- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.621
aay dedimi bana birşey demedi yaaaaCinsiyetimiz %100 kız
Bana devlette ve özeldeki doktorum ikisinde aynı ilacı verdi gyneferon draje.hergun içiyorum.yani her geceama ben kendim gece yatarken içmeye karar verdim doktoruna sor istersen aç karınla içmek gerek.sabah aç karınla tiroid ilacı içtiğim için gece bunu içiyorum hem bulanan midemi daha da bulandırmiyor.tiroid ilacını bile bazen çıkarıyorum sabah sabah su içtigim için .Hemen internetten bakıyorum canım.. Devlette randevum var cuma günü.. Belki o, akıllı bir tercih yapar.. Kan hapını hergün mü içiyorsun peki?
Bende vitamin ve omega3 ilacımı gece yatmadan içiyorum.. Bulantılar çok fena cidden.. Kan hapını hergün mü dönüşümlü mü içiyorsun peki?
İş yerinde belli olmasın diye normal yürüyorum ama öyle bir ağrıyor ki sağolsun.. Hap hergün bulantını 3katına çıkarır, haftada iki gün iğne vurdur dedi ama hazirana kadar delik deşik olurum galiba.. Ayrıca bir daha ki güne kadar bu ağrının geçeceğini hiç sanmıyorum.. En iyisi dediğin gibi bir yol bulmak canım..
İnşallah canım.bizim ilk bebek.saglikli olmasından başka dileğimiz yokBizde 12 aralıkta gitmiştik aynıyız inş allah gönlümüze göre versin tabi sağlıkla
Üçlü canımamin insallah❤
Hangisinin sonuclari canim ikili mi uclu mu ?
Hayırlısı olsun tatlımBen daha yeni randevu aldım kızlar..
200 tl ayrıntılı ultrason.. pazartesi günü saat 14te
Gebelik psikolojisi galiba ama benim gece 9 kere lavaboya gittiğim oluyorBi ağırlığımız rahatsızlığımız yok ki niye uyuyamıyoruz acaba ben gebelikten önce hiç bilmezdim böyle uyanmak felan
Bilmiyorum zaten benim dr muyanesi 200 tl prof birde 500 tl ultrason şeker testi derken 1000 tl doğumun yarisi neredeyse allah bize güç versin hastanelerde çok acımasız
Ayyy maşallah gözün aydın canım benimCinsiyetimiz %100 kız
20. Haftamızdayız artık kızlar...
amin canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah :)Severim o prensesi bensaglikla gelsin
sağol kuzum çok şükür artık net :)Hadi kesinleşti tamamen gözün aydın :)
4 hfta 28güne tekabül ediyor tam bir ay değil ama öyle kabul etmek insanlara laf anlatmak açısından daha kolay :)Aynen bende oyle4 hafta 1 ay degilmi zaten
bana fetal eko şart oğlumun rahatsızlığı olduğu için, bugün zübeyde de ki doktora söyledim oglumun durumunu, bu şekilde hikayesi olan gebeleri dörtçelik cocuk hastanesine yönlendiriyolarmış. orda kalp doktorları tarafından ücretsiz fetal eko çekiliyor şimdiden randevu al dedi hem özelde detaylı+fetal eko yaptırıcam hemde ayrıca dörtçelikte sadece fetal eko çektircem bakalımAmin canım adıyla yaşasın hepsi inşallah ☺
Eko çekilen yer ultromed fsm de 380 tl .
175 tl olan yildirim doruk hastanesi eko çekilmiyor cerraha yönlendiriyoruz dedi sorun varsa.
250 tl olan da sonomar orda da yok eko . Gerek duyulursa çekiyoruz dedi..
sağol canımmm hepsi sağlıcakla gelsinnnYaaa gözün aydın sağlıkla gelsin fistiiikk
zübeyde de yok canım şimdi çıktım orda dışarda yaptırcaz mecbur hiç göstermiyorlar ultrasonda sadece bana 220 gr olmuş dedi herşey iyi dedi okadar ve diyetisyene git dedi
aay dedimi bana birşey demedi yaaaa
ya bana baya baya herşeyi gösterdi bi rahatsızlığın bi sıkıntın var mı diye sordu, ultrasonda herşeyi gösterdi hatta başka nesini göstersemm diye düşünürken cinsiyetini sordum kız dedi bak bacak arası boş erkekte böyle olmuyor dedi bi kaç şey daha sordum cevapladı güzel geçti muayene bir ay sonra tekrar görüşelim dedi bu doktordan çok memnunum inşallah gitmez bi yereheyecandan dr sormaya unuttum cinsiyetioda bir şey demedi 2 3 hafta sonra detaylı istedi sadece boyunu da demedi sadece kilosunu dedi
sağolasın canımmm :)Ayyy maşallah gözün aydın canım benim
benim adim mine zaten :))))Mine olabilir bence :) veya Mina :)
benim adim mine zaten :))))
Beybisi123 Sanırım sadece ultramed de fetal eko var, aradık 19.haftada tekrar arayın 20-22 arasına gün verelim dediler. Oraya gidicez artık.
İlk bebek daha heyecanlı oluyor umarım hepimi sağ Salim kucağımıza alırıZ.bende her sabah troid ilacı öğlen gibi de gynoferron alıyorumİnşallah canım.bizim ilk bebek.saglikli olmasından başka dileğimiz yok
benimle de güzel konuştu kilo konusu olsun şeker hastalığım olsun falan ama bende sormadım heyecandan oda birşey demedi cinsiyet içinamin canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah :)
sağol kuzum çok şükür artık net :)
4 hfta 28güne tekabül ediyor tam bir ay değil ama öyle kabul etmek insanlara laf anlatmak açısından daha kolay :)
bana fetal eko şart oğlumun rahatsızlığı olduğu için, bugün zübeyde de ki doktora söyledim oglumun durumunu, bu şekilde hikayesi olan gebeleri dörtçelik cocuk hastanesine yönlendiriyolarmış. orda kalp doktorları tarafından ücretsiz fetal eko çekiliyor şimdiden randevu al dedi hem özelde detaylı+fetal eko yaptırıcam hemde ayrıca dörtçelikte sadece fetal eko çektircem bakalım
sağol canımmm hepsi sağlıcakla gelsinnn
ya bana baya baya herşeyi gösterdi bi rahatsızlığın bi sıkıntın var mı diye sordu, ultrasonda herşeyi gösterdi hatta başka nesini göstersemm diye düşünürken cinsiyetini sordum kız dedi bak bacak arası boş erkekte böyle olmuyor dedi bi kaç şey daha sordum cevapladı güzel geçti muayene bir ay sonra tekrar görüşelim dedi bu doktordan çok memnunum inşallah gitmez bi yere
sağolasın canımmm :)
fiyatı ne kadar canım acaba medikal de var mıdır bana 2-3 hafta sonra yaptır dedi o zaman da medikale gidicem varsa orda yaptırayımBeybisi123 Sanırım sadece ultramed de fetal eko var, aradık 19.haftada tekrar arayın 20-22 arasına gün verelim dediler. Oraya gidicez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?