- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.361
Cnm o kasık ağrısı bebek büyüdükçe dahada articak ben ilk bebeğimi altta tasiyodum her an doğum yapicakmisim gibi gezdim 9 ay çok ağrım oluyodu ne gece ne gunduz hic uyumuyodum bunda henüz başlamadı ama büyüdükçe çok articak ilk bebeginse rahim daha zorlaniyo büyürken ikincide rahim daha esnek oluyor ama eğer supen varsa ve agrin artarsada hastaneye gitmeyi ihmal etme ne olur ne olmazKızlar ben 17 haftaya girdim yalnız bugün kasık altı ağrım var.ve gaz sorunu protestan koydum gelinle kaşık altında gidip gelen sızı gibi bisey var.dr a gorunmelimiyim.bebegim iyi midir? kanamam falanda yok.nedersiniz
Benimki geçmedi canım morluklar beyazladı sadece kötü görünüyo ama alıştım artık onlarla yaşamayaNe zaman geçiyor peki
Benimki geçmedi canım morluklar beyazladı sadece kötü görünüyo ama alıştım artık onlarla yaşamaya
Bende bu hafta aynıyım morel bozuk eşimde kızıyor abartma diye göğsüme bakıyorum kontrol ediyorum hareket etmiyor diye bende endişeliyim ediyordu azaldı sanki ay bilmiyorum neolduysa bu hafta canim hiç birşey istemiyor ama suyunu hep ic canim allaha emanetizKizlar bugun asiri bi pimpirik endise icindeyim. Ben suyu cok az iciyorum ama bebegim suyu iyiydi sivi tuketiyorum sut meyvesuyu gibi. Geceleri agzimn ici asiri derecede kuruyor sabah baktm netten vucut susuz kalirsa falan diyor. Ya bebegim susuz mu kaldi acaba diye uzuluyorum bi de ruyamda dusuk yaptigimi gordm sabahtan beri esimin basinin etini yiyorum bebegime biseymi oldu acaba diyecok korkuyorum. Neden boyle hissettm anlamadim. Gogus dolgunlugunu kontrol edip duruyorum psikolojik olarak sanirm goguslerim indi gibi geliyor esime de baktiriyorum yok yine buyuk inmemis eskiden boyle degildi merak etme iyidir stres yapma diyor bir de hastayim okusuruyorum oksururken cok siddetli oluyo sanki cigerlerim agriyor gibi cok moralim bozuk aglicam nerdeyse neden boyle oldum ki
Canim ben daha hic hareketini hissetmedim zaten senin ilk bebegin mi cinsiyeti ne?Bende bu hafta aynıyım morel bozuk eşimde kızıyor abartma diye göğsüme bakıyorum kontrol ediyorum hareket etmiyor diye bende endişeliyim ediyordu azaldı sanki ay bilmiyorum neolduysa bu hafta canim hiç birşey istemiyor ama suyunu hep ic canim allaha emanetiz
Benim 3 bebeğim erkek inşallah canimCanim ben daha hic hareketini hissetmedim zaten senin ilk bebegin mi cinsiyeti ne?
Bıraktım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bir süre içtim. Çünkü hamileliğe adapte olamadım inanamadım. Önce nikotini en az ince olanlardan 5 tane sonra 3 bıraktım artık. Ya ben çok ayıplamıştım iş yerinde bi kadın hamileliği boyunca içmişti, ayıpladığını yapmadan ölmezsin derler ya başıma geldi. Hiç sigara içmeyen insanlar atıp tutuyorlar ya hiç öyle kolay değil.Sigarayı naptin tamamenmi biraktin cnm aynı dert bendede olduda
Hii benmki ilk belkide ondan daha hissedemedim insallah cok iyilerdir ben cok gerginim iste bilemedim ne dusuneyimBenim 3 bebeğim erkek inşallah canim
Ilk bebekte 20 hafta diyor doktor endişe etmeHii benmki ilk belkide ondan daha hissedemedim insallah cok iyilerdir ben cok gerginim iste bilemedim ne dusuneyim
Bende ilk ay günde 4 ince içtim ama tamamı degil sonrada bıraktım ama zorBıraktım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bir süre içtim. Çünkü hamileliğe adapte olamadım inanamadım. Önce nikotini en az ince olanlardan 5 tane sonra 3 bıraktım artık. Ya ben çok ayıplamıştım iş yerinde bi kadın hamileliği boyunca içmişti, ayıpladığını yapmadan ölmezsin derler ya başıma geldi. Hiç sigara içmeyen insanlar atıp tutuyorlar ya hiç öyle kolay değil.
Su ben de 2litre falan içiyorum ama doktor 3litreden az içme ağrıların olabilir o yüzden dedim.daha çok içmeye çalışacağım bakalimBende bu hafta aynıyım morel bozuk eşimde kızıyor abartma diye göğsüme bakıyorum kontrol ediyorum hareket etmiyor diye bende endişeliyim ediyordu azaldı sanki ay bilmiyorum neolduysa bu hafta canim hiç birşey istemiyor ama suyunu hep ic canim allaha emanetiz
Bulantılardan mı verdin canım? Ben de 6kilo verdim. 54den 48e düştüm, hiç bişey yiyemedim ilk 3ay,ama şimdi düzeldi. 53oldum..Kizlar aramızda kilo cok veren varmi ben hic kilo alamiyirun 7.5 kilo verdim cabuk kilo veren biride degilim aslinda 71 den 63 e indim canim sikiliyir ilk gebelifimde 14 kilo almistim
Yok canım hala var. Ama dışarı veren bir kanamam yok o yüzden bir sorun olmayacağını söyledilerKanama alanı bitmedi mi peki bende önceden hiç yoktu kesenin dışında üst bölgede var üç alan ufak inşallah bisey olmaz canım
Alışırsın Allah can sağlığı versin yahuAyy hayır çok çirkin değil miiiii naparım ben
Selam kızlar bugün eşimle bebek arabası bakmaya gittik okdr çok mağaza gezdik ki çok kararsız kaldım siz ne tercih ediyorsunuz yardım edin lütfen
yüksek ihtimal gazdan olabilir benim kaşık agrım sürekli var ,bisey yoktur insallah canımBELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ
Kız üzüldüğün şeye bak güldürdün beniAyy hayır çok çirkin değil miiiii naparım ben
3 gebeligim karnimda hiç yok çatlak sukur sadece belimin yanında var azcik suandada vazelin kullanıyorum gidip pahalı kremler almadim yani 3 gebeligimdede tavsiye ederimAlışırsın Allah can sağlığı versin yahuben cok kilo alıp verdiğim için zaten hatırı sayılır miktarda fay hattı kıvamında çatlağım var. O yüzden hamilelikte çatlama en son dert edeceğim şey bile değil.
ağrının sebebi gaz olabilir ben lavaboya çıkamadığım zaman yada gaz olduğu zaman kasık ağrısı yaşıyorum ayaklarınızı sıcak tutun ama içiniz rahat etmezse doktora görünebilirsinizBELİMLE KASIK ALTIMDA AĞRIM KIZLAR YANI SIZI GIBI.BI DOGUM ACILE GITSEMMI PROGESTAN KOYDUM.BEBEGIM IYIMIDIR.KARNIMDA SISTI GAZDAN GALIBA BILEMEDIM NE DERSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?