- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.441
Benim 370 tl sordum
Sm2014 200 gayet iyi bence kaçırmabenim hastanede 680 istiyor. En ucuz 500 e buldum evime yakın İstanbul çok pahalı bu konuda. İstanbul Avrupa yakasında Ayrıntılı ultrason için uygun fiyat alan varsa yazarsa sevinirim...
Üniversite hastanelerinde varsa daha uygun oluyor bi araştırın istersenizSm2014 200 gayet iyi bence kaçırmabenim hastanede 680 istiyor. En ucuz 500 e buldum evime yakın İstanbul çok pahalı bu konuda. İstanbul Avrupa yakasında Ayrıntılı ultrason için uygun fiyat alan varsa yazarsa sevinirim...
Inşallah benim sütüm de erken gelircanım ben 30. hftada oldum sezeryan sabah oldum akşamına süt gelmişti bile ama az az geliyordu sağmaya başladıktan sonra arttı..
canım benim de hep hayalim agah mirza idi aşıktım bu isme.. ama eşim yabancı olduğu için oğlumda kabul ettiremedim bir türlü.. sonra yahya isminder karar kılmıştık en son ama benim içimde hep agah mirza vardı..
sagol caniim allah razi olsunInşallah olmaz ikimizinde alllah yardımcısı olsun
evet canim cok merak ediyorum 12.1de kizdedi yuksek ihtimal devlete dedi insallah bendede yanilir diyorum ama cok kesin konustu cocuklarimda hic yanilma olmadi simdiye kadar 11.haftada kizima fistik dedi oburlerinde yine ayni kismet bakalimCanım sen merak ediyorsun, kızdan erkeğe döner mi diye.. Bana da 12 de kız dediler.. Şimdi erkek dedi doktor.. Bence biz ne kadar ısrar etsekte, cinsiyet organı belirli bir hâl almadan söylememeli doktorlar.. Ki ben sormamıştım bile, kendisi kız olabilir demişti.. Cihazlarıda çok iyidir, renkli gösteren cihazı var, çok net alır görüntüleri.. Ama herşey nasip, kısmet..
Medela markasının var ben de ve hep onunla emzirdim, yaralar olunca almıştım bidaha da sütten kesilene kadar kullandım, kendi sütümü de sagip biberonla verince reddetmedi memeyi hiç maşallah. Yine kullanırım benDoğru göğüs ucuyla emiyorlar hangi marka iyi benimde yok ucu ayrıca önceden alıp koycam kenara göğüs için etkili krem bilen varmı çok açıyordu cunki
Medipol üniversitesi 550 lira. Acıbadem üniversitesi 680. Üniversite hastaneleri daha pahalı geldi banaÜniversite hastanelerinde varsa daha uygun oluyor bi araştırın isterseniz
Hissediyorum tabi ki.. Geceleri hissetmesem, haftasonları hissediyorum.. Bunu en aza indirmek içinde çabalıyorum.. Ben normalde çok duygusal bir insanım, kolay ağlarım ama bunu insanlara belli etmeyi sevmem.. Tek kızım, ailem çok hassas büyüttü beni.. Bir kez ağladığımda, babamın yanıma oturup ağladığını gördüm.. O andan sonra ne olursa olsun dik duracağım dedim.. Çok şükürde öyleyim.. Eşim ilk evden valizini toplayıp gittiğinde, ertesi gün banyoda kafamda yumurta kadar açıklık gördüm.. Saçkıranmış, adını bile bilmezdim.. Liseden beri tek yaşıyorum, ailemden ayrıyım ama evli iken yalnız kalmak başka bir his.. Ama yapacak birşey yok ki.. Ne kadar ağlasam da sinirlensem de kendime ederdim, ediyordum.. Şuan birde bebeğim etkilenir.. Biz gebeliği nasıl geçirirsek, doğduklarında bebeklerimizde onu yansıtacaklar bence..Çalışsan da yalnızlık hissetmiyor musun geceleri felan ? Ben zaten duygusal bir insandım hamilelikle iyice duygusallaştım herşeye ağlar oldum dayanıksızlaştım. Günlerdir bir sürü insanla konuştum ve abarttığımı anladım ama elimde değil. Ailemi ayrı eşimi ayrı kendimi ayrı üzdüm günlük ağlamalarım vardı. Sizin gibi insanları gördükce kendime geliyorum. Sağol iyi ki yazdın..
Senin cinsiyet kesinleşti mi peki
Çok pahallılar devlet çekmiyor napıcam şaştım kaldım ya artık
Devlet çekmiyor muu ben çekiyor diye biliyorum nasıl yaa ?
Hissediyorum tabi ki.. Geceleri hissetmesem, haftasonları hissediyorum.. Bunu en aza indirmek içinde çabalıyorum.. Ben normalde çok duygusal bir insanım, kolay ağlarım ama bunu insanlara belli etmeyi sevmem.. Tek kızım, ailem çok hassas büyüttü beni.. Bir kez ağladığımda, babamın yanıma oturup ağladığını gördüm.. O andan sonra ne olursa olsun dik duracağım dedim.. Çok şükürde öyleyim.. Eşim ilk evden valizini toplayıp gittiğinde, ertesi gün banyoda kafamda yumurta kadar açıklık gördüm.. Saçkıranmış, adını bile bilmezdim.. Liseden beri tek yaşıyorum, ailemden ayrıyım ama evli iken yalnız kalmak başka bir his.. Ama yapacak birşey yok ki.. Ne kadar ağlasam da sinirlensem de kendime ederdim, ediyordum.. Şuan birde bebeğim etkilenir.. Biz gebeliği nasıl geçirirsek, doğduklarında bebeklerimizde onu yansıtacaklar bence..
Sakin ol, herşey geçecek, bu süreç çok özel, güzel bir süreç.. Keşkesi yok.. 8.-9. Ayda tutuşacağız, şuanı kaybetmemek gerek..
Bu arada kendimi üzgün hissettiğimde hep şunu dinlerim;
Müsait olduğunda dinleyebilirsen, dinle derim canım..
Kesinleşti canım.. Pazartesi kontrol muayenem var.. Ondan sonra tabloya ekleriz dedim..
o istiyor ki o ile başlasın. onur ,oguz birde ayaz daha varda hatırlamıyorum benım buşduklarım yekta ve mirza. özellikle mirzayı cok istiyorumm. ama istemiyor
Riskli gebelikleri çekiyormuş bu hafta gittim hiç yönlendirmedi bile
Sm2014 200 gayet iyi bence kaçırmabenim hastanede 680 istiyor. En ucuz 500 e buldum evime yakın İstanbul çok pahalı bu konuda. İstanbul Avrupa yakasında Ayrıntılı ultrason için uygun fiyat alan varsa yazarsa sevinirim...
cok güzelmiş :) şimdiki cocuundq ne karar kıldınız ya da varmı aklınızda bi isim?canım ben 30. hftada oldum sezeryan sabah oldum akşamına süt gelmişti bile ama az az geliyordu sağmaya başladıktan sonra arttı..
canım benim de hep hayalim agah mirza idi aşıktım bu isme.. ama eşim yabancı olduğu için oğlumda kabul ettiremedim bir türlü.. sonra yahya isminder karar kılmıştık en son ama benim içimde hep agah mirza vardı..
cok güzelmiş :) şimdiki cocuundq ne karar kıldınız ya da varmı aklınızda bi isim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?