- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.321
Selamlar keyfili hafta sonları Güzel Haziran Annelerine
Evet canım kanama yok ultrasonda gözüktü sadece . Dün nöbette çok yoruldum ondan mi oldu çalışıyorum normalde neyseki 15 tatil başlayacak . Bi de doktorum üç hafta sonra detaylı ultrasona yönlendirdi beni .o zaman 20 haftalık oluyor.erken mi acaba ya ?ekledim canım , güzel kızının güzel kız kardeşi hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2.5 kiloda harika
merhabalaaaar ... hayırlı olsun ve hoş geldin
geeeel kardeşim geeeel bi sarılak, biz bizi anlarız bi tek
kaba taslak hesap yapıyorum , 80 ni devireceğimi hissediyorum
beni anlayın , bana hak verinnnnnnnn
hayır cidden ipin ucu kaçmış gibi yemiyorum da .... ben daha öncede yazdım sağlıklı beslenmeye takık biriyim ... evime beyaz ekmek girmez ...kızartma asla yemem ...cips kola abur cuburr aslaaaaa
makarna yemem .... pirinç pilavı yemem
ama o kadar salata , ot ..pro beslenirken ,,, birden hayatıma 1-2 dlm kepek ekmek ...işte ne bileyim sütlü tatlı vs girmesi bana aşırı kilo aldırdı ... ha işin ilginç yanı , pantalon kapanmaması , ön ilklenmemesi harici hala 36-38 bedenim .. 70 e geldimyani tuhaf bi şekilde karnım ..belim ...yağlandı büyüdü
Hayırlı olsun canım güzel kızın , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kanaman yok ama değil mi ? yani senin gördüğün kan gelmesi ..
kanama alanı progestan ve dinlenme il 1 hafta 10 günde kapanıyor hemen , gönlünü ferah tut ... ağır işler yapma ...çok ayakta kalma
benımde oluyor lekelerım yaklasık.1 aydır hatta sımdı dr dan geldım.ama.hıcbır.neden goremedı gunluk yasantına devam et kanamaya.donerse sorun dedı yıne de anı hareketlerden kacınmalısın dedı daha coj enfeksıyından veya ıcerıdekı.bır tahrısten olabılıyor dedıKimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
Evet canım kanama yok ultrasonda gözüktü sadece . Dün nöbette çok yoruldum ondan mi oldu çalışıyorum normalde neyseki 15 tatil başlayacak . Bi de doktorum üç hafta sonra detaylı ultrasona yönlendirdi beni .o zaman 20 haftalık oluyor.erken mi acaba ya ?
Evet canım kanama yok ultrasonda gözüktü sadece . Dün nöbette çok yoruldum ondan mi oldu çalışıyorum normalde neyseki 15 tatil başlayacak . Bi de doktorum üç hafta sonra detaylı ultrasona yönlendirdi beni .o zaman 20 haftalık oluyor.erken mi acaba ya ?
Tamam canım çok teşekkürler ben randevu alayım o zamanolabilir canım tabii .. biz biraz kasığımız ağrısa oturup dinleniyoruz ..nöbette imişsin mutlaka yorulmuşsundur .
