- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.381
Ama ilgilenmiyor ki. Geçenlerde kanama alanı oluşmuş dr hiç kalkma dedi. Yemek yapmayı bildiği halde yapmadı.temizlik de agir geliyor.o yüzden gideyim de kurtulsun benden.
Yok oyle bi iddiam yok zatenama altta aciklamamda artik dort ayliksiniz diyince dedim yeni mii dort ayligim:)) besinci aya giris yaptm gecen hafta bu durumda.buyuduk yaa kocaman olduk
Aynen öyle bakalım 1 haftamız kaldıçokta pahalı değilmiş canım daha bana birşey demediler erken bana da uygun en azından diye düşünüyorum
Valla ailemde başka şehirde.. Eşim için bilmediğim bir şehire geldim.. O da başka şehire tayin oldu, yalnız kaldım.. Hatta ilk gebelikte evde yattım, kürtaj oldum, yine tektim..
Ama çok zor birşey değil bence.. Allah güç, kuvvet versin, yapamayacağımız şey yok diye düşünüyorum.. İnsan evde kalıp kendini dinledikçe, yalnızım yalnızım, hamileyim benle ilgilenmeli dendikçe çıkmaza giriyor.. Mesela, ayrıyız diye eşim hamile olmamı istemedi ama ben kendimi dinledim, tek başıma yapabilirim dedim.. İnsan birilerine, birşeye güvendikçe kendini hamile değil hasta zannediyor..
En iyisi hastalıkta, sağlıkta özgürlük
isim varda karar veremiyoruz :) o benım istedigimi ben onun istedigini istemiyorum :)Canimm bnim.msjyeni gordm k.bakma.Evet esimle beraber koyduk Zatn Biz Kiz olursa Erva Yaren erkek olursada Berat efe koyucaktik :) Size kolay gelsinn canm yaa Insallah sizde bulursnz bi isim:)❤❤❤
Ooo canım, hormonlar baya tavan yapmış sende.. Eşlerimiz erkek, bir kere bunu unutmamalıyız.. İkincisi de maalesef, onlar kucaklarına almadan baba olamıyorlar.. Biz ilk andan itibaren anneyiz.. Benim eşim karnıma dokunmadı bile.. Birde üstüne sevecek.. İmkansız..
Birde eşim başka şehirde, nadir görüşüyoruz.. Doktoruma kendim giderim, alışverişimi, yemeğimi herşeyimi kendim yaparım.. Bir kere onun geldiği hafta sonuna denk getirdim randevuyu, anlasın diye.. Doktora giderken; karnım ağrıyor, kaslarım kötü, arabayı zor kullandım deyip durdu.. Artık arabadan inince, istersen benim yerime sana baksınlar ultrason ile dedim..
bebeklerimizle birlikte eşlerimizi de eğiteceğiz artık.. Ne kadar az beklenti o kadar az üzüntü demek..
Sen yat dinlen, kendine yetecek kadar çorbanı yap, iç, yat.. Annene de kısa bir ziyaret yapabilirsin tabi ama uzatma.. Herşeye rağmen tanıklık etsin eşin..
Aynen öyle canım.. 120 gün bitince 4aylık oluyoruz, 5.aya giriyoruz.. Soranlara 4 aylık olduk diyoruz..
CANIM neden sezeryan oldun ? Genel anestezi ile mi yoksa epidural mi oldun ?
Aslında hicbir seyi haketmiyorlar. Bebek dogduktan sonra baba olmalari cok yapmacik degil mi? Bilmiyorlar ki en büyük cezalari bu anın tadını çıkaramamalari. Sen de üzülme canim sevgiyle bebeginle konuş güzel hayaller kur yalniz olmadığını hissedeceksin.ya bu erkekler niye böyle yaa . Hamilelikte insan çok kırılgan oluyor . Bende eşimin düşüncesiz davranışlarına kırgınım şuan . Annelik içgüdüsel ama babalık sonradan öğreniliyor maalesef oyuzden bizim gibi olamazlar
Neymis o isimlerrisim varda karar veremiyoruz :) o benım istedigimi ben onun istedigini istemiyorum :)
Anladım canım.peki sütün kaç gün sonra geldi ? Sütün gelene kadar ne yaptın ?Kalp hastalığım var, kardiyolog sezeryan olmamı istedi,ben epidural istedim ama epiduralde vücuda çok sıvı veriliyormuş, o yüzden genel oldum.
Bebeğimin pitpitlarini hissediyorum çok şükür hissettiğimden beri daha huzurluyum eşim de heyecanlı aslında bebeğin haftasını gününü takip ediyor ara sıra elini karnıma koyuyor ama fırsat buldu mu bi maça bi okeye beni satıyor maalesef ya da canımın çektiği şeyi pek aldığı olmuyor . Bu aralar konuşmuyorum onunlaAslında hicbir seyi haketmiyorlar. Bebek dogduktan sonra baba olmalari cok yapmacik degil mi? Bilmiyorlar ki en büyük cezalari bu anın tadını çıkaramamalari. Sen de üzülme canim sevgiyle bebeginle konuş güzel hayaller kur yalniz olmadığını hissedeceksin.
Anlıyorum canim uyku halinde olabiliyor oyle hi iki de bana olmustu hayta karnimda acayip rahatsizlik baski gibi agri hissetmiştimAslında ilk yatarken sırt üstü yatmıyorum ama gece uykuda bi bakıyorum sırt üstü olmuşum yine. farkında olmuyorum işte bazen bebeği toplanmış hissedince kendimi düzeltiyorum
o istiyor ki o ile başlasın. onur ,oguz birde ayaz daha varda hatırlamıyorum benım buşduklarım yekta ve mirza. özellikle mirzayı cok istiyorumm. ama istemiyorNeymis o isimlerr
bende hayla yuz ustu uyuyom canim insallah olmaz daha kucuk amaKızlar ben yüzüstü uyuyorum hep bi sıkıntı olur mu acaba gece ister istemez yüzüstü yatıyorum
Ben de aynı yüz üstü yatıyorum hala ama karnım hafif Yan dönük oluyor, Onun harici sağa yatarken buluyorum kendimi. Artık sol yanıma yatmaktan sol kolum ağrıyorbende hayla yuz ustu uyuyom canim insallah olmaz daha kucuk ama
Anladım canım.peki sütün kaç gün sonra geldi ? Sütün gelene kadar ne yaptın ?
o istiyor ki o ile başlasın. onur ,oguz birde ayaz daha varda hatırlamıyorum benım buşduklarım yekta ve mirza. özellikle mirzayı cok istiyorumm. ama istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?