2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım benim o. çok teşekkürler valla bundan sonra sürekli yerim artık.. Allah yardım etsin bu sefer kucağıma alabileyim yavrumu.. bu topikteki herkes inşallah. sağ salim sağlıkla mutlulukla alalım
İnsallah canim insallah o korku nasil bisey bende ogrendim malesef rahim agzi yetmezligi yuzunden suan dikisliyim rahim agzimdan surekli yatarak ele muhtac geciriyorum hamileligimi Rabbim bize bagislasin yawrularimizi zamaninda en guzel sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sanırım travel olandan bahsediyorsun
Şimdi 400 e kraftın K sını vermezler

Ama belli bi süre baston kullanılamıyor. Tam yatmıyor çoğu. Yatanlarda travel sistemlerle aynı fiyat

Kizlar ben dun geceden beri pek iyi degilim. Sanirim usuttum. Grip gibi degil ama belkide baslangicidir. Bogazlarim yaniyor yutkunamiyorum bir de agzimda iki tane yara cikti dudaklarimi zor oynatiyorum hastaligi nasil atlatabilirim mevsim de tam mevsimi olunca insan korkuyor
Ve hala bulantilarim gecmedi evde sadece yatiyorum vaska hic bisey yapamiyorum. Köyde ogretmenim mecburen sabah kalktm dustum yola merkeze 40 km uzaklikta. Bi de yola zorsunuyorum sanirm

Normal doğum da epidural isteyen herkese yapılabiliyor mu ?

Benim bildiğim herkese yapılabiliyor...

Doğrusu çok hiseedilemiyor sancı ve düzgün ıkınamıyosun doktor yönlendiriyor seni. Keşke hiç gerek olmasa epidurale ama ben suni sancı aldığım için dayanamadım yaptırdım.

Kizlar bebek arabası alırken kaç kira verdiniz ilk bebeginize şu an iyi bir araba almak 1000 i buluyor. Yakın zamanda alan ya da cevrenizde alan var mı
Ben orbit baby bebek arabası aldım travel sistem ama türkiyede satışı yok diye biliyorum. Ama daha sonra baston bebek arabası alırım kesin en hafifi neyse bebek büyüyünce en iyisi baston oluyor.

Geçmiş olsun canım ben de hastaydım sadece zencefil içerek atlattım şükür taze zencefili rendeleyim içine limon sıkıyorum üstüne kaynar su ve bal günde iki kere içtim miğde bulantısınada çok iyi geliyo. Tabi zencefili doktoruna bi sor istersen bildiğim kadarıyla kararında içildiği zaman zararı yok. Allah şifa versin.

Biraz zor geçiyor bu haftam ...
Bel ağrısı bacağa vuruyor çok . Yürürken krampla yürüyorum ..eğilince kilitlenip kalıyorum fıtıktan .

Yürüyememe bende psikolojik olarak travma.
MS hastasıyım ben . Ataklarım hep bacaktan olurdu . Desteksiz yürüyemezdim .
2 yılı aşkındır yok şükür , uykuda :)

Öyle işte ...
Enerjim biraz düşük ... geçer ...
Dua ederseniz hele

Benim minnak güçlenmiş sanırım biraz daha net hissettim bu sefer ama bi vurup kaçıyor şöyle göbüşümün içinin gümbür gümbür olacağı günler gelse hemen keşke :)
Keşke yaa ben bir kere hissettim daha da yok pazartesi gelse de bende dr gitsem nasılmış bir öğrensem özele de 25 ocak ta gidicem çok var ona da

Keşke yaa ben bir kere hissettim daha da yok pazartesi gelse de bende dr gitsem nasılmış bir öğrensem özele de 25 ocak ta gidicem çok var ona da
Bende pazartesiyi iple cekiyorum bakalım cinsiyetimize bu doktorda kız mı diyecek saklanmasa bari bizimki :)) özelde ki de 18ocakta ama belki biraz daha geç giderim

Canımm geçmiş olsun .Sanırım bende öyleyim kuru öksürükle başladı bugünde hapşırma ve burun akıntıları ve tabii halsizlik Bitki çayları limon falan idare etmeye çalışıyorum.Bide bu halde çalışmak çookkk zorrr

Çoookk geçmiş olsunnnn

Canim bu halde kendini niye yoruyorsun bu sekilde sana da cocuklara da faydasi olmaz senin guzelce dinlenmen yatman dinlenmen guclenmen lazim rapor alsaydin keske

Merhaba Arkadaşlar gündüzleri işyerimde fırsat bulup giremiyorum akşamları da hala kendimi yorgun hissedip erkenden uyuyorum konuşuldumu geçmişte bakamadım çok fazla olmuş geçmiş. kızlar siz aile hekiminize hangi sıklıkla gidiyorsunuz sizi ebe hangi zamanlarda arıyor. kaçırdığım atladığım birşey varmı bilmiyorum sağlık ocağına sadece ilk gebe olduğumu öğrendiğimde gittim ebemiz de hiç aramadı o günden sonra. atlanmış birşey varmı kızlar merak ediyorum 16+5 olduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…