2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia canimm biz ismimizi Belirledikk ❤BERAT EFE❤ koyucaz bebisimzin adini tabloya kaydedebilirin
ismini eşinle beraber mi koydunuz kızda anlaşmıştık ama erkekte hala anlaşamıyoruz :/ben cıkartıcam kimliği istedigimi koyarım diyor sonrada başlıyor hor hor gülmeye :) sinir ediyor yaa.

Sorma canim basima neler geldi:)) gittik fakulteye profa.sigmoidoskopi yapalim dedi tahlil yaptirdik.sonra kadin dogumdaki hocaya gittik onay almak icin onayi gerekiyormus.o da sağolsun tanidikti gelmisken bakalim aksi bi durum yoksa yaptir dedi bakti bebise bebisimi seve seve bakti aman cok tatli suna bakin napiyor gibi efektlerle.cok tatli bi doktorkucuk capli ayrintili ultrason da yapms oldum her seyi iyi ama suyunun parlakligi az gbi az mi su iciyorsun dedi.tam tersi.ama ishal oldugum için su kaybim varmis
Sonrakorkuyla endoskopi bolumune gittik hocayi bekledk.sonuclarda parazit yok ama lokosit var olmasi kafa karistirdi.yakinda antibiyotik kullandin mi dedi doktor.BURASİ COK ÖNEMLİİİ GEBELER.coook zorunda olmadikca antibiyotik kullanmamak lazm gerçekten.iki hafta once yuksek dozda idrarda enfeksiyon cikmisti kullanmistim.o bagirsak florami bozmus.islemde uyutulmadim kolonoskopinin kucuk caplisi.agri hissetmedim cok sukur cok korktum ama hoca rahatlatti esim de yanimdaydi zaten hep birlikte ekrandan izledik film izler gibi
Sonucta probiyotik sase kullanmami onerdi florayi duzenlemek icin.uzun oldu ama sonunda evimdeyim biraz uyumak istiyorum.yolda arabada kustum zaten.posetim hazırdı neyseki cantamda.bogazim aciyor

Çok haklısın ya bende bi 2 defa kullanmak zorunda kaldım antibiyotik birdaha kullanmak zorunda kalmam inşallah.Çookk çok geçmiş olsun cnm bu arada.

Masallah canim Cok guzel isim Adiyla yaşasinn minnoş:) ❤Hayiirlisi saglikli olsunlarda

Amin canımmmm

Canım geçmiş olsun yaaa
Şükür ki korktuğun gibi değilmiş , bebeğin de iyiymiş

ben ü.k olduğumu öğrendiğimden beri onun ilaçları dışında , hiç antibiyotik , ağrı kesici almadım . İlaçların barsak florasına etkisi çok büyük . Migrenim var , ölür ölür dirilirim ağrı kesici almam .

Rabbim büyük hastalıklardan korusun tabii

tekrar çok geçmiş olsun canımm

Bende aklımda çok güzel bi isim var samet ali ben çok beğendim hem dini hemde güzel eşim tuturmuş aileye sorariz yada babamın ismi bizden önce beş erkek torunu varken niye biz o kadar zahmeti ben çekiyorum neden ben değilde onlar bıraksın sinir etti madem öyle babamın ismini bırakırım dedi yüzü morrr ah nasıl ikna ederim bilmiyorum ama çok sevdim bu ismi

Cok sagol canimm.agri kesici olarak minoset alirdim ben gunluk hayatta da en fazla otekiler yasakti parol haric.smdi hepten yasak zaten.antibiyotik de idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip bebege zarar vermesin diye mecbur kullandik Allah bi daha zorunda birakmasin insaallah bi haftadir agridan ölüyorum ama coook sukur bebegim iyi ve kolit degilmis bide oyle olsa u.k gebelikte cok tehlikeli Allah korusun.hayirlisiyla atlatsaydik su kalan aylari da...

Çikolata kisti olan var mı kızlar?? Yada kisti olup da Doğum yapanlar??

Normal mi sezeryan mi olmalıyım sizce?4,5cm çikolata kistim var solda. 2,5tan 4,5a kadar büyüdü. Korkuyorum

Ay beni boyuna arıyor.. Bana ulaşamazsa, eşimi arıyor hemşire.. Çok iyi, çok tatlı bir bayan ama çalışıyorum, anca izin alıyorum doktora.. Aile hekimliğimde uzak, bir otobüs bir metro.. 4ocakta randevum vardı, gidemedim.. O günde, dünde aradım, ulaşamadım.. Kendi aradı bugün baya trip attı.. Aşı için mi dedim, rutinler için diyor bide.. Artık sizin çalışma saatinizde bende çalışıyorum dedim, telefondan kilomu Vs aldı kaydetti.. 2 şubata aşı için çağırdı, ona giderim artık..

Ben ilk gebelik icin tahlil yaptirmistim. Bir kere de rapor almaya gittim 9 haftaliktim ozaman tartti kilomu tansiyonumu olctu. 20 haftalik olunca gel dedi. Ama ara da kontrol icin hic arayan soran yok. Esimin de benim de numaralarimiz var aslinda.

Dua edelim birbirimize de canım ... ben oğlum 6 aylıkken kanamalarım başlamıştı ... kolonoskopi ile de öğrenmiştim durumu .
%99 tam tutumlu olarak yara idi .
İnşallah ikimizde de bir daha olmayacak canım ...hep uyuyacak :) geçmiyor biliyoruz ama senelerceeeeee uykuda duruabiliyor .

Çikolata kisti olan var mı kızlar?? Yada kisti olup da Doğum yapanlar??

Normal mi sezeryan mi olmalıyım sizce?4,5cm çikolata kistim var solda. 2,5tan 4,5a kadar büyüdü. Korkuyorum
Bende vardı 2 cm doktor çok küçülmüş dedi seninki neden büyümüş ki çikolata kisti adetten besleniyor hamilelikte küçülüyor.normal yolla mi gebe kaldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…