2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
öyle deme canım ben 78 kilo ile hamile kaldım.4 ayın bitecek bu hafta 1.5kg aldım.bunyeyle alakalı sadece merak etme

öyle deme canım ben 78 kilo ile hamile kaldım.4 ayın bitecek bu hafta 1.5kg aldım.bunyeyle alakalı sadece merak etme
Doğru diyorsun canım mesela ben aynı şekilde yiyip iciyorum normalde kilom stabil kaliyor fakat hamilelikte birden hızlı şekilde kilo almaya başlıyorum

Canim ben o bas agrisini yaklasik bi bucuk iki aydir hergun cekiyorum gecmiyo resmen hayati zindan ediyo bir de ogretmenim mahvediyo kafami duvarlara vurasim geliyodu yeni yeni azalmaya basladi ama hala var suan bile ALLAH yardimcimiz olsun anne olmak gercekten cok zormus...

En zayıf ben kalmışım ya sanırım bir kaç kilo alıp hamileliği öyle tamamlicam. 45 tim üç kilo verdim bulantidan şimdi tekrar iki kilo alıp 44 oldum karnım da kocaman montlarimin onu falan asla kapanmiyor
Keşke kilo alabilsem ben de sizin gibi biraz etli butlu olmak isterdim

çok kızdım valla sana

Boyun kaç kız o ne 44 kilo... az ye kilo al küçücük minnacık bişeysin heralde..

şaka bir yana bende ideal kilomda olmak isterdim ama bir oturuşta senin gibi 2 insanı yiyebilirim.. o kadar iştahlıyım şu sıralar Hamilelik bende yemeyi çok tetikliyor.. bende önceden çok yiyemezdim ama hamile kaldım kalalı acayip yemek istiyorum ne bulantı ne iştahsızlık oluyor.. dikkat etmesem 70 e rahat çıkardım.. Ausencia yı çok iyi anlıyorum.. aç kalamıyorum kesinlikle.. bende ufak tefek fındık fıstık atıştırıyorum sürekli.. 1 gün içinde yemediğim süre uyumak sadece

Kızlar doktordan geliyorum bebeğin gelişimi iyi ama kanama alanı var dedi pragestan yazdı çok üzüldüm eve gelince ağladım . Başına gelen var mi böyle bir şey . Bu arada Ausencia canım yüzde yüz kız dedi değişmez sanırım yazabilirsin

baş ağrısı yasayan arkadaşlar migren var bende de çörek otu yağıyla alnimi ovuyorum 1 saat sonra falan geçiyor

bende salı günü 19. haftamı dolduruyorum ve 5-6 kilo aldım 79-80 arası gidip geliyorum
erken yediğim zaman gece acıkıyorum geç yediğim zaman hazmedemiyorum durumlar fena

Canım hiç üzülüp stres olma,kanama alanı olup daha sonra kaybolan çok kişi var. Progestan ilk hamileligimde bende kullanmıştım,belli bir süre sonra biraktirip zaten doktorun. Kızın iyiymiş sen onun mutluluğunu yaşa, geçecek inşallah kanama alanı da .

kanama durmuş mu devam ediyor mu hiç üzülme canım benimde 2 alanda vardı progestan yazdi dr kullanmadım bile 10 gün sonra görünmüyordu ama kanama oluşmuş ve durmuş demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…