2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bizim doktor 3lüye gerek duymadı ama 4lü için 16 haftada çağırdı salı günü gidince sorucam gerekli mi nedir diye emin değilim yaptırmakta..

Bilmiyorm cnm ya bnim doktor yapti.Sonuclarimi yarin gostericem Şükür ikilide bi sorun cikmadi insallah bundada cikmaz

Bende de var o şikayetler bitmiyor canm

Iyi aksamlar canlar
Haftasonu epey ugrastim ellerim gobegim de bekledim de tık yok benimki tembel mi çıktı ben mi acele ediyorum bilmiyorum
Sabah ve aksam yatakta bekliyom konuşuyorum da ikna olmadi Bugün de hissedemedik
Bir şey soracağım iki gündür sırt üstü yatmamaya alıştım da çok belim ağrıyor yanlara yatmaktan . O kadar çok yerde okudum ki sırt üstü yatmayin diye . Belim ağrıyor sırt üstü yatıyorum bebegime kan gitmiyor icerde boğuluyor hissine kapılıp hemen yana dönüyorum anne yüreği heral bu ben mi abartiyorum ne bileyim ben sırt üstü yatınca kan gitmiyor içerde can çekisiyor yavrum diye korkuyorum . Sizde durumlar nasil

Bende bel ve sırt ağrılarından gece sürekli sırt üstü vaziyette uyanıyorum hemen sola dönüyorum sol tarafım çürüdü zaten

Kizlar hepinize iyi geceler..benimde su son 2 gundur sagda solda toplanma oluyor gibi...bugun uyandim sagima yatmjsjm duzeldim sag taraf sanki biraz acidi.bikac saniye sora normallesti.aynisi solda yattigim zamanda oluyor 2gundur.buyudu sanirim paşamm❤ toplaniyor saga sola:))

Sorma cnm bende hamile kaldim kalali saldim kendimi:/ lekelerdi falan derken.kac aydir bakmiyorum kndime kizginim

Bende bel ve sırt ağrılarından gece sürekli sırt üstü vaziyette uyanıyorum hemen sola dönüyorum sol tarafım çürüdü zaten
Evet canim ya nasıl geçecek boyle 5 ay annelik fedakarlık mis gerçekten ya hamilelikte basliyor mus , sabah sag sol yatmaktan kürek kemiklerim birleşmis gördüm sandim rüyaymis
Sırt üstü yatmis bulunca hemen döneceğiz artik. Miniklerimiz iyi olsunda herşey katlaniliyor . Allahim korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…