- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.261
5sene sonrasonra derken canım ?
canım kusura bakma soruyorum böyle sürekli de ... yani doğumdan hemen sonra mı ?
5sene sonra
Ausencia canimm biz ismimizi Belirledikk ❤BERAT EFE❤ koyucaz bebisimzin adini toplaya kaydedebilirin
ekledim hemen canım
Adıyla yaşasın paşan , çok güzel isim
Sagol Canimm bnm Allah razi olsun❤ hepmizin bebegi adiyla yasasin :) Siz isim belirlemednz mi❤
net değil ama Elif ağır basıyor canım
ismini eşinle beraber mi koydunuz kızda anlaşmıştık ama erkekte hala anlaşamıyoruz :/ben cıkartıcam kimliği istedigimi koyarım diyor sonrada başlıyor hor hor gülmeye :) sinir ediyor yaa.Ausencia canimm biz ismimizi Belirledikk ❤BERAT EFE❤ koyucaz bebisimzin adini tabloya kaydedebilirin
Çok geçmiş olsun canım ...
Benim ü.k ilk gebeliğimden 6 ay sonra başlamıştı zaten .
Gebelikte kabızlık , bağırsak düzensizlikleri , stres ... bunlar etkiliyor bence .
Lifli ve posalı beslen .
Kanaman çok mu canım ?
Site kuralları gereği yasak ve ceza sebebi .. Bilmediğin için bundan sonra bu uyarıyı dikkate al , yeterli
Bu tür davetler sitemizdeki bu güzel grupları dağıtıyor maalesef .
Sorma canim basima neler geldi:)) gittik fakulteye profa.sigmoidoskopi yapalim dedi tahlil yaptirdik.sonra kadin dogumdaki hocaya gittik onay almak icin onayi gerekiyormus.o da sağolsun tanidikti gelmisken bakalim aksi bi durum yoksa yaptir dedi bakti bebise bebisimi seve seve bakti aman cok tatli suna bakin napiyor gibi efektlerle.cok tatli bi doktorkucuk capli ayrintili ultrason da yapms oldum her seyi iyi ama suyunun parlakligi az gbi az mi su iciyorsun dedi.tam tersi.ama ishal oldugum için su kaybim varmis
Sonrakorkuyla endoskopi bolumune gittik hocayi bekledk.sonuclarda parazit yok ama lokosit var olmasi kafa karistirdi.yakinda antibiyotik kullandin mi dedi doktor.BURASİ COK ÖNEMLİİİ GEBELER.coook zorunda olmadikca antibiyotik kullanmamak lazm gerçekten.iki hafta once yuksek dozda idrarda enfeksiyon cikmisti kullanmistim.o bagirsak florami bozmus.islemde uyutulmadim kolonoskopinin kucuk caplisi.agri hissetmedim cok sukur cok korktum ama hoca rahatlatti esim de yanimdaydi zaten hep birlikte ekrandan izledik film izler gibi
Sonucta probiyotik sase kullanmami onerdi florayi duzenlemek icin.uzun oldu ama sonunda evimdeyim birazuyumak istiyorum.yolda arabada kustum zaten.posetim hazırdı neyseki cantamda.bogazim aciyor
Masallah canim Cok guzel isim Adiyla yaşasinn minnoş:) ❤Hayiirlisi saglikli olsunlarda
Sorma canim basima neler geldi:)) gittik fakulteye profa.sigmoidoskopi yapalim dedi tahlil yaptirdik.sonra kadin dogumdaki hocaya gittik onay almak icin onayi gerekiyormus.o da sağolsun tanidikti gelmisken bakalim aksi bi durum yoksa yaptir dedi bakti bebise bebisimi seve seve bakti aman cok tatli suna bakin napiyor gibi efektlerle.cok tatli bi doktorkucuk capli ayrintili ultrason da yapms oldum her seyi iyi ama suyunun parlakligi az gbi az mi su iciyorsun dedi.tam tersi.ama ishal oldugum için su kaybim varmis
Sonrakorkuyla endoskopi bolumune gittik hocayi bekledk.sonuclarda parazit yok ama lokosit var olmasi kafa karistirdi.yakinda antibiyotik kullandin mi dedi doktor.BURASİ COK ÖNEMLİİİ GEBELER.coook zorunda olmadikca antibiyotik kullanmamak lazm gerçekten.iki hafta once yuksek dozda idrarda enfeksiyon cikmisti kullanmistim.o bagirsak florami bozmus.islemde uyutulmadim kolonoskopinin kucuk caplisi.agri hissetmedim cok sukur cok korktum ama hoca rahatlatti esim de yanimdaydi zaten hep birlikte ekrandan izledik film izler gibi
Sonucta probiyotik sase kullanmami onerdi florayi duzenlemek icin.uzun oldu ama sonunda evimdeyim birazuyumak istiyorum.yolda arabada kustum zaten.posetim hazırdı neyseki cantamda.bogazim aciyor
Çok haklısın ya bende bi 2 defa kullanmak zorunda kaldım antibiyotik birdaha kullanmak zorunda kalmam inşallah.Çookk çok geçmiş olsun cnm bu arada.
