- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.501
Bugun 18+0 oldum canım, 19a girdimanladım cnm :) kaç haftalıksın tam olarak
Aynen canim ben varim. Gece sebepsiz yere uyanıp bir daha uyuyamiyorum. Benim gördüğüm bütün hamileler deli gibi uyuyordu halbukiKızlar benim gibi uyurken birden uyanıp sonra uykusu kaçan var mı ? Bir aralar hep aynı saatlerde mide yanması ağrıması ile uyanıyordum en az bir saat uyuyamıyordum. Bu sıralar saatler değişti şuan uyuyamıyorum gebelikte birlikte hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başladım lavabo ihtiyacı felan anlarım da uyuyamamak nedir
Kızlar benim gibi uyurken birden uyanıp sonra uykusu kaçan var mı ? Bir aralar hep aynı saatlerde mide yanması ağrıması ile uyanıyordum en az bir saat uyuyamıyordum. Bu sıralar saatler değişti şuan uyuyamıyorum gebelikte birlikte hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başladım lavabo ihtiyacı felan anlarım da uyuyamamak nedir
Aynen canim ben varim. Gece sebepsiz yere uyanıp bir daha uyuyamiyorum. Benim gördüğüm bütün hamileler deli gibi uyuyordu halbuki
Kitap okuyunca uykum tekrar geliyor tavsiye ederim.
canım saat 6 dan beri dönüp duruyorum tuvalete gittim geldim gözlerimin içi yandığı halde uyuyamıyorum.. yakında uykusuzluktan öleceğim bu gidişle
aynen benımde içim yanıyor resmen günde 4-5 litre içiyorum
Ben zaten hamileligimin basindan beri hic susmadan konusuyordum
bu kadar içmeme ragmen idrar yolu enfeksiyonum cıktı. ama ben o zaman ceşme suyu içiyordum simdi degiştirdik hazır alıyoruz baya azaldı enfeksiyonNe guzel cnm ya Bnimde idrar yolu enfeksiyonum var Icmem gerekiyo ama bi litre icebiliyorm en fazla
Kızlar benim gibi uyurken birden uyanıp sonra uykusu kaçan var mı ? Bir aralar hep aynı saatlerde mide yanması ağrıması ile uyanıyordum en az bir saat uyuyamıyordum. Bu sıralar saatler değişti şuan uyuyamıyorum gebelikte birlikte hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başladım lavabo ihtiyacı felan anlarım da uyuyamamak nedir
benim hiç şikayetim yokken bile uykudan uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum. en erken 2 gibi uyanıyorum, bazen 3 bazen saat 4 te uyandığımda oluyor. benim tek sıkıntı kaşıntılarım önce kan sulandırı iğnenin yaptığını düşündük fakat gebelik alerjisi olmuşum bazen uykudan uyandırıyor beni kaşıntı ile uyanıyorum.
benim tuvaletim yokken bile doktorda mesanem dolu çıkıyor şimdi gittim diyorum adam inanmıyor böbreklerim mi hızlı çalışıyor nedir bu durum çözemedim.
Aynı sorular bende de var sezeryan olacağı içim 17 18 Hazirana denk gelecek bende dr ya tatile çıkarsa diye korkuyorumGünaydın anneleriki gecedir sabaha kadar terliyorum ve sanırım hastalığı terleyerek atlatıyorum bugün iyi gibiyim zonklayan başımı saymazsak.
Doğumdan bahsedilmiş bende 39+2 normal doğum yaptım o zaman doğumum kurban bayramına denk geliyordu oğlum 5gün erken gelince bende bayrama 5 gun kala doğurmuştum :) simdi yine kafam da deli sorular ya doğumum bayrama denk gelirse ya doktor tatile filan çıkarsa diye düşünüp duruyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok geçmiş olsungeçmişteki güncellemeleri sonra okurum arkadaşlar
8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti , sabah kilitlendim kaldım . Bele binen ağrıdan sebep diyorum ama eee bu bel zamanında 100 kilo taşıdı , şimdi neye nazlanıyor da diyorum :)
Kalp çarpıntım da çok 2-3 gündür , nabız ölçüyorum çok değil ama kalbim sanki nefesime yetmiyor . sıkışıyor .
Öyle işte ...
Estek köstek yata kalka geçiyor bugün de , hamdolsun
Aynı korku bende de var Mayıs'a çıkarsam Dr konusacam normal doğum olsa korkmam ama sezeryanda cahil bir doktora denk gelmek istemiyorum 3. Sezeryan kaçıncı haftada yapılır bilen var mıAynı sorular bende de var sezeryan olacağı içim 17 18 Hazirana denk gelecek bende dr ya tatile çıkarsa diye korkuyorum
Bişey anımsatmadı ama eksik gibi yani ne biliyim dilan diye tamamlayasım geldi bi an ama güzel isim :)Kizlar dila ismi nasil sizce.size ilk animsattigi sey ne
Geçmiş olsun canımHerkese iyi pazarlar ben hastalıktan kırılıyorum bu ara Çarşamba 4 5 kere kustuktan sonra acile gittik o gece hastanede kaldım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum şu an, ertesi günü de o şekilde İstanbul a gittik genetik testi için ve maalesef boşuna gittik yaptır amadık Çapa dan nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?