- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.641
İnşallah canım hadi sağlıcakla sende öğrenirsin :)mi-nick canım hadi gözün aydın Begüm bebek sağlıkla gelsin inş darısı başıma:)
380 tl canım, medicalparkta da detaylı var ama fetal eko yokmuş orda o yüzden orada yaptırmycam benfiyatı ne kadar canım acaba medikal de var mıdır bana 2-3 hafta sonra yaptır dedi o zaman da medikale gidicem varsa orda yaptırayım
boşver takma sen onları kafanaİki tane kıyafet aldım diye bir sürü şey duydum yahu. Heves etme isim düşünme daha erken diye diye sinir ettiler. İsim düşünüyorum diye saplantılısın dedi bugün bir arkadaşım, kocasının ceketi üzerine düşse hamile kalan şanslılardan değilim benim heyecan yapmam seninde anlamaman çok normal kalbini kırmayayım dedim. Geriyorlar beni. Birde durduk yere anlatmıyorum sorduklarında söylüyorum yinede aptal saptal yorumlar.
Sağol kuzum hadi darısı sana inşallah
Bende hevesleniyorum şunu alayım bunu alayım diye kayınvalidem hele bi doğsun öyle al diyorİki tane kıyafet aldım diye bir sürü şey duydum yahu. Heves etme isim düşünme daha erken diye diye sinir ettiler. İsim düşünüyorum diye saplantılısın dedi bugün bir arkadaşım, kocasının ceketi üzerine düşse hamile kalan şanslılardan değilim benim heyecan yapmam seninde anlamaman çok normal kalbini kırmayayım dedim. Geriyorlar beni. Birde durduk yere anlatmıyorum sorduklarında söylüyorum yinede aptal saptal yorumlar.
Canim hastaneye gittim doktor yoktu.Baska bi doktorla yer degistirmisler Sonuclarimi gosteremedn geldimÜçlü canım
Yaaa maşallah ya sanki çabuk mu geçti bişi anlamadık daha 6.-7.haftaları yzıyoduk
Ben çok bozuluyorum. Hatta bunu söyleyen arkadaş daha önce bir konuda tartıştığım uzun zamandır görüşmediğim daha yeni yeni tekrar yanaşmaya çalışan biriydi. Mesafenin alasını yedi şu an haberi yok.Bende hevesleniyorum şunu alayım bunu alayım diye kayınvalidem hele bi doğsun öyle al diyorcocuk dogacak bende gidip ne lazimsa alicam sadece güldüm geçtim
kuzum eko olması şart mı ayrıntılı diyoruz ya ona da bakmıyor mu sizler tecrübelisiniz normal de bilmediğim için soruyorum kusura bakmaİnşallah canım hadi sağlıcakla sende öğrenirsin :)
380 tl canım, medicalparkta da detaylı var ama fetal eko yokmuş orda o yüzden orada yaptırmycam ben
İki tane kıyafet aldım diye bir sürü şey duydum yahu. Heves etme isim düşünme daha erken diye diye sinir ettiler. İsim düşünüyorum diye saplantılısın dedi bugün bir arkadaşım, kocasının ceketi üzerine düşse hamile kalan şanslılardan değilim benim heyecan yapmam seninde anlamaman çok normal kalbini kırmayayım dedim. Geriyorlar beni. Birde durduk yere anlatmıyorum sorduklarında söylüyorum yinede aptal saptal yorumlar.
Eki Görüntüle 2090844 Eki Görüntüle 2090843
Kizlar üclü tarama testi sonuclarima bakarmisnz?Doktorum yoktu gosteremedmZermina
Kime ne yahuu sen takma onlari mesafeni de koy hevesini kıranlar icin.besinci aya geldik yolu yariladik nerdeyse millet ogrenir ogrenmez basliyor bisiler almaya isim dusunmeye.hatta hamile kalmadan isim bulan var.cok kaptirmadan ama indirimlerden faydalanarak bisiler almak lazm hepsini son aya sıkıştırırsak batarizparca parca aylara bolerek almak en iyisi
Canım sonucun iyi çıkmış . Riski düşük çıkmışEki Görüntüle 2090844 Eki Görüntüle 2090843
Kizlar üclü tarama testi sonuclarima bakarmisnz?Doktorum yoktu gosteremedmZermina
Canım sonucun iyi çıkmış . Riski düşük çıkmış
Canım sonucun iyi çıkmış . Riski düşük çıkmış
Üzülme canım inşalalh bsycik yoktur kağıtta ne yazıyor tatlım bi baksan rakamlara ben hiç anlamıyorum ama benimkini temiz dediCanim hastaneye gittim doktor yoktu.Baska bi doktorla yer degistirmisler Sonuclarimi gosteremedn geldimAy sonuna kadar da doktor izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?