2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Inşallah canım 17+2 yim erken haftalarda olanı duymuştum ama bu haftalarda olan duymadım korktum yüzden

kanama durmuş mu devam ediyor mu hiç üzülme canım benimde 2 alanda vardı progestan yazdi dr kullanmadım bile 10 gün sonra görünmüyordu ama kanama oluşmuş ve durmuş demişti
Yok canım kanama alanı var dedi yani kanıyor sanırım ama normalde kanamam yok.peki senin kaçıncı haftanda öyle oldu

Yok canım kanama alanı var dedi yani kanıyor sanırım ama normalde kanamam yok.peki senin kaçıncı haftanda öyle oldu
hiç üzme kendini geçer birazda dinlen yorma kendini çünkü bunu söylemeden önce evin kapıları falan boyanmıştı tüm gün oturamamıştım çok yorulmuştum ondan olduğunu düşünüyorum . 14 ya da 15 haftalikti benim ki cok minik degildi yani

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik.kesin kız dedi doktor.bir sıkıntı yok dedi çok şükür.ve 2kg almışim.bulantilarim hafifler hafiflemez almışım kiloyu.dikkat et ayda 2kg geçme dedi.benim doktorum kiloya çok takik.eve geldikten sonra yavruağzı gibi değişik bir renk akintim oldu ama neden anlamadım .devam ederse sorucam doktora.ultrasondan baktı aslında bir sıkıntı olsa görürdü herhalde.bu haftalarda akıntı artması normalmiş ama rengi beni tedirgin etti.

korkma canım bisey olmaz ALLAHIN izniyle bana ihtimal olmamasına rağmen protestan verdi en geç 1 haftaya kapanır o kanama alanı duanı et bismillah çek köy ilacını en az yarım saat hareket etme.kac haftaliksin bu arada canim

canım rengi koyulasirsa ara doktor nu benden e sabah sıvı boşaldı durup dururken olabiliyor böyle şeyler rahat ol yani

canım rengi koyulasirsa ara doktor nu benden e sabah sıvı boşaldı durup dururken olabiliyor böyle şeyler rahat ol yani
Rengi değişik geldi devam ederse arayacağım canım valla herşey tedirgin ediyor hamilelikte insanı .hep tam herşey yolunda derken kafaya takcak birşey buluyoruz.

Ben çok fazla bişey almayı düşünmüyorum. Ablasından kalan çokl şeyi var ama yine 1-2 bişey almadan da duramam
ya benim ilk oğlan bu da kız olunca zıbın ve hırkalar harici pek ortak giyim yok :) ne var ne yoksa dağıtmıştım zaten pek bişey kalmadı simdiden yavaş yavaş alayım diyorum herkes karşı çıkıyor ama olacakla öleceğe çare yok ben hazırlığımı yapayım da Allah nasip ederse giyer inşallah :)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...is-paylasimlari.1046279/page-14#post-54188627

Rengi değişik geldi devam ederse arayacağım canım valla herşey tedirgin ediyor hamilelikte insanı .hep tam herşey yolunda derken kafaya takcak birşey buluyoruz.
vesvese yapıyoruz canım.düşün ki ben her sabah göğüs uçlarımı sıkıyorum aciyomu diye şu içinde altta baskı oluyomu diye kontrol ediyorum.gobegim daha belli olmadı 78 kg yum.devamli bebeğim iyi idir diyorum.hamilelikte bebeği koruma içgüdüsü bunu yapıyor bize

Çalışıyorum yoruluyorum inşallah geçer canım sağol ...

kesinlikle katılıyorum oğlum da da 16. haftadan itibaren başlamıştım alış verişe bunda da daha erken öğrendiğim için başladım ikiside erkek ama çoğunu dağıtmışım bende bol bol gömlek pantolon kalmış çok gidilmediği için hastane çıkışları da sandik lekesi olmus

rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bol bol dinlen bence ve bol su iç ilaçlarla da iyi olur inşallah

Çok Sagolun kızlar inşallah sAğ salim kavuşurum bebisime

ekledim canım , güzel kızının güzel kız kardeşi hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

2.5 kiloda harika

Merhabalar ben de geldim haziran annesi olacağım inşallah bende ilk bebeğim olacak inşallah

merhabalaaaar ... hayırlı olsun ve hoş geldin

Ben de 58 den 68 einanamıyorum hayatta 60i gormeyen ben 70 lere yaklastim sonumuz ne oalacak

geeeel kardeşim geeeel bi sarılak , biz bizi anlarız bi tek

kaba taslak hesap yapıyorum , 80 ni devireceğimi hissediyorum

beni anlayın , bana hak verinnnnnnnn

hayır cidden ipin ucu kaçmış gibi yemiyorum da .... ben daha öncede yazdım sağlıklı beslenmeye takık biriyim ... evime beyaz ekmek girmez ...kızartma asla yemem ...cips kola abur cuburr aslaaaaa
makarna yemem .... pirinç pilavı yemem

ama o kadar salata , ot ..pro beslenirken ,,, birden hayatıma 1-2 dlm kepek ekmek ...işte ne bileyim sütlü tatlı vs girmesi bana aşırı kilo aldırdı ... ha işin ilginç yanı , pantalon kapanmaması , ön ilklenmemesi harici hala 36-38 bedenim .. 70 e geldim yani tuhaf bi şekilde karnım ..belim ...yağlandı büyüdü

Hayırlı olsun canım güzel kızın , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kanaman yok ama değil mi ? yani senin gördüğün kan gelmesi ..

kanama alanı progestan ve dinlenme il 1 hafta 10 günde kapanıyor hemen , gönlünü ferah tut ... ağır işler yapma ...çok ayakta kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…