2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm o kasık ağrısı bebek büyüdükçe dahada articak ben ilk bebeğimi altta tasiyodum her an doğum yapicakmisim gibi gezdim 9 ay çok ağrım oluyodu ne gece ne gunduz hic uyumuyodum bunda henüz başlamadı ama büyüdükçe çok articak ilk bebeginse rahim daha zorlaniyo büyürken ikincide rahim daha esnek oluyor ama eğer supen varsa ve agrin artarsada hastaneye gitmeyi ihmal etme ne olur ne olmaz

Kizlar bugun asiri bi pimpirik endise icindeyim. Ben suyu cok az iciyorum ama bebegim suyu iyiydi sivi tuketiyorum sut meyvesuyu gibi. Geceleri agzimn ici asiri derecede kuruyor sabah baktm netten vucut susuz kalirsa falan diyor. Ya bebegim susuz mu kaldi acaba diye uzuluyorum bi de ruyamda dusuk yaptigimi gordm sabahtan beri esimin basinin etini yiyorum bebegime biseymi oldu acaba diye cok korkuyorum. Neden boyle hissettm anlamadim. Gogus dolgunlugunu kontrol edip duruyorum psikolojik olarak sanirm goguslerim indi gibi geliyor esime de baktiriyorum yok yine buyuk inmemis eskiden boyle degildi merak etme iyidir stres yapma diyor bir de hastayim okusuruyorum oksururken cok siddetli oluyo sanki cigerlerim agriyor gibi cok moralim bozuk aglicam nerdeyse neden boyle oldum ki

Bende bu hafta aynıyım morel bozuk eşimde kızıyor abartma diye göğsüme bakıyorum kontrol ediyorum hareket etmiyor diye bende endişeliyim ediyordu azaldı sanki ay bilmiyorum neolduysa bu hafta canim hiç birşey istemiyor ama suyunu hep ic canim allaha emanetiz

Kizlar valla hisim cikti. Uyandigimdan beri is yapiyorum. Daha iki makine camasir var asilacak. Onlari da asip arkadaslara cay icmeye gidicez tabi ben orda sizip kalmazsam eger

Canim ben daha hic hareketini hissetmedim zaten senin ilk bebegin mi cinsiyeti ne?

Sigarayı naptin tamamenmi biraktin cnm aynı dert bendede olduda
Bıraktım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bir süre içtim. Çünkü hamileliğe adapte olamadım inanamadım. Önce nikotini en az ince olanlardan 5 tane sonra 3 bıraktım artık. Ya ben çok ayıplamıştım iş yerinde bi kadın hamileliği boyunca içmişti, ayıpladığını yapmadan ölmezsin derler ya başıma geldi. Hiç sigara içmeyen insanlar atıp tutuyorlar ya hiç öyle kolay değil.

Bende ilk ay günde 4 ince içtim ama tamamı degil sonrada bıraktım ama zor

Su ben de 2litre falan içiyorum ama doktor 3litreden az içme ağrıların olabilir o yüzden dedim.daha çok içmeye çalışacağım bakalim

Kizlar aramızda kilo cok veren varmi ben hic kilo alamiyirun 7.5 kilo verdim cabuk kilo veren biride degilim aslinda 71 den 63 e indim canim sikiliyir ilk gebelifimde 14 kilo almistim
Bulantılardan mı verdin canım? Ben de 6kilo verdim. 54den 48e düştüm, hiç bişey yiyemedim ilk 3ay,ama şimdi düzeldi. 53oldum..

Ayy hayır çok çirkin değil miiiii naparım ben
Alışırsın Allah can sağlığı versin yahu ben cok kilo alıp verdiğim için zaten hatırı sayılır miktarda fay hattı kıvamında çatlağım var. O yüzden hamilelikte çatlama en son dert edeceğim şey bile değil.

Selam kızlar bugün eşimle bebek arabası bakmaya gittik okdr çok mağaza gezdik ki çok kararsız kaldım siz ne tercih ediyorsunuz yardım edin lütfen

benim ilk bebegimden kalan bebek arabam var onu kullanacağım çok memnundum mamas&papas sola modeli hala satılıyor
bir de baston puset alacağım ama 6 aydan sonra düşünüyorum konfor acısından büyük araba çok iyi oluyor fakat bazen çok hantal geliyor insana
doğumdan itibaren kullanılan pusetlerde var bak istersen sırtı tam yatabiliyor

BELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ
yüksek ihtimal gazdan olabilir benim kaşık agrım sürekli var ,bisey yoktur insallah canım

3 gebeligim karnimda hiç yok çatlak sukur sadece belimin yanında var azcik suandada vazelin kullanıyorum gidip pahalı kremler almadim yani 3 gebeligimdede tavsiye ederim

BELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ
ağrının sebebi gaz olabilir ben lavaboya çıkamadığım zaman yada gaz olduğu zaman kasık ağrısı yaşıyorum ayaklarınızı sıcak tutun ama içiniz rahat etmezse doktora görünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…