- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.461
eşin nereli kii? biz aynı topraklarda yaşadıgımız halde kültür farkımız var ama biz anlaşamıyoruz. sizi düşünemiyorum bile :)canım şimdiki yüksek ihtimal kız.. aynı sorun devam ediyorben türk ismi vermek istiyorum o yabancı istiyor.. bende diyorum en azında kuranda gecen bir isim olsun türkiyede rahat kullanabilsin.. çünkü eşime kalsa rania, laila, dalia gibi isimler istiyor.. Bende asel veya lina anlam olarak hoşuma gidiyor.. daha kocaman listem var ama eşime kabul ettiremiyorum.. Bunları bir nebze kabul ediyor kuranda geçiyor diye
eşin nereli kii? biz aynı topraklarda yaşadıgımız halde kültür farkımız var ama biz anlaşamıyoruz. sizi düşünemiyorum bile :)
Allah Allah bana bir arkadaşım demişti ben devlette çektirdim cihaz çok iyi sende git demişti salı günü doktora gidicem bi sorayım nereye yönlendirecek bizim hastanede çekmiyorlar çünkü
en azından bi orta yol bulunuyor biz ikimizde diretmeyi cok seviyoruz :) benım dedigim olsun hayır benım der dururuzcanım eşim mısırlı.. Türk ismini kesinlikle kabul etmiyor bende onların isimlerini kabul etmiyorum en fazla ortada buluşup kuranda geçen yani hem türkiyede hem orada kullanılabilen isimler üzerinde karar kılabiliyoruz.. oğlumuzdada döndük dolaştık yahya veya hamza arasında kalmıştık
canım türk de olsa farketmiyor malesef bu sorun herkeste
Canim uygulama da 87mm yaziyor yani 8.7cm. Senin bebis masallah 13cmKızlar Dr bebek 13 cm dedi. Bu alttaki takvime göre dünya fark var. Niye böyle oldu
Takvimdeki olcumler tutmuyor galiba, benim de ikili test yapıldığında 11. Haftada bebeğim 13.3 cm çıkmıştıCanim uygulama da 87mm yaziyor yani 8.7cm. Senin bebis masallah 13cm
Çok hoş isimler canım benim eşin nereli buaradacanım şimdiki yüksek ihtimal kız.. aynı sorun devam ediyorben türk ismi vermek istiyorum o yabancı istiyor.. bende diyorum en azında kuranda gecen bir isim olsun türkiyede rahat kullanabilsin.. çünkü eşime kalsa rania, laila, dalia gibi isimler istiyor.. Bende asel veya lina anlam olarak hoşuma gidiyor.. daha kocaman listem var ama eşime kabul ettiremiyorum.. Bunları bir nebze kabul ediyor kuranda geçiyor diye
Cevaplamısin canım benim kusura bakma gormedim ama kurani kerimde geçen isimler birakmaniz çok hoşcanım eşim mısırlı.. Türk ismini kesinlikle kabul etmiyor bende onların isimlerini kabul etmiyorum en fazla ortada buluşup kuranda geçen yani hem türkiyede hem orada kullanılabilen isimler üzerinde karar kılabiliyoruz.. oğlumuzdada döndük dolaştık yahya veya hamza arasında kalmıştık
Çok hoş isimler canım benim eşin nereli buarada
Haklısın canm benim lina ve Asel çok hoş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim cicili cicili giydirirsin inşallahcanım eşim mısırlı.. ama onların kız isimleri çok farklı geliyor bana.. Türkiyede yaşayacağız nasıl olsa bebeğimin hayatının kolay geçmesi için uygun isim bulmaya çalışıyorum..
Cevaplamısin canım benim kusura bakma gormedim ama kurani kerimde geçen isimler birakmaniz çok hoş
Çok haklısin canım ben direkt isme odaklanıyorum anlamlarına bakmadancanım evet ama kuranda geçen isimlerin hepsinin anlamları da iyi olmuyor çok iyi araştırmak gerekiyor.. esved çok hoşuma gitmişti mesela ama anlamı kara siyah mış :) birde tek yerden değil birçok yerden bakıyorum ki kesin olsun diye.. Malum internette herşey var herkes farklı birşey yazıyor
Geçecek canım.. Ne güzel etrafında da anlayışlı insanlar var.. Şükredelim, Rabbim başka şeylerle sınamasın..Sıkıntıların geçsin inşallahNe kadar ılımlı bir yaklaşım.. ben kendime ne desem yetersiz kalıyor ikna olamıyorum.. aslında bakanım var gitsem kayınvalidem bakıyor, istediğim zaman ailemi görebiliyorum, eşim bu konu da baya destek oluyor sürekli aynı şeyleri anlatsam da bunalmayıp teselli ediyor, yine de ben memnuniyetsizim ve mutlu olamıyorum..
canım eşim mısırlı.. Türk ismini kesinlikle kabul etmiyor bende onların isimlerini kabul etmiyorum en fazla ortada buluşup kuranda geçen yani hem türkiyede hem orada kullanılabilen isimler üzerinde karar kılabiliyoruz.. oğlumuzdada döndük dolaştık yahya veya hamza arasında kalmıştık
İstanbul olunca durum değişiyor demek ki :/Medipol üniversitesi 550 lira. Acıbadem üniversitesi 680. Üniversite hastaneleri daha pahalı geldi bana
Hangi arastirma hastanesi? Bazilarinda aliyorlar galiba tam emin degilim. Bezmialem de falan ama ben de bu konuyu merak ediyorum. Kesin bilgisi olan varsa bizi aydinlatabilir mi? Ama senin doktorun sevk falan mi etti belki Ucretsiz olur hic bilemedimkızlar ben ayrıntılı ultrasona arastırma hastanesinde giricem Allah nasip ederse❣. doktorum oraya yonlendiriryormuş.. orda ücretsiz oluyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?