- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.361
Benim ki de sormaz ne kadar oldu kaç hafta kaç aylık aklına eserse ama hastalık olsun falan benden önce kalkar yapar eder herşeyimi aman hepsin de bi eksiklik var boşver keyfine bak senMerhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Eşleriniz hamileliginizde nasıl davranıyor? Ben mi abartıyorum acaba yoksa kocam odun mu anlamadim. Mesela gün icinde bebekle konussun istiyorum konuşmuyor. Gece bazen rahatsız oluyorum 1 kere bile uyanmıyor.Su ana kadar canımın istediği bir şey olsa da çıkıp almadı. Sanki hamilelik kolaymış gibi kilomla giysilerimle dalga geçiyor. Ağzına bir tane carpıcam bir gün görecek gününü
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Eşleriniz hamileliginizde nasıl davranıyor? Ben mi abartıyorum acaba yoksa kocam odun mu anlamadim. Mesela gün icinde bebekle konussun istiyorum konuşmuyor. Gece bazen rahatsız oluyorum 1 kere bile uyanmıyor.Su ana kadar canımın istediği bir şey olsa da çıkıp almadı. Sanki hamilelik kolaymış gibi kilomla giysilerimle dalga geçiyor. Ağzına bir tane carpıcam bir gün görecek gününü
Ben de artik yuk olmamak icin annemin evine gidicem. O zaman kafasi rahat eder.Soyledim gideceğimi hemen tamam dedi zaten. Canı ne istiyorsa nasıl rahat ederse öyle yaşasın. Bebiş de benim , doğunca ona vermicem sevdirmiycem bile.Benim ki de sormaz ne kadar oldu kaç hafta kaç aylık aklına eserse ama hastalık olsun falan benden önce kalkar yapar eder herşeyimi aman hepsin de bi eksiklik var boşver keyfine bak sen
canım 17+1 4 ay dolmuş oluyor
21+3 tede 5 bitiyor
bak internette buldum
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
Aynen canım programda bir sıkıntı var galiba.. 17 dolunca 4 Ay bitmiş oluyor.. Senin 18de bitmiş.. Zaten burada yazan bebeğe ait cm, gram da bir değişik..
Bu arada bende bulanıyorum hâlâ ve geçeceğinide sanmıyorum..
Amanın senin hormonlar yükselmiş canım gitme ne diye diyorsun annenin evine otur evinde boşver takma kafanaBen de artik yuk olmamak icin annemin evine gidicem. O zaman kafasi rahat eder.Soyledim gideceğimi hemen tamam dedi zaten. Canı ne istiyorsa nasıl rahat ederse öyle yaşasın. Bebiş de benim , doğunca ona vermicem sevdirmiycem bile.
Aslında erkek milletinden bişey beklememek lazım ama o zaman niye evlendik onu merak ediyorum. Neyse en azından bebisim var kendi kendime yapamazdimSenin ki biraz abartmış benimkide aşırı ilgili değil ama şuram buram ağrıyor deyince hemen hastaneye gidelim diyor başka bişey bilmiyo, canım bi nektari çekti yok alamadı, arada da elini koyar öper bu kadar.
Aslında erkek milletinden bişey beklememek lazım ama o zaman niye evlendik onu merak ediyorum. Neyse en azından bebisim var kendi kendime yapamazdim
Ama ilgilenmiyor ki. Geçenlerde kanama alanı oluşmuş dr hiç kalkma dedi. Yemek yapmayı bildiği halde yapmadı.temizlik de agir geliyor.o yüzden gideyim de kurtulsun benden.Amanın senin hormonlar yükselmiş canım gitme ne diye diyorsun annenin evine otur evinde boşver takma kafana
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Eşleriniz hamileliginizde nasıl davranıyor? Ben mi abartıyorum acaba yoksa kocam odun mu anlamadim. Mesela gün icinde bebekle konussun istiyorum konuşmuyor. Gece bazen rahatsız oluyorum 1 kere bile uyanmıyor.Su ana kadar canımın istediği bir şey olsa da çıkıp almadı. Sanki hamilelik kolaymış gibi kilomla giysilerimle dalga geçiyor. Ağzına bir tane carpıcam bir gün görecek gününü
Ben 120 günü doldurunca mesela 4 ayı doldurduk bitti 5 aya girdik sanıyordum öyle değil miydi ya
Yapma temizlik falan isterse pislik götürsün sen de kendi karnını doyur yeter laf ederse de sende lafını esirgeme ama bunun içinde üzme kendiniAma ilgilenmiyor ki. Geçenlerde kanama alanı oluşmuş dr hiç kalkma dedi. Yemek yapmayı bildiği halde yapmadı.temizlik de agir geliyor.o yüzden gideyim de kurtulsun benden.
