- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.221
İnsallah canim insallah o korku nasil bisey bende ogrendim malesef rahim agzi yetmezligi yuzunden suan dikisliyim rahim agzimdan surekli yatarak ele muhtac geciriyorum hamileligimi Rabbim bize bagislasin yawrularimizi zamaninda en guzel sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahcanım benim o. çok teşekkürler valla bundan sonra sürekli yerim artık.. Allah yardım etsin bu sefer kucağıma alabileyim yavrumu.. bu topikteki herkes inşallah. sağ salim sağlıkla mutlulukla alalım
Sanırım travel olandan bahsediyorsuncanım daha önce de yazmıştım , bebek arabasında iyi güvenilir bir marka alın .
Ben kraft ın ana kucağı+bebek arabasını 400 gibi bi fiyta almıştım 9 sene evvel
ama şu an bile bi arkadaşımda , kaç çocuk büyüdü üzerinde ..nasipse kızımda onda büyür .
rengini de haki yeşil almıştım , her cinse uysun diye :))
Canım tüp bebek özel bir durumdur tabii ki de dr un bilir , Rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin her birimize
Ben çoooooook yürümüştüm ... Ekim doğumlu oğlum ... o yüzden son 5-6 ayım yürüyüş içim uygun mevsimlerdi .
ama yine de açılmadı :))
Ben oğlumda Kraft twist setini aldım.üçlü oluyor puseti vs...epey de bir para bundan 5 yıl öncesi o kadar paraya aldık.sadece pusetli kısmı kullandık o da 7/8 ay.sonra chicco baston tipi müthiş rahat hafif ve çok kullanışlı benden tavsiye kesinlikle baston tipi elinizin altında bulunmalışimdi malum ikiz tekrar masrafa gireceğiz:)
Normal doğum da epidural isteyen herkese yapılabiliyor mu ?
Ben epiduralli doğumu cok merak ediyorum. İlkinde hastaneye gittiğimde 6cm açılmam olduğu için dr bu aşamadan sonra epidural takmıyoruz dedi. Ne derece doğru bu bilmiyorum. Bide sancıyı hissetmeden nasıl ıkınılıyor bu da ilginç geliyor bana. Benimde ıkınmam yetersiz bulunduğu için karnıma bastırılarak gerçeklesti doğum. Tabi ebelerin kolları komple benim tırnak izlerimle doldu
Ben orbit baby bebek arabası aldım travel sistem ama türkiyede satışı yok diye biliyorum. Ama daha sonra baston bebek arabası alırım kesin en hafifi neyse bebek büyüyünce en iyisi baston oluyor.Kizlar bebek arabası alırken kaç kira verdiniz ilk bebeginize şu an iyi bir araba almak 1000 i buluyor. Yakın zamanda alan ya da cevrenizde alan var mı
Geçmiş olsun canım ben de hastaydım sadece zencefil içerek atlattım şükür taze zencefili rendeleyim içine limon sıkıyorum üstüne kaynar su ve bal günde iki kere içtim miğde bulantısınada çok iyi geliyo. Tabi zencefili doktoruna bi sor istersen bildiğim kadarıyla kararında içildiği zaman zararı yok. Allah şifa versin.Kizlar ben dun geceden beri pek iyi degilim. Sanirim usuttum. Grip gibi degil ama belkide baslangicidir. Bogazlarim yaniyor yutkunamiyorum bir de agzimda iki tane yara cikti dudaklarimi zor oynatiyorumhastaligi nasil atlatabilirim mevsim de tam mevsimi olunca insan korkuyor
Ve hala bulantilarim gecmedi evde sadece yatiyorum vaska hic bisey yapamiyorum. Köyde ogretmenim mecburen sabah kalktm dustum yola merkeze 40 km uzaklikta. Bi de yola zorsunuyorum sanirm
Keşke yaa ben bir kere hissettim daha da yok pazartesi gelse de bende dr gitsem nasılmış bir öğrensem özele de 25 ocak ta gidicem çok var ona daBenim minnak güçlenmiş sanırım biraz daha net hissettim bu sefer ama bi vurup kaçıyor şöyle göbüşümün içinin gümbür gümbür olacağı günler gelse hemen keşke :)
Günaydın sana da hayırlı cumalarGünaydınnnnn
Hayırlı Cumalar
Bende pazartesiyi iple cekiyorum bakalım cinsiyetimize bu doktorda kız mı diyecek saklanmasa bari bizimki :)) özelde ki de 18ocakta ama belki biraz daha geç giderimKeşke yaa ben bir kere hissettim daha da yok pazartesi gelse de bende dr gitsem nasılmış bir öğrensem özele de 25 ocak ta gidicem çok var ona da
Günaydınnnn...hayırlı cumalarGünaydınnnnn
Hayırlı Cumalar
Kizlar ben dun geceden beri pek iyi degilim. Sanirim usuttum. Grip gibi degil ama belkide baslangicidir. Bogazlarim yaniyor yutkunamiyorum bir de agzimda iki tane yara cikti dudaklarimi zor oynatiyorumhastaligi nasil atlatabilirim mevsim de tam mevsimi olunca insan korkuyor
Ve hala bulantilarim gecmedi evde sadece yatiyorum vaska hic bisey yapamiyorum. Köyde ogretmenim mecburen sabah kalktm dustum yola merkeze 40 km uzaklikta. Bi de yola zorsunuyorum sanirm
Çoookk geçmiş olsunnnnBiraz zor geçiyor bu haftam ...
Bel ağrısı bacağa vuruyor çok . Yürürken krampla yürüyorum ..eğilince kilitlenip kalıyorum fıtıktan .
Yürüyememe bende psikolojik olarak travma.
MS hastasıyım ben . Ataklarım hep bacaktan olurdu . Desteksiz yürüyemezdim .
2 yılı aşkındır yok şükür , uykuda :)
Öyle işte ...
Enerjim biraz düşük ... geçer ...
Dua ederseniz hele
Kızlar ınstagramda takipleselim isterseniz benimkisi rukyemustfaskm
Canim bu halde kendini niye yoruyorsun bu sekilde sana da cocuklara da faydasi olmaz senin guzelce dinlenmen yatman dinlenmen guclenmen lazim rapor alsaydin keskeKizlar ben dun geceden beri pek iyi degilim. Sanirim usuttum. Grip gibi degil ama belkide baslangicidir. Bogazlarim yaniyor yutkunamiyorum bir de agzimda iki tane yara cikti dudaklarimi zor oynatiyorumhastaligi nasil atlatabilirim mevsim de tam mevsimi olunca insan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?