2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ismiyle buyusun insallah aus cum bizimde ismimizi tabloya yazabiliriz "tuana"

Bende vardı 2 cm doktor çok küçülmüş dedi seninki neden büyümüş ki çikolata kisti adetten besleniyor hamilelikte küçülüyor.normal yolla mi gebe kaldın ?

Yok canım hamilelik öncesi büyüme oldu. En son 4,5 cm filan oldu. Bu arada 1,5.yıl hamile kalamadım. En son bu çıkınca buna bağladım. Yumurta takibine başlayalım dedi doktorum olmazsa tüp bebek dedi. O ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. Şimdi hamilelikte küçülse bile içimde onun durması ne kadar sağlıklı diye korkuyorum. Yine büyürse,yine hamile kalamazsam tekrar diye..sana normal Doğum mu diyor doktor canım?

Aminnnheeep uyusun insaallah hayatimiz boyunca bir daha hiiic uyanmasin(etmisken kapsamli dua edelim)

Ne güzel, cinsiyetler belli oldu. Isimler bile kondu. Biz daha ogrenmedik cinsiyeti ama erkek olursa Korhan istiyorum ben, İlk oğlumun adı da kuzeyhan. Eşim koymuştu bu ikinci de benim hakkım isim koymak :) Ama kız olursa bir fikrim yok şuan belli

İlkinde bende samet istiyordum. Bir hocaya danıştım bunun için. Sadece samet koymak uygun değil başına Abdul eklemek gerekiyor dedi. Samet hiç bir şeye hiç kimseye muhtaç olmayan ulu ve yüce demekmiş. Hoca bana bu şekilde açıklama yaptı. Sende bir sor derim koymadan önce.

Yalnız değilsin canım, ben de varım. 20. Haftada bakıyorlar burda :) bakalım heyecanlıyım

Kızlarrr yine moralim bozuk ben bu devlet hastanesinden mutlu dönemeyecek miyim yaa... OFFFFF... Herşeyi iyi kafa çevresi karın cevresi önde bile.. haaftasıyla uyumlu bebişim ama bu seferde bağırsağında parlaklık gördü perinatolojiye gönderdi.. Birsürü şey olabilirmiş.. Hiçbirşey çıkmama ihtimali yüksek ama önlemi alalım dedi. Kanamam olmuştu biraz yutmuş olabilir dedi.. yad ultrasondan kaynaklanabiliyormuş.. ya kromozomsal bozukluk veya kistik bilmemne sorunu olabilirmiş...
Ya kesin birşey çıkmayacağına kalpten inanıyorum ama yinede insan korkuyor.. Yaa özel doktorum ne güzel hiç strese sokmuyor.. ama tabiki oğlumu kaybetme nedenim de doktorumun herşeyin iyi maşallah diye diye hareket etmesiydi..Bazen diyorum ne güzel en ufak şeyi önemsiyorlar ama benim kalbim dayanmıyor artık..

Hayırlı olsun çok güzel isim kızım olursa bende elif Betül yada Gülce Betül koyacaktim bugün Dr erkek gibi deyince hocam bir daha bakın dedim güldü 3 hafta sonra kesin bir şey derim dedi.

net değil ama Elif ağır basıyor canım
Zermina, Bigaripyolcu nun dediği gibi İslam alimleri Samet ismini onermiyor bilgin olsun ya Abdul yani Türkçesi kul demek eklenmeli yada kullanmayın diyorlar.

Canım benim de bir buçuk sene olmadı doktor kıstin engel olduğunu söyledi.yumurta takibi ise yaramadı başka sorun yoktu tüp bebek yaptık biz. senin kadar şanslı değilim yani :) tüp olduğu içinde doktor direk sezeryan dedi .ama kistli olup normal doğum yapanlar var .doktoruna güveniyorsan dediğini yap. Bence kistin bebek doğana kadar küçülür

Rahim filmi çektirdin mi sen canım?tüplerde sıkıntı var mıydı?ben rahim filmi çektirdim,bi sorun çıkmadı. Diğer ay hamile kaldım. :)

Evet bu sefer gittiğimizde kist daha küçüktü.hamilelik küçültüyor diyorlar zaten ama ya hamilelikten sonra tekrar büyüme olursa,tekrar hamile kalmama engel olursa diye korkuyorum. Genelde çikolata kistini sezeryanda alıyorlar. Senin de alacaklar değil mi? Tekrar kist için operasyon geçirmek istemiyorum

bende o dolgunluk hissi hiç olmadı canım karnımın içi boş gibi en başından beri
Ben de hep öyle hissediyorum en başından beri bomboş gibi, Bazen sırt üstü yatıyorum elimle hissedermiyim diye o dolgunlugu ama yok hissedemiyorum ben :) Hatta tam göbek deliğinin altından kaşığa Doğru çökük gibi

Canim benim...ben de cok inaniyorumki bisi cikmicak.o kadar sık duydumki bagirsakta parlaktik cikip sonra bisi cikmayani.ama onlem amacli her turlu proseduru uyguluyorlar amniyosentez sivisi bile almak isteyebilirler sen canini sıkma o parlaklik genelde bi sure sonra geciyor

Kizlar isme karar veren var mi? Benim kizim olacak ne kadar isim begendiysem anlamlari farkli cikiyor. Bir de ben cok yeni duyulmamis isimleri sevmiyorum. Cok sevdigim isim var. Zeynep ece dusundum ama iki isim olursa dgerini kullanmam gibi geldigi icin tek isme donmek istiyorum. Nilüfer koymak istiyorum aslinda ama buyukler dili donmeyenler soyleyemez diye korkuyorum lülüfer falan diyen olur diye. Sizce nilüfer nasil

İyi akşamlar kızlar nasıl bebişler ve anneleri ben bugün üniversite hastanesine kan pıhtılaşması için gittim gitmişkende kadın doğumada uğrayayım dedim 11 haftada koza benziyo demişti kendi doktorum bu gunkide kapalı bacakları once dedi sonra anlık actık erkek gibi gordum erkeğe benzettim dedi benzetmelerle gidiyoruz ay bi oğrenemedik bu arada crp 20 lerde çıkmış yüksek sanırım varmı aranızda dedim ve crp si yüksek olan

Bende çöküklük yok ama idrara sıkışınca göbeğimin altı yamuk yumuk şekillere giriyor :)) son bir saattir sırt üstü yatıyorum mesela o dolgunluk hissi sıfır öksürüyorum göbişimi sallıyorum hareket etsin diye yokk hiç bi hareket yok çıldiriciiim
Ya valla ne hissedeceğimi şaşırdım şimdi de alışverişi zor bitirdim kasık ağrısından duramadım evdeyim şuan o ağrı da gitti :)
kasık ve bel ağrılarım benim de oluyor hafiften ayakta çok durunca ve uzun mesafe yürüyünce :) bi anımız bi anımızı tutmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…