2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Meltem hastanesi 200 tl dedi sadece renkli resim vermiyormuş hersey dahil 200 müş

Üniversite hastanelerinde varsa daha uygun oluyor bi araştırın isterseniz

Inşallah benim sütüm de erken gelir

evet canim cok merak ediyorum 12.1de kizdedi yuksek ihtimal devlete dedi insallah bendede yanilir diyorum ama cok kesin konustu cocuklarimda hic yanilma olmadi simdiye kadar 11.haftada kizima fistik dedi oburlerinde yine ayni kismet bakalim

Doğru göğüs ucuyla emiyorlar hangi marka iyi benimde yok ucu ayrıca önceden alıp koycam kenara göğüs için etkili krem bilen varmı çok açıyordu cunki
Medela markasının var ben de ve hep onunla emzirdim, yaralar olunca almıştım bidaha da sütten kesilene kadar kullandım, kendi sütümü de sagip biberonla verince reddetmedi memeyi hiç maşallah. Yine kullanırım ben

Hissediyorum tabi ki.. Geceleri hissetmesem, haftasonları hissediyorum.. Bunu en aza indirmek içinde çabalıyorum.. Ben normalde çok duygusal bir insanım, kolay ağlarım ama bunu insanlara belli etmeyi sevmem.. Tek kızım, ailem çok hassas büyüttü beni.. Bir kez ağladığımda, babamın yanıma oturup ağladığını gördüm.. O andan sonra ne olursa olsun dik duracağım dedim.. Çok şükürde öyleyim.. Eşim ilk evden valizini toplayıp gittiğinde, ertesi gün banyoda kafamda yumurta kadar açıklık gördüm.. Saçkıranmış, adını bile bilmezdim.. Liseden beri tek yaşıyorum, ailemden ayrıyım ama evli iken yalnız kalmak başka bir his.. Ama yapacak birşey yok ki.. Ne kadar ağlasam da sinirlensem de kendime ederdim, ediyordum.. Şuan birde bebeğim etkilenir.. Biz gebeliği nasıl geçirirsek, doğduklarında bebeklerimizde onu yansıtacaklar bence..
Sakin ol, herşey geçecek, bu süreç çok özel, güzel bir süreç.. Keşkesi yok.. 8.-9. Ayda tutuşacağız, şuanı kaybetmemek gerek..
Bu arada kendimi üzgün hissettiğimde hep şunu dinlerim;
Müsait olduğunda dinleyebilirsen, dinle derim canım..

Senin cinsiyet kesinleşti mi peki

Kesinleşti canım.. Pazartesi kontrol muayenem var.. Ondan sonra tabloya ekleriz dedim..

Ne kadar ılımlı bir yaklaşım.. ben kendime ne desem yetersiz kalıyor ikna olamıyorum.. aslında bakanım var gitsem kayınvalidem bakıyor, istediğim zaman ailemi görebiliyorum, eşim bu konu da baya destek oluyor sürekli aynı şeyleri anlatsam da bunalmayıp teselli ediyor, yine de ben memnuniyetsizim ve mutlu olamıyorum..

Riskli gebelikleri çekiyormuş bu hafta gittim hiç yönlendirmedi bile

Allah Allah bana bir arkadaşım demişti ben devlette çektirdim cihaz çok iyi sende git demişti salı günü doktora gidicem bi sorayım nereye yönlendirecek bizim hastanede çekmiyorlar çünkü

canım ben anadolu yakasındayım benim cevreden aldığım fıyatlar 200-400 arasında ben kararımı verdim radistanbulda yaptıracağım radyologların daha iyi oldupunu duydum.. ayrıca benim özeldeki doktorum ekstra ucret almadan yapacak ikili de aynıydı.. 155 tl muayene ucretı verıyorum.. devlette yaptıracgım ayrıca ama bılemıyorum tam ne zamana alabılırım belkıde alamam.. almama ıhtımalıme karsı radistanbulda olacak.. ayrıca okudugum kadarıyla radistanbulda 3 4 kere cagırıyorlar ucretsız ayrınıtolılar 3 ay boyunca devam ediyormuş ama bakalım..

cok güzelmiş :) şimdiki cocuundq ne karar kıldınız ya da varmı aklınızda bi isim?

cok güzelmiş :) şimdiki cocuundq ne karar kıldınız ya da varmı aklınızda bi isim?

canım şimdiki yüksek ihtimal kız.. aynı sorun devam ediyor ben türk ismi vermek istiyorum o yabancı istiyor.. bende diyorum en azında kuranda gecen bir isim olsun türkiyede rahat kullanabilsin.. çünkü eşime kalsa rania, laila, dalia gibi isimler istiyor.. Bende asel veya lina anlam olarak hoşuma gidiyor.. daha kocaman listem var ama eşime kabul ettiremiyorum.. Bunları bir nebze kabul ediyor kuranda geçiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…