2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Çalışsan da yalnızlık hissetmiyor musun geceleri felan ? Ben zaten duygusal bir insandım hamilelikle iyice duygusallaştım herşeye ağlar oldum dayanıksızlaştım. Günlerdir bir sürü insanla konuştum ve abarttığımı anladım ama elimde değil. Ailemi ayrı eşimi ayrı kendimi ayrı üzdüm günlük ağlamalarım vardı. Sizin gibi insanları gördükce kendime geliyorum. Sağol iyi ki yazdın..

Doğru göğüs ucuyla emiyorlar hangi marka iyi benimde yok ucu ayrıca önceden alıp koycam kenara göğüs için etkili krem bilen varmı çok açıyordu cunki

Ben philips aventin gogus ucunu aldim kucuk numara olani.herkes cok memnunmus can kurtarici diyorlar.krem olarak da lansinohun kremini aldim ve gogus pedi.bide mamajoonun ciftli elektrikli gogus pompasi.e bebekte indirim vardi o gün aldim ben de.arastirdm ama baya öncesinde yorumlari fln okumustum ozellikle gogus pompasinin.insaallah pisman olmam

Bende tam gün çalışıyorum bilmiyorum kızlar ufak tefek iş hariç yapamıyorum ki ben çok hareketli biriyim kısıtlandı herşey yoruluyorum belim ağrıyor zorlasam olmuyor hafta bir yardımcı alıyorum tek yapabildiğim yemek ütü çamaşır ufak tefek derliyorum topluyorum

Bi bakayım canim sagol erken daha dedim 7 ayda alirim diyorum kıyafet aldim biraz bebeğe şifonyer aldim beşik bebek arabası vs 2 ay sonra alıcaz zaten sonrada isten ayrilcam zorlanırım diye bazı şeyleri önceden aldim

Duygusallık hepimizde var bence, ben bugün hiç olmadık şeyden kıyamet kopardım. Evde yılbaşında isyerinden hediye gelen paket çikolata vardı. Yarısı bitter yarısı sütlü ben tatlı yiyemiyorum
Eşimde gayet iyi biliyor. Bitterlerini arada yiyordum. Sabah kontrole gidicektim çantama atayım diye baktım bitter olanların hepsini yemiş nasıl yersin bizi düşünme hiç diye olay çıkarttım. Sorun çikolata değil düşüncesizliği beni susturmak için çareyi paketin tamamını atmakta buldu. Yinede kızgınım ama hala trip atıyorum.

Ben hic kiyafet almamistim daha yeni bikac bisi aldim.ya e bebekte yilbasindan bi iki hafta once her gun bi markanin indirimi baslamisti yilbasina kadar.o ara gorunce aldim yoksa aklimda yoktu benim de.ama emzirmeye cok onem veriyorum ve korkuyorum emziremezsem sutum gelmezse fln.acıdan emzirmekte zorlanirsam o da bana stres yaptirir diye engel olacak her seyi ortadan kaldirmaya calisiyorum kolaylastirici seyler aldim.Allah izin verirse tabi inşaallah

Göğüs ucu almıştım ama biraz büyük geldi ağzına onu da tutmadı, bunların numarası falan var mı önceden hazırlayayım

Bu arada teyzeleri Allah nasip ederse kızımız geliyor Babayla isim savaşımız başladı. Dilem ismini çok beğeniyorum ama kabul etmiyor. Çok şükür herşey yolunda demire başlayacağız. Beslenmeme dikkat etmemi istedi. Bundan sonra yapabilirim insallah. Bugün benim için çok zordu. Muayene sırasını beklerken benden önceki kızın bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendiğine şahit oldum. Olduğum yere yıkıldım. Sıram gelene kadar ağladım. İçim yandı acıyı çeken biliyor. Allah sabrını artırır inşallah.

Göğüs ucu almıştım ama biraz büyük geldi ağzına onu da tutmadı, bunların numarası falan var mı önceden hazırlayayım

Var 15 ile 21 var.buyuk olanin nodan tam emin degilim ben 15mm olani aldim.zaten daha ucu cikmamis olcak gogsun bide bebegin agzi minik.yeni doganlar icin kucuk olan daha iyiymis

Bende aksine önceden daha gergin sinirli bir insandım şimdi çok sakinim. Mesela eşim benim çikolatamı yese oturur ağlarım bizi düşünmüyorsun diye bende böyle bir hal aldım

Kaçıncı haftada oldun ki sezeryani ? Ben kimden duyduysam sezeryanlilerin sütü hep birkaç gün geç gelmiş ondan şaşırdım

canım ben 30. hftada oldum sezeryan sabah oldum akşamına süt gelmişti bile ama az az geliyordu sağmaya başladıktan sonra arttı..

mirza oğuz olsun dedim onada yanaşmıyor.

canım benim de hep hayalim agah mirza idi aşıktım bu isme.. ama eşim yabancı olduğu için oğlumda kabul ettiremedim bir türlü.. sonra yahya isminder karar kılmıştık en son ama benim içimde hep agah mirza vardı..

Hic sorma bi öküz de bende var bende çok kırgınım dünden beri

Senin cinsiyet kesinleşti mi peki

Sm2014 200 gayet iyi bence kaçırma benim hastanede 680 istiyor. En ucuz 500 e buldum evime yakın İstanbul çok pahalı bu konuda. İstanbul Avrupa yakasında Ayrıntılı ultrason için uygun fiyat alan varsa yazarsa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…