Amin canımmmm
Canım geçmiş olsun yaaa
Şükür ki korktuğun gibi değilmiş , bebeğin de iyiymiş
ben ü.k olduğumu öğrendiğimden beri onun ilaçları dışında , hiç antibiyotik , ağrı kesici almadım . İlaçların barsak florasına etkisi çok büyük . Migrenim var , ölür ölür dirilirim ağrı kesici almam .
Rabbim büyük hastalıklardan korusun tabii
tekrar çok geçmiş olsun canımm
Ay beni boyuna arıyor.. Bana ulaşamazsa, eşimi arıyor hemşire.. Çok iyi, çok tatlı bir bayan ama çalışıyorum, anca izin alıyorum doktora.. Aile hekimliğimde uzak, bir otobüs bir metro.. 4ocakta randevum vardı, gidemedim.. O günde, dünde aradım, ulaşamadım.. Kendi aradı bugün baya trip attı.. Aşı için mi dedim, rutinler için diyor bide.. Artık sizin çalışma saatinizde bende çalışıyorum dedim, telefondan kilomu Vs aldı kaydetti.. 2 şubata aşı için çağırdı, ona giderim artık..Merhaba Arkadaşlar gündüzleri işyerimde fırsat bulup giremiyorum akşamları da hala kendimi yorgun hissedip erkenden uyuyorum konuşuldumu geçmişte bakamadım çok fazla olmuş geçmiş. kızlar siz aile hekiminize hangi sıklıkla gidiyorsunuz sizi ebe hangi zamanlarda arıyor. kaçırdığım atladığım birşey varmı bilmiyorum sağlık ocağına sadece ilk gebe olduğumu öğrendiğimde gittim ebemiz de hiç aramadı o günden sonra. atlanmış birşey varmı kızlar merak ediyorum 16+5 olduk biz.
Cok sagol canimm.agri kesici olarak minoset alirdim ben gunluk hayatta da en fazla otekiler yasakti parol haric.smdi hepten yasak zaten.antibiyotik de idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip bebege zarar vermesin diye mecbur kullandik Allah bi daha zorunda birakmasin insaallah bi haftadir agridan ölüyorumama coook sukur bebegim iyi ve kolit degilmis bide oyle olsa u.k gebelikte cok tehlikeli Allah korusun.hayirlisiyla atlatsaydik su kalan aylari da...
Bende vardı 2 cm doktor çok küçülmüş dedi seninki neden büyümüş ki çikolata kisti adetten besleniyor hamilelikte küçülüyor.normal yolla mi gebe kaldın ?Çikolata kisti olan var mı kızlar?? Yada kisti olup da Doğum yapanlar??
Normal mi sezeryan mi olmalıyım sizce?4,5cm çikolata kistim var solda. 2,5tan 4,5a kadar büyüdü. Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?