- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.601
Evet doğrumerhaba seni başka topikde de görmüştüm eşinde problem vardı o ay hamile kalmışsın sanırım
Bizde 12 aralıkta gitmiştik aynıyız inş allah gönlümüze göre versin tabi sağlıklaBizimde doktor birşey söylememişti cinsiyet için .8 Aralık'ta en son baktı.buhaftabsonu gideceğiz kısmetse belli olur insallah
yok canım yapmıyorlarmış dışarda yaptırcaksın dedi doktor banami-nick senin zubeydede kontroolun vardi canim.senden de ayrintili ultrason isteyecekmi zubeyded e varmi nerde yaptiricaz bilgi alicaktim senden.
bensubat ortasi doruktan randevu aldim 225 tl mis.zubeydede yoksa mecbur orda yaptiracagim.
Günaydın güzel anneler
Off işe geldim ama nasıl yoruldum.. İki otobüsle hastaneye, 2otobüsle işe.. Artık çok kolay yoruluyorum.. Neyse ki paşam iyi çok şükür..
Benim doktorcuğum, midem bulanıyor diye kan hapı yerine kan iğnesi verdi.. Haftada iki gün vurdur dedi.. Çalşıyorum, nasıl vurduracağım acaba? Mahallemde sağlık ocağı var ama ora dolu diye kaydım başka yerde, vururlar mı sizce? Ayrıca; ilkini vurdurdum da çok yakıyor ilaç, canı tatlı biri değilim ama yürürken baya zorluyor.. Hap mı almalıyım sizce? Cidden çok bulantı yapıyor mu?
Bu arada, doktoruma niacinamide içerikli cilt bakım ürünü kullanabilir miyim dedim.. Ne dedi bana? Bebek yağı kullan..Şu yağlı cildime birde bebek yağı ki kuru olsa da sürmem asla
Cinsiyetimiz %100 kız
çok sevindim o kadr umutsuz vakayken tuutu mu yani çok fazla okuyamadım bir kaç mesajını görmüştüm ben de istiyorum bu ay ebenmde eşimde problem var değerler çok yüksek değilEvet doğru
guzelmis bence brnde dusunsrmmi ne ? brnim kizlar sila sena onlara uygun isim araiyorum m harfi ile baslamsini daha cok istiyorum babalari s harfi ile basliyor brnumki m harfi ile.
ben 20haftalıkken doktorum bana tam 5aylıksın demişti ilk gebeliğimde senin de 4 bitti 5.aya girdin sanırım çok karışık bu ay olayı içinden çıkamıyorum herkes farklı şeyler söylüyor o yüzden her dört haftayı bir ay kabul ediyorum bende yoruldum insanlara anlatmaya çalışmaktan :)
bende bumu arastırdım ama hiç bi yerde net bilgi bulamadım bu fiyatlar hangi hastanelerde geçerli canım benim için de en önemli şey eko çekimi, oğlumda çekilmedi ve biz doğduktan sonra kalbinde bir takım rahatsızlıklar olduğunu öğrendik bu sefer de çok endişeliyim varsa da önceden bileyim istiyorum
adıyla yaşasın canım benim oğluşumun adı da göktuğ bora, çok seviyorum bu ismi
yok canım yapmıyorlarmış dışarda yaptırcaksın dedi doktor bana[/QUOTE
bilgi kesinlesmis oldu saol banada doktor yaptirsan iyi olur demisti .burda yok demisti sen ben yaptirmistim deyince benmi yanlis anladim acaba drmistim.olsaydi iyi olurdu ..
