2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Tamm canım işte 18 bitince tam 4 ay bitmiş oluyor

Kızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye

Bebisindir o canim benimki de senin haftalarda hafif dalgalanma gidiklanmalarla basladi.ertesi hafta pit pitlar basladi baya hissedilir sekilde.suanda da vuruyor kuzucum bugunun ilk tekmesini

Inş çok sevinirim bugünlerde biraz mutsuzdum iyi beslenemediğim için bana ne kadar iyi gelir eğer sahiden bebeğimse resmen burdayım yeter bizi üzme diyor

boşver haftaları ayları benim de kafam basmıyor bebişlerimiz iyi olsun

Bu arada benim de bulantılarım devam ediyor ve bu yüzden içim hiç bişey almıyo yapıp yiyemiyorum pek :)

Kızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye
çokta pahalı değilmiş canım daha bana birşey demediler erken bana da uygun en azından diye düşünüyorum

Evet doğru canım 4 ay 1 haftaliksin :) . Ama 5 aylık değilsin

Yok oyle bi iddiam yok zaten ama altta aciklamamda artik dort ayliksiniz diyince dedim yeni mii dort ayligim:)) besinci aya giris yaptm gecen hafta bu durumda.buyuduk yaa kocaman olduk

Seni o ladar iyi anliyorum ki ben de ogretmenim.. koy okuluna gdiis gelis yapiyorum yollar bozuk hava buz. Bir bucuk 2 ay inanilmaz bas agrilarim oldu begnim catlayacak sekilde ben de o zamanlar rapor almak durumunda kaldim.. evet ohalden dolayi rapor olayi sikinti ama bizler de insaniz hamileyiz rahatsiz olabiliyoruz RABBim yardimcimiz olsun

O tabloda 5.ay 18.hafta ile basliyordu sanki.bide gun olarak 127.gun bugun.neden bi turlu dort ayim bitmedi ya ne uzunmus bu ay:)) ben saniyorumki dort ay bi haftaligiz

canım 17+1 4 ay dolmuş oluyor

21+3 tede 5 bitiyor

bak internette buldum

17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.

18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.

19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.

20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

Bence zeynep ismi cok guzel. Kizim olsa koymak istedigim isimlerden biri.

Yok oyle bi iddiam yok zaten ama altta aciklamamda artik dort ayliksiniz diyince dedim yeni mii dort ayligim:)) besinci aya giris yaptm gecen hafta bu durumda.buyuduk yaa kocaman olduk
Aynen canım programda bir sıkıntı var galiba.. 17 dolunca 4 Ay bitmiş oluyor.. Senin 18de bitmiş.. Zaten burada yazan bebeğe ait cm, gram da bir değişik..
Bu arada bende bulanıyorum hâlâ ve geçeceğinide sanmıyorum..

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Eşleriniz hamileliginizde nasıl davranıyor? Ben mi abartıyorum acaba yoksa kocam odun mu anlamadim. Mesela gün icinde bebekle konussun istiyorum konuşmuyor. Gece bazen rahatsız oluyorum 1 kere bile uyanmıyor.Su ana kadar canımın istediği bir şey olsa da çıkıp almadı. Sanki hamilelik kolaymış gibi kilomla giysilerimle dalga geçiyor. Ağzına bir tane carpıcam bir gün görecek gününü

Canım bebek bende de toplanıyor özellikle gece sırt üstü yattığım zaman gece bi uyanıyorum tamamen kendini sağa toplamış gibi oluyor
Sirt üstü yatmak pek tavsiye edilmiyor. Plesantadan kan dolasimi yavasladigi icin. Sol yana yatmak lazim kan aksii hizli oldugundan bebis besleniyor. Cok yorulursan sag tarafa donuk.. artik sagima soluma yatmaktan tutuluyorum. Sirt ustu hic yatmamaya calisiyorum sakincali diye

Ben 120 günü doldurunca mesela 4 ayı doldurduk bitti 5 aya girdik sanıyordum öyle değil miydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…