- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.301
hiç evham yapma canım bişey yoktur inşallah, burda bir arkadaşa daha bağırsakta parlaklık var demşlerdi hatırlarsan ve bişey çıkmamıştı stres etme kendineKızlarrr yine moralim bozuk ben bu devlet hastanesinden mutlu dönemeyecek miyim yaa... OFFFFF...Herşeyi iyi kafa çevresi karın cevresi önde bile.. haaftasıyla uyumlu bebişim ama bu seferde bağırsağında parlaklık gördü perinatolojiye gönderdi.. Birsürü şey olabilirmiş.. Hiçbirşey çıkmama ihtimali yüksek ama önlemi alalım dedi. Kanamam olmuştu biraz yutmuş olabilir dedi.. yad ultrasondan kaynaklanabiliyormuş.. ya kromozomsal bozukluk veya kistik bilmemne sorunu olabilirmiş...
Ya kesin birşey çıkmayacağına kalpten inanıyorum ama yinede insan korkuyor..Yaa özel doktorum ne güzel hiç strese sokmuyor.. ama tabiki oğlumu kaybetme nedenim de doktorumun herşeyin iyi maşallah diye diye hareket etmesiydi..Bazen diyorum ne güzel en ufak şeyi önemsiyorlar ama benim kalbim dayanmıyor artık..
Off bende kaşınıyorum yaa.. Hatta 7. Haftadan beri.. Öyle bir kaşınıyorum, hiçbirşey işe yaramıyor.. Bu arada, dolgunluk hissi ne canım? Benim yatarken karnım taş gibi oluyor, o kadar sert ki, özellikle göbek deliğimin alt kısmı.. Bu dolgunluk mu ki?Göbeğim,sırtım ve kasıklarım aniden kaşınmaya başladı yırttım her yerimi kaşıcam diye, kaç kat losyon sürdüm bilmiyorum her yerim kızardı ve kabardı kediler tarafından tırmalanmış gibiyim :))
İsim cidden çok önemli.. Kardeşim doğduğunda isim düşünürken, Batuhan olsun dedi kardeşim.. Babam -han'lı isim olmaz.. Han; bir yerin sahibi, hükümdarı demek demişti mesela..Eki Görüntüle 2089650 Eki Görüntüle 2089652
Ekleyebildim mi bilmiyorum ama dun nette dolanirken bunu bulmustum.boyle bikac yazi daha var sakincali ve anlami yanlis bilinen isimlerle ilgili.iyi arastirmak lazim
Sertlik değil de kasığında bi ağırlık bi doluluk hissi canım ilkinde vardı benim ama bunda yok karnım büyüyor ama içi boş balon gibiOff bende kaşınıyorum yaa.. Hatta 7. Haftadan beri.. Öyle bir kaşınıyorum, hiçbirşey işe yaramıyor.. Bu arada, dolgunluk hissi ne canım? Benim yatarken karnım taş gibi oluyor, o kadar sert ki, özellikle göbek deliğimin alt kısmı.. Bu dolgunluk mu ki?
İşte tam benim durumum :) ilkinde ben de dolgunluk hissediyordum içerde bir ağırlık falan ama bunda yok, belkide vücut alışkın ve rahim daha esnek mi oldu ne dolgunluk olmuyor :)Sertlik değil de kasığında bi ağırlık bi doluluk hissi canım ilkinde vardı benim ama bunda yok karnım büyüyor ama içi boş balon gibi
Ben de o yüzden olduğunu düşünüyorum :)İşte tam benim durumum :) ilkinde ben de dolgunluk hissediyordum içerde bir ağırlık falan ama bunda yok, belkide vücut alışkın ve rahim daha esnek mi oldu ne dolgunluk olmuyor :)
Çektirdim canım hiç bi sorun çıkmadı iki tüp de acıktı . Hayır canım kisti almayı uygun bulmuyorlar eğer çok büyük değilse ameliyatını da her doktor yapamaz laparoskopi ile yapılması gerekiyor.çünkü bu kisti alınca yumurta rezervini de kendisiyle birlikte almak zorunda kalıyorlar yumurtaliga yapışık ya . Iyi araştır benim doktorum senin kistin küçük dedi ameliyat kesinlikle onermiyoruz dedi.4cm altına onerilmiyo dezavantajı var çünkü yumurtan azalıyor . Sezeryande aldirmayacagim .sende araştır istersenRahim filmi çektirdin mi sen canım?tüplerde sıkıntı var mıydı?ben rahim filmi çektirdim,bi sorun çıkmadı. Diğer ay hamile kaldım. :)
Evet bu sefer gittiğimizde kist daha küçüktü.hamilelik küçültüyor diyorlar zaten ama ya hamilelikten sonra tekrar büyüme olursa,tekrar hamile kalmama engel olursa diye korkuyorum. Genelde çikolata kistini sezeryanda alıyorlar. Senin de alacaklar değil mi? Tekrar kist için operasyon geçirmek istemiyorum
Off bende kaşınıyorum yaa.. Hatta 7. Haftadan beri.. Öyle bir kaşınıyorum, hiçbirşey işe yaramıyor.. Bu arada, dolgunluk hissi ne canım? Benim yatarken karnım taş gibi oluyor, o kadar sert ki, özellikle göbek deliğimin alt kısmı.. Bu dolgunluk mu ki?
