2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Güzelmiş cnm iyi günlerde giy insallah

Gule gule kullan aldiklarini cnm.senin kilon kac bu arada?bana cok dar oldu yaaa bu 38 36 bedenler;((

Bana doktorum gunde 3taneye kadar icebilirsin demisti.1haftadir gecmiyor diosun icsen aslinda sanada yazik

Bana doktorum gunde 3taneye kadar icebilirsin demisti.1haftadir gecmiyor diosun icsen aslinda sanada yazik
Aaa öylemi bak bunu bilmiyodum sagolasin cnm iciyim bi tane o zaman yoksa kafamı duvarlara vurucam tansiyonumuda olcturdum 10.7 yüksek değilmiş ben kesin tansiyonum cikmistir diyodum şükür iymis

Aaa öylemi bak bunu bilmiyodum sagolasin cnm iciyim bi tane o zaman yoksa kafamı duvarlara vurucam tansiyonumuda olcturdum 10.7 yüksek değilmiş ben kesin tansiyonum cikmistir diyodum şükür iymis

Doktorun sana demedimi cnim icebilirsin die??bak benim doktorum yuksek riskli gebelik uzmani bende guveniyorum ona dayanamicak gibi olunca icitorum yani

Kızlar benim göğüslerim çok çatladı üçer dörder çatlak oldu çünkü baya küçüktüler birden büyüyünce böyle oldu, hâlâ eski iç çamaşırlarımı giyiyorum biraz sıkıyorlar ondan da olabilir mi ? Nolcak böyle mor mor yaa

en sevdiğim konu

yazmalara doyamıyorummmmmm muhteşem kilomu

20. hafta toplamda alınan 13 kilo 56 dan 69 a...........

Dr büyük ihtimalle kız dedi,zaten benim içime de kız doğuyordu, beni de ekler misin listeye değişeceğini sanmıyorum

Bir kızım var kızımın kız kardeşi olmasını çok istiyordum çok sevindim

Ben de 2.5 kilo aldım, inşallah doğumdan sonra kolayca veririz kiloları

Zayiflar az ya da hic kilo almamis biz 70lerde maşallah su icsek yaramış kilodan değilde kızlar benim hareketlerim simdiden kisitlandi egilip kalkınca bile sanki kosmusum gibi yoruluyorum hic esneklik yok o canımı sıkıyor

Kizlar birde bebisleri olan anneler 1 2 3 yaslarinda kucakta tasiyormusunuz. Bana doktorum taşıma dedi ama dikkat etmeye calissam da mecbur tasiyorum sonrada kasik agrilarim oluyor

Aynen bende öyleyim oyüzden tedirgin oluyorum ama bugün kontrole gittim iyi Allah a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…