Detaylı ultrasonun tam zamanı canım ... 19-23 arası isteniyor ... en ideli de 20-21. haftalar deniyor
Inşallah güzel haberler alırız canımBenimde doktorum 20.haftada detaylı ya girebilirsin dedi perinatologa yönlendirecektir ama ben araştırma hastanesinde yaptıracağım.ikilim yüksek çıktığı için devlet hastanesi doktoru sevk etti.onlarda 18+5 haftaliga gün verdi detaylı için bence erken ama araştırma hastanesi olunca yorum yapma şansım olmadı.hepimize hayırlı haberler inşallah
Yok cnm hiç sormadım doktoruma bi dahaki kontrolüm de sorayimDoktorun sana demedimi cnim icebilirsin die??bak benim doktorum yuksek riskli gebelik uzmani bende guveniyorum ona dayanamicak gibi olunca icitorum yani
Cnm benim ilk hamileliğim de bütün vücudum çatladı doğuma giren hemşireler sen ne olmuşsun böyle diye şaşırdılar öyle çokta kilo almamıştım toplam 12 kilo ama vücutta olucaksa ne yapsan çatlıyor sende sıkma canını inşallah daha ilerlemezKızlar benim göğüslerim çok çatladı üçer dörder çatlak oldu çünkü baya küçüktüler birden büyüyünce böyle oldu, hâlâ eski iç çamaşırlarımı giyiyorum biraz sıkıyorlar ondan da olabilir mi ? Nolcak böyle mor mor yaa
Bende taşıyorum cnm benim oglumda 4.5 yaşında bi defa bebek var tasiyamam dedim o günden sonra yapamadığım herşeyi bebeğe bağladı bende yanlış anlamasın bide şimdiden kardeş kavgası cikarmayayim diye ne dese yapıyorum elim mahkumKizlar birde bebisleri olan anneler 1 2 3 yaslarinda kucakta tasiyormusunuz. Bana doktorum taşıma dedi ama dikkat etmeye calissam da mecbur tasiyorum sonrada kasik agrilarim oluyor
Ne diyosun sendemi burda genelde cinsiyeti değişti bebislerinöyle deme canım benim 53 çıktı değerin bütün işaretler kızı gösteriyordu erkek dedi doktorum
Geçmiş olsun cnm sanada işimiz zor 9 ay boyunca surende varmış insallah bizimkiler biran önce gecer benimde hamile kaldigimdan beri vardı ama bu defa çok zorladı beni mahvoldum vallaCanim ben o bas agrisini yaklasik bi bucuk iki aydir hergun cekiyorum gecmiyo resmen hayati zindan ediyo bir de ogretmenim mahvediyo kafami duvarlara vurasim geliyodu yeni yeni azalmaya basladi ama hala var suan bile ALLAH yardimcimiz olsun anne olmak gercekten cok zormus...
beni anlayın , bana hak verinnnnnnnn
hayır cidden ipin ucu kaçmış gibi yemiyorum da .... ben daha öncede yazdım sağlıklı beslenmeye takık biriyim ... evime beyaz ekmek girmez ...kızartma asla yemem ...cips kola abur cuburr aslaaaaa
makarna yemem .... pirinç pilavı yemem
ama o kadar salata , ot ..pro beslenirken ,,, birden hayatıma 1-2 dlm kepek ekmek ...işte ne bileyim sütlü tatlı vs girmesi bana aşırı kilo aldırdı ... ha işin ilginç yanı , pantalon kapanmaması , ön ilklenmemesi harici hala 36-38 bedenim .. 70 e geldimyani tuhaf bi şekilde karnım ..belim ...yağlandı büyüdü
20 24 haftalar arası bakıyorlar cnm en iyisi 22 haftaymis ama ben hem 21 haftada hemde 22 haftada İki ayrı yerden randevu aldım kismetseEvet canım kanama yok ultrasonda gözüktü sadece . Dün nöbette çok yoruldum ondan mi oldu çalışıyorum normalde neyseki 15 tatil başlayacak . Bi de doktorum üç hafta sonra detaylı ultrasona yönlendirdi beni .o zaman 20 haftalık oluyor.erken mi acaba ya ?
Cnm hiç sıkma canını hamileliğin bile biri birini tutmuyor dedikleri çok doğruymuş bende 5 kilo verdim hiç yemek yiyemiyodum mide bulantısından iki haftadır yemeye başladım 2 kilosunu geri almışım -3 kiloyla devam ediyorum yoluma seninde bulantilarin kusman geçerse almaya başlarsın sıkma canını boş yereKizlar aramızda kilo cok veren varmi ben hic kilo alamiyirun 7.5 kilo verdim cabuk kilo veren biride degilim aslinda 71 den 63 e indim canim sikiliyir ilk gebelifimde 14 kilo almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?