- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.241
Cok sagol canim sana da cok cok gecmis olsun. Insallah ateslenmeyiz. Doktora da gitsek faydasi yok ben de meyve portakal falan denicem artikCanımm geçmiş olsun .Sanırım bende öyleyim kuru öksürükle başladı bugünde hapşırma ve burun akıntıları ve tabii halsizlikBitki çayları limon falan idare etmeye çalışıyorum.Bide bu halde çalışmak çookkk zorrr
Haklisin canim ama bi yandan da kendimi alistirmak istemiyorum daha once bi iki kez almistim. Bi de aylik tiroid kontrollerim oluyor o zamanlar aliyorum ayda 1 kez onu da zor veriyorlar elleri girmiyor vermeye.ohalden dolayi da rapora yanasmadiklari icin doktorlarCanim bu halde kendini niye yoruyorsun bu sekilde sana da cocuklara da faydasi olmaz senin guzelce dinlenmen yatman dinlenmen guclenmen lazim rapor alsaydin keske
Gebelik kaydından sonra bende hiç gitmedim aramadılar daha, oğlumda zırt pırt arayıp duruyorlardı şimdi sallamıyolar :)Merhaba Arkadaşlar gündüzleri işyerimde fırsat bulup giremiyorum akşamları da hala kendimi yorgun hissedip erkenden uyuyorum konuşuldumu geçmişte bakamadım çok fazla olmuş geçmiş. kızlar siz aile hekiminize hangi sıklıkla gidiyorsunuz sizi ebe hangi zamanlarda arıyor. kaçırdığım atladığım birşey varmı bilmiyorum sağlık ocağına sadece ilk gebe olduğumu öğrendiğimde gittim ebemiz de hiç aramadı o günden sonra. atlanmış birşey varmı kızlar merak ediyorum 16+5 olduk biz.
aylık kan tahlili aşı falan için araması lazım mı acaba diye düşündüm bende acaba atlıyormuyum dedimGebelik kaydından sonra bende hiç gitmedim aramadılar daha, oğlumda zırt pırt arayıp duruyorlardı şimdi sallamıyolar :)
evet canım ya maalesef meyve ve su ile geçiştirmeye çalışıcaz .Cok sagol canim sana da cok cok gecmis olsun. Insallah ateslenmeyiz. Doktora da gitsek faydasi yok ben de meyve portakal falan denicem artik
Biraz zor geçiyor bu haftam ...
Bel ağrısı bacağa vuruyor çok . Yürürken krampla yürüyorum ..eğilince kilitlenip kalıyorum fıtıktan .
Yürüyememe bende psikolojik olarak travma.
MS hastasıyım ben . Ataklarım hep bacaktan olurdu . Desteksiz yürüyemezdim .
2 yılı aşkındır yok şükür , uykuda :)
Öyle işte ...
Enerjim biraz düşük ... geçer ...
Dua ederseniz hele
Kizlar bi de miyomu olan var mi benim gibi. Ben hergun korku tasiyorum icimde bu yuzdenhep icimde bi his var sanki bebegim haziran degil de mayista dogacakmis gibi.. miyom kasilma yaparmis. Dusugu de tetiklermis. Zaten kan uyusmazligimizda var 2 tane risk faktorum oldu. Miyomum hamilelikten once 4tu hamilelikte 5.5 oldu sonra geri 4.5 olmus daha fazla buyur diye korkmustum ama cok sukur kuculmus. 4.ayin icindeyiz bu zamandan sonra buyurmu acaba? Genelde ilk aylar cok buyur diye duydum. Ilk ay hafta da 1 igne vuruldm bebek tutunsun diye. Sonrada doktor crinone jel verdi vajinal yoldan kullaniliyor gunde 1 tane
. 2 aydir kullaniyorum. Doktorda dediki riskin azaldi ama 1 ay daha jeli kullandiricam miyom kafami kurcaliyor dedi. O sorun degil doguma kadar yine kullanirm ama ne bileyim aklima cok geliyor vakit gectikce de melegime cok alistim onu kaybetmek istemiyorum
Geçmiş olsun Aus .Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.Ben de bu hamileliğimde bel ağrısı,baş ağrısı çokk çekiyorum. Var olan bel ağrim vardi zaten bide banyo temizlerken belimi fena incittim.iki hafta bel ağrisi öyle çektim ki ağladığim oldu ağridan.
