- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.241
inşallah geldiği zaman paylaşıcam canımAy çok heyecanlı sağlıkla giysin inşallah paylaş bizimledeben tutuyorum kendimi bi battaniye aldım komşum umreye götürdü
oğlumu 16.haftada çok net hissediyordum :) sonrasında da hiç durmadı zaten kemiklerim kırılmadan doğurduğuma şükretmiştim :)) bu hanım nazlı :)Bende de tık yok canım ilk bebeğim 20 den önce hissettim ama tam kaçtı hatırlamıyorum
Hiç almadım ama bu haftadan sonra alırım sanırım çünkü karnım iyice belirginleştipardon 4 ay bitiyor 1.5 kg aldim
Bakalım 18-19 haftaya gelince belki biraz daha hareketli olur :)canım hiç karşılaştırma valla.. benim oğlum 14. haftadan itibaren tekme tokat başlamıştı ilk gebeliğim olduğu halde oynaşıyorduk sürekli.. hatta erkek olduğunu ben eşime ne zaman yaklaşsam sarılsam tekme tokat başlardı içimde hemde eşim kendi vücudunda hissederdi tekmeleri ordan anlamıştıko kada rgüzel oluyordu ki e malum erkek çocuklar anneye derler
şimdi bu bebeğim kız.. arada bir oyanşıyor çok nadir tekme atıyor.. 18 e geldik tekmeleri yeni hissediyorum.. bu da kız oldupu öyle belliki babasının sesini duyunca elini hissedince kıpırdanıp duruyor.. zilli işte :) babasının kızı olacak..
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldnz toplam haydin sohbete :)
Canım bütün arkadaşlar yazmış,ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Tamamen mantıksız,gerçek dışı bişey. Bunu diyenin akıl sağlığından şüphe ederim.Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum
Hiç bişey olmaz canım, ani hareketlerde daha çok gerilmeleri hissedersin. Ya da sürekli aynı pozisyonda durduktan sonra değiştirince yine batmalar olabiliyor.Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Canım plesenta asagidaysa lekelenme olabiliyor. Uzanıp dinlenme gerek ama yine de doktoruna görün,aklında soru kalmasın belki progestan tarzı bı ilaç verebilir duruma göre.Kimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
Hadi geçmiş olsun canım :) insanın evi gibi yok,iyi gezdin dolaştın hasret giderdi. Şimdi dinlenme zamanı :)Kızlar nihayet Eve döndük ama bu sefer çok yorucu oldu yolculukaktarmaliydi ve valizler çok doluydu :) 20 günlük tatil için 5 kere uçak yolculuğu yaptım şehir içi vs. Canım çıktı şu hamile halimle ama neyseki evdeyiz çok şükür. Uzun bir süre uçağa binmek istemiyorum :)
canım ben kendi bedenimi alıyorum 2 tanede 38 beden var kılo falan alırsm onları giyerim.. yani kilo almaya başladıkça.. zaten çok ilerlerse preeklampsi falan olursam yine ödemden hiçbirşey giyemem.. o yüzden 7-8 ayı çıkarabileyim yeter bana.. bugun de aldım likralı pantolonlardan.. çok uyguna geldi lcw de çok güzel br modeldii. hamilelik bitimindede giymeye devam ederim çok güzel modelleri
sağolasın canım internetten aldım gelince diğer topiğe yüklüycem
böyle büyük bir saçmalık yok. Ben oğluma hamile kaldım eşim işten çıkarıldı bizim ne evimiz be eşyamız vardı kayınvalidemlerle bir kalıyoduk, doğuma iki ay kala eşim tekrar işe girdi evimiz oldu en baştan ev döşedik, hamileyken nasıl olacak diye düşünürken oğlum dünyaya geldiğinde herşeyimiz dört dörtlüktü çok şükür. Biz neye sahip olduysak oğlumun gelişiyle oldu. Her çocuk berekettir her çocuk nimettir lütfen saçma sapan hurafelere kulağınızı tıkayın.
bu haftalarda lekelenme sebebi genelde bebeğin eşi aşağıdaysa oluyor. Doktora gittiniz mi? Uzanın yormayın kendinizi devamlı olarak gelirse mutlaka doktora görünün geçmiş olsun
Bu nasıl baş ağrısı allahım bir haftadır geçmedi gözlerim yerinden cikicak ben böyle baş ağrısı görmedim ömrü hayatımda gebe kaldığından beri mahvetti beni şimdi hastaneye gidip bi tansiyonuma baktiricam bütün hamilelik böyle geçmese bari
Canım hcg 50 altına erkek üstüne koz diyolar çoğu kişinin tuttu benim sorduğumHcg değerinden anlasiliyomuki gözünüz aydın bu arada sağlıcakla gelsin paşa insallah
Atabilirmisin cnm bugun aldigini merak ettim.bende aldim demin 2tane ust 2tane pantolon bitanede hamile esofmani.ama hicte 38 alamadim cnku biraz daha ciksa gobegim giyemem kaliplarimi dar anlamadim.42 aldim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?