Sagol canim.O kadar fedakarlık yaptım ki hem onun hem bebisimiz için ama hiçbirinin değeri yok. Eğer o hamile olsaydı ki ınsallah bir mucize olur da bir gun hamile kalirKiyamam size yaauzuldum valla.ama bizim kocalar bu donemde bisi anlamiyorlar bebis bi dogsun o zaman gor sen degisimi. kafan dagilsin diye bi anne ziyareti iyi gelebilir tabi ama ziyaretin kisasi makbuldur
canım kilonla daalg geçmesi hoş değil bir kere.. ebnim eşimde geçen hamileliğimde odun gibiydi ynı davranıyordu ve ben hastaydım ve bilmiyordum.. bebeğimi kaybettikten sonra ve bu hamileliğimde anlayışlı olmaya çalışıyor çünkğ strese girdiğimde tansiyonum çıkıyor yani bir nevi mecbur ama bazen diyor doğum olur olmaz intikamımı alırım diyeo zaman da sütüm kesilecek diye davranamaz
Geçmiş olsun canim.Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ya komik olan ne biliyor musun aldığım kilo da 3 kilo.Ama suç benim daha öncesinde vücuduma çok dikkat ediyordum.Su an tek pismanligim yemediklerim icin keşke tombis olup rahat rahat yemeğimi yeseymisim
Amin canımSagol canim.O kadar fedakarlık yaptım ki hem onun hem bebisimiz için ama hiçbirinin değeri yok. Eğer o hamile olsaydı ki ınsallah bir mucize olur da bir gun hamile kalirben ona böyle yapmazdım. Anne gibisi de yok bunu bu donemde daha iyi anladim.Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi.
ismini eşinle beraber mi koydunuz kızda anlaşmıştık ama erkekte hala anlaşamıyoruz :/ben cıkartıcam kimliği istedigimi koyarım diyor sonrada başlıyor hor hor gülmeye :) sinir ediyor yaa.
Aynen öyle canım.. 120 gün bitince 4aylık oluyoruz, 5.aya giriyoruz.. Soranlara 4 aylık olduk diyoruz..Ben 120 günü doldurunca mesela 4 ayı doldurduk bitti 5 aya girdik sanıyordum öyle değil miydi ya
Aslında erkek milletinden bişey beklememek lazım ama o zaman niye evlendik onu merak ediyorum. Neyse en azından bebisim var kendi kendime yapamazdim
canım yaş gibi düşün 5. aydan gün lmış oluyorsun.. tam 5 aylık sayılmıyorsun.. bebeklerde hemen 1 yaşında 1 aylık denilmediği gibi.. ama mesela 20. haftaya girince 5 aylığım demeye başlaybilirsin.. yarısı geçince çok önemsenmez artık..
Ooo canım, hormonlar baya tavan yapmış sende.. Eşlerimiz erkek, bir kere bunu unutmamalıyız.. İkincisi de maalesef, onlar kucaklarına almadan baba olamıyorlar.. Biz ilk andan itibaren anneyiz.. Benim eşim karnıma dokunmadı bile.. Birde üstüne sevecek.. İmkansız..
Birde eşim başka şehirde, nadir görüşüyoruz.. Doktoruma kendim giderim, alışverişimi, yemeğimi herşeyimi kendim yaparım.. Bir kere onun geldiği hafta sonuna denk getirdim randevuyu, anlasın diye.. Doktora giderken; karnım ağrıyor, kaslarım kötü, arabayı zor kullandım deyip durdu.. Artık arabadan inince, istersen benim yerime sana baksınlar ultrason ile dedim..
bebeklerimizle birlikte eşlerimizi de eğiteceğiz artık.. Ne kadar az beklenti o kadar az üzüntü demek..
Sen yat dinlen, kendine yetecek kadar çorbanı yap, iç, yat.. Annene de kısa bir ziyaret yapabilirsin tabi ama uzatma.. Herşeye rağmen tanıklık etsin eşin..
Aynen öyle canım.. 120 gün bitince 4aylık oluyoruz, 5.aya giriyoruz.. Soranlara 4 aylık olduk diyoruz..
Bence 120.gün dolunca 4 ay bitiyor çünkü ay gün hesabı yapılıyor .bir kaç yerde böyle gördümO tabloda 5.ay 18.hafta ile basliyordu sanki.bide gun olarak 127.gun bugun.neden bi turlu dort ayim bitmedi ya ne uzunmus bu ay:)) ben saniyorumki dort ay bi haftaligiz
Aslında ilk yatarken sırt üstü yatmıyorum ama gece uykuda bi bakıyorum sırt üstü olmuşum yine. farkında olmuyorum işte bazen bebeği toplanmış hissedince kendimi düzeltiyorumSirt üstü yatmak pek tavsiye edilmiyor. Plesantadan kan dolasimi yavasladigi icin. Sol yana yatmak lazim kan aksii hizli oldugundan bebis besleniyor. Cok yorulursan sag tarafa donuk.. artik sagima soluma yatmaktan tutuluyorum. Sirt ustu hic yatmamaya calisiyorum sakincali diye
Valla ailemde başka şehirde.. Eşim için bilmediğim bir şehire geldim.. O da başka şehire tayin oldu, yalnız kaldım.. Hatta ilk gebelikte evde yattım, kürtaj oldum, yine tektim..Canım bi başına nasıl idare ediyosun ? Benim eşim yanımda ama ailem uzakta çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?