2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Belkide bir köşede toplanmıştır minnoş :) Ama benim bir arkadaşım vardı onun da kızı oldu ama karnı sivriydi çok , Hatta burda bir kere ultrasona girdiği için acaba erkek mi diyorduk ama kızmış :)

Belkide bir köşede toplanmıştır minnoş :) Ama benim bir arkadaşım vardı onun da kızı oldu ama karnı sivriydi çok , Hatta burda bir kere ultrasona girdiği için acaba erkek mi diyorduk ama kızmış :)
Kenarı köşesi sivrilse tamam bebektir diycem ama tam göbek deliğim yukarı doğru sivrildi bi itici geldi bu hafta bir anda çıktı karnım en salaş kıyafetimden bile pırtlıyo artık tuhafsadım halbuki çıksın diye bekliyodum :))

Benimki de sonradan değişmez umarım yarın devlette kontrolüm var tam 16+0 olacak çikolata filan yiyip gidicem artık kesin ve net desinler ihtimallerden sıkıldım :)

kızlar birşey sorucam böyle sol tarafıma birşey toplanır gibi oldu orası sert oldu sonra ve bildiginiz kalp gibi atmaya başladı gümbür gümbür. bu ne oluyor ki böyle ?

Ben Henuz bebisimin haraketlerini hissetmiyorum. Bu arada Krem ya da yag suruyor musunuz kizlar. Ben ancak banyo yapinca suruyorum yani hergun suremiyorum. Simdilik bukadar yeterli herhalde. Buyuyunce mi sabah aksam surmek gerekir. Kendimi gurese cikacak gibi hissediyorum

Bişey anımsatmadı ama eksik gibi yani ne biliyim dilan diye tamamlayasım geldi bi an ama güzel isim :)

Bı tane dizide vardı Dila hanım diye biri o yüzden benin aklıma doğudaki aşiretler geldi dizi öyleydi çünkü . Belki de hiç alakası yoktur

Aslında güzel bir isim ama başta bana eksik, devamı gelecek gibi geldi.. Dilara gibi.. Ne demekmiş Dila?

Tam bekledigim cevaplar evet dila hanim diye bi film vardi turkan soray ve kadir inanirin.sonra dizisi de cekilmis sanırım ben bilmiyorum.dogu yoresinin ismi olabilir emin degilim
Bana da eksik gibi geldi ama mesela ben aydan yerine ayda ismini daha cok seviyorum.eksik sevdim galiba butun isimleri:)) asiye yerine asya gibi...hafize yerine hafsa.anlamlari da farklilasiyor tabiki
Dila gonulden seven gibi bi anlami varmis

kızlar birşey sorucam böyle sol tarafıma birşey toplanır gibi oldu orası sert oldu sonra ve bildiginiz kalp gibi atmaya başladı gümbür gümbür. bu ne oluyor ki böyle ?
bilemedim canım toplanıp sertleşme kasılma oluyor ama atmaya başlamasını anlayamadım bol su iç kasılmalar için

Hadi bakalım hayırlısı artık, Insallah tam net bir şekilde öğrenir , emin olursunuz artık :)
inşallah :)

Bugün ilk defa kasığımda ağırlık hissettim çok ayakta kaldım sanırım o yüzden bi süre sonra istemsizce karnımı kasmaya başladım bide yürüyüş yap diyorlar valla hiççç uğraşamam

Bende banyodan banyoya ama aşırı kaşındığı zaman yine aralarda losyon sürüyorum soğuk soğuk iyi geliyor valla :) bebişimin hareketlerini son iki gündür net hissediyorum maşallah diyeyim hareket ettiği zaman işte bu bebeğim diyebiliyorum artık öncesinde çok emin olamıyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…