- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.281
Ismiyle buyusun insallah aus cum bizimde ismimizi tabloya yazabiliriz "tuana"Amin canımmmm
Canım geçmiş olsun yaaa
Şükür ki korktuğun gibi değilmiş , bebeğin de iyiymiş
ben ü.k olduğumu öğrendiğimden beri onun ilaçları dışında , hiç antibiyotik , ağrı kesici almadım . İlaçların barsak florasına etkisi çok büyük . Migrenim var , ölür ölür dirilirim ağrı kesici almam .
Rabbim büyük hastalıklardan korusun tabii
tekrar çok geçmiş olsun canımm
Bende vardı 2 cm doktor çok küçülmüş dedi seninki neden büyümüş ki çikolata kisti adetten besleniyor hamilelikte küçülüyor.normal yolla mi gebe kaldın ?
Ismiyle buyusun insallah aus cum bizimde ismimizi tabloya yazabiliriz "tuana"
Dua edelim birbirimize de canım ... ben oğlum 6 aylıkken kanamalarım başlamıştı ... kolonoskopi ile de öğrenmiştim durumu .
%99 tam tutumlu olarak yara idi .
İnşallah ikimizde de bir daha olmayacak canım ...hep uyuyacak :) geçmiyor biliyoruz ama senelerceeeeee uykuda duruabiliyor .
İlkinde bende samet istiyordum. Bir hocaya danıştım bunun için. Sadece samet koymak uygun değil başına Abdul eklemek gerekiyor dedi. Samet hiç bir şeye hiç kimseye muhtaç olmayan ulu ve yüce demekmiş. Hoca bana bu şekilde açıklama yaptı. Sende bir sor derim koymadan önce.Bende aklımda çok güzel bi isim var samet ali ben çok beğendim hem dini hemde güzel eşim tuturmuş aileye sorariz yada babamın ismibizden önce beş erkek torunu varken niye biz o kadar zahmeti ben çekiyorum neden ben değilde onlar bıraksın sinir etti madem öyle babamın ismini bırakırım dedi yüzü morrr ah nasıl ikna ederim bilmiyorum ama çok sevdim bu ismi
Yalnız değilsin canım, ben de varım. 20. Haftada bakıyorlar burda :) bakalım heyecanlıyımCinsiyeti ogrenemeyen ben varım sanırım. Girmeden önce doktorun yanına tuvalete gitmeme rağmen meshanen çok büyük sikistiriyor dedi. Bir ay daha bekleyeceğim maalesef. Yeni ogrenenleri tebrik ediyorum ben. Bu gidişle doğumda ogrenecegim sanırım
Zermina,net değil ama Elif ağır basıyor canım
Bende aklımda çok güzel bi isim var samet ali ben çok beğendim hem dini hemde güzel eşim tuturmuş aileye sorariz yada babamın ismibizden önce beş erkek torunu varken niye biz o kadar zahmeti ben çekiyorum neden ben değilde onlar bıraksın sinir etti madem öyle babamın ismini bırakırım dedi yüzü morrr ah nasıl ikna ederim bilmiyorum ama çok sevdim bu ismi
Canım benim de bir buçuk sene olmadı doktor kıstin engel olduğunu söyledi.yumurta takibi ise yaramadı başka sorun yoktu tüp bebek yaptık biz. senin kadar şanslı değilim yani :) tüp olduğu içinde doktor direk sezeryan dedi .ama kistli olup normal doğum yapanlar var .doktoruna güveniyorsan dediğini yap. Bence kistin bebek doğana kadar küçülürYok canım hamilelik öncesi büyüme oldu. En son 4,5 cm filan oldu. Bu arada 1,5.yıl hamile kalamadım. En son bu çıkınca buna bağladım. Yumurta takibine başlayalım dedi doktorum olmazsa tüp bebek dedi. O ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. Şimdi hamilelikte küçülse bile içimde onun durması ne kadar sağlıklı diye korkuyorum. Yine büyürse,yine hamile kalamazsam tekrar diye..sana normal Doğum mu diyor doktor canım?
bende o dolgunluk hissi hiç olmadı canım karnımın içi boş gibi en başından beriYa kızlar ben bir iki gündür nedense içimin boş olduğuna dair bi his var hani eskiden bir dolgunluk hissederdim şimdi o yok acaba elham mı yapıyorum
Canım benim de bir buçuk sene olmadı doktor kıstin engel olduğunu söyledi.yumurta takibi ise yaramadı başka sorun yoktu tüp bebek yaptık biz. senin kadar şanslı değilim yani :) tüp olduğu içinde doktor direk sezeryan dedi .ama kistli olup normal doğum yapanlar var .doktoruna güveniyorsan dediğini yap. Bence kistin bebek doğana kadar küçülür
Ben de hep öyle hissediyorum en başından beri bomboş gibi, Bazen sırt üstü yatıyorum elimle hissedermiyim diye o dolgunlugu ama yok hissedemiyorum ben :) Hatta tam göbek deliğinin altından kaşığa Doğru çökük gibibende o dolgunluk hissi hiç olmadı canım karnımın içi boş gibi en başından beri
Kızlarrr yine moralim bozuk ben bu devlet hastanesinden mutlu dönemeyecek miyim yaa... OFFFFF...Herşeyi iyi kafa çevresi karın cevresi önde bile.. haaftasıyla uyumlu bebişim ama bu seferde bağırsağında parlaklık gördü perinatolojiye gönderdi.. Birsürü şey olabilirmiş.. Hiçbirşey çıkmama ihtimali yüksek ama önlemi alalım dedi. Kanamam olmuştu biraz yutmuş olabilir dedi.. yad ultrasondan kaynaklanabiliyormuş.. ya kromozomsal bozukluk veya kistik bilmemne sorunu olabilirmiş...
Ya kesin birşey çıkmayacağına kalpten inanıyorum ama yinede insan korkuyor..Yaa özel doktorum ne güzel hiç strese sokmuyor.. ama tabiki oğlumu kaybetme nedenim de doktorumun herşeyin iyi maşallah diye diye hareket etmesiydi..Bazen diyorum ne güzel en ufak şeyi önemsiyorlar ama benim kalbim dayanmıyor artık..
Ya valla ne hissedeceğimi şaşırdım şimdi de alışverişi zor bitirdim kasık ağrısından duramadım evdeyim şuan o ağrı da gitti :)bende o dolgunluk hissi hiç olmadı canım karnımın içi boş gibi en başından beri
Bende çöküklük yok ama idrara sıkışınca göbeğimin altı yamuk yumuk şekillere giriyor :)) son bir saattir sırt üstü yatıyorum mesela o dolgunluk hissi sıfır öksürüyorum göbişimi sallıyorum hareket etsin diye yokk hiç bi hareket yok çıldiriciiimBen de hep öyle hissediyorum en başından beri bomboş gibi, Bazen sırt üstü yatıyorum elimle hissedermiyim diye o dolgunlugu ama yok hissedemiyorum ben :) Hatta tam göbek deliğinin altından kaşığa Doğru çökük gibi
kasık ve bel ağrılarım benim de oluyor hafiften ayakta çok durunca ve uzun mesafe yürüyünce :) bi anımız bi anımızı tutmuyor :)Ya valla ne hissedeceğimi şaşırdım şimdi de alışverişi zor bitirdim kasık ağrısından duramadım evdeyim şuan o ağrı da gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?