- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.341
Size sorum su kii benim haftalarimda olup bulanti kusmasi halen devam eden sansli kisiler var mi benim gibi.balayi donemini kaciriyorummm yaa kaldi iki ay elimi cabuk tutmam lazimbide 18.haftada girilmiyor muydu besinci aya.bana hala 4.ayi yeni doldurdun diyor alttaki aciklamada 18 bitti benim
Tamm canım işte 18 bitince tam 4 ay bitmiş oluyor
Bebisindir o canim benimki de senin haftalarda hafif dalgalanma gidiklanmalarla basladi.ertesi hafta pit pitlar basladi baya hissedilir sekilde.suanda da vuruyor kuzucum bugunun ilk tekmesini
boşver haftaları ayları benim de kafam basmıyorSize sorum su kii benim haftalarimda olup bulanti kusmasi halen devam eden sansli kisiler var mi benim gibi.balayi donemini kaciriyorummm yaa kaldi iki ay elimi cabuk tutmam lazimbide 18.haftada girilmiyor muydu besinci aya.bana hala 4.ayi yeni doldurdun diyor alttaki aciklamada 18 bitti benim
O tabloda 5.ay 18.hafta ile basliyordu sanki.bide gun olarak 127.gun bugun.neden bi turlu dort ayim bitmedi ya ne uzunmus bu ay:)) ben saniyorumki dort ay bi haftaligiz
Size sorum su kii benim haftalarimda olup bulanti kusmasi halen devam eden sansli kisiler var mi benim gibi.balayi donemini kaciriyorummm yaa kaldi iki ay elimi cabuk tutmam lazimbide 18.haftada girilmiyor muydu besinci aya.bana hala 4.ayi yeni doldurdun diyor alttaki aciklamada 18 bitti benim
çokta pahalı değilmiş canım daha bana birşey demediler erken bana da uygun en azından diye düşünüyorumKızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye
Evet doğru canım 4 ay 1 haftaliksin :) . Ama 5 aylık değilsin
boşver haftaları ayları benim de kafam basmıyorbebişlerimiz iyi olsun
Seni o ladar iyi anliyorum ki ben de ogretmenim.. koy okuluna gdiis gelis yapiyorum yollar bozuk hava buz. Bir bucuk 2 ay inanilmaz bas agrilarim oldu begnim catlayacak sekilde ben de o zamanlar rapor almak durumunda kaldim.. evet ohalden dolayi rapor olayi sikinti ama bizler de insanizHaklisin canim ama bi yandan da kendimi alistirmak istemiyorum daha once bi iki kez almistim. Bi de aylik tiroid kontrollerim oluyor o zamanlar aliyorum ayda 1 kez onu da zor veriyorlar elleri girmiyor vermeye.ohalden dolayi da rapora yanasmadiklari icin doktorlarSuan 3bucuk aylik olduk en bastan beri dusuk riskim vardi o zamandan beri boyle git gel yapiyorum suanda da sasiriyorum bulantiyla riskle serviste gecmis en onemli zamanlar. bunyem de alisti okulda iyiym de eve gecince baygin gibi oluyorum
Ne kadar canim fiyatikızlar bu bebek arabaları çok hoşuma gidiyor ama biraz pahalı
800-1800 arası değişiyorNe kadar canim fiyati
ben daha yeni 4.ayıma girdim 4 ay 2 günlüğüm günlere bakıyorum ben her ayın 4-5 ayım bitiyor diyorumDimi yaa niye duz hesap yapmiyorlar bu isleri kafamiz karisiyorkocaman oldu bebislerimiz az kaldı az
O tabloda 5.ay 18.hafta ile basliyordu sanki.bide gun olarak 127.gun bugun.neden bi turlu dort ayim bitmedi ya ne uzunmus bu ay:)) ben saniyorumki dort ay bi haftaligiz
Bence zeynep ismi cok guzel. Kizim olsa koymak istedigim isimlerden biri.Kizlar isme karar veren var mi? Benim kizim olacak ne kadar isim begendiysem anlamlari farkli cikiyor. Bir de ben cok yeni duyulmamis isimleri sevmiyorum. Cok sevdigim isim var. Zeynep ece dusundum ama iki isim olursa dgerini kullanmam gibi geldigi icin tek isme donmek istiyorum. Nilüfer koymak istiyorum aslinda ama buyukler dili donmeyenler soyleyemez diye korkuyorum lülüfer falan diyen olur diye. Sizce nilüfer nasil
Aynen canım programda bir sıkıntı var galiba.. 17 dolunca 4 Ay bitmiş oluyor.. Senin 18de bitmiş.. Zaten burada yazan bebeğe ait cm, gram da bir değişik..Yok oyle bi iddiam yok zatenama altta aciklamamda artik dort ayliksiniz diyince dedim yeni mii dort ayligim:)) besinci aya giris yaptm gecen hafta bu durumda.buyuduk yaa kocaman olduk
Sirt üstü yatmak pek tavsiye edilmiyor. Plesantadan kan dolasimi yavasladigi icin. Sol yana yatmak lazim kan aksii hizli oldugundan bebis besleniyor. Cok yorulursan sag tarafa donuk.. artik sagima soluma yatmaktan tutuluyorum. Sirt ustu hic yatmamaya calisiyorum sakincali diyeCanım bebek bende de toplanıyor özellikle gece sırt üstü yattığım zaman gece bi uyanıyorum tamamen kendini sağa toplamış gibi oluyor
canım 17+1 4 ay dolmuş oluyor
21+3 tede 5 bitiyor
bak internette buldum
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?