- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.321
Aa bak, Asiye güzel isim diye düşünmüştüm.. Oysa ilk hecesi asi.. Cidden isim işi çok zor.. İnşallah bebeklerimize yakışan güzel isimler bulabiliriz..
Ay maşallah..sen hissediyordun, ne güzel.. Bende hissederim inşallah onlar iyi olsun da insan herşeye katlanıyor.. Hele sen, en başından beri baya uğraşıyorsun.. Rabbim, yavrunuzu sana ve eşine bağışlasın inşallah.
Geçmiş olsun MS çok zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inş.Biraz zor geçiyor bu haftam ...
Bel ağrısı bacağa vuruyor çok . Yürürken krampla yürüyorum ..eğilince kilitlenip kalıyorum fıtıktan .
Yürüyememe bende psikolojik olarak travma.
MS hastasıyım ben . Ataklarım hep bacaktan olurdu . Desteksiz yürüyemezdim .
2 yılı aşkındır yok şükür , uykuda :)
Öyle işte ...
Enerjim biraz düşük ... geçer ...
Dua ederseniz hele
Çektirdim canım hiç bi sorun çıkmadı iki tüp de acıktı . Hayır canım kisti almayı uygun bulmuyorlar eğer çok büyük değilse ameliyatını da her doktor yapamaz laparoskopi ile yapılması gerekiyor.çünkü bu kisti alınca yumurta rezervini de kendisiyle birlikte almak zorunda kalıyorlar yumurtaliga yapışık ya . Iyi araştır benim doktorum senin kistin küçük dedi ameliyat kesinlikle onermiyoruz dedi.4cm altına onerilmiyo dezavantajı var çünkü yumurtan azalıyor . Sezeryande aldirmayacagim .sende araştır istersen
Bence bebeğin ilkmiKızlar biz daha 15+4üz ve benim son 2 3 gündür karnım da bişeyler fıkırdıyor sanki, ilk gebeliğim bebek olamaz diye düşündüm mideden kaynaklıdır gazdır bilmem nedir dedim ama sürekli farklı yerlerde minik minik haraketlenmeler hissediyorum acaba bebişim midir ?
Ben de çok kaşıntı olmuyor ama vücudum pul pul dökülmeye başladı. Kuru desen kuru da değil gibi , kir mi diyeceğimkeseleniyorum da :) Belki de kullandığım krem ve yağdan mi bilmem ama sinir bozucu
benim de pul pul dokuluyor sanirim genel sorunlardan biri de bu, farkli gruplarda da ayni mesajlari goruyorum herkes bu dertten muzdaripArkadaşlar cilt kuruluğu yaşayan var mı? El, kol bacaklarım bembeyaz pul pul oldu. Karnıma yağ sürüyorum belki de orası da öyledir surmesem bilemiyorum. Napcaz böyle? Hayatım boyunca yaşamadım böyle şeyler yaa
dogrudur canim erkek cocugu cabuk hareketleniyorBen hissediyorum dr şaşırıyor bak cnm el salıyordu dün resmen
bebegindir canim, bende 15+4 um. Ilkte ogluma hamileyken bu haftalarda cokk cok net hissederken ikinci olmasina ragmen bunu o kadar cok ve sık hissetmiyorum. Ama yine de baloncuk patlama hissi ve pıtpıtlar oluyor aradaKızlar biz daha 15+4üz ve benim son 2 3 gündür karnım da bişeyler fıkırdıyor sanki, ilk gebeliğim bebek olamaz diye düşündüm mideden kaynaklıdır gazdır bilmem nedir dedim ama sürekli farklı yerlerde minik minik haraketlenmeler hissediyorum acaba bebişim midir ?
Bennnn özellikle bacaklarım bwrbat bir de kaşınıyor ki sormaArkadaşlar cilt kuruluğu yaşayan var mı? El, kol bacaklarım bembeyaz pul pul oldu. Karnıma yağ sürüyorum belki de orası da öyledir surmesem bilemiyorum. Napcaz böyle? Hayatım boyunca yaşamadım böyle şeyler yaa
Geçmiş olsun MS çok zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inş.
