2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hiç evham yapma canım bişey yoktur inşallah, burda bir arkadaşa daha bağırsakta parlaklık var demşlerdi hatırlarsan ve bişey çıkmamıştı stres etme kendine

Göbeğim,sırtım ve kasıklarım aniden kaşınmaya başladı yırttım her yerimi kaşıcam diye, kaç kat losyon sürdüm bilmiyorum her yerim kızardı ve kabardı kediler tarafından tırmalanmış gibiyim :))

Off bende kaşınıyorum yaa.. Hatta 7. Haftadan beri.. Öyle bir kaşınıyorum, hiçbirşey işe yaramıyor.. Bu arada, dolgunluk hissi ne canım? Benim yatarken karnım taş gibi oluyor, o kadar sert ki, özellikle göbek deliğimin alt kısmı.. Bu dolgunluk mu ki?

Eki Görüntüle 2089650 Eki Görüntüle 2089652
Ekleyebildim mi bilmiyorum ama dun nette dolanirken bunu bulmustum.boyle bikac yazi daha var sakincali ve anlami yanlis bilinen isimlerle ilgili.iyi arastirmak lazim
İsim cidden çok önemli.. Kardeşim doğduğunda isim düşünürken, Batuhan olsun dedi kardeşim.. Babam -han'lı isim olmaz.. Han; bir yerin sahibi, hükümdarı demek demişti mesela..
Erkek bebekler için: Ömer, Yusuf, Furkan, Burak, Hamza, Enes en beğendiğim isimlerden..
Kız bebekler için: Zeynep, Elif, Feride, Ahsen, Ebrar, Rana, Bilge isimlerini beğeniyorum..
Tabi anlamlarına bakmadım henüz :)

Sertlik değil de kasığında bi ağırlık bi doluluk hissi canım ilkinde vardı benim ama bunda yok karnım büyüyor ama içi boş balon gibi

Sertlik değil de kasığında bi ağırlık bi doluluk hissi canım ilkinde vardı benim ama bunda yok karnım büyüyor ama içi boş balon gibi
İşte tam benim durumum :) ilkinde ben de dolgunluk hissediyordum içerde bir ağırlık falan ama bunda yok, belkide vücut alışkın ve rahim daha esnek mi oldu ne dolgunluk olmuyor :)

Ben de çok kaşıntı olmuyor ama vücudum pul pul dökülmeye başladı. Kuru desen kuru da değil gibi , kir mi diyeceğimkeseleniyorum da :) Belki de kullandığım krem ve yağdan mi bilmem ama sinir bozucu

Çektirdim canım hiç bi sorun çıkmadı iki tüp de acıktı . Hayır canım kisti almayı uygun bulmuyorlar eğer çok büyük değilse ameliyatını da her doktor yapamaz laparoskopi ile yapılması gerekiyor.çünkü bu kisti alınca yumurta rezervini de kendisiyle birlikte almak zorunda kalıyorlar yumurtaliga yapışık ya . Iyi araştır benim doktorum senin kistin küçük dedi ameliyat kesinlikle onermiyoruz dedi.4cm altına onerilmiyo dezavantajı var çünkü yumurtan azalıyor . Sezeryande aldirmayacagim .sende araştır istersen

Aynen benim de kasiklarimin orta kismi tas gibi oluyor sirt ustu yatarken.idrara sıkışmışım gibi surekli

Aynen benim de kasiklarimin orta kismi tas gibi oluyor sirt ustu yatarken.idrara sıkışmışım gibi surekli
Aynen, tarifini yapamadığım durum.. Hatta geçen gün rüyamda sezeryan oluyordum, dikiş atmışlar karnıma, öyle sert ki, elliyorum karnımı.. Sonra bir uyandım, elim karnımda ve taş gibi.. Tabi her gün böyle.. Et gibi yumuşak filan değil, sanki taş koymuşlar karnıma

Ben asya isminde karar kilmistim ama esim istemedi:)) halbuki babasi gibi cekik gozlu olursa tam asyali olurdu.asiyeden gelip gelmedigine baktim farkli anlamlari var baya ayni degil gibi bilemedm.asiye ismi de uygun degil Peygamber efendimiz asiye ismini cemile ismi ile degistirmis asi olan isyan eden anlamlarina geldigi icin.kiz ismi bulmak cok zor gibi ya bi turlu karar veremiyorum erkek olsa aklimda bi isim vardi ezelden beri.yanina bi isim daha koycaktik tmam.kiz cok cesitli

Benimki 16 hafta geçsin dedi cnm boya için baya beyazım var :)

Yeme kon6sunda aslında temel gıdalar alıyorum ilaçlarda şişirdi aciktiriyor meyve felan geçiş yapıyorum

Benim minnak güçlenmiş sanırım biraz daha net hissettim bu sefer ama bi vurup kaçıyor şöyle göbüşümün içinin gümbür gümbür olacağı günler gelse hemen keşke :)
Ben hissediyorum dr şaşırıyor bak cnm el salıyordu dün resmen

Eklentiler

• IMG-20180104-WA0004.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 111

Aynen yaa benim de her gun boyle.gerilen kaslardan diye dusunuyorum.idrar kesemide dolu tutmamaya calisiyorum iyice agritmayim diye.bazende hareket edip toplanıyor bebis gibi geliyor hareket ederken aciyor baya

Aa bak, Asiye güzel isim diye düşünmüştüm.. Oysa ilk hecesi asi.. Cidden isim işi çok zor.. İnşallah bebeklerimize yakışan güzel isimler bulabiliriz..

Aynen yaa benim de her gun boyle.gerilen kaslardan diye dusunuyorum.idrar kesemide dolu tutmamaya calisiyorum iyice agritmayim diye.bazende hareket edip toplanıyor bebis gibi geliyor hareket ederken aciyor baya
Ay maşallah.. sen hissediyordun, ne güzel.. Bende hissederim inşallah onlar iyi olsun da insan herşeye katlanıyor.. Hele sen, en başından beri baya uğraşıyorsun.. Rabbim, yavrunuzu sana ve eşine bağışlasın inşallah.

Kızlar biz daha 15+4üz ve benim son 2 3 gündür karnım da bişeyler fıkırdıyor sanki, ilk gebeliğim bebek olamaz diye düşündüm mideden kaynaklıdır gazdır bilmem nedir dedim ama sürekli farklı yerlerde minik minik haraketlenmeler hissediyorum acaba bebişim midir ?

Anladım canım çok saol

Haklısın canm çok ağır bir isim ama çokta güzel ama dinimiz gereği neyse onu yaparız inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…