2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana devlette ve özeldeki doktorum ikisinde aynı ilacı verdi gyneferon draje.hergun içiyorum.yani her geceama ben kendim gece yatarken içmeye karar verdim doktoruna sor istersen aç karınla içmek gerek.sabah aç karınla tiroid ilacı içtiğim için gece bunu içiyorum hem bulanan midemi daha da bulandırmiyor.tiroid ilacını bile bazen çıkarıyorum sabah sabah su içtigim için .

Ben daha yeni randevu aldım kızlar..
200 tl ayrıntılı ultrason.. pazartesi günü saat 14te
Hayırlısı olsun tatlım
Bi ağırlığımız rahatsızlığımız yok ki niye uyuyamıyoruz acaba ben gebelikten önce hiç bilmezdim böyle uyanmak felan
Gebelik psikolojisi galiba ama benim gece 9 kere lavaboya gittiğim oluyor

Bilmiyorum zaten benim dr muyanesi 200 tl prof birde 500 tl ultrason şeker testi derken 1000 tl doğumun yarisi neredeyse allah bize güç versin hastanelerde çok acımasız

Öyle malesef canım okula giden çocuk kira borç şu aralar kafayı sıyırmama ramak kaldı hamd olsum her halimize ama borcun var diye resmen kusurlu gözle bakılıyor ne zaman biticek borcunuz sorusuna ayrı uyuzum bende vaktini bilsem rahatlıcam ama bizim milletimiz az sinir bozucu kimseyle görüşmicem artık yoruldum

Severim o prensesi ben saglikla gelsin
amin canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah :)

Hadi kesinleşti tamamen gözün aydın :)
sağol kuzum çok şükür artık net :)

Aynen bende oyle 4 hafta 1 ay degilmi zaten
4 hfta 28güne tekabül ediyor tam bir ay değil ama öyle kabul etmek insanlara laf anlatmak açısından daha kolay :)

bana fetal eko şart oğlumun rahatsızlığı olduğu için, bugün zübeyde de ki doktora söyledim oglumun durumunu, bu şekilde hikayesi olan gebeleri dörtçelik cocuk hastanesine yönlendiriyolarmış. orda kalp doktorları tarafından ücretsiz fetal eko çekiliyor şimdiden randevu al dedi hem özelde detaylı+fetal eko yaptırıcam hemde ayrıca dörtçelikte sadece fetal eko çektircem bakalım

Yaaa gözün aydın sağlıkla gelsin fistiiikk
sağol canımmm hepsi sağlıcakla gelsinnn

zübeyde de yok canım şimdi çıktım orda dışarda yaptırcaz mecbur hiç göstermiyorlar ultrasonda sadece bana 220 gr olmuş dedi herşey iyi dedi okadar ve diyetisyene git dedi

aay dedimi bana birşey demedi yaaaa

heyecandan dr sormaya unuttum cinsiyeti oda bir şey demedi 2 3 hafta sonra detaylı istedi sadece boyunu da demedi sadece kilosunu dedi
ya bana baya baya herşeyi gösterdi bi rahatsızlığın bi sıkıntın var mı diye sordu, ultrasonda herşeyi gösterdi hatta başka nesini göstersemm diye düşünürken cinsiyetini sordum kız dedi bak bacak arası boş erkekte böyle olmuyor dedi bi kaç şey daha sordum cevapladı güzel geçti muayene bir ay sonra tekrar görüşelim dedi bu doktordan çok memnunum inşallah gitmez bi yere

Ayyy maşallah gözün aydın canım benim
sağolasın canımmm :)

benimle de güzel konuştu kilo konusu olsun şeker hastalığım olsun falan ama bende sormadım heyecandan oda birşey demedi cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…