- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.341
Sonradan açıldı canım aldıklarımızı orda paylaşıyoruz, şimdilik çok aktif değil :)
Aynen canim almaya baslayinca da kilo aldim derimCnm hiç sıkma canını hamileliğin bile biri birini tutmuyor dedikleri çok doğruymuş bende 5 kilo verdim hiç yemek yiyemiyodum mide bulantısından iki haftadır yemeye başladım 2 kilosunu geri almışım -3 kiloyla devam ediyorum yoluma seninde bulantilarin kusman geçerse almaya başlarsın sıkma canını boş yere
Sigarayı naptin tamamenmi biraktin cnm aynı dert bendede oldudaBenim içinde en büyk problem kola 15 günde 1 1 bardak içiyorum. Eskiden günde 3 bardak içerdim hamilelikte beni en çok zorlayan ikinci konu biri de tabii ki sigara.
Kanama alanı bitmedi mi peki bende önceden hiç yoktu kesenin dışında üst bölgede var üç alan ufak inşallah bisey olmaz canımxra221 kanama alanı bende en başından bu yana var. Kesenin arka kısmında ben 2 doktora gidiyorum. Prof olan önemsemiyor bebek zaten plesantadan progestan alıyor korkma dedi. Diğer doktor hergün progestan hap demişti. Akşamları içiyordum. Son kontrolde prof olana anlattım. Gerek olmadığını söyledi. Ben yinede 3 günde bir aksam alıyorum. Korkma birşey olmaz Allahın izniyle
Çok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidiSonradan açıldı canım aldıklarımızı orda paylaşıyoruz, şimdilik çok aktif değil :)
Güle güle giysin inşallah :)Çok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidi
Hm de güzel indirimlerde oluyor takip etmek lazım civilde uygun bu aralar ben bi elbise buldum bayıldım bebişimin üç aylık olacağı dönemde bi yakınımızın düğünü var onun için almayı planlıyorum bunukızlar ben lcw den birkaç parça almıştım ama şimdi H&M deki modellere baktım bundan sonra oradan alacağım.. Modeller çok güzelmiş.. bebek kıyafet modelleri çok hoş
Çok tatlı gözüküyor :)Nasipse İlk 3 ayı şu tarz tulumlarla geçirmeyi düşünüyorum. Altına ip askılı çıtçıtlı zıbın, üstüne de hafif penyeden böyle bi tulumla yazı çıkarırız inşallah
Hm de güzel indirimlerde oluyor takip etmek lazım civilde uygun bu aralar ben bi elbise buldum bayıldım bebişimin üç aylık olacağı dönemde bi yakınımızın düğünü var onun için almayı planlıyorum bunu
Cnm benim ilk hamileliğim de bütün vücudum çatladı doğuma giren hemşireler sen ne olmuşsun böyle diye şaşırdılar öyle çokta kilo almamıştım toplam 12 kilo ama vücutta olucaksa ne yapsan çatlıyor sende sıkma canını inşallah daha ilerlemez
Senin prenseste inşallah güzel günlerde giyer sağlıkla canimGüle güle giysin inşallah :)
Güle güle kullansın cnm insallah çok guzellerÇok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidi
Evet cnm malesef kötü görünüyo ilk zamanlar tuhsfina gidiyor insanın malesef sonradan beyazlıyorYa çok hassas bi cildim var böyle ağdadan bile tahriş olup morarır. Karnım neysede göğüslerim çok tuhafıma gitti
Evet cnm malesef kötü görünüyo ilk zamanlar tuhsfina gidiyor insanın malesef sonradan beyazlıyor
Birşey yoktur canim rahim büyüyor yat ama dinlen gecer kanamam yoksa telaş etme ufacıkta olsa git dr geçmiş olsunBELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?