Haklısın canim isim konusunda cok dikkat etmek gerekir . Eşimin adı da Samet ; Allahin 99 isminden biri diye konulmuş . Anlamina hiç dikkat edilmemiş heral . Her zaman eşime de ailesinede derim tek başına koyulmamasi gereken bir isim . Ama çok var malesef, isimleri Iyice arastirilip öyle koymamiz lazımİlkinde bende samet istiyordum. Bir hocaya danıştım bunun için. Sadece samet koymak uygun değil başına Abdul eklemek gerekiyor dedi. Samet hiç bir şeye hiç kimseye muhtaç olmayan ulu ve yüce demekmiş. Hoca bana bu şekilde açıklama yaptı. Sende bir sor derim koymadan önce.
İlk o yüzden bebek mi değil mi ayırt edemiyorumBence bebeğin ilkmi
Zayıfım belki ondan kolay hissetmişimdir inş bebeğimdir :)bebegindir canim, bende 15+4 um. Ilkte ogluma hamileyken bu haftalarda cokk cok net hissederken ikinci olmasina ragmen bunu o kadar cok ve sık hissetmiyorum. Ama yine de baloncuk patlama hissi ve pıtpıtlar oluyor arada
Canım bebek bende de toplanıyor özellikle gece sırt üstü yattığım zaman gece bi uyanıyorum tamamen kendini sağa toplamış gibi oluyorAynen yaa benim de her gun boyle.gerilen kaslardan diye dusunuyorum.idrar kesemide dolu tutmamaya calisiyorum iyice agritmayim diye.bazende hareket edip toplanıyor bebis gibi geliyor hareket ederken aciyor baya
Canım benim doktorum küçük kistin zararı yok aldırma dedi yumurta rezervim iyi aslında ama yine de korkuyorum azalır diye.en son doktor çok küçülmüş zor görünüyor demişti bi umut belki kaybolur . Kıstım patlama riski var içi sıvı dolu çünkü ve patlayınca tuplere rahme çok zarar veriyor yapistiriyo çok kötü ..eğer doğumda küçükse 2cm gibi normal doğum yapabilirsin.ama daha büyükse sezeryan olabilir çünkü büyük kistler patlıyor.Rabbim yardımcımız olsunYumurta rezervlerine zarar verileceğini okumuştum bende. Ama hamilelikte genelde sezeryan ile alıyorlar kisti. Boyutu uygunsa tabi. Seninki baya küçülmüş ne güzel canım. Sezeryanda alınmasa Sonrası için laparoskopi olurum mu diyosun? Tekrar hamileliği engellerse yine 1,5 -2yıl isteyip de hamile kalamazsam diye içimde hep bi korku var. Sen ne düşünüyorsun yada doktorun ne diyor canım?benimki de normal Doğumdan yana. Ama ben sancının kisti harekete geçirmesinden korkuyorum. Eltimi zorunlu sezeryana almışlardı kisti patlamış yumurtalığını da aldılar. Aklıma hep o geliyor
İlk o yüzden bebek mi değil mi ayırt edemiyorum
Zayıfım belki ondan kolay hissetmişimdir inş bebeğimdir :)
Canim benim...ben de cok inaniyorumki bisi cikmicak.o kadar sık duydumki bagirsakta parlaktik cikip sonra bisi cikmayani.ama onlem amacli her turlu proseduru uyguluyorlar amniyosentez sivisi bile almak isteyebilirler sen canini sıkma o parlaklik genelde bi sure sonra geciyor
hiç evham yapma canım bişey yoktur inşallah, burda bir arkadaşa daha bağırsakta parlaklık var demşlerdi hatırlarsan ve bişey çıkmamıştı stres etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?