet bende hemen ayağa kalkmak istiorum

Benim ulseratif kolitim nuksetti sanirim kac gundur direndim degildir dedim usutmusumdur dedim ama belirtileri artk cok bariz. Ausencia sende de vardi sanirim bu hastalik gebeliginde nuksetmis miydi.yarin doktora gidicez insaallah bakalim

Canmmm benim annem 20 senedir ulseratif kolit hastası ay çocukluğumdan beri neler çekti annem kanamalar bağırsak yaraları makattan kaç kere hortum atıldı herşey pehriz ben büyüdüm evlendim geçmedi hala aynı ömür boyu sen nasılsın bu konuda

canım benim o. çok teşekkürler valla bundan sonra sürekli yerim artık.. Allah yardım etsin bu sefer kucağıma alabileyim yavrumu.. bu topikteki herkes inşallah. sağ salim sağlıkla mutlulukla alalım

Malesef bu omur boyu suren bi hastalik.ben sekiz yildir u.kolitim ama bi bes yildir nuksetmiyordu.daha once iki kez kolonoskopi oldum ben de.karin agrilari kanamalar dedigin gibi cok kotu.suanda agridan berbat durumdayim bi bes alti gundur.sadece yemek degil stres de etkiliyor.gecen hafta bana acilma var sende dedi doktorum sanrm o ara cok stres yaptm surecin sonunda boyle oldum

Canm dikkat et evet stres çok önemli etken hastalığı çoğaltıyor etkiliyor kanamaları kafanı rahat bırakacaksn . Benim annem yaralarının 2sini iyileştirdi 1 tane kaldı doktor bunu nasıl başardın kendi çok iyi bakmssn demiş o da hocam ısırgan otu ile ebegümeci otunuz tereyağ ile kavirdum yedim demiş. Bu tarif çok etkili dene istersen bide sakin patlıcan yeme annem yediği gün kanaması oluyor . Turşudan da uzak dur Rabbim yardimciniz olsun . Lavman ilaç kullanıyor musun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…