2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay çok heyecanlı sağlıkla giysin inşallah paylaş bizimlede ben tutuyorum kendimi bi battaniye aldım komşum umreye götürdü
inşallah geldiği zaman paylaşıcam canım

Bende de tık yok canım ilk bebeğim 20 den önce hissettim ama tam kaçtı hatırlamıyorum
oğlumu 16.haftada çok net hissediyordum :) sonrasında da hiç durmadı zaten kemiklerim kırılmadan doğurduğuma şükretmiştim :)) bu hanım nazlı :)

Bakalım 18-19 haftaya gelince belki biraz daha hareketli olur :)

Canım bütün arkadaşlar yazmış,ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Tamamen mantıksız,gerçek dışı bişey. Bunu diyenin akıl sağlığından şüphe ederim.

Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi 5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Hiç bişey olmaz canım, ani hareketlerde daha çok gerilmeleri hissedersin. Ya da sürekli aynı pozisyonda durduktan sonra değiştirince yine batmalar olabiliyor.

Kimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
Canım plesenta asagidaysa lekelenme olabiliyor. Uzanıp dinlenme gerek ama yine de doktoruna görün,aklında soru kalmasın belki progestan tarzı bı ilaç verebilir duruma göre.

Hadi geçmiş olsun canım :) insanın evi gibi yok,iyi gezdin dolaştın hasret giderdi. Şimdi dinlenme zamanı :)

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldnz toplam haydin sohbete :)

Galiba sadece 2 3 kilo aldım 46 olmalıydım hamile kalmadan önce 48 buçuktum en son tartıldığım da. Ben aslında rahat 10 15 kilo almak istiyordum ama alamıyorum. Hamile kalmadan önce iki öğün yiyordum şimdide üç öğün ama hep bir - bir buçuk tabak yani yediğimi artıramıyorum anormal miyim bilmiyorum

-1 uc bucuk aydan sonrada +4 kilo o bir kiloyuda dunden bugune almisim yani baslangic kilomdan uc kilo fazlayim 19hafta bitti bugun

Atabilirmisin cnm bugun aldigini merak ettim.bende aldim demin 2tane ust 2tane pantolon bitanede hamile esofmani.ama hicte 38 alamadim cnku biraz daha ciksa gobegim giyemem kaliplarimi dar anlamadim.42 aldim yani

Hangi topige cnim?

Bu nasıl baş ağrısı allahım bir haftadır geçmedi gözlerim yerinden cikicak ben böyle baş ağrısı görmedim ömrü hayatımda gebe kaldığından beri mahvetti beni şimdi hastaneye gidip bi tansiyonuma baktiricam bütün hamilelik böyle geçmese bari

Canim minoset icebilirsin.ictin mi

Atabilirmisin cnm bugun aldigini merak ettim.bende aldim demin 2tane ust 2tane pantolon bitanede hamile esofmani.ama hicte 38 alamadim cnku biraz daha ciksa gobegim giyemem kaliplarimi dar anlamadim.42 aldim yani

canım benım önceki hamileliğimden aldığım pantolon bedenleri 38 ve bacakları bol oluyor ben tüm aldıklarımı atayım bak..

canım somon ile beyaz olan 38 beden.. bacak kısımları bol oluyor biraz.

diğer 3 ü 36 beden.. likralı.. hatta jean olanı varya koyu renklı onun bacakları da bol oluyor kalca kısmı da..
lacivert ve acık renkli jean tam oluyor şu an 3 5 kilo kadar daha götürür hatta..

bu siyah hamile değil ama likralı beli rahat kapanıyor oda 3 5 kilo daha alana kadar götürür..

bugün aldığım ise siyah ve açık renkli jean..

Eklentiler

• Screenshot_20180112-222320.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20180112-222335.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20180112-222342.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20180112-222314.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20180112-222328.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20180112-222750.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…