- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.401
Evet aynen bi bakıma bebis uyarıyor bizi :)Anlıyorum canim uyku halinde olabiliyor oyle hi iki de bana olmustu hayta karnimda acayip rahatsizlik baski gibi agri hissetmiştim
Kaçıncı haftada oldun ki sezeryani ? Ben kimden duyduysam sezeryanlilerin sütü hep birkaç gün geç gelmiş ondan şaşırdımSüt zaten doğumdan önce gelmeye başlıyor,hastaneye gideceğim sabahın gecesinde baya bir sütüm gelmişti üstüm falan hep ıslanmıştı hatta uykudan öyle uyandım ama göğüs ucum olmadığı için çok zor emzirdim kızım düzgün tutana kadar neredeyse 1 ay geçti,sarılığı baya yükseldi, Allah izin verirse bu sefer tutamazsa alışana kadar mama vereceğim hasta olmasından iyidir.
mirza oğuz olsun dedim onada yanaşmıyor.İkinizin isimleri de gayet güzel,eğer iki isim seviyorsanız öyle koyun kimse üzülmemiş olur.
hayirli olsun canim en son kacinci haftada gitmistin doktor tahminde bulunmusmuydu@Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin kesin oğlum olacakmış
Kaçıncı haftada oldun ki sezeryani ? Ben kimden duyduysam sezeryanlilerin sütü hep birkaç gün geç gelmiş ondan şaşırdım
mirza oğuz olsun dedim onada yanaşmıyor.
12. Haftada kız gibi demisti. 13. Haftada erkek dedi. Şimdi erkek ama kesin bu sefer dedi canım hiç bu kadar net görmemiştim bu haftada dedi.hayirli olsun canim en son kacinci haftada gitmistin doktor tahminde bulunmusmuydu
Canım eğer göğüs ucun Yoksa, Şu medela nin silikon göğüs ucu satılıyor Kesinlikle onlardan al, ben çok rahat ettim onlarla. Benimde yoktu, Hep onlarla emzirdim, biberon bile verdiğimde sütü sagip hiç reddetme olmadıSüt zaten doğumdan önce gelmeye başlıyor,hastaneye gideceğim sabahın gecesinde baya bir sütüm gelmişti üstüm falan hep ıslanmıştı hatta uykudan öyle uyandım ama göğüs ucum olmadığı için çok zor emzirdim kızım düzgün tutana kadar neredeyse 1 ay geçti,sarılığı baya yükseldi, Allah izin verirse bu sefer tutamazsa alışana kadar mama vereceğim hasta olmasından iyidir.
Doğru göğüs ucuyla emiyorlar hangi marka iyi benimde yok ucu ayrıca önceden alıp koycam kenara göğüs için etkili krem bilen varmı çok açıyordu cunkiCanım eğer göğüs ucun Yoksa, Şu medela nin silikon göğüs ucu satılıyor Kesinlikle onlardan al, ben çok rahat ettim onlarla. Benimde yoktu, Hep onlarla emzirdim, biberon bile verdiğimde sütü sagip hiç reddetme olmadı
hayirlisi olsun saglikla gelsin canim ay insallah benimde oyle cikar 12.1de kiz dedi12. Haftada kız gibi demisti. 13. Haftada erkek dedi. Şimdi erkek ama kesin bu sefer dedi canım hiç bu kadar net görmemiştim bu haftada dedi.
Sen yavaş yavaş öyle seslen bebeğe o da alışır zamanla,benim bebeğin cinsiyeti belli değil ama kız olursa bilge duru istiyorum ama eşim pek istemiyor,eğer kız olursa o şekilde sesleneceğim o da alışıp kabul edecek.
Biz 1 aylıktan beri çınar diyoruz vede çınar olcak ıns alıştı bizim bebiş:)öyle sesleniyorum zaten :)
3 de sezeryanmihayirlisi olsun saglikla gelsin canim ay insallah benimde oyle cikar 12.1de kiz dedi
Bakalim hayirlisi 3kizim var
Benim 3 olacak sezeryan çok korkuyorum3 de sezeryanmi
yok canm 3kizim3 de sezeryanmi
3.kizim sezaryan ama ondan once miyon ameliyati olmustumyok canm 3kizim
ameliyatla birlikte bu 3.sezaryan oluyo canim 3te bisey olmaz innsallahBenim 3 olacak sezeryan çok korkuyorum
Büyük ihtimalle fark var canım 39+1 de sezeryan oldum ben,2 gün hastanede yattım, taburcu olup ertesi gün banyo yapınca yani 3.gün ancak az az gelmeye başlamıştı benim sütüm. Mama olmasaydı perişan olmuştuk38+1'de oldum,bilmiyorum ki belki bünyeden bünyeye fark vardır.
Aynen son cümlen çok doğru kendimi hasta sanıyorum ve hamileliğimin keyfini çıkartamıyorum bile sürekli üzgünüm yetmediğimi ve yetemeyeceğimi düşünüyorum. Çalışıyor musun peki ? Nasıl geçiriyorsun zamanını ne tavsiye edersin ?
Bence sen de çok alttan alıyorsun canim. Sonuçta bebek yapılırken bunun sonuçlarını bütün erkekler biliyordu. Üstüne taşıyan ve vücudu zarar gören onlar değil. Allah korusun ama doğumda ölüm riski bile taşıyoruz. O hamile olsaydı sen eşin gibi davransaydın sana neler derdi kimbilir? Baksana bi dr a giderken bile söyleniyor taşısa ne yapardı kimbilir. Evlenmeden önce bir sürü hayal kurup insanı kandırıyorlar evlendikten sonra... Masalda kurbağa prense dönüşuyor ya bizim prensler de oduna dönüşüyor bence.Maalesef gerçek hayat bu.
Canım sen merak ediyorsun, kızdan erkeğe döner mi diye.. Bana da 12 de kız dediler.. Şimdi erkek dedi doktor.. Bence biz ne kadar ısrar etsekte, cinsiyet organı belirli bir hâl almadan söylememeli doktorlar.. Ki ben sormamıştım bile, kendisi kız olabilir demişti.. Cihazlarıda çok iyidir, renkli gösteren cihazı var, çok net alır görüntüleri.. Ama herşey nasip, kısmet..ameliyatla birlikte bu 3.sezaryan oluyo canim 3te bisey olmaz innsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?