- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.521
Bı tane dizide vardı Dila hanım diye biri o yüzden benin aklıma doğudaki aşiretler geldi dizi öyleydi çünkü . Belki de hiç alakası yokturKizlar dila ismi nasil sizce.size ilk animsattigi sey ne
Bende daha hareketlerini hissedemedim yaAynenn cnmm bnm Bn gunaydin annecimmmm falan diyipte karnimi sivazliyorm Esim geliyo Napiyo bnim guzel oglum diyo :) Henuz tekme falan atmiyo ama olsunn
Belkide bir köşede toplanmıştır minnoş :) Ama benim bir arkadaşım vardı onun da kızı oldu ama karnı sivriydi çok , Hatta burda bir kere ultrasona girdiği için acaba erkek mi diyorduk ama kızmış :)Selam anneler dikkatimi çeken bişey var iki gündür göbeğim sivrildi sanki bebek toplanmış sivrilmiş gibi ama karnım sert değil kasılma değil yani sipsivri değişik bişey oldu yaw ne biçim kız karnı anlamadım
Aslında güzel bir isim ama başta bana eksik, devamı gelecek gibi geldi.. Dilara gibi.. Ne demekmiş Dila?Kizlar dila ismi nasil sizce.size ilk animsattigi sey ne
Kenarı köşesi sivrilse tamam bebektir diycem ama tam göbek deliğim yukarı doğru sivrildi bi itici geldiBelkide bir köşede toplanmıştır minnoş :) Ama benim bir arkadaşım vardı onun da kızı oldu ama karnı sivriydi çok , Hatta burda bir kere ultrasona girdiği için acaba erkek mi diyorduk ama kızmış :)
Benimki de sonradan değişmez umarım yarın devlette kontrolüm var tam 16+0 olacak çikolata filan yiyip gidicem artık kesin ve net desinler ihtimallerden sıkıldım :)Belkide bir köşede toplanmıştır minnoş :) Ama benim bir arkadaşım vardı onun da kızı oldu ama karnı sivriydi çok , Hatta burda bir kere ultrasona girdiği için acaba erkek mi diyorduk ama kızmış :)
Ama bazı devlet hastanelerinde söylemiyorlar.ben büyük hayal kırıklığı yaşamıştımBenimki de sonradan değişmez umarım yarın devlette kontrolüm var tam 16+0 olacak çikolata filan yiyip gidicem artık kesin ve net desinler ihtimallerden sıkıldım :)
Bende daha hareketlerini hissedemedim ya
bu kadar içmeme ragmen idrar yolu enfeksiyonum cıktı. ama ben o zaman ceşme suyu içiyordum simdi degiştirdik hazır alıyoruz baya azaldı enfeksiyon
Canim yaa tam olarak nasıl bsy kiBnde arada bole hafif dokunur gibi tekme atar gibi oluyor:)
Hadi bakalım hayırlısı artık, Insallah tam net bir şekilde öğrenir , emin olursunuz artık :)Benimki de sonradan değişmez umarım yarın devlette kontrolüm var tam 16+0 olacak çikolata filan yiyip gidicem artık kesin ve net desinler ihtimallerden sıkıldım :)
Canim yaa tam olarak nasıl bsy kii öyle merak ediyorum ki anlatamm oğlum inşalalh bi an once annesino tekmeler
Bişey anımsatmadı ama eksik gibi yani ne biliyim dilan diye tamamlayasım geldi bi an ama güzel isim :)
Bı tane dizide vardı Dila hanım diye biri o yüzden benin aklıma doğudaki aşiretler geldi dizi öyleydi çünkü . Belki de hiç alakası yoktur
Aslında güzel bir isim ama başta bana eksik, devamı gelecek gibi geldi.. Dilara gibi.. Ne demekmiş Dila?
ben o konuda şanslıyım galiba gittiğim doktorlar inatlaşmıyorlar :) oğlumda da devlette 12 de söylemişti doktorum özeldeki ise 16 kadar söylememişti :)Ama bazı devlet hastanelerinde söylemiyorlar.ben büyük hayal kırıklığı yaşamıştım
bilemedim canım toplanıp sertleşme kasılma oluyor ama atmaya başlamasını anlayamadım bol su iç kasılmalar içinkızlar birşey sorucam böyle sol tarafıma birşey toplanır gibi oldu orası sert oldu sonra ve bildiginiz kalp gibi atmaya başladı gümbür gümbür. bu ne oluyor ki böyle ?
inşallah :)Hadi bakalım hayırlısı artık, Insallah tam net bir şekilde öğrenir , emin olursunuz artık :)
Bende banyodan banyoya ama aşırı kaşındığı zaman yine aralarda losyon sürüyorum soğuk soğuk iyi geliyor valla :) bebişimin hareketlerini son iki gündür net hissediyorum maşallah diyeyim hareket ettiği zaman işte bu bebeğim diyebiliyorum artık öncesinde çok emin olamıyodum :)Ben Henuz bebisimin haraketlerini hissetmiyorum. Bu arada Krem ya da yag suruyor musunuz kizlar. Ben ancak banyo yapinca suruyorum yani hergun suremiyorum. Simdilik bukadar yeterli herhalde. Buyuyunce mi sabah aksam surmek gerekir. Kendimi gurese cikacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?