- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.421
ben seslenirkende laf söylüyor bana :) ama ben inatla oyle sesleniyorum :)Biz 1 aylıktan beri çınar diyoruz vede çınar olcak ıns alıştı bizim bebiş:)
Inşallah olmaz ikimizinde alllah yardımcısı olsunameliyatla birlikte bu 3.sezaryan oluyo canim 3te bisey olmaz innsallah
Bende sezeryan oldum 2 kere süt geliyor oyle bir durumum olmadi benimKaçıncı haftada oldun ki sezeryani ? Ben kimden duyduysam sezeryanlilerin sütü hep birkaç gün geç gelmiş ondan şaşırdım
Ben çalışıyorum canım, tam gün işim.. Ondan böyleyim belki de.. İşten gelince de tez yazıyorum, kalan vakitte temizlik.. Mesela öğleden beri banyoyu temizledim, yatak odasını yarıladım daha.. Diğer odalar ve ütüm duruyor..
Çalışmayınca nasıl olur tam bilemiyorum ama evdeysen, sabah kalk ne yiyebiliyorsan onu ye.. Çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar al, bizleri de bilgilendirirsin hem.. Mesela günlük alabilirsin.. Her doktor randevunu, kilosu, tansiyonunu, hangi hislerle gittiğini yazarsın, ilerde verirsin yavruna.. Yine, ip alıp birşeyler örebilirsin.. Mesela benim pek becerim yok ama kolay yapılan şeyler varmış.. Günlük bir saat yürüyüşünü yap.. İnan insanı kendini dinleyince çıkmaza giriyor.. Bursada olsan birlikte yürüyelim derdim :)
Doğru göğüs ucuyla emiyorlar hangi marka iyi benimde yok ucu ayrıca önceden alıp koycam kenara göğüs için etkili krem bilen varmı çok açıyordu cunki
Bende tam gün çalışıyorum bilmiyorum kızlar ufak tefek iş hariç yapamıyorum ki ben çok hareketli biriyim kısıtlandı herşey yoruluyorum belim ağrıyor zorlasam olmuyor hafta bir yardımcı alıyorum tek yapabildiğim yemek ütü çamaşır ufak tefek derliyorum topluyorumÇalışsan da yalnızlık hissetmiyor musun geceleri felan ? Ben zaten duygusal bir insandım hamilelikle iyice duygusallaştım herşeye ağlar oldum dayanıksızlaştım. Günlerdir bir sürü insanla konuştum ve abarttığımı anladım ama elimde değil. Ailemi ayrı eşimi ayrı kendimi ayrı üzdüm günlük ağlamalarım vardı. Sizin gibi insanları gördükce kendime geliyorum. Sağol iyi ki yazdın..
Bi bakayım canim sagol erken daha dedim 7 ayda alirim diyorum kıyafet aldim biraz bebeğe şifonyer aldim beşik bebek arabası vs 2 ay sonra alıcaz zaten sonrada isten ayrilcam zorlanırım diye bazı şeyleri önceden aldimBen philips aventin gogus ucunu aldim kucuk numara olani.herkes cok memnunmus can kurtarici diyorlar.krem olarak da lansinohun kremini aldim ve gogus pedi.bide mamajoonun ciftli elektrikli gogus pompasi.e bebekte indirim vardi o gün aldim ben de.arastirdm ama baya öncesinde yorumlari fln okumustum ozellikle gogus pompasinin.insaallah pisman olmam
Duygusallık hepimizde var bence, ben bugün hiç olmadık şeyden kıyamet kopardım. Evde yılbaşında isyerinden hediye gelen paket çikolata vardı. Yarısı bitter yarısı sütlü ben tatlı yiyemiyorumÇalışsan da yalnızlık hissetmiyor musun geceleri felan ? Ben zaten duygusal bir insandım hamilelikle iyice duygusallaştım herşeye ağlar oldum dayanıksızlaştım. Günlerdir bir sürü insanla konuştum ve abarttığımı anladım ama elimde değil. Ailemi ayrı eşimi ayrı kendimi ayrı üzdüm günlük ağlamalarım vardı. Sizin gibi insanları gördükce kendime geliyorum. Sağol iyi ki yazdın..
Bi bakayım canim sagol erken daha dedim 7 ayda alirim diyorum kıyafet aldim biraz bebeğe şifonyer aldim beşik bebek arabası vs 2 ay sonra alıcaz zaten sonrada isten ayrilcam zorlanırım diye bazı şeyleri önceden aldim
Canım eğer göğüs ucun Yoksa, Şu medela nin silikon göğüs ucu satılıyor Kesinlikle onlardan al, ben çok rahat ettim onlarla. Benimde yoktu, Hep onlarla emzirdim, biberon bile verdiğimde sütü sagip hiç reddetme olmadı
Göğüs ucu almıştım ama biraz büyük geldi ağzına onu da tutmadı, bunların numarası falan var mı önceden hazırlayayım
Duygusallık hepimizde var bence, ben bugün hiç olmadık şeyden kıyamet kopardım. Evde yılbaşında isyerinden hediye gelen paket çikolata vardı. Yarısı bitter yarısı sütlü ben tatlı yiyemiyorum
Eşimde gayet iyi biliyor. Bitterlerini arada yiyordum. Sabah kontrole gidicektim çantama atayım diye baktım bitter olanların hepsini yemiş nasıl yersin bizi düşünme hiç diye olay çıkarttım. Sorun çikolata değil düşüncesizliği beni susturmak için çareyi paketin tamamını atmakta buldu. Yinede kızgınım ama hala trip atıyorum.
Kaçıncı haftada oldun ki sezeryani ? Ben kimden duyduysam sezeryanlilerin sütü hep birkaç gün geç gelmiş ondan şaşırdım
mirza oğuz olsun dedim onada yanaşmıyor.
Hic sorma bi öküz de bende var bende çok kırgınım dünden beriya bu erkekler niye böyle yaa . Hamilelikte insan çok kırılgan oluyor . Bende eşimin düşüncesiz davranışlarına kırgınım şuan . Annelik içgüdüsel ama babalık sonradan öğreniliyor maalesef oyuzden bizim gibi olamazlar
O zaman ben şuan 4 ayı dolduruyor sayılıyorum 16 haftalığa yakınım doğru mu anladım
Kızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye
Benim 370 tl sordumValla iyimiş benim hastanem 400 istiyor
Senin cinsiyet kesinleşti mi pekiCanım sen merak ediyorsun, kızdan erkeğe döner mi diye.. Bana da 12 de kız dediler.. Şimdi erkek dedi doktor.. Bence biz ne kadar ısrar etsekte, cinsiyet organı belirli bir hâl almadan söylememeli doktorlar.. Ki ben sormamıştım bile, kendisi kız olabilir demişti.. Cihazlarıda çok iyidir, renkli gösteren cihazı var, çok net alır görüntüleri.. Ama herşey nasip, kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?