- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.301
Inşallah canım 17+2 yim erken haftalarda olanı duymuştum ama bu haftalarda olan duymadım korktum yüzdenCanım hiç üzülüp stres olma,kanama alanı olup daha sonra kaybolan çok kişi var. Progestan ilk hamileligimde bende kullanmıştım,belli bir süre sonra biraktirip zaten doktorun. Kızın iyiymiş sen onun mutluluğunu yaşa, geçecek inşallah kanama alanı da .
Yok canım kanama alanı var dedi yani kanıyor sanırım ama normalde kanamam yok.peki senin kaçıncı haftanda öyle oldukanama durmuş mu devam ediyor mu hiç üzülme canım benimde 2 alanda vardı progestan yazdi dr kullanmadım bile 10 gün sonra görünmüyordu ama kanama oluşmuş ve durmuş demişti
hiç üzme kendini geçer birazda dinlen yorma kendini çünkü bunu söylemeden önce evin kapıları falan boyanmıştı tüm gün oturamamıştım çok yorulmuştum ondan olduğunu düşünüyorum . 14 ya da 15 haftalikti benim ki cok minik degildi yaniYok canım kanama alanı var dedi yani kanıyor sanırım ama normalde kanamam yok.peki senin kaçıncı haftanda öyle oldu
Bol bol dinlen bence ve bol su iç ilaçlarla da iyi olur inşallahInşallah canım 17+2 yim erken haftalarda olanı duymuştum ama bu haftalarda olan duymadım korktum yüzden
korkma canım bisey olmaz ALLAHIN izniyle bana ihtimal olmamasına rağmen protestan verdi en geç 1 haftaya kapanır o kanama alanı duanı et bismillah çek köy ilacını en az yarım saat hareket etme.kac haftaliksin bu arada canimKızlar doktordan geliyorum bebeğin gelişimi iyi ama kanama alanı var dedi pragestan yazdı çok üzüldüm eve gelince ağladım . Başına gelen var mi böyle bir şey . Bu aradaAusencia canım yüzde yüz kız dedi değişmez sanırım yazabilirsin
canım rengi koyulasirsa ara doktor nu benden e sabah sıvı boşaldı durup dururken olabiliyor böyle şeyler rahat ol yaniMerhaba kızlar biz de doktordan geldik.kesin kız dedi doktor.bir sıkıntı yok dedi çok şükür.ve 2kg almışim.bulantilarim hafifler hafiflemez almışım kiloyu.dikkat et ayda 2kg geçme dedi.benim doktorum kiloya çok takik.eve geldikten sonra yavruağzı gibi değişik bir renk akintim oldu ama neden anlamadım .devam ederse sorucam doktora.ultrasondan baktı aslında bir sıkıntı olsa görürdü herhalde.bu haftalarda akıntı artması normalmiş ama rengi beni tedirgin etti.
Rengi değişik geldi devam ederse arayacağım canım valla herşey tedirgin ediyor hamilelikte insanı .hep tam herşey yolunda derken kafaya takcak birşey buluyoruz.canım rengi koyulasirsa ara doktor nu benden e sabah sıvı boşaldı durup dururken olabiliyor böyle şeyler rahat ol yani
ya benim ilk oğlan bu da kız olunca zıbın ve hırkalar harici pek ortak giyim yok :) ne var ne yoksa dağıtmıştım zaten pek bişey kalmadı simdiden yavaş yavaş alayım diyorum herkes karşı çıkıyor ama olacakla öleceğe çare yok ben hazırlığımı yapayım da Allah nasip ederse giyer inşallah :)Ben çok fazla bişey almayı düşünmüyorum. Ablasından kalan çokl şeyi var ama yine 1-2 bişey almadan da duramam
vesvese yapıyoruz canım.düşün ki ben her sabah göğüs uçlarımı sıkıyorum aciyomu diye şu içinde altta baskı oluyomu diye kontrol ediyorum.gobegim daha belli olmadı 78 kg yum.devamli bebeğim iyi idir diyorum.hamilelikte bebeği koruma içgüdüsü bunu yapıyor bizeRengi değişik geldi devam ederse arayacağım canım valla herşey tedirgin ediyor hamilelikte insanı .hep tam herşey yolunda derken kafaya takcak birşey buluyoruz.
Çalışıyorum yoruluyorum inşallah geçer canım sağol ...hiç üzme kendini geçer birazda dinlen yorma kendini çünkü bunu söylemeden önce evin kapıları falan boyanmıştı tüm gün oturamamıştım çok yorulmuştum ondan olduğunu düşünüyorum . 14 ya da 15 haftalikti benim ki cok minik degildi yani
ya benim ilk oğlan bu da kız olunca zıbın ve hırkalar harici pek ortak giyim yok :) ne var ne yoksa dağıtmıştım zaten pek bişey kalmadı simdiden yavaş yavaş alayım diyorum herkes karşı çıkıyor ama olacakla öleceğe çare yok ben hazırlığımı yapayım da Allah nasip ederse giyer inşallah :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...is-paylasimlari.1046279/page-14#post-54188627
Bol bol dinlen bence ve bol su iç ilaçlarla da iyi olur inşallah
Çok Sagolun kızlar inşallah sAğ salim kavuşurum bebisimekorkma canım bisey olmaz ALLAHIN izniyle bana ihtimal olmamasına rağmen protestan verdi en geç 1 haftaya kapanır o kanama alanı duanı et bismillah çek köy ilacını en az yarım saat hareket etme.kac haftaliksin bu arada canim
2018 haziran annelerinin alışveriş topiği var canım oraya
Allta gözüken leopar deseni ne :)
Allta gözüken leopar deseni ne :)
Hmm seni seni :))))))yorgan kilifim canim.yatagin uzerinde cekmistim
Hmm seni seni :)))
Takılıyorum canım :)Noldu kisss:))))
Dr büyük ihtimalle kız dedi,zaten benim içime de kız doğuyordu, beni de ekler misin listeye değişeceğini sanmıyorum
Bir kızım var kızımın kız kardeşi olmasını çok istiyordum çok sevindim
Ben de 2.5 kilo aldım, inşallah doğumdan sonra kolayca veririz kiloları
Merhabalar ben de geldim haziran annesi olacağım inşallah bende ilk bebeğim olacak inşallah
Ben de 58 den 68 einanamıyorum hayatta 60i gormeyen ben 70 lere yaklastim sonumuz ne oalacak
çok kızdım valla sana
Boyun kaç kız o ne 44 kilo... az ye kilo al küçücük minnacık bişeysin heralde..
şaka bir yana bende ideal kilomda olmak isterdim ama bir oturuşta senin gibi 2 insanı yiyebilirim.. o kadar iştahlıyım şu sıralarHamilelik bende yemeyi çok tetikliyor.. bende önceden çok yiyemezdim ama hamile kaldım kalalı acayip yemek istiyorum ne bulantı ne iştahsızlık oluyor.. dikkat etmesem 70 e rahat çıkardım.. Ausencia yı çok iyi anlıyorum.. aç kalamıyorum kesinlikle.. bende ufak tefek fındık fıstık atıştırıyorum sürekli.. 1 gün içinde yemediğim süre uyumak sadece
Kızlar doktordan geliyorum bebeğin gelişimi iyi ama kanama alanı var dedi pragestan yazdı çok üzüldüm eve gelince ağladım . Başına gelen var mi böyle bir şey . Bu aradaAusencia canım yüzde yüz kız dedi değişmez sanırım yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?