2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hangi arastirma hastanesi? Bazilarinda aliyorlar galiba tam emin degilim. Bezmialem de falan ama ben de bu konuyu merak ediyorum. Kesin bilgisi olan varsa bizi aydinlatabilir mi? Ama senin doktorun sevk falan mi etti belki Ucretsiz olur hic bilemedim
cnm ben izmirde yasıyorum buca kadın doguma gidiyorum. tek benım doktorum degil bu hastanedeki tüm doktorlar tepecik araştırma hastanesine gönderiyor ayrıntılı ultrason için

cnm ben izmirde yasıyorum buca kadın doguma gidiyorum. tek benım doktorum degil bu hastanedeki tüm doktorlar tepecik araştırma hastanesine gönderiyor ayrıntılı ultrason için
Ozaman orasi Ucretsizdir ne guzel hepsi oraya yonlendirdigine gore canim.

Aynen bende ilk zamanlar uç kullandım gerektiğinde sütüm sağdım dışarıdayken falan biberonla verdim hiç sorun olmadı

Bende seAzaryenliyim fakat anında sütüm geldi Allah’a şükür
. N
ilkini de Ahmet Güle gitmiştim ikinciyede ona gidicem sanırım. En uygun bulabildiğim o.

Bende seAzaryenliyim fakat anında sütüm geldi Allah’a şükür
Normal olunca hemen geliyor diyolar ama benim normal olduğu halde 3 gün sonra geldi sütüm. Mama verdim ama yine de sarılık oldu bebeğim kişiden kişiye değişiyor sanırım

Normal olunca hemen geliyor diyolar ama benim normal olduğu halde 3 gün sonra geldi sütüm. Mama verdim ama yine de sarılık oldu bebeğim kişiden kişiye değişiyor sanırım
Çok hemde herkes farklı biraz da yapı meselesi herhalde hormonal de olabilir.bak ben sarılık da yaşamadım maşallah.inşallah yine böyle olur sizde bu Doğumda istediğiniz gibi emzirirsiniz

Ben yalniz oldugum zamanlar knusuyorum.sabah uyandigimda günaydın kizim diyorum:)) hareket ettiginde ozellikle sesleniyorum kizceme

Bnde oglusumla konusuyorm Babasi biseyler getirince Bakalim baba bize ne getirmis kuşuuum diyormm askkkmm diyormm Bazen berat efe diyorm ❤❤❤

bebeği hareket edenlere soruyorum :) benımde arada pıt pıt birşey atıyor ama sürekli degil süreklimi atması gerekiyor. bilmedigimde soruyorum :)

Hangi arastirma hastanesi? Bazilarinda aliyorlar galiba tam emin degilim. Bezmialem de falan ama ben de bu konuyu merak ediyorum. Kesin bilgisi olan varsa bizi aydinlatabilir mi? Ama senin doktorun sevk falan mi etti belki Ucretsiz olur hic bilemedim

Bezmialemde de ücretli 200 tl demişti bir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…