2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

İnsaallah canim hissedersin sen de en kisa zamanda patlayan baloncuklari oyle oldu gercekten basindan beri hala da oyle ama olsun saglikla kucagimiza alalim da hepsi unutulur gider...bi minnak icin her seycok sağol

Arkadaşlar cilt kuruluğu yaşayan var mı? El, kol bacaklarım bembeyaz pul pul oldu. Karnıma yağ sürüyorum belki de orası da öyledir surmesem bilemiyorum. Napcaz böyle? Hayatım boyunca yaşamadım böyle şeyler yaa

Geçmiş olsun MS çok zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inş.

Yumurta rezervlerine zarar verileceğini okumuştum bende. Ama hamilelikte genelde sezeryan ile alıyorlar kisti. Boyutu uygunsa tabi. Seninki baya küçülmüş ne güzel canım. Sezeryanda alınmasa Sonrası için laparoskopi olurum mu diyosun? Tekrar hamileliği engellerse yine 1,5 -2yıl isteyip de hamile kalamazsam diye içimde hep bi korku var. Sen ne düşünüyorsun yada doktorun ne diyor canım?benimki de normal Doğumdan yana. Ama ben sancının kisti harekete geçirmesinden korkuyorum. Eltimi zorunlu sezeryana almışlardı kisti patlamış yumurtalığını da aldılar. Aklıma hep o geliyor

Bence bebeğin ilkmi

Ben de çok kaşıntı olmuyor ama vücudum pul pul dökülmeye başladı. Kuru desen kuru da değil gibi , kir mi diyeceğimkeseleniyorum da :) Belki de kullandığım krem ve yağdan mi bilmem ama sinir bozucu

benim de pul pul dokuluyor sanirim genel sorunlardan biri de bu, farkli gruplarda da ayni mesajlari goruyorum herkes bu dertten muzdarip

Ben hissediyorum dr şaşırıyor bak cnm el salıyordu dün resmen
dogrudur canim erkek cocugu cabuk hareketleniyor

bebegindir canim, bende 15+4 um. Ilkte ogluma hamileyken bu haftalarda cokk cok net hissederken ikinci olmasina ragmen bunu o kadar cok ve sık hissetmiyorum. Ama yine de baloncuk patlama hissi ve pıtpıtlar oluyor arada

Bennnn özellikle bacaklarım bwrbat bir de kaşınıyor ki sorma

Geçmiş olsun MS çok zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inş.

Amin canım .. Hamdolsun çok daha kötüleri varken , ben çok ağır ataklar geçirmedim ...2-3 gün süreli yürüme zorluğu .
O da 2 seneyi aşkındır yok ....inşallah gelmeyecek hiç

Haklısın canim isim konusunda cok dikkat etmek gerekir . Eşimin adı da Samet ; Allahin 99 isminden biri diye konulmuş . Anlamina hiç dikkat edilmemiş heral . Her zaman eşime de ailesinede derim tek başına koyulmamasi gereken bir isim . Ama çok var malesef, isimleri Iyice arastirilip öyle koymamiz lazım

Bence bebeğin ilkmi
İlk o yüzden bebek mi değil mi ayırt edemiyorum
bebegindir canim, bende 15+4 um. Ilkte ogluma hamileyken bu haftalarda cokk cok net hissederken ikinci olmasina ragmen bunu o kadar cok ve sık hissetmiyorum. Ama yine de baloncuk patlama hissi ve pıtpıtlar oluyor arada
Zayıfım belki ondan kolay hissetmişimdir inş bebeğimdir :)

Aynen yaa benim de her gun boyle.gerilen kaslardan diye dusunuyorum.idrar kesemide dolu tutmamaya calisiyorum iyice agritmayim diye.bazende hareket edip toplanıyor bebis gibi geliyor hareket ederken aciyor baya
Canım bebek bende de toplanıyor özellikle gece sırt üstü yattığım zaman gece bi uyanıyorum tamamen kendini sağa toplamış gibi oluyor

Canım benim doktorum küçük kistin zararı yok aldırma dedi yumurta rezervim iyi aslında ama yine de korkuyorum azalır diye.en son doktor çok küçülmüş zor görünüyor demişti bi umut belki kaybolur . Kıstım patlama riski var içi sıvı dolu çünkü ve patlayınca tuplere rahme çok zarar veriyor yapistiriyo çok kötü ..eğer doğumda küçükse 2cm gibi normal doğum yapabilirsin.ama daha büyükse sezeryan olabilir çünkü büyük kistler patlıyor.Rabbim yardımcımız olsun

İlk o yüzden bebek mi değil mi ayırt edemiyorum

Zayıfım belki ondan kolay hissetmişimdir inş bebeğimdir :)

Bebisindir o canim benimki de senin haftalarda hafif dalgalanma gidiklanmalarla basladi.ertesi hafta pit pitlar basladi baya hissedilir sekilde.suanda da vuruyor kuzucum bugunun ilk tekmesini

Size sorum su kii benim haftalarimda olup bulanti kusmasi halen devam eden sansli kisiler var mi benim gibi.balayi donemini kaciriyorummm yaa kaldi iki ay elimi cabuk tutmam lazimbide 18.haftada girilmiyor muydu besinci aya.bana hala 4.ayi yeni doldurdun diyor alttaki aciklamada 18 bitti benim

hiç evham yapma canım bişey yoktur inşallah, burda bir arkadaşa daha bağırsakta parlaklık var demşlerdi hatırlarsan ve bişey çıkmamıştı stres etme kendine

canım cok sağolun inşallah birşey yoktur.. Okuduğum kadarıyla önemsiz birşeymiş çoğu hmilelik haftası ilerledikçe normale dönüyormuş.. benim doktorum da belli belirsiz demişti.. belki diğer doktor hiç görmez.. ama okuduğum kadarıyla çogu doktor tek başına önemsiz buluyor

kızlar günaydın.. Hamile kıyafeti almak isteyenler trendyolda birkaç mağaza var çok şık çok güzel kıyafetler çok güzel fiyatlara satılıyor... Ben muhtemelen birkaç şey sipariş ederim benim modeller çok hoşuma gitti hem çok şık hem fiyatlar indirimli.. Hamilelik bitincede kilo verilene kadar giyilebilir.. aklınızd bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…