- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.581
Ezgi güzel bence,dilem'e ben de muhalefet olabilirim :) ama sen içinden nasıl geçiyorsa öyle davran,cokta kimseyi dinleme. Ne desen begenmeyen çıkar mutlakaKızlar inci nasıl ya da ezgi, gerçi benim gönlüm dilem den yana ama herkes muhalefet
Bizimde 500 tl mis detaylı ultrason şartmı acaba bunu yaptırmak dr istiycem demiştiDevlet çekmiyor muu ben çekiyor diye biliyorum nasıl yaa ?
detaylı usg çok önemli bebeğin tüm organlarına bakılıyor bir anomali saptanırsa doğumdan sonra erken müdahale için önemliBizimde 500 tl mis detaylı ultrason şartmı acaba bunu yaptırmak dr istiycem demişti
Bilmiyorum zaten benim dr muyanesi 200 tl prof birde 500 tl ultrason şeker testi derken 1000 tl doğumun yarisi neredeyse allah bize güç versin hastanelerde çok acımasızÇok pahallılar devlet çekmiyor napıcam şaştım kaldım ya artık
Yaptırcam mecbur napalimdetaylı usg çok önemli bebeğin tüm organlarına bakılıyor bir anomali saptanırsa doğumdan sonra erken müdahale için önemli
maalesef çok pahalı büyük sehirler özellikle. ben direkt perınatolojı uzmanı bir doktora başladım bildiğim kadarıyla kendi hastalarından ücret almıyor ama dısardan gelenlerden ek bir para talep ediliyor allah yardımcımız olsun taramalar doğumlar çok pahalıYaptırcam mecbur napalim
evet kalp ekosu olanına gidin bence. benim arkadaşımın bebeği kalp hastası olarak doğdu ve farkında değildi doğumdan sonra kontrol ediyolar ve direk yoğun bakıma ve sonrada kaybettik bebeği. ben bunu yaşayınca kalbe çok önem verdim olabiliyor die. ki gittiğimde kalp kapakçığında açıklık çıktı halk arasında kalbi delik diyolar. hamileyken kardiyolojiye gittim ayrıntılı olarak kalbe baktı evet dedi açıklık var. doğumda belki kapanır dediler ve kapanmadı hala açıklık var her sene kontrole gidiyoruz. çok şükür hayatını etkileyen bişi değil ama insanın içi yanıo. 13 yaşına kadar kapanır kapanmazsa ilaç tedavisi yada anjıo dedi doktor bekliyoruz dua ediyoruz kapansın diye.Kizlaar nasılsınız ??
Uzun zamandır yoktum nasıl gidiyor ?
Detaylı ultrason hakkında düşünceniz neler ?
3 yerden fiyat aldım
175. TL
250. TL
380 TL
olmak üzere, aralarında ki fark 380 TL olan kalp ekosu çekiyor. Az çok araştırdım ve detaylı ultrason da önemli olan da kalp ekosu olduğunu okudum.. Eşimle de böyle paylaşınca o da 380lik olsun o zaman dedi. Çünkü diğerleri kalp ekosu çekmiyor kalbe ayrıntılı bakılıyor sorun varsa çocuk kalp cerrahina yönlendiriyoruz dedi . Hal böyle olunca benim de kafamkafam bayağı karşıtı. Tecrübeli anneler ve konu hakkında bilgi sahibi olanlardan rica ediyorum bilgilerini paylaşabilirler mı ?
Bu arada şubatın ilk haftası olacak detaylı ultrason çekimi.
