2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mi-nick senin zubeydede kontroolun vardi canim.senden de ayrintili ultrason isteyecekmi zubeyded e varmi nerde yaptiricaz bilgi alicaktim senden.
bensubat ortasi doruktan randevu aldim 225 tl mis.zubeydede yoksa mecbur orda yaptiracagim.
yok canım yapmıyorlarmış dışarda yaptırcaksın dedi doktor bana

Kan ignesini hic tavsiye etmiyorum yillarca agrisi bezesi gecmedi abartisiz bes alti yil agrisini hissettim belki vucudumdan kaynaklidir bilmiyorum yirtilmis gibi agri cektim.ben hap kabizlik yaptığı için bikac yildir kan surubu kullaniyorum maltofer minik minik gunluk cam kaplarda.cocukluktan beri kansizlik oldugu için her turlusunu denedim surup bünyemi bozmayan tek tur.pekmez gibi tadi var sevmiyorum ama arkasindan hemen su iciyorum bulantı fln da yapmıyor

guzelmis bence brnde dusunsrmmi ne ? brnim kizlar sila sena onlara uygun isim araiyorum m harfi ile baslamsini daha cok istiyorum babalari s harfi ile basliyor brnumki m harfi ile.

Sizin kizlara uyan bi isimmis cidden.neden olmasin benim hosuma gitti dila ama koyamicam sanirim esimle isim konusunda zevklerimiz hic uymuyor.en son ayse fatma fln koyup kurtulcaz sanirim degisik isimlerde uzlasamadik

Aynen bende oyle 4 hafta 1 ay degilmi zaten

Amin canım adıyla yaşasın hepsi inşallah ☺

Eko çekilen yer ultromed fsm de 380 tl .

175 tl olan yildirim doruk hastanesi eko çekilmiyor cerraha yönlendiriyoruz dedi sorun varsa.

250 tl olan da sonomar orda da yok eko . Gerek duyulursa çekiyoruz dedi..

Çok teşekkür ederim canım cook sağol.

Evladına da rabbim sağlık versin kapanır inşallah. ☺

Bilmiyorum zaten benim dr muyanesi 200 tl prof birde 500 tl ultrason şeker testi derken 1000 tl doğumun yarisi neredeyse allah bize güç versin hastanelerde çok acımasız

Canımyasadigin şehire bak ultrason merkezleri vardır illa ki oralar da daha uygun olabilir. Veya başka hastanelerde sorabilirsin arayıp bilgi veriyorlar. Birde kesinlikle sor kalp ekosu çekiliyor mu diye.

Benimde bulantilarim az da olsa hala devam ediyor.ben gece yatmadan içiyorum gyneferon istersen doktoruna danış.

Hemen internetten bakıyorum canım.. Devlette randevum var cuma günü.. Belki o, akıllı bir tercih yapar.. Kan hapını hergün mü içiyorsun peki?

Ben gece yatmadan içiyorum canım, bulantım var ama hapla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hapa başlayalı 2 gün oldu

Bende vitamin ve omega3 ilacımı gece yatmadan içiyorum.. Bulantılar çok fena cidden.. Kan hapını hergün mü dönüşümlü mü içiyorsun peki?

İş yerinde belli olmasın diye normal yürüyorum ama öyle bir ağrıyor ki sağolsun.. Hap hergün bulantını 3katına çıkarır, haftada iki gün iğne vurdur dedi ama hazirana kadar delik deşik olurum galiba.. Ayrıca bir daha ki güne kadar bu ağrının geçeceğini hiç sanmıyorum.. En iyisi dediğin gibi bir yol bulmak canım..

kocamann Canım merhaba. Bende Bursadayim.

Detaylı ultrasonu yıldırım dorukta da çektirebilirsin 175 Tl orda ben şubata aldım ama iptal ettirdim kalp ekosu çekmedikleri için.

Bilgin olsun

Canım merhaba sen detaylı ultrasonu jimerde mi yaptıracaksın ?

mi-nick senin zubeydede kontroolun vardi canim.senden de ayrintili ultrason isteyecekmi zubeyded e varmi nerde yaptiricaz bilgi alicaktim senden.
bensubat ortasi doruktan randevu aldim 225 tl mis.zubeydede yoksa mecbur orda yaptiracagim.
zübeyde de yok canım şimdi çıktım orda dışarda yaptırcaz mecbur hiç göstermiyorlar ultrasonda sadece bana 220 gr olmuş dedi herşey iyi dedi okadar ve diyetisyene git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…