2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim gibi uyurken birden uyanıp sonra uykusu kaçan var mı ? Bir aralar hep aynı saatlerde mide yanması ağrıması ile uyanıyordum en az bir saat uyuyamıyordum. Bu sıralar saatler değişti şuan uyuyamıyorum gebelikte birlikte hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başladım lavabo ihtiyacı felan anlarım da uyuyamamak nedir

Aynen canim ben varim. Gece sebepsiz yere uyanıp bir daha uyuyamiyorum. Benim gördüğüm bütün hamileler deli gibi uyuyordu halbuki
Kitap okuyunca uykum tekrar geliyor tavsiye ederim.

canım saat 6 dan beri dönüp duruyorum tuvalete gittim geldim gözlerimin içi yandığı halde uyuyamıyorum.. yakında uykusuzluktan öleceğim bu gidişle

Aynen canim ben varim. Gece sebepsiz yere uyanıp bir daha uyuyamiyorum. Benim gördüğüm bütün hamileler deli gibi uyuyordu halbuki
Kitap okuyunca uykum tekrar geliyor tavsiye ederim.
canım saat 6 dan beri dönüp duruyorum tuvalete gittim geldim gözlerimin içi yandığı halde uyuyamıyorum.. yakında uykusuzluktan öleceğim bu gidişle

Ay çok can sıkıcı ya

Eki Görüntüle 2090070

:))❤❤❤Kizlarr bebislerinzle konusuyomusunuzzz????
Ben zaten hamileligimin basindan beri hic susmadan konusuyordum
O zamanlar cinsiyetini bilmedigim icin minnosum sen kizmisin erkekmisin kizsan sana etekler tokalar alcm erkeksen de papyon takcam annecim diyordum esimde surekli cocugun basi simdiden sisiyor dogdugunda biktim diye dogacak derdi
Kizim olacakmis zaten surekli annesinin minik kelebegi diye seslenip duruyordum hala oyle :) annesinin minik kelebegi bal kupu sen annenin bitanesi mi olcaksin anneye benze kuzum tamam mi diyorum:) biseyler yerken annem ac agzini sana da hammmm geliyo yapiyorum
Bazen cok yoruluyorum insallah kiymetimi bilrsin anneye cemkirmezsin ilerde diyorum ilk bebegim olcagi icin bazen de kiz sen bi de ablami olcan kardes de mi sevcen diyorum esimde birak da once bi dogsun cocuk diyor napiyon kiz sen orda ne taraftasin annem diyorum. Hatta esim tv izlerken donup konussun diye anneyi cok seviyosan sessiz kal babayi cok seviyosan tekme at diyorum tabi faha hic hareket hissetmedigim icin bilerek diyorum:) ses gelmedi anneyi seviyor yapiyorum:) ben konusmalara doyamiyorum. Namaz saati gelince de hadi annem namaz kilalim birlikte dua edelim sen benle namazdami kiliyosun minnos kuzum benim diyorum:) kanim oyle bir kayniyor ki benm agzim pek durmuyor hatta dogduktan sonra sesimi duymayinca durmayacakmis gibi geliyor

Ne guzel cnm ya Bnimde idrar yolu enfeksiyonum var Icmem gerekiyo ama bi litre icebiliyorm en fazla
bu kadar içmeme ragmen idrar yolu enfeksiyonum cıktı. ama ben o zaman ceşme suyu içiyordum simdi degiştirdik hazır alıyoruz baya azaldı enfeksiyon

Kızlar bazen elim karnım da oluyo. Karnım sisiyo iniyo sisiyo iniyo böyle balon sisirip indirmek gibi.. bende diyorum ki bu ney. Meğer onlar bebeğin hıçkırıkları imiş..
:) Nasıl aklıma gelmedi yaaa

benim hiç şikayetim yokken bile uykudan uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum. en erken 2 gibi uyanıyorum, bazen 3 bazen saat 4 te uyandığımda oluyor. benim tek sıkıntı kaşıntılarım önce kan sulandırı iğnenin yaptığını düşündük fakat gebelik alerjisi olmuşum bazen uykudan uyandırıyor beni kaşıntı ile uyanıyorum.

benim tuvaletim yokken bile doktorda mesanem dolu çıkıyor şimdi gittim diyorum adam inanmıyor böbreklerim mi hızlı çalışıyor nedir bu durum çözemedim.

Neden uykumuz kaçıyor acaba çok tuhaf ..

Herkese iyi pazarlar ben hastalıktan kırılıyorum bu ara Çarşamba 4 5 kere kustuktan sonra acile gittik o gece hastanede kaldım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum şu an, ertesi günü de o şekilde İstanbul a gittik genetik testi için ve maalesef boşuna gittik yaptır amadık Çapa dan nefret ettim

Bu arada hastanede yattığım gecenin sabahı kadın Doğumcum baktı kızım gayet iyi çok şükür kaç gündür kustuğum için doğsun poposunu ısırıcam diyordum benim kız popo yu dönmüş bana sallıyordu ısırabilirsen ısır anne diyordu herhalde

Aynı sorular bende de var sezeryan olacağı içim 17 18 Hazirana denk gelecek bende dr ya tatile çıkarsa diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun

Aynı sorular bende de var sezeryan olacağı içim 17 18 Hazirana denk gelecek bende dr ya tatile çıkarsa diye korkuyorum
Aynı korku bende de var Mayıs'a çıkarsam Dr konusacam normal doğum olsa korkmam ama sezeryanda cahil bir doktora denk gelmek istemiyorum 3. Sezeryan kaçıncı haftada yapılır bilen var mı

Selam anneler dikkatimi çeken bişey var iki gündür göbeğim sivrildi sanki bebek toplanmış sivrilmiş gibi ama karnım sert değil kasılma değil yani sipsivri değişik bişey oldu yaw ne biçim kız karnı anlamadım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…