Hastanede yaptırcam canim devamlı gittiğim benim kadın doğum dr prof o ultrason istiycem dedi artık nezaman derse yaptırcam napalim sağlık olsundakızlar günaydın.. Bugün benim sağ tarafımda bir ağırlık var yürürken çok rahatsız oluyorum.. otururken iyi ama ne oldu acaba? bugünde çok işim var bakalım ne olacak?
ayrıntılı ultrason için söylüyorum çok çnemli gerçekten.. genel olarak bebeğin sağlığı kontrol ediliyor.. bebeğe giden damarlar direnç vs herşeye bakılıyor ki allah korusun sorun vs varsa doğumda ona göre doktor bulunuyor ufak mudahaleler gerekebiliyor..Benim doktorum biraz dikkatli olsaydı bebeğim kurtulabilirdi..
bazı hastanelerde fiyat pahalı olabiliyor ama bulunduğunuz şehirdeki görüntüleme merkezleri de yaparlar rapor veriyorlar.. yada radyologları araştırabilirsiniz.. sadece prof a gerek duyulmaz.. Bakılan yerler sırasıyla aynıdır ama tabiki baştan savma bir yere de gitmeyin doktorunuz dikkatli olmalı.. perinatoloji uzmanı veya radyolog baksın.. Kadın doğumcular pek önerilmez..
Günaydın güzel anneler
Off işe geldim ama nasıl yoruldum.. İki otobüsle hastaneye, 2otobüsle işe.. Artık çok kolay yoruluyorum.. Neyse ki paşam iyi çok şükür..
Benim doktorcuğum, midem bulanıyor diye kan hapı yerine kan iğnesi verdi.. Haftada iki gün vurdur dedi.. Çalşıyorum, nasıl vurduracağım acaba? Mahallemde sağlık ocağı var ama ora dolu diye kaydım başka yerde, vururlar mı sizce? Ayrıca; ilkini vurdurdum da çok yakıyor ilaç, canı tatlı biri değilim ama yürürken baya zorluyor.. Hap mı almalıyım sizce? Cidden çok bulantı yapıyor mu?
Bu arada, doktoruma niacinamide içerikli cilt bakım ürünü kullanabilir miyim dedim.. Ne dedi bana? Bebek yağı kullan..Şu yağlı cildime birde bebek yağı ki kuru olsa da sürmem asla
Bizimde doktor birşey söylememişti cinsiyet için .8 Aralık'ta en son baktı.buhaftabsonu gideceğiz kısmetse belli olur insallahGünaydınnnn...ben bir aydır görmüyorum minnaklarımı..bu hafta kontrol bakalım hayırlısı inşallah..benim dr bu zamana kadar hiç birşey söylemedi cinsiyet ile ilgili yanıltıcı olmasın dedi.inşallah sağlıkla gelsinler
Ben gece yatmadan içiyorum canım, bulantım var ama hapla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hapa başlayalı 2 gün olduGünaydın güzel anneler
Off işe geldim ama nasıl yoruldum.. İki otobüsle hastaneye, 2otobüsle işe.. Artık çok kolay yoruluyorum.. Neyse ki paşam iyi çok şükür..
Benim doktorcuğum, midem bulanıyor diye kan hapı yerine kan iğnesi verdi.. Haftada iki gün vurdur dedi.. Çalşıyorum, nasıl vurduracağım acaba? Mahallemde sağlık ocağı var ama ora dolu diye kaydım başka yerde, vururlar mı sizce? Ayrıca; ilkini vurdurdum da çok yakıyor ilaç, canı tatlı biri değilim ama yürürken baya zorluyor.. Hap mı almalıyım sizce? Cidden çok bulantı yapıyor mu?
Bu arada, doktoruma niacinamide içerikli cilt bakım ürünü kullanabilir miyim dedim.. Ne dedi bana? Bebek yağı kullan..Şu yağlı cildime birde bebek yağı ki kuru olsa da sürmem asla
guzelmis bence brnde dusunsrmmi ne ? brnim kizlar sila sena onlara uygun isim araiyorum m harfi ile baslamsini daha cok istiyorum babalari s harfi ile basliyor brnumki m harfi ile.Kizlar dila ismi nasil sizce.size ilk animsattigi sey ne
merhaba seni başka topikde de görmüştüm eşinde problem vardı o ay hamile kalmışsın sanırımHastanede yaptırcam canim devamlı gittiğim benim kadın doğum dr prof o ultrason istiycem dedi artık nezaman derse yaptırcam napalim sağlık olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?