Aynen, tarifini yapamadığım durum.. Hatta geçen gün rüyamda sezeryan oluyordum, dikiş atmışlar karnıma, öyle sert ki, elliyorum karnımı.. Sonra bir uyandım, elim karnımda ve taş gibi.. Tabi her gün böyle.. Et gibi yumuşak filan değil, sanki taş koymuşlar karnımaAynen benim de kasiklarimin orta kismi tas gibi oluyor sirt ustu yatarken.idrara sıkışmışım gibi surekli
İsim cidden çok önemli.. Kardeşim doğduğunda isim düşünürken, Batuhan olsun dedi kardeşim.. Babam -han'lı isim olmaz.. Han; bir yerin sahibi, hükümdarı demek demişti mesela..
Erkek bebekler için: Ömer, Yusuf, Furkan, Burak, Hamza, Enes en beğendiğim isimlerden..
Kız bebekler için: Zeynep, Elif, Feride, Ahsen, Ebrar, Rana, Bilge isimlerini beğeniyorum..
Tabi anlamlarına bakmadım henüz :)
Benimki 16 hafta geçsin dedi cnm boya için baya beyazım var :)masallah canim sende dikkat et fazla kilo iyi degil, insallah seker filan da cikmaz. Bende kendi durduramiyordum yeme konusunda ama Allahtan atlattim o donemi yeme fikrinden gina gelmisti artik :) sac boyasini bende merak ediyorum eczane de dogal boya gordum elim gitti ama almadim bende beyaz yok simdi sorsam doktor cok mu lazim deyip yine beni azarliycak
Yeme kon6sunda aslında temel gıdalar alıyorum ilaçlarda şişirdi aciktiriyor meyve felan geçiş yapıyorummasallah canim sende dikkat et fazla kilo iyi degil, insallah seker filan da cikmaz. Bende kendi durduramiyordum yeme konusunda ama Allahtan atlattim o donemi yeme fikrinden gina gelmisti artik :) sac boyasini bende merak ediyorum eczane de dogal boya gordum elim gitti ama almadim bende beyaz yok simdi sorsam doktor cok mu lazim deyip yine beni azarliycak
Ben hissediyorum dr şaşırıyor bak cnm el salıyordu dün resmenBenim minnak güçlenmiş sanırım biraz daha net hissettim bu sefer ama bi vurup kaçıyor şöyle göbüşümün içinin gümbür gümbür olacağı günler gelse hemen keşke :)
Aynen, tarifini yapamadığım durum.. Hatta geçen gün rüyamda sezeryan oluyordum, dikiş atmışlar karnıma, öyle sert ki, elliyorum karnımı.. Sonra bir uyandım, elim karnımda ve taş gibi.. Tabi her gün böyle.. Et gibi yumuşak filan değil, sanki taş koymuşlar karnıma
Aa bak, Asiye güzel isim diye düşünmüştüm.. Oysa ilk hecesi asi.. Cidden isim işi çok zor.. İnşallah bebeklerimize yakışan güzel isimler bulabiliriz..Ben asya isminde karar kilmistim ama esim istemedi:)) halbuki babasi gibi cekik gozlu olursa tam asyali olurdu.asiyeden gelip gelmedigine baktim farkli anlamlari var baya ayni degil gibi bilemedm.asiye ismi de uygun degil Peygamber efendimiz asiye ismini cemile ismi ile degistirmis asi olan isyan eden anlamlarina geldigi icin.kiz ismi bulmak cok zor gibi ya bi turlu karar veremiyorum erkek olsa aklimda bi isim vardi ezelden beri.yanina bi isim daha koycaktik tmam.kiz cok cesitli
Ay maşallah..Aynen yaa benim de her gun boyle.gerilen kaslardan diye dusunuyorum.idrar kesemide dolu tutmamaya calisiyorum iyice agritmayim diye.bazende hareket edip toplanıyor bebis gibi geliyor hareket ederken aciyor baya
Anladım canım çok saolHayırlı olsun çok güzel isim kızım olursa bende elif Betül yada Gülce Betül koyacaktim bugün Dr erkek gibi deyince hocam bir daha bakın dedim güldü 3 hafta sonra kesin bir şey derim dedi.
Zermina,Bigaripyolcu nun dediği gibi İslam alimleri Samet ismini onermiyor bilgin olsun ya Abdul yani Türkçesi kul demek eklenmeli yada kullanmayın diyorlar.
Haklısın canm çok ağır bir isim ama çokta güzel ama dinimiz gereği neyse onu yaparız inşalalhİlkinde bende samet istiyordum. Bir hocaya danıştım bunun için. Sadece samet koymak uygun değil başına Abdul eklemek gerekiyor dedi. Samet hiç bir şeye hiç kimseye muhtaç olmayan ulu ve yüce demekmiş. Hoca bana bu şekilde açıklama yaptı. Sende bir sor derim koymadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?