Benim ulseratif kolitim nuksetti sanirimkac gundur direndim degildir dedim usutmusumdur dedim ama belirtileri artk cok bariz. Ausencia sende de vardi sanirim bu hastalik gebeliginde nuksetmis miydi.yarin doktora gidicez insaallah bakalim
Kızlar ınstagramda takipleselim isterseniz benimkisi rukyemustfaskm
Ausencia Canm ınstagramdan takipleselim die yazdm ama bu yasak mi WhatsApp grup felan yasak yazmssn sonradan fark ettim k.bakma
işin içine instagram facebook girince ortamın büyüsü bozuluyor :) bence böyle daha iyi
Canım benim çok geçmiş olsun, dinlen fazla yorma kendini. Geçer inşallah hemen. Ah şu hastalıklar olmasa da hamileliğin tadını çıkarsakBiraz zor geçiyor bu haftam ...
Bel ağrısı bacağa vuruyor çok . Yürürken krampla yürüyorum ..eğilince kilitlenip kalıyorum fıtıktan .
Yürüyememe bende psikolojik olarak travma.
MS hastasıyım ben . Ataklarım hep bacaktan olurdu . Desteksiz yürüyemezdim .
2 yılı aşkındır yok şükür , uykuda :)
Öyle işte ...
Enerjim biraz düşük ... geçer ...
Dua ederseniz hele
Ben de dün kaydımı yaptırdım 20. Haftada aşı için gel dediler. Decevit vitamin verdi. İlk hamileliğim bu arada 2 kez aşı yapılacakmışMerhaba Arkadaşlar gündüzleri işyerimde fırsat bulup giremiyorum akşamları da hala kendimi yorgun hissedip erkenden uyuyorum konuşuldumu geçmişte bakamadım çok fazla olmuş geçmiş. kızlar siz aile hekiminize hangi sıklıkla gidiyorsunuz sizi ebe hangi zamanlarda arıyor. kaçırdığım atladığım birşey varmı bilmiyorum sağlık ocağına sadece ilk gebe olduğumu öğrendiğimde gittim ebemiz de hiç aramadı o günden sonra. atlanmış birşey varmı kızlar merak ediyorum 16+5 olduk biz.
hic korkma canim kizimda 6cm olmustu doktor birlikte buyuuorlar demisti cok sukur saglikli gebelik yasadimdogumdan sonra sezaryan oldum alindi simdi yine hamileyim ve yine cikmisKizlar bi de miyomu olan var mi benim gibi. Ben hergun korku tasiyorum icimde bu yuzdenhep icimde bi his var sanki bebegim haziran degil de mayista dogacakmis gibi.. miyom kasilma yaparmis. Dusugu de tetiklermis. Zaten kan uyusmazligimizda var 2 tane risk faktorum oldu. Miyomum hamilelikten once 4tu hamilelikte 5.5 oldu sonra geri 4.5 olmus daha fazla buyur diye korkmustum ama cok sukur kuculmus. 4.ayin icindeyiz bu zamandan sonra buyurmu acaba? Genelde ilk aylar cok buyur diye duydum. Ilk ay hafta da 1 igne vuruldm bebek tutunsun diye. Sonrada doktor crinone jel verdi vajinal yoldan kullaniliyor gunde 1 tane
. 2 aydir kullaniyorum. Doktorda dediki riskin azaldi ama 1 ay daha jeli kullandiricam miyom kafami kurcaliyor dedi. O sorun degil doguma kadar yine kullanirm ama ne bileyim aklima cok geliyor vakit gectikce de melegime cok alistim onu kaybetmek istemiyorum
Canım benim çok geçmiş olsun, dinlen fazla yorma kendini. Geçer inşallah hemen. Ah şu hastalıklar olmasa da hamileliğin tadını çıkarsak
hic korkma canim kizimda 6cm olmustu doktor birlikte buyuuorlar demisti cok sukur saglikli gebelik yasadimdogumdan sonra sezaryan oldum alindi simdi yine hamileyim ve yine cikmis
evet gerceklesti sonra sezaryan oldum 8bucuk cm di ameliyat ildumİnşallah canım ... aynen çok isterim .. ama işte oluyor bir şeyler illa ki ..şükür .
Canım doğumdan sonra mı aldılar miyomu ?
yani normal doğum gerçekleşti mi ? bende de var 6.5 cm şu an
evet gerceklesti sonra sezaryan oldum 8bucuk cm di ameliyat ildum
Ya kızlar ben bir iki gündür nedense içimin boş olduğuna dair bi his var hani eskiden bir dolgunluk hissederdim şimdi o yok acaba elham mı yapıyorum
İnşallah canım ya aklıma getirmemeye çalışıyorum bir an önce pazartesi olsunda doktora gitsemaman canım ya güzel düşün ...bazen oluyor öyle..aklımıza ne kadar kötü varsa getiriyoruz ...
ordadır annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?