2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ama ilgilenmiyor ki. Geçenlerde kanama alanı oluşmuş dr hiç kalkma dedi. Yemek yapmayı bildiği halde yapmadı.temizlik de agir geliyor.o yüzden gideyim de kurtulsun benden.
ya bu erkekler niye böyle yaa . Hamilelikte insan çok kırılgan oluyor . Bende eşimin düşüncesiz davranışlarına kırgınım şuan . Annelik içgüdüsel ama babalık sonradan öğreniliyor maalesef oyuzden bizim gibi olamazlar

Aynen son cümlen çok doğru kendimi hasta sanıyorum ve hamileliğimin keyfini çıkartamıyorum bile sürekli üzgünüm yetmediğimi ve yetemeyeceğimi düşünüyorum. Çalışıyor musun peki ? Nasıl geçiriyorsun zamanını ne tavsiye edersin ?

Canimm bnim.msjyeni gordm k.bakma.Evet esimle beraber koyduk Zatn Biz Kiz olursa Erva Yaren erkek olursada Berat efe koyucaktik :) Size kolay gelsinn canm yaa Insallah sizde bulursnz bi isim:)❤❤❤
isim varda karar veremiyoruz :) o benım istedigimi ben onun istedigini istemiyorum :)

Bence sen de çok alttan alıyorsun canim. Sonuçta bebek yapılırken bunun sonuçlarını bütün erkekler biliyordu. Üstüne taşıyan ve vücudu zarar gören onlar değil. Allah korusun ama doğumda ölüm riski bile taşıyoruz. O hamile olsaydı sen eşin gibi davransaydın sana neler derdi kimbilir? Baksana bi dr a giderken bile söyleniyor taşısa ne yapardı kimbilir. Evlenmeden önce bir sürü hayal kurup insanı kandırıyorlar evlendikten sonra... Masalda kurbağa prense dönüşuyor ya bizim prensler de oduna dönüşüyor bence.Maalesef gerçek hayat bu.

Aslında hicbir seyi haketmiyorlar. Bebek dogduktan sonra baba olmalari cok yapmacik degil mi? Bilmiyorlar ki en büyük cezalari bu anın tadını çıkaramamalari. Sen de üzülme canim sevgiyle bebeginle konuş güzel hayaller kur yalniz olmadığını hissedeceksin.

Kalp hastalığım var, kardiyolog sezeryan olmamı istedi,ben epidural istedim ama epiduralde vücuda çok sıvı veriliyormuş, o yüzden genel oldum.
Anladım canım.peki sütün kaç gün sonra geldi ? Sütün gelene kadar ne yaptın ?

Bebeğimin pitpitlarini hissediyorum çok şükür hissettiğimden beri daha huzurluyum eşim de heyecanlı aslında bebeğin haftasını gününü takip ediyor ara sıra elini karnıma koyuyor ama fırsat buldu mu bi maça bi okeye beni satıyor maalesef ya da canımın çektiği şeyi pek aldığı olmuyor . Bu aralar konuşmuyorum onunla yapacak bir şey yok

Aslında ilk yatarken sırt üstü yatmıyorum ama gece uykuda bi bakıyorum sırt üstü olmuşum yine. farkında olmuyorum işte bazen bebeği toplanmış hissedince kendimi düzeltiyorum
Anlıyorum canim uyku halinde olabiliyor oyle hi iki de bana olmustu hayta karnimda acayip rahatsizlik baski gibi agri hissetmiştim

Kızlar ben yüzüstü uyuyorum hep bi sıkıntı olur mu acaba gece ister istemez yüzüstü yatıyorum

Anladım canım.peki sütün kaç gün sonra geldi ? Sütün gelene kadar ne yaptın ?

Süt zaten doğumdan önce gelmeye başlıyor,hastaneye gideceğim sabahın gecesinde baya bir sütüm gelmişti üstüm falan hep ıslanmıştı hatta uykudan öyle uyandım ama göğüs ucum olmadığı için çok zor emzirdim kızım düzgün tutana kadar neredeyse 1 ay geçti,sarılığı baya yükseldi, Allah izin verirse bu sefer tutamazsa alışana kadar mama vereceğim hasta olmasından iyidir.

o istiyor ki o ile başlasın. onur ,oguz birde ayaz daha varda hatırlamıyorum benım buşduklarım yekta ve mirza. özellikle mirzayı cok istiyorumm. ama istemiyor

İkinizin isimleri de gayet güzel,eğer iki isim seviyorsanız öyle koyun kimse üzülmemiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…