neyse artik dorukta yaptiricam baska hastane bilmiyorum irasi bildigim yer diye arastirmadim fiyatida makul grldi dah pahaliya yaptiranlar var
ben 20haftalıkken doktorum bana tam 5aylıksın demişti ilk gebeliğimde senin de 4 bitti 5.aya girdin sanırım çok karışık bu ay olayı içinden çıkamıyorum herkes farklı şeyler söylüyor o yüzden her dört haftayı bir ay kabul ediyorum bende yoruldum insanlara anlatmaya çalışmaktan :)
bende bumu arastırdım ama hiç bi yerde net bilgi bulamadım bu fiyatlar hangi hastanelerde geçerli canım benim için de en önemli şey eko çekimi, oğlumda çekilmedi ve biz doğduktan sonra kalbinde bir takım rahatsızlıklar olduğunu öğrendik bu sefer de çok endişeliyim varsa da önceden bileyim istiyorum
adıyla yaşasın canım benim oğluşumun adı da göktuğ bora, çok seviyorum bu ismi
evet kalp ekosu olanına gidin bence. benim arkadaşımın bebeği kalp hastası olarak doğdu ve farkında değildi doğumdan sonra kontrol ediyolar ve direk yoğun bakıma ve sonrada kaybettik bebeği. ben bunu yaşayınca kalbe çok önem verdim olabiliyor die. ki gittiğimde kalp kapakçığında açıklık çıktı halk arasında kalbi delik diyolar. hamileyken kardiyolojiye gittim ayrıntılı olarak kalbe baktı evet dedi açıklık var. doğumda belki kapanır dediler ve kapanmadı hala açıklık var her sene kontrole gidiyoruz. çok şükür hayatını etkileyen bişi değil ama insanın içi yanıo. 13 yaşına kadar kapanır kapanmazsa ilaç tedavisi yada anjıo dedi doktor bekliyoruz dua ediyoruz kapansın diye.
detaylı ayrıntılı olarak baktırın derim....
Bilmiyorum zaten benim dr muyanesi 200 tl prof birde 500 tl ultrason şeker testi derken 1000 tl doğumun yarisi neredeyse allah bize güç versin hastanelerde çok acımasız
Benimde bulantilarim az da olsa hala devam ediyor.ben gece yatmadan içiyorum gyneferon istersen doktoruna danış.
Ben gece yatmadan içiyorum canım, bulantım var ama hapla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hapa başlayalı 2 gün oldu
Kan ignesini hic tavsiye etmiyorum yillarca agrisi bezesi gecmediabartisiz bes alti yil agrisini hissettim belki vucudumdan kaynaklidir bilmiyorum yirtilmis gibi agri cektim.ben hap kabizlik yaptığı için bikac yildir kan surubu kullaniyorum maltofer minik minik gunluk cam kaplarda.cocukluktan beri kansizlik oldugu için her turlusunu denedim surup bünyemi bozmayan tek tur.pekmez gibi tadi var sevmiyorum ama arkasindan hemen su iciyorum bulantı fln da yapmıyor
guzelmis bence brnde dusunsrmmi ne ? brnim kizlar sila sena onlara uygun isim araiyorum m harfi ile baslamsini daha cok istiyorum babalari s harfi ile basliyor brnumki m harfi ile.
Cinsiyetimiz %100 kız
Canım merhaba sen detaylı ultrasonu jimerde mi yaptıracaksın ?Günaydın güzel anneler
Off işe geldim ama nasıl yoruldum.. İki otobüsle hastaneye, 2otobüsle işe.. Artık çok kolay yoruluyorum.. Neyse ki paşam iyi çok şükür..
Benim doktorcuğum, midem bulanıyor diye kan hapı yerine kan iğnesi verdi.. Haftada iki gün vurdur dedi.. Çalşıyorum, nasıl vurduracağım acaba? Mahallemde sağlık ocağı var ama ora dolu diye kaydım başka yerde, vururlar mı sizce? Ayrıca; ilkini vurdurdum da çok yakıyor ilaç, canı tatlı biri değilim ama yürürken baya zorluyor.. Hap mı almalıyım sizce? Cidden çok bulantı yapıyor mu?
Bu arada, doktoruma niacinamide içerikli cilt bakım ürünü kullanabilir miyim dedim.. Ne dedi bana? Bebek yağı kullan..Şu yağlı cildime birde bebek yağı ki kuru olsa da sürmem asla
zübeyde de yok canım şimdi çıktım orda dışarda yaptırcaz mecbur hiç göstermiyorlar ultrasonda sadece bana 220 gr olmuş dedi herşey iyi dedi okadar ve diyetisyene git dedimi-nick senin zubeydede kontroolun vardi canim.senden de ayrintili ultrason isteyecekmi zubeyded e varmi nerde yaptiricaz bilgi alicaktim senden.
bensubat ortasi doruktan randevu aldim 225 tl mis.zubeydede yoksa mecbur orda yaptiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?