2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok sagol canim sana da cok cok gecmis olsun. Insallah ateslenmeyiz. Doktora da gitsek faydasi yok ben de meyve portakal falan denicem artik

Canim bu halde kendini niye yoruyorsun bu sekilde sana da cocuklara da faydasi olmaz senin guzelce dinlenmen yatman dinlenmen guclenmen lazim rapor alsaydin keske
Haklisin canim ama bi yandan da kendimi alistirmak istemiyorum daha once bi iki kez almistim. Bi de aylik tiroid kontrollerim oluyor o zamanlar aliyorum ayda 1 kez onu da zor veriyorlar elleri girmiyor vermeye.ohalden dolayi da rapora yanasmadiklari icin doktorlar Suan 3bucuk aylik olduk en bastan beri dusuk riskim vardi o zamandan beri boyle git gel yapiyorum suanda da sasiriyorum bulantiyla riskle serviste gecmis en onemli zamanlar. bunyem de alisti okulda iyiym de eve gecince baygin gibi oluyorum

Kizlar bi de miyomu olan var mi benim gibi. Ben hergun korku tasiyorum icimde bu yuzden hep icimde bi his var sanki bebegim haziran degil de mayista dogacakmis gibi.. miyom kasilma yaparmis. Dusugu de tetiklermis. Zaten kan uyusmazligimizda var 2 tane risk faktorum oldu. Miyomum hamilelikten once 4tu hamilelikte 5.5 oldu sonra geri 4.5 olmus daha fazla buyur diye korkmustum ama cok sukur kuculmus. 4.ayin icindeyiz bu zamandan sonra buyurmu acaba? Genelde ilk aylar cok buyur diye duydum. Ilk ay hafta da 1 igne vuruldm bebek tutunsun diye. Sonrada doktor crinone jel verdi vajinal yoldan kullaniliyor gunde 1 tane
. 2 aydir kullaniyorum. Doktorda dediki riskin azaldi ama 1 ay daha jeli kullandiricam miyom kafami kurcaliyor dedi. O sorun degil doguma kadar yine kullanirm ama ne bileyim aklima cok geliyor vakit gectikce de melegime cok alistim onu kaybetmek istemiyorum

Gebelik kaydından sonra bende hiç gitmedim aramadılar daha, oğlumda zırt pırt arayıp duruyorlardı şimdi sallamıyolar :)

Geçmiş olsun Aus .Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.Ben de bu hamileliğimde bel ağrısı,baş ağrısı çokk çekiyorum. Var olan bel ağrim vardi zaten bide banyo temizlerken belimi fena incittim.iki hafta bel ağrisi öyle çektim ki ağladığim oldu ağridan.

benim miyomum da 4 cm le başladı en son 6.5 tu . normal dedi büyümesi .
Kötü düşünmüyorum ben .
Orda duracak ve büyümeyecek , benim gebeliğimi tehlikeye atmayacak diye telkin ediyorum kendimi .
sende bi de onu düşünme canım , çünkü taksan da takmasam da miyomun orda duruyor

çok geçmiş olsun sana da canım ... bel olunca bir yerden gelecek olan geliyor , bende sabah oğlumu öpmeye eğildim , orda oldu ..her sabah eğiliyorum ...o sabah olacağı vardı işte

Benim ulseratif kolitim nuksetti sanirim kac gundur direndim degildir dedim usutmusumdur dedim ama belirtileri artk cok bariz. Ausencia sende de vardi sanirim bu hastalik gebeliginde nuksetmis miydi.yarin doktora gidicez insaallah bakalim

Çok geçmiş olsun canım ...
Benim ü.k ilk gebeliğimden 6 ay sonra başlamıştı zaten .
Gebelikte kabızlık , bağırsak düzensizlikleri , stres ... bunlar etkiliyor bence .
Lifli ve posalı beslen .
Kanaman çok mu canım ?

Kızlar ınstagramda takipleselim isterseniz benimkisi rukyemustfaskm

Ausencia Canm ınstagramdan takipleselim die yazdm ama bu yasak mi WhatsApp grup felan yasak yazmssn sonradan fark ettim k.bakma

Site kuralları gereği yasak ve ceza sebebi .. Bilmediğin için bundan sonra bu uyarıyı dikkate al , yeterli
Bu tür davetler sitemizdeki bu güzel grupları dağıtıyor maalesef .

işin içine instagram facebook girince ortamın büyüsü bozuluyor :) bence böyle daha iyi

benim bir de boğaz yanmalarım başladı hayırlı olsun ( doğuma kadar yanarız böyle artık

Canım benim çok geçmiş olsun, dinlen fazla yorma kendini. Geçer inşallah hemen. Ah şu hastalıklar olmasa da hamileliğin tadını çıkarsak

Ben de dün kaydımı yaptırdım 20. Haftada aşı için gel dediler. Decevit vitamin verdi. İlk hamileliğim bu arada 2 kez aşı yapılacakmış

hic korkma canim kizimda 6cm olmustu doktor birlikte buyuuorlar demisti cok sukur saglikli gebelik yasadimdogumdan sonra sezaryan oldum alindi simdi yine hamileyim ve yine cikmis

Canım benim çok geçmiş olsun, dinlen fazla yorma kendini. Geçer inşallah hemen. Ah şu hastalıklar olmasa da hamileliğin tadını çıkarsak

İnşallah canım ... aynen çok isterim .. ama işte oluyor bir şeyler illa ki ..şükür .

hic korkma canim kizimda 6cm olmustu doktor birlikte buyuuorlar demisti cok sukur saglikli gebelik yasadimdogumdan sonra sezaryan oldum alindi simdi yine hamileyim ve yine cikmis

Canım doğumdan sonra mı aldılar miyomu ?
yani normal doğum gerçekleşti mi ? bende de var 6.5 cm şu an

Ya kızlar ben bir iki gündür nedense içimin boş olduğuna dair bi his var hani eskiden bir dolgunluk hissederdim şimdi o yok acaba elham mı yapıyorum

Ya kızlar ben bir iki gündür nedense içimin boş olduğuna dair bi his var hani eskiden bir dolgunluk hissederdim şimdi o yok acaba elham mı yapıyorum

aman canım ya güzel düşün ... bazen oluyor öyle..aklımıza ne kadar kötü varsa getiriyoruz ...
ordadır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…