2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canim almaya baslayinca da kilo aldim derim

Kanama alanı bitmedi mi peki bende önceden hiç yoktu kesenin dışında üst bölgede var üç alan ufak inşallah bisey olmaz canım

Sonradan açıldı canım aldıklarımızı orda paylaşıyoruz, şimdilik çok aktif değil :)
Çok tatlı bende penye yelekler aldim tulumlar pijamalar yandan çit çitli alın kızlar pijamayi böyle bunları aldim bubsayfa harika uygunda penyeler çok iyidi

Eklentiler

• Screenshot_20171204-193342.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20171204-193400.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20171203-184149.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 103
kızlar ben lcw den birkaç parça almıştım ama şimdi H&M deki modellere baktım bundan sonra oradan alacağım.. Modeller çok güzelmiş.. bebek kıyafet modelleri çok hoş
Hm de güzel indirimlerde oluyor takip etmek lazım civilde uygun bu aralar ben bi elbise buldum bayıldım bebişimin üç aylık olacağı dönemde bi yakınımızın düğünü var onun için almayı planlıyorum bunu

Eklentiler

• B34E947A-47CA-4F5D-AFCD-F6B506D3EDCE.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 112

bunu geçen gün bende görmüştüm çok hoş gerçekten.. Ben de alsam dedim mevlüt falan okutunca giydiririm diye sonra dedim zaten ne zaman doğum yapacağım belli değil bekleyeyim dedim..H&M indirimleri de var ama modeller de büyüğünü bulsam kendime alırım o derece hoşuma gitti çocuksu değil büyük kıyafetler gibi

Ya çok hassas bi cildim var böyle ağdadan bile tahriş olup morarır. Karnım neysede göğüslerim çok tuhafıma gitti

Kızlar ben 17 haftaya girdim yalnız bugün kasık altı ağrım var.ve gaz sorunu protestan koydum gelinle kaşık altında gidip gelen sızı gibi bisey var.dr a gorunmelimiyim.bebegim iyi midir? kanamam falanda yok.nedersiniz

BELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…